Dålig uppdatering

Jag är så trött, på allt. Inte på livet, inte så emo, utan bara trött på att gå, vänta, skriva, osv... Det irriterar mig att en stor del av livet består av att vänta, vänta i kön, vänta på bussen, vänta på att göra allt (dagens i-landsproblem).
Förlåt för himla dålig uppdatering, hade ingen ork kvar igår, alls.

Idag så skrev vi iallfall nationellt prov i matte (del b1 och del b2), det gick rätt bra tror jag, vi får se. Fick reda på att jag fick G på spanska provet! YES. Har haft så himla svårt med spanska, p.g.a. olika anledningar. Så jag fick till och med extra beröm av min spanska lärare, hur gulligt som hellst, det är det där lilla extra som behövs när man verkligen har försökt med någonting. Då blir iaf jag varm innombords, mer sånt från lärarna!
Efter skolan skulle jag, yunna och johanna filmat våran reklamfilm (projekt från skolan), men när vi kom hem till yunna så funkade den inte. Så vi fick skita i det, gjorde inte mig något om jag ska vara ärlig ...
Så jag åkte för att träffa evelina runt kl 15:30 och vi gick på stan och så ända tills klockan halv sju! När vi skulle åka hem var det massa fotbollskillar som gick runt och skrek hejaramsor och viftande och drickande, haha. Det är rätt roligt att kolla på :P  DJURGÅRDEN <3 Alla hejar väl på dem?! ;D
Jag köpte lite underkläder (organic cotton är hur skönt material som hellst på underkläder, finns på H&M, TIPS!) och en SOLO, längtar tills ikväll då jag ska läsa den :) wihuuu

Imornkväll efter min ridning kommer Lina! YEEEY! :D Jag ska nog ta och ringa henne om ett tag :)  puuusss

image21

Djugården -steget före! <3

Justin Beiber, tack!

Asså omg, får rysningar. Han är så j*vla duktig, JUSTIN BEIBER. Ni måste kolla in honom på youtube, ett måste! Så liten, så söt, så duktig and sooooo fucking tallanted! :) KOLLA IN HONOM... NU! ;)

Klicka här :
www.youtube.com/watch?v=cjHPaLNdwNs&feature=related


Skavis

Tjaabaaaa! Nu har jag precis kommit hem och dragit på mig mjukisbyxorna, får ni också panik när ni har jeans på er hemma!? Jag får det iallafall, för direkt när jag kommer hem, det första jag gör, är att dra på mig mjukisbyxor.

Jag och Anna N gick på stan idag efter skolan och kollade på massa saker, bl.a. balklänning till mig, shorts, skor, tröjor, smink och hårprodukter. Allt. Jag har hittat min balklänning, eller det är mer som en festklänning. Den är svart med pajletter och lite sånt på, jätte fin :) Men den är lång så jag ska gå med den till skräddaren så de får lägga upp den till mig, vill inte göra det själv med risk för att förstöra hela... Men jag har lagt undan den tills imorgon så jag kan fundera lite. Jag köpte bara ett silvershampo från Toni&Guy och Anna köpte ett tunika/långt linne. Vi satt sedan och myste på Strandvägen i solen och sen så gick vi förbi en massa snygga killar som glodde vid Dramaten... hihi :)

Jag har världens skavsår från mina ballerinaskor... inte kul alls. Men det är sådant som gör att man märker att det är vår och om ett tag också sommar! Bra tips på skavsår är att inte ha plåster om du endå springer barfota eller är inne, av med strumporna så läker det fortare! Har fått någon konstig fotfobi, men jag tror inte att jag är den enda (?) .

Förresten, någon som vet vart man kan hitta den här drömväskan?! 


image19     image20

Troja

åh här sitter jag o kolla på Troja... kommer samtidigt fram till en sak: Finns det någon snyggare än Brad Pitt?! ...
Haha!
Men jag ska väl ta o kolla nu, reklampausen är slut...
Börjar blir trött *GÄSP*, om man ska orka upp och börja skolan 5 över åtta så måste man sova, snart iaf. Ska bara kolla på filmen först :P
Här får ni lite ögongodis 8-)

image14

hjälp!

Har varit hemma från skolan nu i en 3 timmar, evelina är här! :) Hon mötte upp min utanför skolan, så promenerade vi hem till mig. Hon har nu hjälpt mig att färga håret, det blev väldigt ljust! Kan inte komma överens med mig själv om det blev fint eller inte... men ni får säga vad ni tkr! 
Jag och evelina ser btw just nu på skräckfilm hemma hos mig... filmen 1408...jag hatar skräckis, är en sån chicken! :P Kommer inte kunna sova sen haha... jaja :P
Vi ska ta en liten promenad sen på djurgårn lite senare I guess. Men först måste jag fixa tvätten, mam o pap är inte hemma kväll, inte nu på dan heller för den delen. Så får fixa det mesta själv, men det är faktsikt skönt ibland. Nu ska jag fortsätta kolla så Puss på er! <3

image13
Inte för att man ser så bra, ljuset och skärpan är väldigt dålig, men ni får utgå från det ni ser!

Otroligt fin vårdag

Som jag sa att jag skulle så var jag ute idag ... Vi gick i ungefär 4 timmar och spatserade på djurgårn, hur vackert väder som hellst. Man känner nu när man kommer in hur det faktiskt har tagit lite i ansiktet :P Fortsätt så! Eftersom att vi gick så länge så fick jag självklart skavsår fast jag trodde att jag kurerat mig med flera plåster (de sög!) så jag fick lite ont, men det fick gå.
Haha, idag såg jag min andra minigris, i stan! Den hade koppel och allting, tycker inte det är så schysst, vad tycker ni? Passar inte en gris bättre på en bondgård än på Stureplan?

Imorn ska Evelina komma hit och hjälpa mig färga håret... vi får väl se hur det går! Nej, men hon är faktsikt riktigt duktig på det så det kommer bli fint! Jag slutar inte föränns 20 i fyra, tråkigt, men jag har iaf mini-sovmorgon till 10 över nio, skööönt!
Pratade även med henne (Evelina) i telefon idag, vi försökte komma på hur vi ska göra på valborg... vi får se om det dyker upp något! Någon som har ett förslag på någon bra majbrasa?

Juste, jag har pratat lite med min kompis Lina från Karlstad idag och igår, och vi bestämde att hon ska komma till Stockholm på fredag kväll! Kul va?! :D Så hon kommer sova över hos mig i helgen, gud vad kul!
Men nu måste jag verkligen plugga fysik, optik. Booooring, men jag måste härda ut nu sista terminen!

image11  image12
                                                                                                   Nöff nöff! (;


godmorgon alla pigga!

Gödmorgön, alla som är pigga. Därmed är jag strykt... mina ögon vill knappt öppna sig och min hjärna vill inte tänka ordentligt (var lite sent igår även fast jag var hemma och chillade...). Datanörden som jag är så kan ni ju gissa vad jag gjorde igår kväll :P
Men eftersom det är så fint väder, klarblå himmel och stålande sol så kan jag inte sitta här inne länge till I guess. Har lite olika planer, måste dessutom plugga fysik (fysikprov imorn, YES..) och jag har inte läst något än, så det blir väl råplugg till kvällen.

Eftersom badsäsongen förhoppningsvis kommer snart så har jag kikat lite på www.Victoriasecret.com efter lite bikinis, det finns många snygga! Det som är så bra att beställa från USA är att dollarn är så låg just nu så det blir billigare, pass på!

Här är lite fina bikinis (från VS) :

image8 image9 image10

Det är dessutom snyggt med en baddräkt även fast det inte är något jag vågar mig på...

kväll

Har kommit hem från Emma nu, chillar lite framför datan och dricker te :) mihihi
Filmen som vi såg tidigare var faktsikt rätt bra ,men kuslig och konstig på något sätt :P ''Monstret" var det äckligaste, men jag kan inte berätta så mkt eftersom att det finns andra som kanske vill se den :P
Jaha, måste skriva på lite eftersom Emma tvingar mig att skriva ett inlägg (hon har tydligen ingen blogg att läsa) :P
Ni kan även läsa emmas blogg som är www.pepsii.blogg.se :)

Gud, vad ska man hitta på imorgon då? ... Funderar på och färga håret imorn, men man vill ju inte vara inne om det blir fint väder? Fett skönt att det börjar bli lite finare väder nu, man blir mkt piggare och gladare då! Det är skönt och vakna när det är ljust ute! :)

image5


Lördag

Haha, idag vaknade jag kl 20 i tolv :P Det är det bästa jag vet på en lördagsmorgon, att ligga o dra sig :)
Runt kl halv tre åkte jag ut till Sollentuna för att träffa Emma, vi skulle sedan gå vidare till Stinsen. Oj vad det har blivit stort där! Masssssaaaaa affärer, gaah!  Jag shoppade en del saker: hårfärg, puder, solglasögon och en present till mamma. Tror jag gjorde av med runt 400 kr... meeen det var billigt för alla mina saker!
Har börjat kika på balklänningar o sånna grejer inför balen, men jag har inte hittat någon än. Nån som har nått förslag på någon bra butik?!
Jaja, nu ska jag och Emma kolla på film, Pan´s Labyrint... verkar som en annorlunda film men vi får väl se (;
Ha det bra, kanske skriver ett inlägg ikväll om jag hinner!


image2


Hemma från stallet

Åh, har precis kommit hem från stallet nu! Det var så fint väder så vi red ute i paddocken (ute ridbanan), men först tog vi en liten skogspromenad...
Jag red Tunette som alltid sköter sig otroligt bra när jag rider henne, men nu har hästarna inte varit ute på hela vintern så alla var busiga och spralliga... Tunette som är så rädd om sina hovar ville självklart inte smutsa ner dem i en stor gegga och vatten pöl, så först vägrade hon gå över. Men jag fick blodad tand och tryckte till så hon rent ut sagt flög över hela vattenpölen, som var rätt så stor, så det blev ett stooooort skutt! Men det var roligt :)

image2
min absoluta favorit Hanna från Ulvstorp :) <33

RSS 2.0