lilla my

Jag blir irriterad. Jag vet att det inte är roligt att läsa om någon som blir sur och irriterad men jag måste bara få skriva av mig liiiiiite.  jag är sur sur sur sur sur sur och irriterad irriterad irriterad irriterad irriterad. jag kan nog inte riktigt berätta vad det handlar om men otroligt jävla piss skit störd blir jag! så, nu är jag klar.

Jag kan inte fatta att det bara är några få dagar kvar till jullovet! wohooooueee så otroligt skönt det ska bli att slippa skolan! Jag hoppas att jag,eve,oliver,deniz kan komma överens om någon dag vi ska åka skidor i romme snart också :)
Jag längtar till julen och nyår! det ska bli så mysigt och roligt :D jag har inte handlat några julklappar än men, jag känner ingen julstress :S Gör ni? Hoppas att planen på lokalfesten till nyår inte spricker bara, skulle vara as roligt. Jag ska ha på mig en svart "fransklänning" och ett par pumps till det. Jag har inte hittat några snygga pumps bara .... tror det blir ett par lila pumps eller ett par svarta ankelboots med nitar :) we will see we will see. 
xoxo frödis


Hey!

Tillbaka här på blogg.se istället. Fick ett totalt mastodååååånt utbrott på designen på blogspot! Jag saknar dessutom att kunna se alla besökssiffror! Gud vilka flashbacks jag fick när jag läste alla mina gamla inlägg  - bestämde mig för att ha de kvar så att ni också kan få läsa dem! :D kan ju vara lite kul! Inläggen är från vårterminen i 9an, herregud...
PUSS, ps. nu ska jag göra om lite annat här i bloggen!
<3

RSS 2.0