nighty

Jag borde egentligen sova för att vara på topp imorgon till matteprovet men jag är inte trött över huvud taget. Behöver planera allt jag ska göra på påskis, fullspäckat shema om vi säger så.....

tors (imorgon) - matteprov, step up
fre - springa, rida och insläpp på stallet
lör - landet
sön - hoppkurs 9-16

mån - träna, middag osv med eve, angela, beck
tis - romme alpin med sara
ons -
tors - springa, vara med evelina
fre - ridlektion
lör - medjälpare på hopptävling i stallet
sön - ridlekis

Puss på er!

Onsdag

Hahaha klockrent program det där "Sandhamn", osmartare killar får man ju leta efter... underhållande iaf haha. Någon mer än jag som längtar sjukt mycket till sommaren?! Svensk sommar när den är som bäst.



Imorgon blir sista ansträngningen innan lovet, prov 8-11. sen looooooooov!
puss

Offf

Civilrättsprovet gick helt okej faktiskt. Jag ska snart göra mig klar för att gå iväg och träna på City, jag och Sara ska träna tillsammans :) Det var ett tag sedan jag tränade nu, har varit förkyld och haft sjukt mkt plugg. Men nu ska jag sätta igång igen! Puss på er!

Vilka tycker ni?

Jag ska ju köpa hem några tröjor från A&F, tack Anne! :) Men beslutsångest, vilka tycker ni?!


Söndag

Jag kom hem från stallet för ungefär en och en halv timme sedan. Höll i ridlektionerna idag på ridlekis, askul! Efter det red jag och Emma (det är vi som jobbar på ridlekis) en ritt på ca 1 och en halv timme. Det var helt lugnt i stan, typ inga bilar eller människor och sådär söndagsgrått och mysigt. Sen cyklade jag hem, så härligt att äntligen kunna cykla!!!! Sjukt smidigt, tar ju bara en kvart, tio minuter att cykla dit :)

Och sen att det äntligen slagits om till sommartid! Åh. Jag längtar så jäkla mycket tills sommaren drar igång på riktigt! Så man bada, sola, åka båt, äta jordgubbar, galoppera på gräsmattan (hehe), äta glass, sitta på balkongen på kvällen, ha snygga kläder och skor, tälta haha, ljust på kvällarna och vara på Ornö. Vem längtar inte?

Nej nu ska jag duscha, pusse!

Känner mig som Sid

Varför går det aldrig något bra program eller bra film på lördagskvällar?! Jag funderar seriöst att se Ice Age 3 på dvd sen. Haha! Känner mig som Sid just nu, mitt huvud är fullsmockat. Jag har sammanfattat alla powerpoints vi fick i Civilrätten till provet på tisdag och det blev sammanlagt 11 sidor handskriven text. Härligt.



Plugglördag

Idag har jag bara pluggat hela dagen, eller ja vaknade rätt sent men resten av dagen haha. Vi har ett civilrättsprov på tisdag som jag måste få mvg på. Och eftersom jag inte kommer kunna plugga så mycket imorgon så måste jag gå igenom allt idag så det bara är att öva öva öva. Så ikväll blir det plugglördag, sjukt trist. Jag skulle ha umgåtts med Oliver och Evelina men jag kommer inte hinna det :( Suck. Men vi får ses på påsklovet istället! Nu är det ju bara 4 skoldagar kvar ;) På påskis ska jag gå på hoppkurs och åka skidor med Sara :) annars bara ta det lugnt och ha kul haha (;

Puss!


Äntligen

Alla dessa nya snygga vår och sommarskor... Min nya kärlek! Tills vidare kontrakt.

Vill ni veta något extremt underligt?! Jag fick VG på företagsekonomiprovet. Jag var så jävla säker på att jag skulle få IG, jag hade ju inte tränat någonting och kunde inte något alls. Men tydligen kunde jag det! Så jävla sjukt. Och hon är fortfarande sjukt sämstaste asdålig haha. Ridningen gick iaf asbra, vi hoppade bana och lite annorlunda hinder, det var asroligt!!! Nu sitter jag här och läser min nya SOLO lyssnar på musiccc ;) puss på er!

Blah Blah Blah och Your love is my drug

Jag gillar Ke$ha!



Anxiety

Jag har sådan jävla ångest. Imorgon har vi prov i företagsekonomi b och jag har inte fattat någonting. Vår lärare är helt sjuk i huvudet och det sämsta jag någonsin haft, jag kommer med andra ord garanterat skriva ett IG. Jag kan ingenting. Vet inte vad jag ska göra och håller typ på och får panik för det känns som alla andra kan det här. Och förklarar nu för mig hur man gör allting. Klockan elva på kvällen innan provet. Antingen skippar jag det och pluggar till någon annan dag eller så går jag dit och skriver ett IG, what to do.

ps

hahahaha det är illa när det är så immigt för ögonen att man knappt kan läsa texten på tvn!!!!

en helg

Det var en supermysig dag igår, jag och Sara gick på stan och åt lunch! Skitgod "hälsotallrik" från Birger Jarls passagen ;) Jag köpte en vårjacka från Zara också, men jag antar att den får stanna inne ett tag till :o  Det snöar ju som fan. Jag och Maria, en tjej från stallet, bestämde oss ändå för att rida en runda på djurgården och trotsa vädret.. Fyfaaaaaan vad det var kallt på vägen hem! Det var som nålar i ansiktet och jag hade is i ögonfransarna och maskaran rann på kinderna hahaha. Såg ut som Jokern när vi var hemma igen. Seriöst. Men det var ändå härligt att galoppera lite.

Efter stan med sara åkte jag till sollentuna och träffade Eve, Oliver och Deniz! Det var länge sedan det bara var vi fyra som gjorde något, så det var roligt. Det blir en liten annan grej när det är basgänget som hänger hahaha. Vi åt tacopaj och spelade wii. Riktigt skönt :)

Imorgon börjar jag kl 11:10 och slutar 16. Efter det ska jag iväg och träna och sen blir det hem och plugga! Den här veckan kommer inte bli en rolig pluggvecka kan jag säga. Har prov, läxor och arbeten som ska lämnas in :(

Nu ska jag dock bara chilla hela kvällen, läsa och lyssna på musik ;)
pussss

Lördag!

Jag vaknade för ungefär en timme sen och nu håller jag på och fixar mig, ska äta lunch på stan med Sara och sen ska vi kolla i lite affärer :) Ikväll ska jag, eve, oliver, deniz, ahmed och madde kolla på film och äta middag! Det var aslänge sedan vi träffades allihopa så det ska bli kul!

Om man lyssnar på texten i den här låten så kommer den stämma in på mig HALVT (i början iaf) när jag kommer till USA och landar på LAX haha. Jag är ju bra rolig hahaha. Puss på er!


Fredag

Gud jag är extremt trött idag, skulle egentligen behöva sova... Det är så skönt att det är fredag iaf. Imorgon ska jag plugga, gå på stan med Sara och på kvällen umgås med evelina, oliver och deniz tror jag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte göra något spec.

Idag blir det markarbete på ridningen, ska göra mig klar inför att åka iväg nu faktiskt! Pusss

En sommar i underlandet




Love, love, love the shoes! Vill ha dem, kostar dock nästan 3000 kr...
Godnatt på er!

.


Sussa

Jag har precis kollat på Desperate Housewives, bra avsnitt! Men nu ska jag snart sätta igång med min spanskaläxa som jag har skjutit upp hela dagen haha. Sen blir det till att läsa i min engelskabok istället för min spännande Luftslottet som sprängdes... vi ska nämligen ha läst ut den på fredag. Puss på er!



Supersöta skor från h&m

En mås imorgon

Jag sitter och skriver på mitt och Annes projekt i Företagsekonomi B just nu, har skrivit i typ tre timmar nu. Fyfan. Tur att det handlar om Organisation och ledarskap, något som jag faktiskt är lite intresserad av! Imorgon ska vi på teater med skolan, "Måsen", hahaha. Låter som det kommer bli en riktig pangteater... Senast jag var på teater var typ i 9an, så det ska ändå bli lite roligt. FAST! Nu läste jag att Mikael Persbrandt ska spela :O Okej, det kanske blir bra haha.




A dreamy world

Nu ska jag sova! imorgon blir en kort dag, börjar 12:10 och slutar 13:30. Asskönt :) Sov sött!



Två månader kvar

Idag har jag varit i stallet och pluggat, ungefär det jag har hunnit med! Och Gossip Girl då förstås (; Chace Crawford är så jävla snygggggggggg. i die. Imorgon blir det skola 11-16 och efter det måste jag plugga, längtar redan till påsklovet haha. Idag är det förresten exakt två månader kvar tills jag fyller 18!!!!!!!!! :D



puss på er

Lööööördag

Jag kom hem från Angela för ca en halvtimme sen, vi åt middag och kollade på melodifestivalen - vi hade supermysigt! Men att Anna Bergendahl vann?! Nej nej nej. Det ska alltid bli fel haha! Alla vi röstade på Eric Saade (hade absolut ingenting att göra med att han var så söt haha) eller Ola. Men men!

Imorgon blir det plugg på förmiddagen och en stallet. Och den här gången ska jag inte glömma Gossip Girl!!
!


Friday! eller de elva minuterna som är kvar haha!

Nu ska jag ta tag i bloggen igen, jag vet att uppdateringen inte direkt varit som vanligt och att mina inlägg mest har bestått av text. Men nu har jag lyckats fixa internet till min bärbara så nu blir det ändring på det!

Idag har jag inte gjort mycket - skola, ridning, snabbis på stan med emma vm. Idag gick det faktiskt framåt på ridningen! Är jävligt nöjd med det haha. Jag fick äntligen min horsie att gå i form! Allt slit lönar sig i slutändan. Det gäller bara att komma ihåg det på den frustrerande vägen dit.

Jag och Emma VM var inne på Massimo Dutti, de hade fått in så himla mycket fina vårkläder så jag kunde dö.

Ska jag också flika in att jag längtar till sommaren som fan nu? Eller tillbaka till thailand.. fyfan alltså! åh.



Nu ska jag läsa min bok! puss på er ;)

Torsdagsdiciplin

Jag sitter här med min jäkla laborationsrapport. Veckans prestation. Jag måste få MVG på den här, annars får jag bara VG i Naturkunskap B och det tänker jag INTE finna mig i. Basta haha. Jag är förhoppningsvis klar om ca en och en halv timme, då blir det till att läsa någon av mina tre böcker jag håller på att läsa hahaha. En engelskabok, en svenskabok och en bok som jag valt själv. Känns så svårt att prioritera de tråkiga böckerna när man har en sjukt spännande bok, Luftslottet som sprängdes. Diciplin nu.

Imorgon är det torsdag, och då är det i princip helg! Våra torsdagar är inte allt för ansträngande och sen är det bara fredagen kvar :) Men nu ska jag plugga igen!
puss!


London!

Hej på er! nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig, har blivit riktigt duktig på det här med mina sovtider nu. Känns som om jag är tillbaka, back on track liksom haha. Kan det vara för att det är ett litet, litet hopp om vår ute? Tror det. Dessutom ska ju jag och mamma åka till London på påsklovet! :D Nu är det bestämt! Jag ska shoppa galet.kommer komma hem med 150 påsar. Abercrombie&Fitch, Victoriassecret, forever21, primark... Alla vet ju hur mycket jag älskar A&F. Can't wait!!! :)



puss på er!


Big cry

Jag missade första avsnittet för säsongen av Gossip Girl. I can't believeeeee eeeet. Vad gjorde jag under tiden? Jo, jag åt pannkakor. VAFAN liksom. Tur att det går repris imorgon..


söndag

Tillbaka till ruta ett igen då! Skönt på något vis ändå. Nu vet jag iaf och det känns faktiskt bra, jag vet vad jag vill ha haha. Humor är ett måste, annars avlider jag inom fem minuter.

Nu är det iaf slutspurt mot våren, solen värmde på mig idag när jag red i den djupa snön över Gärdet, åh. Härligt. Imorgon är det skola, inte direkt sugen på det men... Känns som jag laddat en del även fast jag är typ sjuk nu. Imorse kunde jag inte prata normalt, så hes var jag. Lät som en 60årig rökare, häääärligt.


3 mars

Imorgon blir det Romme över dagen med Karolina! Ska bli riktigt roligt, vi ska tydligen få kanonväder också :) Jag var tvungen att köpa nya skidvantar och en ny skidmössa idag, hittade faktiskt riktigt bra grejer haha. Så imorgon måste jag upp kl fem...men det är det värt, ska bli skitkul!

På fredag blir det först hoppkurs och sen ridlektion, även det ska bli grymt kul! Sen får vi se vad som händer i helgen. Just nu är jag förkyld och låter som en gammal rökare, häääärligt. Hoppas på att det inte blir värre och att jag slipper vara sjuk i helgen! Jag och evelina ska ju gå på bio, New Moon (droooooool haha). Ett halvår efter hahaha.

Puss på er


RSS 2.0