god inte morgon

Dagen börjar ju just bra, jag stressade ihjäl mig imorse för jag orkade inte gå upp förens halv åttå (började åtta) och när jag kommer till skolan HAR VI INGEN JÄVLA SPANSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. -.- Stora sucken på den. Skönt iofs men drygt att jag hade behövt gå upp över huvudtaget, men men. Nu har jag iaf ätit frulle, det jag inte hann med haha.

IMORGON ÅKER VI! AAAAAAAAAAAH. När den här skoldagen är över kommer jag hoppa av glädje!
Men nu måste jag till skolan! pusse

Dan för dan före dopparedan (thailandsdan)

Are u fucking kidding me?! Skrev ett sjukt bra inlägg som bara raderades!!!!!!!! Aj aj. Lägger väl in en låt iaf..



Någon mer som tycker att den påminner om musiken man lyssnade på när man var typ 8 (90tals pop haha)?! Jag gillar den iaf ;)
Puss på er

störtdykning

Idag gjorde jag vinterns första störtdykning, himla graciös vurpa! Det var inte direkt den där då man bara sätter sig lite snyggt på rumpan, nejdå hahaha! Tur att Emma var med mig så hon kunde skratta tillsammans med mig, det värsta är ju när man går ensam och halkar. men men, alla ska väl göra det nån gång ;)

Nu ska jag dricka lite varm choklad och mysa ner mig i sängen och kolla på tv ett litet tag, åh så skönt. Det är så fint ute från mitt fönster, önskar att jag hade en kamera (pik till mina föräldrar) att fota det med så ni kunde få se (; hehe.


Man vill bara åka skidor här haha.

Goooood morgoooon

Nu är jag uppe, duktig som jag är haha. Har precis duschat och ska snart börja fixa håret. I övermorgon åker vi!!! :D Waaaaaa.

Min dag idag blir: skola, plugga, tvätta - världens roligaste dag... Trots det är jag på bra humör, lovely.
Nu måste jag fixa håret annars lär jag inte hinna, puss puss


Jul hos Abercrombie&Fitch



10 december

Idag har jag varit i skolan, helt onödig dag egentligen, och sen kom evelina hit och vi färgade utväxten på varandra! Det blev bra, men jag hatar konsistensen på håret efteråt. Det blir så otroligt lent och statiskt, hate it. Funderar på om man ska orka gå upp imorgonbitti klockan sex eller om man ska ha sjukt jobbigt elektriskt hår hela dagen? Svårt val haha.

Om exakt en vecka sitter vi på planet till Thailand! Helt sjukt vad tiden går fort, jag trodde att de här senaste 2-3 veckorna innan skulle gå hur långsamt som hellst - men nej. Det är faktiskt superskönt att de inte gjorde det :)

Imorgon är det ingen ridning :( Vi har teori istället -.- Viktigt, men 700 ggr tråkigare.. Jaja, nu ska jag sova. Är hur trött som hellst! puss


Sista provet för terminen

Sista provet för terminen - skrivs om 15 minuter. Nu ska jag iväg till skolan, fyfan vad skönt det ska blir efteråt. Har iofs två uppgifter kvar men ;) pusss

8 december

Idag slutade jag halv två, hur skönt som hellst! Har suttit och pluggat på civilrättsprovet nu ett tag och kollat igenom vad jag ska ha med mig till thailand :) Ska plugga två timmar till och sen ska jag möta upp Evelina, vi ska gå i kista galleria och kolla på lite saker. Imorgon ska jag träffa Emma efter skolan! Ska bli jätteroligt, vi har inte träffats på ett tag nu, igen. Jag hatar när det blir sådär, tiden räcker inte till känns det som. Och ändå vill man att dagarna ska gå fortare...

Jag fick btw min Abercrombie&Fitch tröja igår! :D Egentligen kom den i torsdags men Möllsson glömde ta med den till skolan i fredags (pik) haha! Nej skoja bara ;) Den är iaf hur skön som hellst, löv it! Tur att jag inte tog Medium, large sitter som en smäck! Och det är verkligen små storlekar, en large är nästan inte ens som en medium (eller så har jag blivit hur tjock som hellst). Man kan ju alltid hoppas på det första (;

Juste, mamma råkade spilla att vi kanske ska till New York i vår i stället för london :D Jag dör.dör.dör!! Hoppas verkligen! Vi har tydligen någon släkting som bor där (; HEJ, jag kommer shoppa ihjäl mig, seriöst!

Förresten! Allt det här kommer från lindex, en affär som faktiskt har shapeat up sig!

Nej nu måste jag plugga! Puss på er!



Världens sötaste


Åh är på sååå gott humör

Håller på att fixa mig, ska på tjejmiddag ikväll och sen får vi se hur det blir. Jag är på sjukt dåligt humör kan jag säga, har ingen aning om varför. Jag blir irriterad på mig själv och ÅHHH-ar allting som är jobbigt eller inte fungerar (och det är en hel del saker). Jävla musik också, jag ska bojkotta radio! Den enda låten de spelar är Beyonce's Halo, så jävla dålig. USCH. Ska jag säga jävla en gång till? Jävla.

Och jag har typ inga festkläder alls och inga pumps eller någonting i min garderob. Dessutom tar det tusen år att fixa håret (som ändå inte blir som man vill) och inspirationen ligger på - 77. Och det är inte som att jag orkar gå till fältan och leta efter något nytt heller. Yeeeeeey, party on folks!

Men jag får väl göra en djupdykning i min garderob och försöka undvika ett förutsägbart magplask. HEJ.



iväääääg

Off and away, är på g till stallet nu! Ska bli jätteskönt. Föredraget gick super, fanns egentligen ingenting att vara nervös över. Han sa att det var ett av de bästa föredragen det här året :)))) *stolt som en apa*. Rättsordningsprovet var dock det konstigaste och mest idiotiska provet världen någonsin skådat, hatar henne. Hon är dum i huvudet - på riktigt. Men men.



Här är Guernica som jag rider för tillfället.

Men nu ska jag iväg, puss!

Fördragsdags om 50 min

Varför är man nervös? Egentligen? För att hålla ett jävla engelska föredrag! Jag är ju inte direkt rädd för att någon skulle skratta åt mig eller säga HA HA du var sämst. Det är det där att alla kollar på en, fast det är ju inte hemskt i sig? Man är bara inte van att få uppmärksamhet i vardagen på det viset. Det sjuka är att om alla kollar åt ett annat håll blir det inte alls lika jobbigt. Och jag håller ju å andra sidan föredrag för att alla ska se vad jag har arbetat med?! Sjukt det där. Men nu går jag in och gör mitt bästa och sen får det räcka så. Finito.

Wish me luck! puss

Fördragsdags om 50 min

Varför är man nervös? Egentligen? För att hålla ett jävla engelska föredrag! Jag är ju inte direkt rädd för att någon skulle skratta åt mig eller säga HA HA du var sämst. Det är det där att alla kollar på en, fast det är ju inte hemskt i sig? Man är bara inte van att få uppmärksamhet i vardagen på det viset. Det sjuka är att om alla kollar åt ett annat håll blir det inte alls lika jobbigt. Och jag håller ju å andra sidan föredrag för att alla ska se vad jag har arbetat med?! Sjukt det där. Men nu går jag in och gör mitt bästa och sen får det räcka så. Finito.

Wish me luck! puss

3e december

Idag var jag hemma från skolan, kände att jag behövde hinna andas och plugga i lugn och ro inför imorgon. Jag har ju som sagt engelskaföredrag och rättsordningsprov imorgon... Jag och mamma var iofs i fältan idag i två timmar, köpte lite grejer till thailandresan. Jag köpte tre tröjor och tre shorts (ett par "finare" shorts och två par mjukisshorts), ett par flipflop och två böcker. "Män som hatar kvinnor" och "Månsystrar", hoppas på att dem är bra! :)

 

Nu ska jag fortsätta plugga! puss

Frusen dag

Hejdär! Idag var det världens mest tröttmössiiigaaa dag i skolan, det var seriöst svårt att hålla ögonen öppna imorse på spanskalektionen kl 8. Annars hände inget speciellt. Bara det att jag har så bråttom imorse att jag slängde igen dörren med bara skinnjacka och ett linne under (och andra kläder förstås) så jag höll på att frysa ihjäl during my two minutes påväg till skolan haha!

Nu har jag suttit här och pluggat rättsordning och övat på mitt engelskaföredrag. Får jag säga det själv låter min engelska faktiskt ganska bra, men sen när man väl står där kommer man väl prata väldigt bra svenglish istället haha. Jag kan tänka mig min engelskalärare säga "That's fine Anna, good english with a swedish accent höhöhö" Fail liksom.. Just nu känner jag mig dock inte så nervös alls, lär väl blir ändring på det sen ;)

Nu ska jag plugga lite till och sen måste jag tvätta -.- Puss på er


(bild lånad av emmaslillaliv.blogg.se, en väldigt bra fotograf! ;D)

längtar tills man får använda shortsen

Idag var jag och mamma i Nacka Forum för att kolla på saker som jag behöver till Thailand. Vi gick där i typ fyra timmar! Jag hittade ett par jeansshorts, ett linne och ett par ballerinaskor. Sen åt jag thaimat och mamma tacos :) Mums. Jag fick förresten reda på att Marcus, den jäveln haha, också ska ha föredrag om Michael Jackson på engelskan -imorgon. Så alla kommer tro att jag kopierat honom eftersom att jag har på fredag -.- Jaja. Hoppas att vi inte har om exakt samma grejer iaf. Det är iofs inte det som räknas, engelskaläraren vill väl bara höra att man kan prata engelska och hålla föredrag i hope.

Imorgon blir det råplugg till rättsordningsprovet och engelskaföredraget på fredag, kul jul. Men ikväll blir det bara chill, om tio är det desperate housewives ;) en kopp te blir det också.

myselipyslåt som bara måste älskas!



pyss

RSS 2.0