28 oktober

Igår sov evelina över här och vi kollade på En shopaholics bekännelser och Slumdog Millionair. Den sista var bäst ;) Imorse var jag tvungen att gå redan kvart över åtta för att hinna till hoppkursen halv tio. Hoppkursen var förresten skitrolig idag igen :D Idag gick det bättre än igår faktiskt! :) Och vi hoppade en ännu roligare bana! wieeeeee.

Ikväll ska jag och Anne till Ekerö, till Annes kompisar. Så just nu håller jag på att göra mig iordning, anne kommer om typ en halv timme eller så :)
Puss på eeeer


27 okt

Nu ska jag göra mig iordning, ska snart åka iväg till sollentuna på hoppkurs! ska bli askul :)))))  hörs ikv!

TJA

Igår var jag hemma hos Beck med evelina och angela :) vi åt varma mackor och kollade vi på eva och adam, nostalgi <3 idag ska jag först hämta ut tvätten och sen ska jag åka till evelina och oliver. Vet inte riktigt vad vi ska göra än. Jag röstar för bio he he he. Jajuste, det hände en lite smått pinsam sak imorse... jag skulle ner tidigt, vid 10, i tvättstugan och tvätta (-.-)  och såg ut som jag vet inte vad. Så ska jag upp igen och tänkte YES jag klarade mig utan att någon såg mig... så kommer det ner en kille som är känd från tv. Så roooliiieeeegt. TJA liksom... aja jag överlevde iaf haha!

Är det någon som hört Pinks nya låt förresten? Den är så bra.





Myskväll

Idag var jag och mamma i upplands väsby och köpte massa ridgrejer till mig. En vinterridjacka, en reflexjacka, ett par vinterridstövlar och ett par ridstrumpor. Beställde att par vanliga ridstövlar också som jag ska hämta på torsdag :) Efter det kom evelina hit och jag färgade hennes hår och nu ska jag springa ner till ica och köpa SOLO och kanske lite godis (; sen blir det myskväll all night looooooong. Kl sex ska jag se en film som heter Elf också haha :D Men nu måste jag ner, hörs ikv!


Natti

Nu är jag hemma från stallet, eller kom egentligen för typ en timme sen. Efter lektionen hjälpte jag till med att skrämmas i skogen haha! ;) De små barnen skulle ha spökrunda. Så nu är jag sjukt seg och måste gå och lägga mig eftersom jag och mamma ska upp tidigt. Vi ska åka och köpa lite hästgrejer till moi :) Måste upp typ halv nio ZZzzZzzzz...

Naiiight
<3

Trött som fan

Idag "försov" jag mig... var trött som faaaan och hann bara gå på sista lektionen. Men jag missade ändå ingenting så (; Nu är det äntligen lov, så jävla skönt! Det känns inte som om halva terminen gått :S Det har gått fort som vanligt. Efter skolan gick jag in på fältöversten och köpte lite grejer från H&M. Ett par mjukisbyxor, supersöta underkläder, och en del smink. Landade på typ 500 kr. Snart ska jag iväg till sollentuna och rida. Jag som redan har träningsvärk he he he. Ikväll blir det en chillkväll tror jag :) Ska bli skönt!

Såhär ser Guernica ut, det är henne jag ska rida



Kommer ni ihåg den här gamla? Älskar bakgrundsmusiken, så skön :D


höstlov snart!

Nu är jag hemma från min privatridlektion! Det gick bra, men eftersom det var första gången så hade ju såklart inte ridläraren koll på vad jag kunde så det blev lite testning och en liten del träning :) jag kommer iaf att ha träningsvärk i benen och i svanken känner jag. Hur det kan komma sig att jag blev trött i svanken är en annan femma haha. Så det var kuuul ;)

Mitt höslov kommer ju bli lagom fullspäckat med ridning också :) wihu

fredag (imorgon) - ridlektion sollentuna
lördag
söndag - ridlekis
mån
tis - hoppkurs s-tuna13:30-15:30
ons hoppkurs s-tuna 09:30-11:30
tors privatridlektion hopp 15:30 gärdet
fre vanlig ridlektion s-tuna 17:30
lör
sön - ridlekis

För den som var intresserad liksom he he he. Juste hörrni, glöm inte att se mammas pojkar (stört lätt underhållning) och inlåst ikväll ;) Jag älskar inlåst, så jävla bra.
PUSS!

Singing in the rain

Jag kom hem från skolan för typ en halvtimme sen nu, har försökt hittat ridkläder i hela lägenheten men jag kan bara inte hitta något som passar för dagens väder. Det är såklart dåligt väder ute bara för att ridlektionen ska vara ute, woho! Nej men gud vad sjukt!!! Jag ser min ridjacka härifrån. Det kan inte vara sant. HAHA! Ibland är man smart! Men nu ska jag snart cykla, ja cykla, till stallet. Lär väl bli en singing in the rain... Hörs när jag kommer hem, puss!


Some day i will

Just nu sitter jag här och kollar på annonser om hästar som ska säljas. åh. Jag vill ha en egen häst :( Finns det ingen där ute som vill dela häst med mig...? Eko. Det var faktiskt mammas idé att jag kan ju dela häst med någon, en jävligt bra idé. Hon tände en förbjuden gnista i mig så nu är jag helt crazy och sitter i timmar och letar häst.. nice work, nu blir hon aldrig av med mitt tjat :) Men min mamma visste väl förmodligen om att jag inte har några hästkunniga kompisar..


En dag säger jag bara! En dag! :D

Men nu blir det té och olle-dokumentären! haha
puss


gäsp

Yaaaaaaawn. Jag är sjukt trött, och nu är det bara att sätta igång med engelska review.. what a life.

påshuvud

Nu sitter jag här med en påse på huvudet. Och det är inte för att jag vill sticka ner huvudet i sanden just nu som den pryder mitt huvud. Men det stämmer det med om man ska prata verklighet.. har precis målat naglarna också! Jag har för en gångs skull lyckats få dem en millimeter långa haha!
Men nu är klockan mkt och jag ska ha prov imorgon, så jag lär väl hoppa ner i sängen rätt så snart :)
pusse

Inget problem med att veta vad jag vill slösa pengar på

Här ser ni en liten del av det som jag vill ha (;

Stövlar - scorette 2500 kr
Väska - Mulberry Bayswater, ny strax över 7000 kr. Går dock att hitta ny "begagnad" för ca 2500 kr
Basic tröja - H&M 249 kr
Mysbyxor - H&M 299 kr (tror jag det var)
Svart spetsbehå - H&M 149 kr
Smink - i.d, kommer inte ihåg priset
Stelt armband - Bubbleroom.se 299 kr (tror jag det var)

Men nu måste jag fortsätta plugga till provet imorgon, jag orkar inteeeeeeeeeeeeee. Men jag måste. Puss på er!


flashbacks

det här är galet..





2 månader kvar

Nu håller jag och eve på och fixar oss inför kvällen, vi får se vad det blir ikv! :)
Idag är det EXAKT två månader kvar tills THAILAAAAAND! :D
vi hörs imorgon, puss på er

15 okt

Jag är ju dum i huvudet haha! Jag har skrivit ett inlägg två gånger nu och råkade ta bort det igen! Puckot nr 1. Jag var ett halvt rätt från mvg på företagsekonomiprovet, så otroligt surt. För ett litet, liiiiiiiitet slarvfel med en siffra. Jag skrev typ 8442 istället för 8422 -.- Och 8442 existerar inte ens så det var verkligen ett skrivfel, inte ett tänkfel. Suck. Men nu får jag re-loada (haha) för jag ska snart börja med svenskaarbetet som ska in imorgon.


Duktiga snillen

Nu har jag inte skrivit här på ett tag igen, shame on me! ;) Jag har haft så mkt plugg att göra så det är inte sant. Jag och Anne har suttit och pluggat EFTER skolan två dagar i rad nu, vi känner oss som supersnillen nu (not). Så nu sitter jag i skolan här med anne och kämpar med bokföringen. Innan jag fortsätter ska jag bara säga att jag äntligen fått en ny mobiltelefon! En HTC :) så när ni smsar måste ni skriva erat namn efter så jag vet vem det är ifrån innan jag lagt numret..
puss!


godnatt

Jar överlevde spanskaprovet utan att bryta sönder pennan, men vilken okul måndag det har varit idag. Riktigt oskön. Till och med internet ska krångla, det har kopplats till och från säkert 8 gånger nu. Ursäkta att man får dampanfall, jag kan inte rå för det. Men nu ska jag gå och sova så att det blir tisdag snabbt ;)
Väck mig när det är fredag. Puss



oh happy day

Nu ska jag springa iväg till skolan och göra mitt jävla spanskaprov som kommer gå såååååå bra. Vi hörs efteråt (varning för ett väldigt argt inlägg)
;)
<3

Hold me now

Igår vad jag hemma hos evelina i edsberg med oliver (och evelina såklart haha). Vi gjorde inget spec, kollade på 2 fast 2 fourious, hur det nu stavas, och jag och eve spelade ett skitroligt spel på wii :D Sen trängdes alla i eves säng som är på typ 90 cm... och vi tre är ju inte direkt korta och pinnsmala haha ;D
Nu har jag precis kommit hem från stallet, har varit där sedan två :) skulle stänga och sådär själv. Imorgon har jag spanskaprov som jag typ inte hunnit med att plugga nånting till, får vara hemma och plugga imorgon (lektionen är kl 3). Sen kommer jag typ få hoppa över alla lektioner och plugga företagsekonomi och skriva på svenska arbetet.. ÅNGEST. Jag är så jävla trött på den här skiten. arw

de enda bilderna som togs igårkväll haha!





Nu ska jag äta lite och sen vid nio ska jag kolla på wallander tror jag :)

Hold me now
I'm 6 feet from the edge
And I'm thinkin
Maybe 6 feet ain't so far down


aaaah sigh.

djaaaaa

Nu har jag läst ut min svenskabok Oryx och Crake, så himla konstig bok! Blir nästan lite frustrerad över slutet... Idag vaknade jag kvart över ett -.- Det var säkert ett år sedan som jag gick upp så sent :O Känns lite jobbigt att ha vaknat så sent för nu är klockan redan halv fem snart och det känns som om hela dagen har gått. Jag har ju suttit och läst i min svenskabok tills nu. Och det är ju så fint väder ute men jag måste fortsätta plugga :( buhuuuu! Ikväll vet jag inte alls vad som händer faktiskt, vi får väl se. Måste ha hunnit plugga en massa fram tills dess. Det får bli en timmes plugg i företagsekonomi och en timmes plugg i spanska, med start -nu-!!! (snart hehe) :D

Igårkväll var det jättetrevligt :) Jag, evelina, johanna, oliver och deniz umgicks hos oliver och spelade poker bla ;) Innan dess hade jag ju även ridning, vi hoppade och det var skitkul :D gick rätt bra också :)
nu måste jag pluggaaaaaaa!
PUSS <3

znark

Nu är jag hemma från en en och en halvtimmes promenad, eller ja kom ju hem för ca två timmar sen. Det var asskönt faktiskt, det är så himla mysigt borta vid Stora Skuggan. Nu sitter jag och skriver lite på min engelskaläxa som ska in imorgon... men nu är den klar! Nu ska jag bara sätta igång och plugga företagsek och spanska ZzzZzz.
Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, jag nästan somnar.. -.-
puss


prommis

Ååååååh vilken trött dag.. det enda som var någorlunda kul var att vi fick spela pingis i korridoren på idrotten haha. Jag tänkte ta en långprommis för att vakna till lite och för att få röra lite på mig innan jag måste plugga järnet idag igen. Idag är det engelska, spanska och företagsekonomi som gäller!

Jag önskar bara att jag hade den här låten på min ipod just nu (hade den förut med råkade ta bort den), tycker den är så otroligt skön att lyssna på. Puss på er! <3


hjälp..

Förlåt för att jag kör med videos hela tiden, men den här måste ni se! Det är fan asläskigt. Det påstår sig ha sett Michael Jackson's spöke i hans hus och man ser faktiskt något som går där borta. Kolla själva! Det kan vara lite dålig volym eftersom att min dator är som den är så då får ni höja ;)



Idag har jag varit hemma från skolan, men jag har inte slappat för det.. Jag har läst i svenskaboken i två timmar och pluggat spanska i en och en halv. Tänkte fortsätta lite med spanskan, göra matteläxan, påbörja engelskaläxan och sen plugga företagsekonomi. Life á la Anna Fröderberg.


ååjaa, varje gång

Jaaaaaaaaaaaa vad bra det gick då. Jag ska verkligen sätta igång, snart. Är det bara jag som sitter och fortfarande blir tårögd när man ser det här klassiska klippet??? Jag har extremt lätt för att gråta när jag kollar på film.. Men om man inte ens blir tårögd när man kollar på den här filmen så vet jag inte vad felet är... (tyvärr).


Måste sätta fart om jag ska ha ett liv i helgen

Nu har jag precis kommit hem från fältöversten! Jag gick med mamma och kollade på en hel del saker, men försökte mest hitta en snygg höstjacka och ett par snygga stövlar. Omöjligt. I alla fall var det omöjligt att få tag på en snygg höstjacka, en del snygga stövlar fanns det iaf ;) men jag köpte inget. Vi fikade på ett väldigt mysigt café som ligger på karlaplan också, otroligt god äppelpaj...

Nu sitter jag här och försöker komma igång och plugga, har så sjukt otroligt mycket plugg. Jag orkar inte sätta igång!!!! Det är så jävla segt. Har spanskaprov på måndag, företagseknomiprov på torsdag, stor svenskainlämning på fredag och rätt stor engelskaläxa nu på fredag. Jag skjuter bara upp det hela tiden. Men nej, nu måste jag sätta lite fart om jag ska ha ett liv i helgen.



Jag känner ganska så mycket likadant som Charlie.


idol

Jag är så jäkla trött så det är inte sant, varför alltid på fredagskvällar. Tur att man kan fördriva tiden med idol ;)
Här är några av de jag tyckte var bra :)


bbbbritney

Här är hennes nya låt, jag älskar den!


RSS 2.0