Where the hell is Matt?

Äntligen lite bättre väder, äntligen lite hopp för en fortsatt sommar... Idag ska jag träffa Anne! Vi har inte setts på hela sommaren så vi har lots to talk about. Hon har bl.a varit i USA i de delarna där jag ska gå på college nästa år, så det ska bli jättekul att höra lite om det också!

Här är en video ni bara måste se. Det här måste vara en av världens rikaste människor! Man får gåshud och tårar i ögonen av det här.. Bli en av de andra 30 miljoner människorna som redan sett den här videon. Where the hell is Matt?


För härliga!


Nattuggla

Jag är verkligen en nattmänniska. Inte en morgonmänniska som i princip alla mina andra vänner är, de är aströtta klockan tolv på kvällen och superpigga klockan nio på morgonen. Förstår inte riktigt det där! Jag är som en zombie på morgonen vare sig jag har lagt mig tidigt eller sent, det spelar liksom ingen roll. Jag kan somna om tusen gånger på morgonen, så jäkla skönt. Mindre bra om det är en skoldag dock haha, men nu är det ju sommarlov. Så imorgon blir det sovmorgon. Igen.



Sleep tight!


Fredag och lördag

Igår gick som sagt jag och Sara ut på krogen, vi hade riktigt roligt! Först gick vi till F12 och hängde där ett tag för att sedan åka vidare till Spy Bar som vi trodde var Laroy haha... Men det var tydligen dött på Laroy så det var nog tur att vi inte gick in där ändå haha. Sen åkte vi hem till Sara i sollentuna för att ha "efterfest" haha, blev mer en sov och kuddkrigs(morgon). Imorse kom mamma och hämtade upp mig där och sen åkte vi och kollade på kläder, presenter och på ridsaker. Mamma köpte kläder och jag köpte ett par nya ridstövlar. Weeeeey! Happy.

Nu ska jag sova, sjukt trött... puss!

What comes around goes around

Jag har alltid samma problem innan jag ska ut på krogen - det ständiga klädproblemet. Till hösten ska det införskaffas en ny garderob. Just nu har jag varken tid eller råd, vi hoppas på att komma iväg till antingen Rhodos eller Ayia Napa på en sista minuten i slutet av nästa vecka! Det skulle vara hur jäkla najs som hellst.

Nu ska jag kolla lite på livvakterna och sen måste jag göra mig iordning! :) Puss!


En tia

Filmen vi såg igår, Beck - Levande Begravd, var sjukt bra!!!! Jag och Sara höll på att få flertalet hjärtinfarkter där i biosalongen kan jag säga hahaha. Filmen var vitsig, överraskande och läskig på samma gång. Helt klart en tia! Idag ska jag på hemmafest med Sara haha, det var riktigt länge sedan man gick på det!

Imorgon ska tältgänget + Angela ut till Grinda och tälta haha! Det enda jag kommer ha gjort den här sommaren är att ha tältat hahaha! Men det är faktiskt grymt underskattat tycker jag. Man träffar mycket roligt folk och det händer nya saker i princip hela tiden.

http://res.moviezine.se.s3-external-3.amazonaws.com/2a75f/2a75f3466dd8bdfd350f24fc96cb8493/postr_l.jpg
Grym!

A new beginning

Det är sjukt det här med hur olika dofter kan få en att tänka på olika tillfällen egentligen. Alla mina parfymer som jag har påminner mig om en speciell tid, tillfälle osv. Och nu när jag skulle smörja in benen så hittade jag min aftersun från Hawaiian Tropic som jag jämt använde i Thailand när vi var där! Härliga tider. Jag blev galet nostalgisk (så nostalgisk man kan bli efter 6 månader...).

Dessutom, nu när min ordinary parfym som jag använt flitigt i princip hela tvåan börjar ta slut, måste jag köpa en ny. En ny parfym = nya tider. A new beginning. (haha). Men frågan är bara vilken! Men nu ska jag iväg till Kista för att se på bio, BECK!!!!, med Sara. Ska verkligen bli kul att se den här! ;) Puss

Onsdag

Idag har jag i princip inte gjort någonting alls, skönt men samtidigt känns det jobbigt eftersom sommarlovet tickar haha. Ikväll ska jag iaf träffa Sara och vad vi ska göra har jag ingen aning om. Jag känner iaf för bio eller något annat liknande - en lugn kväll iaf. Kanske blir kvällsbad i repris? Nu ska jag iaf snart göra mig iordning.

Puss!

Varm dag

Idag har jag träffat Isabella och vi badade och solade på Eriksdalsbadet! Vilken jäkla värme det är ute nu! Jag vill bara vara i Smögen nu! Men vi har redan planerat att åka tillbaka haha, 26 juni - 2 augusti ;) Kanske blir ett besök i Varberg också haha... Nu ska jag göra lite middag och sen ska jag titta på Supersize vs. Superskinny!





Underbart!

12 juli

Idag har jag, Sara och Tess solat och badat från en brygga i Edsviken i det jäkligt varma vädret! Hur skönt som hellst. Nu har vi precis ätit jättegod middag och snart kommer Lucas hit och då ska alla cykla iväg till badberget för att bara chilla och kvälls/nattbada! Hur mysigt? Mega.

Imorgon ska jag och Isabella träffas, looking forwaaaard!
Puss!


En söndagskväll

Om ungefär två timmar ska jag och Sara äta middag på min balkong i kvällsolen! Ska bli myyyys. Sen ska vi kolla film, prata tjejsnack och bara chilla. Skön söndag!!!

Nu saknar jag Smögen otroligt mycket! Jag vill bara åka tillbaka till västkusten. Kanske blir något annat ställe bara för att inte ha för höga förväntningar så det blir sämre ;) PUSS!

Yeah!

Fan vad vi har haft kul i smögen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag rekommenderar ALLA att åka dit. Jag måste fan dit igen senare i sommar! Riktigt, riktigt roligt har vi haft. Och det har hänt minst lika många knäppa grejer hahahaha! Nu är jag ännu mer bortskämd än tidigare. Får man ha så här kul?! Oh likey likey.




Hur fort gick inte den här tripen också? Raketfart som vanligt. Nästan ångest för att man är hemma i halvtråkiga Stockholm igen. Jag vill ha Västkust-spirit! Haha. Pusss

Mondaaay

Jag kom precis hem från stan! Jag och Isabella gick runt och småtittade lite i affärrer och bara pratade, hur mysigt som hellst. Sen blev vi skithungriga och åt på Hard Rock Cafè. Nu har jag handlat jordgubbar muuuums och snart ska jag även packa inför imorgon, Smögen! Ska bli hur roligt som hellst. Klockan tio imorgon bitti går tåget.

Lite pics från Olivers landställe (och fler ställen...)



Vår fina öde-ö!



Vår lilla båtis



Jonatan



Gruppfoto!



Några fler kompisar kom :)



Härligaste minerna till vänster hahahahaha



Fint badväder



Fika!



eveliiiiiina :)



Jonatan och Lucas



"yatsy är mitt favoritspel" hahaha!

5 juli

Det är så sjukt att när man sovit i ett tält på ett liggunderlag i 4 dagar och kommer hem och sover i en skön säng - det är man får ont i ryggen! Helt otroligt.. Jag vaknade iaf klockan elva idag, var så sjukt trött igår kväll och imorse var inte bättre haha. Men nu ska jag snart ner och tvätta lite kläder, måste ju ha till Smögen! Sen ska jag packa, upp på vinden och hämta ner lite grejer. Efter det ska jag träffa Isabella vid Odenplan, hoppas på att vi ska gå lite på stan och shoppa. Behöver lite nya klänningar!

Bäst just nu, Oskar Linnros!



Puss på er!

Update

Först och främst vill jag bara säga att min älskade Isabella Banck fyller 18 år idag!!!!!!!!!! GRATTTTTTIIIIIISSS!!!!!! Vi älskar dig. Jag hade superdupermegagärna velat ge dig en bamsekram och grattat dig tusen gånger om idag på din dag. Men det får iaf bli imorgon :) Puss på dig.


Snygg är hon också. Dock upptagen! Min. Och Jims. Fast mest min förstås.

Nu till något annat. Jag är bortskämd. Vi har haft det så jävla bra och så jävla roligt på Olivers landställe! Jag skulle kunna börja hoppa upp och ner för att jag vill att livet ska vara så här jämt. Det har hänt så mycket roligt och knäppt så jag vet inte vart jag ska börja haha. Vädret har varit underbart det med, så nu är en bränna på plats! Det känns dock som att det var i förrgår vi åkte dit och inte i onsdags, det gick så fort! Det enda negativa. Annars var det lovely.

I övermorgon åker jag och Sara till Smögen och vi ska campa! Som om jag inte hade fått nog av det från helgen haha! Nej det var mysigt ;) Oftast hahaha! Vi ska alltså åka från tis-lör och sola, bada, festa och träffa folk i smögen. Vart ligger ens smögen? Tjoho! Längtar.

Jag är så glad. Puss och kram friends

RSS 2.0