en fredag

Nu har jag kommit hem från en underbar vecka på ornö! Jag ska nu ta och berätta om vår resa dit... herregud pajasresa. Jag sitter hemma vid datan och ska precis cykla iväg till strömkajen när evelina säger att angela och li har blivit stoppade i spånga på pendeltåget för att de inte får åka med cykel. så eve säger att de ska komma till sumpan där hon och beck är, men när alla är där får de inte gå på där heller! panik eftersom det bara går en båt per dag till ornö och de står i sumpan en timma innan båten skulle gå från strömkajen... så jag var tvungen att ringa min father som jobbar i sumpan och fråga om han kunde ta alla cyklarna i en bil. så han är jättesnäll och hämtar dem och eve (de andra åker pendeln in) men alla cyklarna går inte in så de var tvugna att montera av ett cykelhjul för att det skulle få med alla!! och när de andra är i t-centralen märker de att de inte skulle hinna gå till strömkajen så de var tvugna att ta en taxi haha.. så vi hann iaf med båten. men gud vad alla blev stressade och förbannade haha! Annars har vi haft en väldigt skön vecka :) hemresan gick utan problem iaf ;)

kolla vilka söta vantar btw, must have.. :)

bilder får komma upp lite senare från ornö :P nu är jag astrött och har kliat på mina myggbett på benen i ungefär 750 år så jag måste gå och sova haha!

puss gånger en miljard <3


då var det sovdags (;

En liten packlista för att jag inte ska glömma något.. jag orkar inte packa idag så jag gör det imorgon bitti. Får gå upp riktigt tidit eftersom jag ska duscha också, lär väl bli att gå upp halv sex. måste cykla till båten vid kvart i åtta -.- znark, men det ska bli kul som fan :))

- linnen
- tshirts
- tjocktröja
- mjukisar
- shorts
- jeans
- balsam
- sovtröja
- flipflop
- smink, sminkborttagning
- plattång
- pengar
- mobil + laddare
- nycklar
- tbm
- strumpor
- underkläder
- bikini
- kamera?
- tidningar
- kofta
- linsgrejer + glasögon
- solisar

såhär såg jag ut tidigare idag     och såhär ser man ut just nu. verkligen bra kvalité på bilden :P


Men nu ska man väl ta och sova, jag är rätt trött måste jag säga. Men det är alltid så svårt att somna när man vet att man ska upp snart igen!

26 juli

Förlåt för att jag inte lagt upp några bilder från när vi var på olivers landställe, men det var evelina som var fotograf så jag fick vänta tills hon la upp dem ;) så nu är de snodda haha!


En liten båttur på G :)

Försöker du lämna mig på ön eve? :(

Duktig i-landhoppare! :)

"Nu ska jag bada"

Ute i vassen och spatserar

Jag badade medans de andra var badkrukor ;D

Fisketajm

Jag älskar dig <3

Ny strategi: Vi väntar på fisken! Fungerade: Inte alls.

det 100 m långa metspöt i högsta hugg

En liten aborre fick jag iaf! Nu ska vi bara ta ut kroken... Oliver! haha ;)

Varsågod he he he .. (varför ser det ut som om jag är typ orangehårig?!)

så tillslut fick den komma tbx ner i vattnet :)

Det gick jätte bra på det där kalaset som jag skulle gå ponnyridning på! De hade en skitstor villa, flådig.., precis vid vattnet. Men de var väldigt trevliga, inte snobbiga alls som tur var haha ;) Jag fick 170 kr extra av dem för att det gick så bra och för att de tyckte det var så fint osv :D Tack! :)
Imorgon blir det ornö med tjejerna :) ska bli askul! har inte packat ännu men ska göra det soon. först ska jag kolla på huset vid sjön på trean!
puss på er
A

movietime

Sådär, nu är man helt klar för att kolla på film och har fixat allt ifall jag skulle somna ;) he he he. det blir patrik 1, 5!
men vi hörs imorgon. puss A

:)

Det här kan vara världens finaste låt. Eller hur?


25 juli

Idag har jag, eve, li, beck, angela och becks pojkvän jakob sprungit runt på stan och handlat mat + lite annat på stan. Sen på kvällen åt jag, eve och angela pizza i mariehäll vid eve och här kommer det sjuka... evelina beställde en veg. pizza med räkor på och när hon fick sin pizza var det ett ägg mitt på pizzan haha! Och hon fick inte några räkor heller. Gott.. men hon vågade inte säga till så hon fick äta den endå :P sen kommer beck och jakob bakom eve och beck typ hoppar och skriker och försöker skrämma eve och hon blir så rädd så hon nästan börjar gråta hahaha ;D och gud vad hon skrek haha!
men nu är jag iaf hemma :) vid nio ska jag kolla på tv, på någon film.. har inte bestämt mig för vilken än. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan heheheeeee.


Söta klänningar från Nelly.com


Och de ridstövlarna jag har tänkt köpa :))

<3 A

24 juli

Nu är jag hemma från olivers landställe, det har varit asmysigt. Igår badade jag och evelina och det var bara 14 grader kallt i vattnet, ingen badkruka här inte (oliver.. haha)! Sen har vi lärt oss att köra cross med växlar hohooo :) lite svårt var det faktiskt men skitroligt :) sen har vi fiskat, badat, kört båt och solat den mesta tiden. Vi har ju inte direkt sovit så mkt så jag är astrött nu när jag ska jobba ikv, börjar kl fem och jobbar till tolv typ ZZZzzZZzz.. Det är skönt att det inte är så mkt folk nu iaf när det är lite sämre väder. Nu ska jag göra foood
posss

"Vad gör du nu för tiden,
Det var alldeles för länge sen vi sågs
Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig"
hahaha, internskämt..
♥ pusshaj A

nu bär det av

Nu har jag gjort mig helt klar och börjat packa alla mina grejer, ska åka om en halvtimme. När vi kommer fram (eller när det är mörkt ute) ska vi ta ett kvällsdopp :)) jag kommer hem på torsdag kväll eller fredag morgon, ska ju jobba på fredagskvällen. Sen på lördag kanske det blir utgång med tjejerna, på söndagen ska jag iaf gå ponnyridning på ett barnkalas haha ;D  höööörs och seeeees
<3


A

21 juli

Nu har jag tvättat resten av hela min garderob hela förmiddagen -.- Så nu ska jag duscha och göra mig iordning, packa och osv. innan vi ska åka till olivers land i hallsta vik. Vad ska man packa? Måste göra en lista så jag inte glömmer något haha

- mjukisar -  plattång
- tjocktröjor - smink, sminkborttagning
- linnen - shampo, balsam, tvål
- underkläder - tandborste
- shorts - hudkräm
- strumpor - pengar
- sovkläder - mobil, laddare
- bikini -
- handduk
- lakan

vad mer? Jaja, får försöka komma på allt sen.

haha en rätt rolig video
/>
vi hörs poss
A

när man verkligen inte får är det värst haha

Nu är jag hemma från bion! Jag tycker att den var bra! Fast den var mer rolig än spännande som de andra filmerna var, väldigt underhållande iaf! Men jag kan hålla med om att det är en transportsträcka-film ;) Men jag gillade den. Hahahah asså jag kan ju berätta vad som hände, gud haha.. precis när en person dött i filmen så blev det helt tyst och deppigt i filmen och stämningen i biosalongen var chockad och besviken och vad tror ni händer då...? Evelinas mage kurrar! HAHAAHAHA! ;D Asså jag dog. Och ni vet hur det är när man verkligen inte får skratta, det är hemskt! Det går inte att sluta och vi sitter där och typ kuttrar (skrattar som fan och försöker vara tysta samtidigt) så det låter så vi gråter, jag kunde inte andas så jag satt ju där och sippade luft hahaha och alla trodde ju verkligen att vi grät. Så då kan man ju verkligen inte sluta skratta för att det är en så otroligt bisarr situation (och sockerkicken gör väl sin del också..), hahaha asså fyfan! Så när filmen äntligen är slut, ca 5-7 min senare så tittar ju alla bak på oss och typ viftar på hyftet och typ ler lite för att de tror att vi har gråtit åt personen som dog.. haha sjukt. Men jag gillade filmen, 8 av 10 ;)

Men hur som hellst haha, imorgonkväll åker vi till oliverslandställe. Innan det måste jag tvätta lite kläder, tråkigare får man ju leta efter.. 
hörs imorn <3

harry potter ikväll :)

Fyfan vad jag är seg, jag är på sånt där humör då man inte orkar göra nånting alls. Jag orkar inte ens gå till stallet och rida. Fast jag ska göra det snart, först ska jag bara duscha håret lite snabbt.. mitt hår ser ut som svinto. Sen ska jag hem och duscha igen och göra mig iordning, ska till eve sen. Jag, eve, li och beck ska kolla på nya harry potter filmen på bio i kista, älskar dem filmerna, så mysiga!



Vi hörs, vi åker förresten till olivers landställe imorgonkväll istället :)
posss A

sur mupp

Idag har jag haft en asnajs sovmorgon, varit i stallet och ridit och inte så mkt mer haha.. när jag var ute och red vid djurgårdskanalen blev jag skitförbannad. jag galopperade på ridvägen innanför gångvägen längs kanalen på en ganska ung häst, 6 år, och helt plötsligt kommer det två hundar springades efter så lisa blir såklart rädd och skenar. tur som jag hade var det en lång raksträcka och jag fick kontroll efter några sek men jag blev så förbannad! För det första får man inte ha lösa hundar där och speciellt inte om man inte har full koll på dem och sen ställer sig kärringen och skriker "neeeeeeeeeeeej, kom tillbaka", hon springer inte ens efter eller nånting. Som om hon trodde att dem skulle lyda henne därifrån liksom... så jag skrek lite åt henne, jävligt sur som jag var. Tänk om jag hade åkt av liksom? Eller om hundarna hade bitit Lisa? Arw. Jaja, man får väl räkna med att det finns idioter.

Imorgon jobbar jag 11-23 på loopen, Emma VM ska komma och hälsa på! :D Har inte träffat henne sedan skolavsl! Ska bli ett väldigt roligt återseende :)) Hoppas att jag kan ta en liten break när hon kommer bara.. hon ska komma vid halv nio ca så kanske kan vänta med att käka till dess (:
Men nu måste jag sova! På lördag morgon åker jag till Ornö med mamma, kommer hem söndag kväll btw.


Här är hon, emma VM! Hoppas hon inte blir sur på mig nu för att jag la ut en bild.. men bilden är fierce!
POSS!

killershoes

Idag har jag jobbat 12 timmar, är rätt trött nu. Imorgon är jag iaf ledig, men då ska jag hjälpa till med insläpp och rida på kvällen. Det blir en sovmorgon :) aslänge sen.. för länge sen! Men vid 12 ska jag iväg och träna core på satsgärdet så det lär väl inte bli så länge ändå -.- Måste verkligen komma igång med träningen nu och äta bättre, har slarvat jävligt mkt :P Känns inte bra haha. Det blir så på sommaren när man inte har ett "shema" som när man går i skolan, när ingenting är strukturerat faller typ allting.

Jag har hittat skitsnygga skor, är helt kär i dom här. Funderar på att köpa det första paret.. vilka tycker ni är snyggast? De är ju rätt lika varandra...



Men nu måste jag verkligen sova, är sjukt trött.
puss fröddan

naight

Idag har jag jobbat 11-18, skönt med ett ganska kort pass. Imorgon ska jag och emma (orsvärn) rida ut, på djurgårn tänkte jag :) emma ska få den största hästen i stallet, sara haha ;D hon är dryga 170 cm i mankhöjd... hoppas hon inte blir rädd hehe (; men hon är supersnällasilversara haha. hon har bla. burit tony rickardsson när han var med i lets dance! den du haha ;D själv ska jag rida castello, ca 163 i mankhöjd. Efter det åker vi nog hem till emma :) nu är jag sjukt trött, ska upp vid 8 imorgon, vi ska rida vid 10 redan.

nu måste jag sova, poss
A

nattis

Kom hem för typ 45 min sen, trött som vanligt, gick in i mitt rum  och såg att jag hade fått en liten namnsdagspresent (hade namnsdag igår hehe, eleonor)! Det är ett deostick från DKNY apple, den gröna, älskar den doften. Har ju den rosa på parfym :) Imorgon börjar jag 11 och slutar 23, lite beroende på vädret. Ska jobba onsdag, torsdag och fredag sen också.

puss A

11 juli

Jag var stört trött imorse, försov mig också men hade en sån jävla tur att jag vaknade av en störning på mobilen som lät... annars hade jag aldrig vaknat i tid. Jag vaknade iaf 20 över nio, istället för halv nio så man hann ju inte tvätta håret. Fett fint det var hela dagen, jaaaarå (; Imorgon börjar jag iaf 12.

Det svåra är bara att gå och lägga sig i normal tid, det ofunkar okej. Juste, jag är sååååå duktig! Jag tappade min mobil för trehundrasjuttioelfte gången i marken, nu på loopen precis innan jag skulle hem. Det är ju brädor och vatten under där och där tappar jag min mobil så mitt mobilskal (det på baksidan) åker ner mellan springorna -.- jag får ju ryyyyyyyyyyyyyyck! Dags att köpa ny nån gång kanske? Ska nog göra det när jag får min lön :)) Vill ha en Sony Ericsson T707.. Den är inte så dyr heller, kostar 2200. Men den är låst till tre. man blir sur?


Men nu borde man väl sova, ska upp halv tio imorgon.
Grattis till min storebror igen ;D <3
poss poss A



tidigt 11 juli

Är grymt trött nu, kom hem för ca en timme sen. Jag sitter här och velar, ska jag kolla på rain man som börjar om 10 min och slutar typ tre eller ska jag sova? Jag börjar ju trots allt 11 imorgon... men den ska tydligen vara skitbra och jag gillar ju tom cruise, iaf den yngre versionen. Tror jag ska göra mig iordning och kolla i sängen, så kan man ju alltid somna (;
så imorgon blir det jobb 11:00-00:00, 13 h pust! Men det är kul att jobba på helger :) vi hörs imorgon

Imorgon (idag 11 juli) fyller min bror 19 år! ;D GRATTISSSSS! <3
puss hej A

10 juli

Idag gick jag upp vid elva, har inte gjort så mycket sen dess faktiskt. Vid halvfyra ska jag åka till Loopen och jobba tills de stänger, vid tolv typ. Men nu ska jag träna lite, blir hemmaträning eftersom jag inte hinner med att gå till gymmet. Funderar på att byta design till en lite mer sommrig kanske? Fast den måste funka på hösten också. Emma? hahaha ;D Hon är så bra på design :))

Nu blir det träning
puss A

stan

Vaknade ungefär tolv idag, är sjukt trött. Igår var vi hos evelina och sjöng fejkkaraoke ;D hahaha! kom hem ca 2 :) Idag ska jag ut på stan och köpa födelsedagspresent till min bror som fyller 19 på lördag och sen ska jag försöka shoppa lite till mig själv också mhihi (; skor är iaf ett måste... men nu måste jag göra mig iordning, vi hörs senare

idag drömde jag världens mest obehagliga dröm, att jag åkte med på häst och vagn och så välte vagnen och alla gjorde illa sig förutom jag och jag skulle ringa 112 men jag hittade aldrig vad vägen hette!  så där låg en häst och dog med dens föl och två människor... läskig dröm.
<3 pouss

ingen vila ingen ro

Hej! Nu är jag hemma från Gnesta. I tisdags gick vi en 1, 2 mil, var hyffsat trött i fötterna eftersom jag hade mina vita tygskor haha... men lite stolt är man ju (; Jag kan ju berätta och världshistoriens roligaste sak som hände där ute, eller jag hinner inte haha, orkar inte skriva med en hand heller ;D pratar i telefon. Gör det senare, måste göra mig klar, ska möta upp eve och oliver sen. Vi ska väl typ kolla film el nåt :)

Det blir tyvärr inga bilder heller för evelinas mamma råkade glömma eves kamera ute i spöregnet så den gick sönder, och jag hade inte min med mig... men ni kan ju nöja er med dessa snygga naturalé bilder sålänge höhö




den som inte ser att jag äntligen färgat utväxten ska dödens dööö (;

POSS
<3

se yaaa

Nu är jag skitförkyld, nyser hela tiden dessutom, skitjobbeeeigt. Här kommer lite bilder från igår, snygga!


Jag får till det på alla bilderna!


Vi lärde oss vad en färist är                                           Fin häst, men det är inte Mini

Nu ska jag fortsätta packa, är skittrött så det går i en halv km/h... måste hinna gör mig iordning också. Ska åka om 38 min haha (;
puss A

5 juli

Jag är förkyld! >:/ Vaaarfööööör... trist. Imorgon ska jag till eves mosters landställe (med eve såklart haha) , kommer hem på onsdag. Sen ska jag jobba fredagkväll och hela lördag och söndag på Loopen. Idag var jag och provred hästen ute på järvafältet! Hästen var lite speciell att rida och jag var tvungen att rida med gramantygel för att få honom att gå iform (enligt ägaren)... jag älskade hästen men ägaren var inte riktigt min stil. När en häst går i form så är det inte bara om den böjer på halsen som är att gå i form? :S Man fuskar då, väldigt mkt. Jag vill inte ha extratyglar hit och dit för att få det som jag vill, man vill ju jobba så att hästen verkligen gör det för att den kan och jag kan. Tycker inte om sånt där... En gramantyggel drar i princip bara ner hästens huvud och hals (och visst gör det det enklare för den att jobba med ryggen och rumpan då men), man vill ju inte fuska med sånt där, inte jag iaf. Ska man få hästen att gå i rätt form vill jag fan göra allt jobb själv, annars är det ju ingen idé att jobba med hästen! Men tyckte om hästen rätt mkt iaf, vet inte hur mkt tid jag kommer ha till hösten bara. Mamma har i princip sagt att jag inte får hålla på till hösten för att det blir för många grejer. Har ju skolan att satsa på, ännu mer nu, min egen ridning på fredagarna, stallet på gärdet, kompisar osv. Men grejen är att när Mini som han heter, har läkt helt och börjar bygga muskler så har ägaren sagt att hon gärna ser att någon hoppar honom........ me want hellu?!  Det är ju så jävla kul, speciellt om man har en "egen" häst. Vet inte vad jag ska göra, men det blir ett senare problem.


gramantygeln är den understa tygeln som man fäster i sadelgjorden

Juste! Jag fick ju mina betyg hemskickade för typ en månad sen som alla andra, och då stog inte matte A med i dem men jag tänkte väl inte på det liksom. Så förra veckan kommer ett till brev med betyg och då ser jag att jag har fått MVG i matte A! Hahahahaaaaa, sjukt! Jag har liksom fått vg på typ allt jag gjort, men okej! Det är chill ;D Har gått och kollat typ 5 ggr för att kolla att jag inte sett fel haha :))

Nu ska jag packa lite, "så att jag inte glömmer någonting" om jag gör det imorgon - enligt evelina haha! ;D Tack för att du litar på mitt starka minne! Så jag kommer hem på onsdag, hörs då. Blir nog massa bilder (;
pusss A

4 juli

Idag var jag på junibacken, vi hade faktiskt rätt fint väder. Men när jag skulle cykla till stallet så kom jag fram helt igenomblöt, det regnade så jäkla mkt. Jag orkade inte rida efter junib så jag ska göra det i helgen istället. Nu är jag hemma själv och har precis ätit jordgubbar och kollat på film :) Skönt!

Har hittat massa saker jag vill ha.. Solisarna kommer från Vasuma och det smala armbandet i silver är från DKNY, de andra kommer jag inte ihåg märket på. De finns iaf på nelly.com. Älskar den guldiga rosettringen, så himla fin! Den är i guld och kostar 599 kr, men jag har 100 kr rabatt också :) Lämnade ju tbx en berlock jag fick i födelsedagspresent av mamma (den gick sönder reda efter 1 vecka) så kanske kan få resten i present, skulle ju köpt ett nytt armband. Men jag har ju sån beslutsångest. Funderar på att beställa lite saker här faktiskt!


poss A

2 juli

Skulle ju varit på junib. idag men det var så varmt så vi ställde in, det skulle varit så jobbigt. Så jag red en ritt en timme vid djurgårdsbrunnsbron och runt där omkring vid kanalen, där fläktade det iaf lite. Nu har jag tvättat sen dess, sjukt roligt. Ena torkskåpet var trasigt också så det tog aslång tid -.- Kul att man hängde upp alla de jobbigaste sakerna man kan hänga upp, strumpor och underkläder, och sen märker att det inte fungerar. Happyface!

Nu ska jag iaf laga lunch, kl fem i fem. Bra med svängda mattider, jaaaaaadå.

poss anna

sov sött

Vi spelade ju minigolf i förrgår också, det glömde jag att berätta tror jag? Jag gillar det faktiskt! Ibland är jag rätt bra och sen när det går lite sämre orkar jag inte koncentrera mig längre och då går det skitdåligt hehe. Såhär såg det iaf ut :)


Bilderna är från eves blogg.

Idag har jag jobbat 12,5 timmar på Loopen, skittrött i fötterna nu.. men det är rätt kul faktiskt. Iaf på kvällen då DJen (iofs typ 4 st ) kommer dit, han och hans kompisar är så sjukt sköna haha! De står typ och dansar mot varandra och de dansar verkligen asfult hahaha ;D (de driver ju såklart). ser hyffsat roligt ut! Jag ska jobba där nästa vecka på fredag 16-23 och hela lördag och söndag. Imorgon blir det junibacken och sen en ridtur efteråt, liksom fredag.

Men nu måste jag sova, ska ju upp vid halv nio imorgon -.- sov sött
<3

RSS 2.0