Kan inte fokusera

Jag sitter bara och drar ut på tiden, har gjort det i typ två timmar nu. Jag. Orkar. Inte. Plugga. Rättsordning. ÄR så sjukt omotiverad! Det enda jag vill är att snabbspola 17 dagar, 1 timme och 12 minuter. Min pappa är ju där nere nu och de hade 33 + och klarblå himmel, ÅH.


Troy

Jag kom precis hem från stallet på Gärdet. Idag höll jag i min första privatlektion, helt själv! ;) Visseligen var det en femåring (och ja, en sån där femåring som inte kan fokusera - bara på allt annat än vad den håller på med just för tillfället) som jag hade för, men ändå! Still counts! Det gick bra, det var ju inte direkt svårt och föräldrarna verkade nöjda eftersom de genast skulle boka in en ny nästa helg..

Och glöm för guds skull inte Troja ikväll! ...





skön låt :)


Nedräkning pågår säger jag bara

                                                   

Dagens

Nu ska jag iväg och möta anne i skolan, vi måste plugga lite. suck. Men först, en dagens hehe ;)

Dagens vill ha: Abercrombie&Fitch tröjan som jag har beställt!
Dagens klädsel: Gråsvarta jeansleggings, vitt linne, kamelbrun skinnjacka och Uggs
Dagens smink: Qlinique foundation, solpuder och maskara
Dagens frisyr: Inte en bra hårdag
Dagens saknad: Sängen
Dagens bästa: Tösse-lussebullen
Dagens roligaste: När Mathilda säger "Mmmmrhhm" otroligt roligt och högt hahaha (vi hade köpt lussebullar)
Dagens dummaste: Jag sitter kvar på bänken utanför klassrummet, trots att alla går därifrån haha
Dagens misslyckande:
Dagens "drog": Kung Fu Fighting på huvudet... HO!
Dagens köp: Ett himla tjat om lussebullar, men lussebulle
Dagens godis: ... räknas lussebulle? hahaha nu får jag ge mig!
Dagens humör: Anna Tröttmössan Apansson
Dagens väder: Regn/mulet
Dagens låt: Will you be there - Michael Jackson

Nynnandes

Under de här dagarna har ju jag suttit och skrivit ett engelska föredrag om Michael Jackson. Och nu nynnar jag på hans låtar och tänker på hur otroligt grym han var varje dag. Tycka vad man vill om honom, men ingen kan ju säga att han inte var grym och en riktig talang. Hans musik är den enda musiken jag sitter och lyssnar på numera...

Hursom hellst. Jag är så grymt trött, jag var seriöst tvungen att luta huvudet mot bordet när jag och mamma satt
och pratade i köket för en stund sedan hahaha. Det känns som om klockan är 3 på natten just nu.
 

Glad, glad, glad!

Hej på er! Nu har jag massor av glada nyheter haha! Först... igår beställde jag och emma kläder från Abercrombie & Fitch!!!!!!! :D Visste inte att de börjat leverera till Sverige! Jag beställde en tjocktröja som test, och sen får jag beställa mer om det fungerar bra :) Nedan ser ni tröjan jag beställde. Sen berättar pappa att han kan få gratisbiljetter till Stockholm International Horse Show som är i helgen :D Woho ;D Fett kul! Och dessutom så är spanskaprovet nästa vecka inte ett "pluggprov" utan en läs och hörförståelse! Thank God säger jag bara. Nu har jag "bara" en labbrapport, ett engelskaföredrag och ett rättsordningsprov att plugga till nästa vecka. Ibland går allt bara väldigt bra! (;


Glenn
Tröjan + frakt gick på 638 kr

Men nu måste jag skriva mitt engelskaföredrag som är på fredag nästa vecka, jag ska ha om Michael Jackson. The king. Puss på er!

Blandat från Abercrombie & Fitch



Nu ska jag snart iväg och ta svininfluensavaccinet i skolan, hoppas på att jag inte får några symptom när jag ska rida ikväll. Det är hoppning :) Och jag har galna Guernica hohoho. Vi får se hur det går!
Puss på er


tröttdag

Åh åh åh. Ibland missuppfattar världen mig. Eller jag världen? Imorse skulle jag på ett möte i stallet kl 8 så jag gick upp tidigt såklart... så när jag kommer dit så är det kl 8 PÅ KVÄLLEN! Suck. Men jag stannade kvar och hjälpte till lite, när man endå var där liksom, och sen red jag en liten sväng :) Nu sak jag snart sätta igång med mitt rättsordningsarbete som ska in på söndag kväll. Ett extremt jobbigt arbete -.- Och jag är skittrött. Vi hade massage på idrotten också så då blev det ännu värre... Men nu lär jag väl starta!

posss

Ska jag säga det en gång till?

Jag är till och från. Till och från. Nu var det länge sen jag skrev här igen! Imorgon är det exakt en månad kvar till Thailand!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan säga att det finns flera som har påpekat att Thailand är ungefär det enda jag pratar om... Ja-a. Jag ska till Thailand. Jag ska till Thailand med Evelina. Thailand. Voy al paraíso. Desto fler gånger jag säger det, desto roligare blir det.

Men nu måste jag ge datorn till mamma, puss på er


what did you say?

Oväntat, men kärlek vid första ögonkastet. Kanske, kanske att den kan konkurera med With you - Chris Brown låten.



Watcha say - Jason Derulo

11/11

Vilken extremt dålig uppdatering jag har bjussat på här i veckan... har suttit och nördat med Anne efter skolan, I SKOLAN. Hoppas att det payas off i framtiden på betygen... Klickade in på H&M's hemsida och hittade det här!


Vill ha. Vill ha. Vill ha. Sovmasken är ju ett totalt måste att ha på flygresan till Thailand! Totalt onödigt men ändå så totalt nödvändigt, tycker den är klockren haha. Och ser ni munkjackan? Det är till och med ludd inuti <3


sunday

Vilken mysig helg det har varit, jag har bara tagit det lugnt och umgåtts med några kompisar :) Igår sov Emma VM över här och vi pratade och gick prommis osv, idag har jag varit i stallet all day och jobbat. Sköönt sköööönt. Imorgon blir det skola från 11-16 och sen ska jag plugga efter det -.- Inte lika skönt.Har ett idrottsarbete som ska in på fredag. Men nu blir det roobios te och pepparkakor <3
puss på er


lördag

Idag har jag varit med Sara hela dagen, vi gick på hälsomässan (hon hade nånting med sin skola) och sen gick vi på stan :) jag hittade inga nya kläder som jag ville ha, som vanligt... Ikväll ska jag vara med Emma VM, vet inte riktigt vad vi ska göra än. Vi får väl se!


Fyfan vad det här klippet är bra, han är så jävla bra! Precis min humor hahaha!



Puss på er

animal

Här är en till bra låt av Miike Snow! Bra bra bra.




5 november

Idag var alltså det där naturkunskapsprovet.. det gick käpprätt åt skogen kan jag ju säga. Men imorgon har jag bara en lektion, kl åtta på morgonen dock. Segt. Och vi har oförberedda tal då också, woho vilken morgon det kommer bli. ;) Ånej! Ikväll krockar inlåst och Batman Begins :( vad ska jag göra... haha kommer nog på något ;D

armbandmania..



de här är ifrån nelly.com och kyssjohanna.se

En skön låt och



Är det någon mer än jag som längtar efter snö?! Lite skidor skulle inte vara fel heller, hoppas det hinner komma tillräckligt med snö så man kan åka lite innan Thailand :)


3 november

Lite saker som måste införskaffas innan Thailand... Fråga mig inte hur jag ska få tag på allt det här nu när det slutat säljas sommarkläder i butikerna hehe.

 

Gud vad jag har pluggat idag förresten, vi har ju ett naturkunskapsprov på torsdag. jag älskar ju naturkunskap.....
Men nu måste jag plugga lite till igen haha!

Hörs senare! <3


Jag skulle gifta mig!

Just nu får jag ett utbrott på mitt hår! Vad är det med det?! Varför kan mitt hår aldrig bli snyggt som andras hår? Nej det ska alltid vara elektriskt eller fluff á la malta. Jag vill ha exakt sånt hår som tjejen på bilden har. Hårfärg, hårlängd, frisyr. Allt.



På tal om något heeeelt annat nu...  Fyfan vad jag skrattade åt mig själv imorse! Jag hade drömt världens mest komiska dröm. Jag hade drömt att jag skulle gifta mig! Och med en kille från ensam mamma söker HAHAHAHAHA!  Ibland är jag nog världens knäppaste person! Tur att det var den unga och vältränade hockeykillen iaf... annars hade jag väl mått illa hela dagen haha! Ibland är man ju bra knäpp (;

Men nu ska jag sova!
pussss
 

RSS 2.0