Onsdag

Ska snart iväg till körskolan och boka in lite körlektioner. Är trött på att det ska vara så bökigt med allting! Så nu vill jag få det där körkortet färdigt i år tack. Har eventuellt planerat att gå ut ikväll också! Får se vad mina friends säger om det ;) Pussss


http://blogg.passagen.se/doje/resource/bil%20till%20Reykjav%C3%ADk.gif

Gäsp

Känner mig seg som jag vet inte vad. Springturen tog musten ur mig igår! Men nu ska jag ner till jobbet för att skriva på ett avtal, sen blir det af och efter det en ridtur på djurgården. Och insläpp ikväll. Gäsp. Puss på er

http://1.bp.blogspot.com/-tM4Iom4BvbU/TlvV2OgCQKI/AAAAAAAAFAo/7VD-HZFIeP0/s1600/magazine+cover.JPG

Älskar stylingen på Mary-Kate Olsen här - kläderna, sminket, håret. Till och med nagellacket haha.

Trasig

Är lite småkär i den här stilen! Vad tycker ni?

http://4.bp.blogspot.com/-4sB5NYc_JkY/TqA5kUPULiI/AAAAAAAARgM/BDTHqGFP7J8/s1600/4.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-BMoNlhLEp_4/TqA6jiAnk5I/AAAAAAAARjM/GL4cy9zVL0A/s1600/28.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-eBeJfbNrq5U/TpMLDb2MNRI/AAAAAAAARfA/6tmtqJ25BzM/s1600/6.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-hOhN2g2HtoU/TpMLC64NT1I/AAAAAAAARew/13dy-O0R8x8/s1600/8.png

http://3.bp.blogspot.com/-mv7ZxIUG8e8/TpMJ2wbevtI/AAAAAAAARc4/yYcC0JWkTTk/s1600/23.png

http://1.bp.blogspot.com/--tAuWffQllw/ToXBs0hi10I/AAAAAAAARZ4/YzE3MKP7dR0/s1600/12.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-_b9pM2-YfMc/TcKiY29sPpI/AAAAAAAAQfM/YGpZyRds2ec/s1600/21.jpg


IMG_0213IMG_0200

Myssöndag!

Åh! Bästa söndagen! Efter vi var klara med lampan åkte vi tillbaka hem till Carro för söndagsmys! Älskar söndagar!20111024-120051.jpg

20111024-120101.jpg

Jaaaaaaa!

ÄNTLIGEN

 

Idag är en stor dag! Idag ska jag köpa något som jag velat ha i 3 års tid! Åh! Vad, får ni se snart! Men inte haft råd med – men nu så… Nu ska vi fira nya jobbet deluxe!

Åh!

Nu myser jag med världens bästa Hogge!20111021-102629.jpg

20111021-102904.jpg

Knappen & Hakim!

Okej, den här bilden bjuder jag på! Haha, idag var jag hos bästa Knappen & Hakim – världens mysigaste herrar.

Haha, alla ser helt stirriga ut! Här ser ni en sneakpeak på håret. Det är mycket varmare, ni ska få se en bättre bild. Jag tycker att det är världens skillnad, men de jag jobbar med ser inte ens att jag gjort något. Och nästa vecka blir det tadaaaaaaaa Extensions!

Vill nu lyssna på mig i NRJ, så kommer jag medverka på tisdagmorgon – don’t miss it! Haha, ni får veta massa härliga pinsamheter – jag kommer tex aldrig mer få gå på en enda dejt, efter det sänds.

Flängdag!

Åka över stan dag! Idag har jag hunnit med möte hos Björn Borg, spela in radio hos NRJ med bästa Knappen & Hakim och nu nytt möte om ett nytt roligt projekt!

Enda nackdelen med nya kontoret är att det ligger längst bort på Söder, inte mig emot, om det inte vore så att alla mina möten är runt Stureplan. Mina taxiresor börjar eskalera. Jag ska ta mig fan gå och köpa mig en vespa, jag skulle spara så mycket pengar!

Good Girl!

Jag skulle egentligen gått till Kåken, men bestämde mig istället för att gå tilö Sats och nu ska jag gå och unna mig lite lite solarium. Jag vet, det är sämst men nu när jag redan har färg så vill jag inte gå tillbaka till mitt likbleka vinter-jag.20111020-094034.jpg

AdTech Ad

Some running around

Igår sov jag över hos Emma O, vi kollade film och pratade gamla minnen. Saknar den tiden! Vi pratade om hur nördiga vi var haha. Och det var en bra tid. Man har nästan roligare som nörd. Provocerande! Haha. Nu ska jag ut och röra på mig. Jag har tyvärr suttit inne hela dagen och sett en film, sökt lite jobb och övat körkortsteori. Men nu blir det en springtur till Stora skuggan! Puss


...

Jahapp... orkar inte. Puss och hej


 


Old school cool school

Igår låg jag uppe till typ tre och läste gamla blogginlägg som jag gjort haha. Nostalgi på hög nivå! Älskar att jag har bloggat så länge. För så fort man läser ett logginlägg så kommer jag ihåg det mesta från precis den dagen. Det är rätt speciellt det man känner inombords. Lycka, saknad, glädje. Här kommer två av mina bästa "texter" i bloggen. Kanske ska börja skriva lite mer?

Det är precis samma Anna som det var förut. Älskar det här. Läs om ni orkar!


Destination unkown

Ena sekunden vill jag bara fly från det här. A ticket to Africa here you go. Se alla djur, uppleva naturen, andas  luften av en apas skit istället för avgaser av 1:ans buss på Sibyllegatan. Jag vill se två zebror och en giraff komma gåendes precis framför mig när jag är på väg ut för att göra ingenting. Jag vill känna hur en stingrocka känns på undersidan och jag vill höra hur en val låter under vattnet med mina egna öron. Jag vill se 100 000 olika arter av fiskar bara för att jag vill det. Jag vill lära mig surfa. Jag vill ta dykarcertifikat. Annars missar man ju mer än halva världen. Inte för att det egentligen har något syfte att se den andra halvan utan bara för att något där inne skriker efter det. Att jag ska. Du är en naturmänniska. Go back to basics. Jag vill känna doften av jord under naglarna och inte bry mig ett skit om hur pass platt mitt hår är eller om mascaran rinner när jag slår i bästa lilltån i en stenbumling. Vara free fallin'. Ha en apa som kliar mig på ryggen. Rida på en häst genom ett fält i solnedgången och vara rädd för att en noshörning ska komma springandes efter mig, inte en man med k-pist. Vilja sitta ute varje sekund bara för att kunna ta in allting innan jag dör. För att livet är för kort för den världen. Jag vill ha: "Går du in i den där skogen är det inte säkert att du kommer ut igen". GPS-appen funkar liksom inte där inne.

Samtidigt som jag andra sekunden vill gå ut gymnasiet med galet bra betyg, börja på högskola och få en grymt bra karriär som advokat som tjänar galet med pengar. Det är det som jag just nu håller på och kämpar med. Instängd i en vit lokal med svarta datorer från framtiden och en jävla massa paperwork framför mig. Känna hur alla viskar om mig när jag går ut ur rummet och säger "Fan vad hon är bra på det där". Status. Vara den där människan som alla vill ha hjälp av. Åka till USA. Ha snyggaste beachkroppen och långt blont hår, I'm from Sweden biaaatch. Springa där på stranden i Malibu bland alla plastikopererade män och kvinnor som inte kan rynka pannan för all botox. Skaffa en underbar pojkvän á la Chace Crawford, ha senaste Vera Wang klänningen och 100 projekt på gång - och alla ska jag vara chef över såklart. Tillhöra creme de la creme, toppen av isberget. Köra runt i min Ferrari och tycka att jag är bäst.

När jag sitter och läser igenom det senaste stycket jag precis skrev undrar jag vad fan det är man håller på med ibland. Jag tror egentligen inte att jag någonsin skulle bli nöjd om jag får min ferrari om jag inte får min apa som kliar mig på ryggen. Men jag kan helt klart klara mig utan Ferrarin. Anna, vad vill du? Destination unkown.


Vad hände med alla våra äventyr?

Alltså varför står typ livet stilla?! Jag får utbrott haha. Det händer i n g e n t i n g. Man ska gå upp (för) tidigt på morgonen. Trött som en jävla apa. Och sen ska man sitta i skolan och göra jobbiga saker. Trött som en jävla apa. För att sedan gå hem. Plugga ännu mer. Fortfarande trött som en jävla apa. Ha ångest över prov och arbeten man bara vill skita i. Jobba. Äta. Sova. Och så där håller det på. Jag vill ju uppleva saker! Vara med om äventyr! Varför slösar man bort hela livet på att göra saker man egentligen inte vill? Tänk om jag dör imorgon. Då skulle jag få panik på min dödsbädd för att jag inte gjort saker jag ville. Inte varit tillsammans med de jag älskar mest. Slösat tid på dåliga filmer och på att stå i matkön bland 117 andra i en skola med 1117 andra som jag inte bryr mig ett skit om. Haft komplex för mitt hår och ont i fötterna efter en utekväll av ingen anledning. I brist på annat att klaga över. Vad hände?

Jag vill ju uppleva saker. Stampa barfota i en myrstack och skylla mig själv. Lära mig hur man säger "Kan jag få en varmkorv, tack?" på 10 olika afrikanska dialekter bara för att det är så fruktansvärt onödigt. Har de ens ett ord för varmkorv? Ni ser. Jag vill ju inte läsa om hur olika människor har dödat varandra och vem som sparkade vem i skrevet egentligen. Vem vill det? Jag vill ju vara högt. Lågt. Här. Där borta. Under en sten. På en sten. "Titta! Här var jag. Och där. Och här borta. Och sen var jag där också. Och där... Ajuste. Där nere med." Inte här som i "här var jag för fyra år sedan" utan som i "här var jag igår och sprätte runt som en galen struts i sanden". Jag vill leva lite mer carpe diem. Carpe sekunden. Vad hände med alla våra äventyr?

Jag tror knappast att jag är skapad för att tjäna miljoner och flåda i en jävligt stor lyxvilla i LA. Nej nej, jag är kapabel till att göra mycket mer än så. Se bara på hur många som redan har gjot det? Vem som helst kan med rätt utbildning och med rätt teknik bli som dem. Det är inte svårt. Något man dock kan kalla svårt är stampa i en myrstack utan att bli pissad på så det svider i tre dagar. Hur man klättrar i en palm. Hur fan lyckas man komma upp i en palm utan stege? 






.

.

Time to wake up

Har lyckats vända på dygnet totalt. Försov mig imorse och vaknade kvart i tolv. Här jobbar vi bra sörrni! Men nu ska jag iaf ut på en powerwalk medans det är bra väder. Är på jättepepp humör så det kanske blir en liten löprunda istället förresten... Nu ska den här slöisen vakna! Puss

 


Not all those who wander are lost

Men ibland önskar man att det fanns en skylt.



http://images.dpchallenge.com/images_challenge/0-999/461/800/Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_305166.jpg

http://www.destination360.com/north-america/us/california/images/s/california-muir-woods-national-monument.jpg

http://www.smashandpeas.com/wp-content/uploads/2010/01/road-to-nowhere.jpg

http://pixdaus.com/pics/qnnbJ2hi1ASjSzku81.jpg

Britney!








Haha amen


Me wantsi

Jäkla pissväder! Mindre kul att cykla iväg till stallet idag. Bli dyngsur, kall och blåst på känns inte så lockande när jag sitter här inne med mitt té och myser. Kollar på lite höstkläder jag vill ha!



Day 2317 zip bak 
 

Hiking

Gårdagen bestod av jobb, ridning och en liten miniutgång. Stället jag och eve var på sög så vi drog hem väldigt tidigt, var hemma ett! Men men, man måste ju vidga sina vyer haha... Stötte på lite vänner från min gamla klass! Alltid kul. Men nu ska jag iväg med evelina på en hike runt edsviken. Haha. Puss

http://places-to-hike.com/images/backpacking.png
Om det ändå såg ut sådär!

Natti natti

Nej nu måste jag verkligen sussa. Imorgon blir det jobb 10-13, sen ska jag hela vägen till Upplands väsby för att köpa nya ridbyxor haha. Efter det blir det ridlektion och sen kanske vi ska gå ut, vi får se. Puss

http://graphics.desivalley.com/wp-content/uploads/2010/06/life-quotes-30.png

Work work

Igår bakade jag, evelina, oliver och jonte en kaka och sen på kvällen drog vi ut en sväng. Det var mysigt, vi satt och snackade ett bra tag mellan himmel och jord och sen drog vi och dansade! Nu ska jag snart iväg till jobbet, jobbar 12-18. Eh lite trött men det är bara att köra haha.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_litx5rXnZL1qbuhado1_500.gif

Bjuder på en söt liten grej som Anne skickade till mig, you gotta love her! Haha puss

En liten tur

Jaha ni. Idag gick det inte bättre att komma ur sängen om vi säger så... Så jag har f-o-r-t-f-a-r-a-n-d-e inte lämnat tillbaka min biblioteksböcker som är mer än två veckor försenade ehe. Jag ska snart ta mig en dusch och sen ska jag cykla iväg till stallet! Tänkte faktiskt ta mig en ridtur såhär mitt på dagen och sen ska jag stänga ikväll. Det är ju underbart väder ute så det ska bli skönt!

http://www.canvasfabriken.se/uploads/galleri/291/Kaknastornet.jpg

Känns inte jättejobbigt med en ridtur? Det är så fint på Gärdet!

Yes yes yes

Vaknade upp dunderförkyld. Hade tänkt att uträtta massa ärenden idag men stannade inne all day istället. Har haft Gossip Girl-maraton! Ligger forfarande efter lite, har fyra avsnitt kvar på förra säsongen. Kan tipsa om en bra hemsida där man kan livestreama GG, www.tubeplus.com, och de ligger dessutom före Sverige i avsnitten eftersom hemsidan är amerikansk ;) Hiiiihiii.

Lovsiii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://ninamelie.se/images/2011/fullskrmsinfngning-2011-09-08-150002-bmp_165227468.jpg


RSS 2.0