30 maj

åh herregud vad jag är trött! jag har jobbat på resturang/café/bar Loopen idag från kl 11-21:30, enda gången jag har suttit ner är i tio minuter när jag åt mat, annars har jag gått fram och tillbaka säkert flera tusen gånger.. jag har as ont i armen och axeln eftersom jag har burit tunga brickor hela tiden. Men nu ska jag sluta klaga hahaha ;D Det har varit skitkul och vädret var ju verkligen as bra! På vägen hem stötte jag på en jävligt udda typ :P Det var nog typ en möhippa eller något... han hade rosa as tajta kläder (magtröja och typ cykelbyxor) i knallrosa silke och en vit peruk och tennisbollar som tuttar och typ bindor i tröjan. Han satt typ på mig och skulle hålla armkrok och när jag flytta mig lite så flyttade han efter, han var aaaas packad .Loveli boi!... Men nu ska jag snart lägga mig eftersom jag ska jobba på loopen imorgon också, 12-20
poss poss posss


28 maj

Heeeey! Måste bara börja med att säga att det har varit ett jävligt deppigt väder idag! Usch.. vi fick gå på stadsvandring UTE på idrotten även fast det regnade, tack liksom! Jag fick MVG på min historiarapport woohooohooo! ;D Mer än najz!
Nu har jag precis bokat soldusch till mig och evelina innan skolavsl också, så vi cancer och rynkrädda slipper sola solarium haha! Det är ju inte såååå roligt att vara blekast i stan när man ska ha klänning (antagligen vit eller liknande också)... På tal om skolavl klänningar så ska jag snart ge mig ut på jakt efter nån fin, måste köpa ett par ballerinaskor också.

Nu ska jag äta lite middag här ;) normal tid för en gångs skull..

Grattis till malin som blir 17 idag också! :)
poss poss

nattis

Nu har jag kollat på en värdelös film på tv, Bröllopsfixaren hette den, slöseri med tid! Så nu ska jag gå och sova :)
poss poss poss


<3

27 maj

Heeeej igen! Idag har jag varit i skolan, gått i fältan med anne och fikat i humlan ahaha och gått på stan med mamma. Jag tror jag ska åka och träna på Gärdet vid halv åtta sen också, får se. Det har varit så otroligt dåligt med träning de här två senaste veckorna att jag typ skäms... usch! Känns inte alls bra. Men det är rätt mkt i skolan nu och andra grejer (här skyller vi ifrån oss) så det har inte orkats med eller ens hunnits med. MEN det ska det bli ändring på, promise!

pusspusspusss

Tröjan!

Så här ser tröjan ut! Hur skön som hellst.


Otroligt sexiii_girl_94 som ser skelögd ut, tycker ni inte?! (;

Härlig dag

Guuuuud vilket fint väder det har varit idag, och skön dag dessutom! Började 10 i 10 och slutade halv två. Efter det åkte jag till söder för att möta upp evelina och hennes kompis emma (alla heter fan emma!), vi fikade på L'angolo och hennes kompis Lisen kom också, det var asskönt i solen och trevligt :) Sen åkte vi till vårt förra jobb för att fixa lönen som jag trodde uteblivit, men det var bara det att jag fått för lite pengar insatt. NAJS. Så nu ska jag ringa dem när mitt lönebesked kommer. Så drygt att ca 500 kr går till skatt också som man inte får tbx förrens nästa år -.- Suck. Men men! Sen åkte jag för att möta upp mamma i fältan och köpa present till min father som fyller år idag och en present till min bror som tog körkort idag!!! ;D Vi säger grattis till båda (; Det blev två jätte snygga piké t-shirtar från Brothers, min brorsa tog på sig den och drog ut så han verkade gilla den haha ;D Jag köpte en snygg blåvitrandig tröja därifrån också, egentligen killtröja men köpte i small så :) Den var på rea så den kostade bara 200! Flyt!! haha :D

Men nu måste jag plugga engelskaglosor för kl nio ska jag se på The Village på nian. Min klass är puckad så nu har de skjutit upp företagsekonomiprovet tills nästa tisdag, så jag pluggade helt i onödan igår!!! -.- Fett jobbigt. Aaaaah, hatar att skjuta upp saker hela tiden.

pousspouss

Click!

Snart ska jag kolla på Click på 3an! Igår satt jag, evelina, li och angela satt och pratade om varför alla bra filmer går på söndagskvällarna hela tiden? Det är iofs bra eftersom man ofta är ute på lördag/fredagskvällar, men när man inte är det så är det bara skitfilmer! Iofs vet jag ju inte om Click också är asdålig men det lär man ju märka (; Tycker iaf att det är lite tråkigt att det nästan aldrig är bra filmer på fredagar och lördagar, är man hemma då måste man nästan hyra film för att inte få ett anfall på alla kassa filmer..

jajaaaa, nu blir det te och söndagsmys!
pusse

Hecho con las tareas!

ÄNTLIGEN! Nu har jag pluggat färdigt för idag!!!!!!!! Wohooooooo, här ska solas! ;D FAN vad glad man kan bli för att man är "ledig" hela kvällen! ;D hahaha!

PUSS!

25 Maj

Nu sitter jag i vardagsrummet och pluggar företagsekonomi och det är aaaas varmt här inne! Jag har ändå fönstren öppna!
Ska en promenad på djurgårn sen vid fem, har ju inte varit ute idag... men nästa vecka är sista pluggveckan! Så jävla skönt. Men nu måste jag fortsätta.

Pussheej
och
Grattis till Li som fyller 17 idag ;D

Mot Solna

Tjo! Nu ska jag snart åka iväg till solna centrum för att möta eve och angela, vi ska kolla på lite kläder osv. Jag är dock på as irriterat humör, fråga mig inte varför för det vet jag inte... Är rätt trött och gillar inte tanken på att jag måste plugga hela dagen imorgon, usch. Men jag måste hitta lite nya kläder och verkligen ett par nya vita sneakers eftersom jag gjorde dem gråa igår i stallet hehe. Men nu måste jag dra! pusseli

;D

Jag har så båring så jag gjorde ett personlighetstest! Håll kvar pilen på färgrutorna så står det hur stor del jag är av blablabla hahaha! Lite kul!


Vilken dag..

Nu är jag helt död. Det här har inte varit min dag... det började med att jag och emelie åkte till stallet och vi var där vid ett eftersom vi skulle börja rida kl 14. meeeeen då visar det sig att vi inte ska rida förens vid kvart över fyra -.- ingen av oss hade käkat lunch och inte direkt så mkt till frukost. Så vi ringde runt till olika ställen för att kolla om de gjorde leveranser, men det gjorde de självklart inte. Så vi frågade några i stallet om de visste nått matställe eller typ sleven, men nej.. jo en pizzeria! -.- Så vi får typ en muntlig vägbeskrivning och de säger att det ska ta typ 10 min att gå dit så vi börjar gå i regnet, förstörde mina skor dessutom. Men det tar typ 25 min att gå dit och sen har vi gått väääääääärsta omvägen! Sen var det den pizzerian vi redan kunde vägen till men den låg så långt bort så vi ville inte gå till den, vi trodde ju att de snackade om en annan... men mätta och blöta går vi tbx. Och självklart skulle vi rida fram ute i duggregnet för att sen gå in och hoppa bana. Banan var as jobbig med massa snäva svängar och galoppbyten men rolig, men min häst, callebanan, lyckades alltid komma med ett och ett halv språng framför hindret så ibland tog han ett as stort hopp eller två skitsmå... så skulle jag hoppa om det och komma i normalt språng och då blev det fel igen och då stannar han och jag glider snyggt av bakom hindret. Hahaha jag kom ju över iaf, men inte hästen ;D Sen gick det iaf bra. Så efter lektionen ska vi köpa något att dricka eftersom vi var as törstiga men då funkar inte automaten -.- Sen så får vi springa till bussen, men så ser vi den köra iväg. MEN! Sen hände något som aldrig händer mig, den stannar och väntar!! Så nu har jag varit hemma i typ en halvtimme, jag hade inte tänkt att det här skulle ta upp hela min fredag liksom haha!
 
Men nu ska jag vila och lägga mig och kolla på tv (;
pusseli

Godmorgon!

Hey! Vaknade för typ en timme sen och har precis ätit frukost, ska börja göra mig iordning för stallet snart. Jag tror jag måste åka om typ en timme. Ibland är jag sååå duktigt -.- Igårkväll råkade jag trampa på en av mina hörlurar till min ipod så nu hackar den... jag som måste ha den på vägen till stallet, det tar liksom typ 45 min dit. Kul..

Åh jag hittade, eller hittade och hittade, just några gamla några låtar med My Chemical Romance!! Minnen! Jag kunde spela introt till Welcome to the black parade förut *stolt* ;D För det är ju så jääävla svårt.. hahaha! Åh Teenagers är bra också..

Men nu måste jag gå ;)
PUSS

torsdag

Idag har jag varit med emma hela dagen :) Först gick vi på stan och kollade på kläder, men ingen av oss köpte något. jag hittade iofs lite grejer som jag kanske ska köpa senare, ett par jeans och en tröja, ska tänka på saken ;D Så vi käkade mat på ett thaiställe istället... sen åkte vi hem till emma i sollentuna och kollade på två filmer projektorn och sen var vi ute och... jaaa hahaha ;D


Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, imorgon är det banhoppningskurs på G! ;D Ska bli riktigt kul!
sov gott sötisar

20 maj

Hahaha fyyyyyyyyyfaaaan vilken dag. Det började med tyskaprovet, det gick iofs bra, sen såg vi på halva Flyga Drake som är så grymt bra så man nästan börjar gråta, sen mitt spanska "fördrag" hahaha med min spanskalärare (spanskan går ju aaaaalltid så himla bra), sen bodypump på fotbollsplanen ute på skolgården med en jävla stång. Efter det skulle jag hjälpa emma VM med hennes historiarapport men när vi skulle skriva ut den så hade hon inte sitt kort så jag sprang ner och hämtade mitt kort... som inte hade några credits -.- Jag hatar kopieringsmaskiner. Så då fick vi leta efter någon med credits på sitt kort, som tur var hittade vi Jane som kunde skriva ut! ZzzZZzzzz
men men. Imorgon är det iaf långhelg! ;D as skönt!

jag fick hem ett brev från pliktverket idag, om lumpen osv. Funderar på om man skulle göra det.. jag tror fan inte jag skulle klara en dag där och det är precis därför som jag vill göra det! Det är säkert skitroligt, men skitjobbigt. Skulle vara kul ändå! Men jag vet inte... ;D

poss poss

22:13

Lite snygga kläder från abercrombie&fitch som jag inte är sen att tacka JA till... Det gick ju ett rykte om att de skulle öppna en affär i Sverige förut, hur går det med det egentligen?! Please do!



Men nu ska jag göra mig iordning för kvällen, har en grym huvudvärk och massa jobbiga saker imorgon.
Puzs

19 maj

Den här veckan och nästa vecka är verkligen sista anträngningen innan sommarlovet. Till nästa vecka har jag bara företagsekonomiprov och företagsekonomiarbetet kvar, det är de ändå stora grejerna! Så jävla skönt ;D Och sen imorgon är det tyskaprov, historiainlämning och spanska föredrag och sen är det minilov hahaha! Men då måste man ju plugga en del, de e najs. Men sen ska jag ju på hoppkurs :) ska bli roligt!

Men nu måste jag väl sätta igång och plugga. Men jag orkar inteeeeeeeee! kanske ska ha en paus till 12.. ;D
pussheeej

deppig måndag

Duktig som man är försov man sig imorse, men det var skönt att börja halv 11. Lyckades förhandla mig till att få gå från tyskan 40 min innan vi slutade också för att få gå hem och plugga. Så nu sitter jag här och ska skriva på min historiarapport. Lyckas också flytta mitt spanska föredrag till på onsdag istället, hehe. Men idag måste jag verkligen skriva klart min rapport, känns som den är skitdålig men... jag som vill ha MVG på den! :( well well.

Vilket filmväder det är ute, men tror ni att jag har tid att kolla på film? Nej såklart inte. Får sätta igång med pluggelipluggisch nu istället.
puss



deja vú

Ligger och kollar på Deja vú! Den är bra... ;D
Nu börjar den igen! pusshej hörs imorgon

17 maaaj

YO! Aj, jag har lyckats bränna mig på axeln -.- AJ. Sitter här och solar genom fönstret och pluggar lite tyska och spanska. Kan man inte gå ut får man fan fixa det på annat sätt hahaha! Igår vann ju Norge eurovision, äntligen nån i norden. Men hans låt var ju inte sådär as bra direkt men. Turkiet och Azerbaijan var bättre isf...  men nu ska jag fortsätta lite här.
Det är Deja vú ikväll! Måste se den!!

 

pouss

Pluggisen

Jag har pluggat i 4 timmar idag, är stolt över mig själv! Resten av dagen har jag solat och chillat... fyfan vad solen bränner nu alltså!! Så jävla skönt,  äntligen :D Evelina kommer om ungefär en timme och då får vi gå och handla lite mat och grejer till kvällen :)  Jag ska snart fixa mina naglar eftersom jag inte har något att göra hahaha! De e bra....

Så här det kan det gå när man mixtrar lite med ljuset hahaha! Jag fick brunt hår och bruna ögon på köpet också ;)

Som ni ser tog solen lite på kinderna

Vi hörs senare!
pusselipussuss

16 maj

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och ska sätta igång och skriva på min historiarapport om Finska Vinterkriget, det är sjukt intressant eftersom jag har släkt som har varit med om det osv. Det är konstigt att man inte får lära sig mer om Finlands, Danmarks och Norges historia i skolan, Finska Vinterkriget var ju något jag valde att skriva om själv. Jag tycker det är skitkonstigt eftersom vi har påverkats så mkt av våra grannländer endå. Förut hatade jag historia men numera tycker jag att det är intressant, iaf när man kan relatera till det själv!

Så idag blir det alltså historiarapport, tyska och spanska... Jag vill ju gå ut, det är ju så himla fint väder ute! Men neeeeeej då ska man behöva sitta inne och sen när det blir regn så har jag tid att gå ut -.-

nu måste jag iaf sätta igång!
puss pusss

ZzzZZZzzz

Asså ZzzzZZZzzzZzzz..... Jag kan tänka mig att jag ser ut som en liten kines just nu, är så jäkla trött att jag nästan inte orkar hålla upp ögonen hahah! Man är alltid så jävla trött på fredagskvällar men såklart aldrig på onsdagskvällar eller torsdagskvällar -.- Imorgon blir det upp vid 10 och då ere bara att sätta igång med pluggelipluggisch. Men först ska jag sova ;D

natti natti
puss annapanna

It's FRIDAAAAY!

Tjohoooo! Fan vilken bra dag jag har haft idag, riktigt flyt! Först fick jag godkänt på spanska nationella (även fast jag tydligen hade fått IG egentligen men hon älskar mig så...), VG+ på min engelska bookreport och ridningen gick SKIT bra :D Jag hoppade felfritt och det flöt på hur bra som helst med vägarna och allting! ;D Jag citerar bara för jag är så stolt över mig själv "Det är bra att du vågar släppa lite på handen och följa med i hoppet. Den där rundan ska du vara riktigt nöjd med, fint." ;D Och min tränare är inte flitig med att ge beröm annars.. då blir man extra stolt! :D Jag och Callura Boy passar riktigt bra numera, en jävla skillnad från för ca 6-7 veckor sen!

Jag har fetaste låten på huvudet just nu , iksom jag haft hela veckan hahahaha! love story - taylor swift, " and i say, romeo take me somewere we can be alone lalallalalalalaaaaa IT'S A LOVE STORYYY baby just say yes" Ni vill inte höra mig sjunga den, tro mig!!!

Imorgon blir det råpluggande med tyska, historia och spanska. på eftermiddagen/kvällen kommer evelina hit och vi ska kolla på eurovision såklart även fast det brukar suga hårt och bara äta jorduggar och ta skitfula foton och dra dåliga skämt som alltid ;D Är ensam hemma hela helgen också, så skönt ibland!



Nu ska jag äta jordgubbar (tur att jag fick två lådor av mormor<3) och chilla framför någon film :) Ha det bäääääst
pussseliPUSS


seventeen!

Åh, jag har verkligen haft en underbar födelsedag <3! Nu på eftermiddagen var evelina, mormor och morfar, min morbor och min kusin här och åt tårta ;D Tårtan var skitgod såklart..! Jag och evelina har suttit och gjort extreeeeeeemt roliga korrt i min webbcam med olika inställningar hahahaha så jävla kul! ;D Jag har fått en parfym på DKNY, ett armband från Pilgrim med en berlock från OUCH! (som jag berättade om tidigare), silvershampot från Matrix som jag önskade mig, choklad (god som fan..), pengar, blommor osv :) Dagen har gått sjukt fort iaf!



Bra skit ;D! Snygga miner måste jag säga! hahaha
nu ska jag fika!
<3 puss på er


14 MAJ

Nu har man vaknat av skönsjungande familjemedlemmar, presenter, choklad, frukost och kamera (egentligen en inte så rolig tradition hahaha)! Jag har fått en parfym från DKNY som jag önskade mig, ett armband från pilgrim med en berlock från OUCH! By Ko-ko-no som det är ett litet meddelande i, alla lappar som ligger i berlocken är unika och ingen vet (förutom den som skrivit den såklart) vad som står! I mitt står det "You are a loveable person. May your days be marry and bright!", hur gulligt som hellst. Taaack! ;D Nu ska jag göra mig iordning inför skolan, idrott första timmen med salsa. Vi får se hur det går hahaha ;D



Fina blommor fick jag också!
puss på er! bilder kommer sen, i promise
<3

naight

Nu är jag riktigt trött, ska sova. Imorgon börjar jag halv elva och vi ska tydligen dansa salsa på idrotten... hahahaha what a joke! Vi hörs imorgon då :)

xoxo

sista dagen som 16, vad hände?

Imorgon fyller jag år! Jag har alltid varit så att jag ser fram emot min födelsedag mycket, det sitter kvar från när jag var liten. Jag trodde alla var så?! Men Emma VM förstörde genom att säga att hon inte gillar att fylla år för att hon får ångest (typ) över att det gått ett helt år och att hon inte hunnit att göra någonting sen sist. Lite åldersnoja när man är 17? Jo visst kan jag också få  "jävlar vad det här året gick fort, det är sjukt att jag lekte att jag var 16,17 när jag var liten och önskade att jag var det och nu är jag det.." men jag får aldrig så att jag känner att jag inte har gjort något sen jag fyllde år sist. Jag kan nog säga att vara 16 har varit mitt roligaste år hittills, jag har gjort så grymt mkt när jag tänker efter. Och jaa, att vara 16 gick väl GRYMT fort. Men det var också för att jag hade jävligt kul!

Här kommer några minnesvärda saker som hände mig / som jag gjorde när jag var 16:

Våren
- Balen
- Skolavslutningen


Sommaren
- Sommarridlägret och när jag blev så förbannad på en kompis så jag nästan började gråta hahahah ojoj
- Ornö med evelina, hahaha lika intressant varje gång! I år i igen?!
- Göteborg! När vi var på Liseberg och blev helt genomblöta i den där vattenåkgrejen, åkte kanonen och garvade åt oss i de där speglarna ;D Och när vi trodde vi hade tappat bort nyckeln till rummet och den låg i evelinas väskas foder, alltså INNE i väskan...
- Emmas landställde på Blidö och BÅTEN dit... så jävla pinsamt! Sånna där saker händer bara mig, BARA mig. Vågar jag ens berätta hela historien här? Det måste vara det pinsamaste jag gjort i hela mitt liv... Och när vi paddlade för att köpa glass, så mysigt tills det kom massa äckliga tveskjärtar på kanoten! Och när vi cyklade hem i ösregnet från bion!
- Utö med Sara! Hahaha när Linus ba: Anna..? Och vi typ sprang och gömde oss nästan hahahaha! Men den absolut mest minnesvärda saken: När vi fick en utskällning av kustbevakningen av han kända Nisse från programmet Kustbevakarna mitt framför alla båtar i hamnen..


Hösten
- Gymnasiet börjar och jag o anne tyckte klassen var ... ja hahaha ;D
- På väg hem från gorkis fest, isadora och jag herreguuuuud! Kommer du ihåg?!
- Allmänt mkt plugg

Härifrån har jag inga bilder... förutom klassfotot som blev allt annat än bra hahaha


Vintern
- Jul hemma
- Nyår med kompisar
- Skidor i romme med evelina, hennes första gång på skidor (i princip) :)
- Åre med Sara och våra familjer :) Prins Carl Philip, Hans Falén och när min pappa skämde ut mig så jag höll på att dööö hahaha ;D



Sen finns det ju mkt mer saker som inte är bra att skriva här ;D hehe
men nu ska jag göra lite mat
pusseli


Vill också

Jag är såååååååååååå avundsjuk. Hästarna som var med var så jävla fina, i tävlingsform och bara hur snygga som hellst. De hade t.o.m matchande och helt ny utrustning och allt! Jag vill också tack! Men men.. vissa har ju 100000000 mer på banken än andra....... Hur som hellst (; Jag ska ha en egen häst när jag blir stor så vänta bara!! ;D


Ja, tack. Älskar färgen på den dessutom.
Känns som om jag pratar mkt om hästar men.. det är det jag är mest intresserad av så :)

På tal om något heeeelt annat... fyfan vad mitt te smakar halstabletter, blääääää! Vad är det här liksom? :S
pusss nu är det chillat gaalet på G ;D
<3

i'm off

Nu ska jag iväg till hoppclinicen, ska bli superkul! Jag fick reda på att jag och emma måste göra en redovisning i svenska tills imorgon, vi har inte ens en idé eller börjat... och jag kommer liksom hem typ kvart i 10 eheeeee. Men men, får väl sätta ihop något. Nu måste jag åka :)
pussssiluss
<3

12 maj

Gomorgon... 12:39. Gick upp för ca en och en halv timme sen, orkade inte gå upp vid 10 som jag hade planerat för att hinna med allt. Men jag kan inte få mitt ass ur stolen och börja plugga, jag o r k a r inte! Alla i min klass sitter och pluggar matte just nu inför nationella imorgon men jag orkar inte göra det. Noll motivation och det känns som om jag inte bryr mig om jag bara får typ G eller nåt imorn...

Ikväll är det hoppclinic i stallet!! Ska bli as kul. Det är som ett slags teori fast man får se sånna som är as duktiga på hoppning rida osv. Dessutom ska vi lära oss en hoppbana tills på fredag (man ska kunna den utantill) och sen ska vi typ träna på hur det är på tävlingar och på hoppteknik osv. Ska bli skit roligt ;D

Men nu måste jag sätta igång med lite plugg
<3 I övermorgon fyller jag år! :D

Monday mornin'

Godmorgon! jag har precis duschat och gjort mig iordning, använde matrix silvershampo som jag fick av Li och det var asbra! TACK ;D Jag rekomenderar det starkt om du har lite gula/orangea toner i ditt hår och inte vill ha det. Jag lät det inte sitta i så länge för att testa hur det blev och det behövde inte vara i så länge heller, det blev lite uppljusat iaf :) Spec i utväxten, där ser det nästan ut som om man har tonat det igen, skitbra! Mamma ska på stan sen så hon får köpa det...

Så här ser det ut:


matrix essentials, so silver shampoo

Är skit nöjd, men nu ska jag måla mina mininaglar haha!
pussss

sov sött

Jag har ju totalt vänt på dygnet asså.. jag hatar när det blir så. Jag är inte alls trött på kvällen, som nu tex, och är skittrött på morgonen och dagen istället. Great!

Jag har iaf hittat lite snygga skor! Jag älskar högklackat, men jag har det nästan aldrig. Jag känner mig så jävla lång medans alla andra är typ en halv meter kortare, de e kul! Hahaha men jag gillar att kolla och prova höga skor iaf, det är sniggt. Själv håller man sig väl till mer bekväma ballerinas, sneakers osv.. Så det är lite blandat!



Nu ska jag iaf sova, pusspuss
nu är klockan 00:00 igen.. ;D
<3


Power!

Nu har jag precis tittat på gossip girl, missade första kvarten.. Jag har hittat, eller vadå hittat haha, en till snygg. Armie Hammer som spelar Gabriel Serrano is hot! Men han verkar inte fastna på bild :S Hittar inte en enda snygg bild på honom.

Men tillbaka till verkligheten. Idag på jobbet så fick jag och evelina en varning för att vi sålde för lite, eh? Jag sålde 8 liksom och båda jobbade som bara fan. Det var hennes andra "varning" så hon blev typ "rådd att själv säga upp sig". Så när hon fick "välja" så sa jag också upp mig för jag pallar inte deras jävla stil (coachernas) och själva jobbet är astråkigt, så då orkar jag inte jobba där om inte evelina gör det heller. Känns jävligt befriande att ha slutat där! Jag studsade på moln på vägen hem ;D Har ju tjatat om det ett tag nu så det här var droppen, men jag har insett en sak som är grymt bra. Man kan göra mkt för pengar, tex. då jobba på ett astråkigt och dåligt jobb. Men det är sååå grymt fel! Jag har insett att det är så mkt viktigare att göra någonting som man tycker är roligt istället. Tid är värt så mycket mer än pengar! Jag ska aldrig, aldrig, göra någonting som jag endast gör för pengar igen. Nu har jag slösat bort ca 30 timmar av mitt liv som aldrig kommer igen. Så ska man leva kan man ju passa på att göra något som man själv vill. Men jag har iaf en merit till och nu vet jag iaf en sak som jag aldrig ska bli, telefonförsäljare. Så tack Talking People för att ni fick mig att inse det hahaha! ;)

Så imorgon jobbar jag inte så då ska jag iväg och träna core istället ;D ska bli skönt. Men nu ska jag snart kolla film, så pusspuss
<3


Fint träd som fanns i parken jag och evelina satt i ;)

10 maj

Godmorgon! Nu har vi vaknat, motvilligt, och börjat göra oss iordning. Vi  ska åka här ifrån vid halv 12 ungefär. Här kommer lite bilder från igår när vi åt spångamacka :)



pussa
<3

Home again

Nu är jag och eve hemma, vi hade en supermysig kväll med tjejerna :) Vi åt spångamacka haha och färgade becks kompis MHs hår hos Angela, hoppas det blir fint nu! Lägger upp lite bilder imorgonkväll, nu ska vi sätta oss på balkongen med filtar och prata lite bullshit ;D haha ni fattar (; Imorrn ska vi upp vid 10 eftersom vi ska jobba vid 12, slutar 18. Tröttsamt!

Godnatt!
<3

Beslutsångest

Snacka om att jag har slösat bort en hel lördag på att göra tråkiga saker, känner mig som en tant. Pluggat och tvättat och städat lite i mitt rum och lagat mat och duschat... Men snart ska jag dra mig iväg till sumpanpumpan iaf.
NOSTALGI! Jag sitter och lyssnar på lite gamla Snooklåtar, åååh. Mister Cool och Håll käften orkesten är fortfarande de bästa...


Jag kan fan inte bestämma mig för om jag ska ha jeans, som för övrigt ser ut som tights eftersom de är nytvättade, eller chinos?! Chinos el jeans? Jeans el chinos? Chinos el jeans...?

eller

Wtf.. nu när jag tittar på bilderna så ser jag att det kanske inte ens var så stor skillnad hahaha!



Så här serrman alltså ut idag då, nu måste jag gå till tbanan :)
Pussheeej, hörs kanske senare ikv!
<3

:>

Matte kan vara det tråkigaste ämnet som finns, iaf när man inte fattar. Då blir man fan galet sur!


Önskelista

Gomorgon (; Vaknade runt tio idag eftersom jag var tvungen att ta den enda tvätttiden som fanns, 10-14 -.- Men det spelade iofs inte så stor roll eftersom att ändå måste plugga en del nu, ska plugga inför mattenationella på tisdag.

Här är min önskelista...



Vid fem, sextiden ska jag vara med evelina, beck, en kompis till beck och kanske li, vi får se vad vi ska hitta på! Kanske fest? Evelina ska i vilket fall som hellst sova över här :) Det var länge sedan vi hade en vanlig sleepover, vi får se om det blir en vanlig eller fest.

pusselipuss

Lazy night is up

Nu har jag kommit hem från ridningen och precis börjat läsa SOLO i sängen, har tv:n på men inget ljud och äter fruktsallad, as soft när man är trött i kroppen! Ridningen gick bra och Callura Boy var sur som vanligt i boxen men bra i manegen. Det var sjukt varmt där inne bara...

Såhär såg det ut idag, enkelt och soft. Var tvungen att sno t-shirten från min brorsa eftersom att alla mina kläder (som är godkända att ha på sig dvs) låg i tvätten..



Någon mer än jag som ska kolla på mr & mrs smith ikväll om sisodär 20 min? Nu ska jag mysa ner mig i sängen igen hahaha ;D
pusseli
<3

Fredag!

FREDAAAAG! Kunde inte bli bättre! Och superdupermega GRATTIS x en miljard till Anne som fyller 17 idag! <3<3

Jag är på grymt bra humör även fast jag är sjukt trött, är övertrött... hade NOLL koncentrationsförmåga i skolan idag. Dessutom är det fint väder, we likeeey!
Men nu ska jag dra till stallet!

hörs ikväll
<3

Vidrigt

Jag hittade den är bilden på youtube. Jag tror inte jag behöver säga något? Det är något utav det vidrigaste jag sett. Det som hänger runt halsen är nån sorts av kabel med ett sånt där som man sätter in i väggen som jag just nu inte kommer på vad det heter, ett helt öppet sår och utmärglad. Jag kan bara tänka mig hur den mår i psyket. Äeh, fyfan. VIDRIGT!



Bra att jag lägger in det här i mitt godnatt-inlägg men det här är så jävla hemskt. Men nu är jag skittrött och måste sova, ha de puss
<3

Jaha...

Asså jag är största puckot! Jag skulle ju se på det där programmet som jag typ höll ett föredrag om här i bloggen haha och vet ni vad jag gör...? Jag slår på tv:n och lägger mig asskönt i sängen och hinner kolla i fem minuter innan jag somnar. Och jag vaknar av ett jääävla liv på tv:n fem över åtta, det slutade 8 -.- ...................

SMART!

Är vi färdigutvecklade?

Jag och Emma lyckades missa läroverksfejden hahahaha! Men det är lugnt... ;D Vi gick istället från zinkensdamm till stureplan där i käkade världens godaste thai och sushibuffé! AS mysigt ställe, Rice heter det. Efter maten kände vi att vi behövde röra på oss lite hahaha så vi gick till fältan och där köpte jag mitt smink, så nu är det inte eko på hyllan iaf (; Vi kollade såklart i en del affärer på vägen mellan zinken och stureplan men ingen av oss hittade något faktiskt.

Jag ska snart kolla på ett program, som för andra ungdomar AS tråkigt program men som jag nörden tycker är intressant,  som heter På resa med homosapiens.  Här har vi beskrivningen för programet;

"Vart är vi på väg? Många evolutionsbiologer menar att Homo sapiens är färdigutvecklad som art. Men stämmer det verkligen? Här redogörs för nya rön som visar att vi fortfarande utvecklas - och att det sker snabbare än någonsin." Är det inte en cool tanke? Jag tror btw inte att vi är färdigutvecklade som art. Så hur ser vi ut om 200 år? Vi kanske ens bor kvar på jorden? Vi kanske inte har 5 tår eller så kanske en "kortvuxen" person är 1,90 m lång? Jag tycker iaf att det är coolt eftersom det kan bli hur som hellst, hur som hellst.

Lite bilder från idag!



Men nu ska jag gå och kolla på programmet!
Puss på alla sötisar

:)

Heeey! jag har bara haft en lektion idag och det var nationella i engelska, asskönt. Gick lite i fältan med anne och hittade lite smink som jag ska köpa sen, mitt är totalslut. Idag är en förfan-gå-över-dag både i klädväg, sminkväg, hårväg och humörväg -.- Det är kul med sånna dagar.. Verkligen roligt när alla i skolan är fina och uppklädda! Haha men whatevaaah, försöka att inte bry sig kan man ju alltid (;

 Nu har jag typ ingenting att göra så jag ska åka och kolla på läroverksfejden i zinkensdamm med emma snart. Se ya lataa
<3

6e maj

Jag gråter av lycka!  Imorgon har vi nationella prov i engelska 8-10.20 och sen hinner vi ha idrott i 40 min, sen är vår historia inställd, sen har vi matte som vi brukar få gå hem på och sen är våran samhällslektion inställd! Woooohooo ;D Det här har ju varit en underbart skön vecka...

Månadens asgarv har vi här då...

1. Jag, evelina och carlos stod och diskuterade hur lång uppsägningstiden är på jobbet och var lite oense när man har provanställning. Så börjar jag säga att jag känner att jag kanske vill sluta och blablabla (därav hur vi kom in på ämnet) och säger att man ska sluta innan provanställningen är slut (kortare uppsägningstid) så säger carlos helt plötsligt:  Men va hetereee... jag är rädd för fast anställning!

2. PELLE <3 Hahahhahahaaha jaaaag dööööööööööööööööööööööööör!! Internskämt till evelina ;D


Den här är tagen för exakt 1 år och två dagar sen, sick!!

PUSSS!

Tha gym

Så ska jag i princip kasta mig iväg till bussen för att åka till gymmet, åker till Gärdet idag. Så mycket skönare och fräschare omklädningsrum där... Sen vid 4 ska jag åka iväg och jobba med evelina. Wops, nu måste jag skynda mig! bussen går om 15 min! Måste hinna packa alla grejer... 

HEJSVEJS!

Nu ska jag försöka sova!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag är egentligen inte alls trött, hatar sånna här kvällar då man inte kan sova. Förut hade jag aaaaldrig probelm med att somna! What is this?

puss x en miljon

Jävligt!

Jag upptäckte just en jävlig sak! Jag har håltimme (timmar) från 9.15 till 12.05 imorgon. Och jag kan inte hoppa över min tyska och få sovmorgon till 12.05 eftersom att jag har samma lärare i spanska, som jag ska ha då!!!! Ibland säger jag bara, ibland....

5e maj

Heeey! Vilken träningsvärk jag har alltså!! Det svider i mina magmuskler (så de fanns där iaf hahaha) och har träningsvärk i hela ryggen, är dessutom trött i hela kroppen.. men det är bra! På något vis gillar man ändå det? Man blir lite besviken om man verkligen har tagit i som fan och sen märker man ingenting dan efter.. Nu har jag fått ett speciellt träningsprogram också av min "coach" (typ), Conny (snygg -.-), hur fan ska det här gå? ;D



Men nu måste jag plugga historia och tyska, sen blir det desperate housewives!
puss puss puuuhuusss


00:00

Vad läskigt att klockan är 00:00 nu förresten hahaha ;D
puss

Älskar färgen

Det här är min favoritfärg på nagellack, kan inte leva utan! ;D Bilden är iofs väldigt mörk, det är lite mer rosa än rött som det ser ut på bilden. Älskar det! Det enda som stör mig är att jag aldrig lyckas få långa naglar, det går inte. Men nu ska jag gå och lägga mig, är supertired.



sov gott
<3

En liten lista (;

Nu är jag hemma från gymmet! Jag piggnade, mot alla odds, till iaf haha ;D Nu ska jag göra ett litet tidsfördriv här...

Hur många gånger har du varit kär?
2!
Favoritgodis: Choklad
Coolaste stad du har besökt: Bangkok
Action eller Skräck? Skräck, samtidigt som jag hatar det hahaha!
Ville bli när du var liten: Delfinskötare (...)
När fick du din första kyss: I 4an
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Har alltid varit en liten minipluggis..
Vad är du beroende av? Min plattång!
Dagens roligaste händelse: När mamma fastnade med foten i en gymgrej under instruktionen! Hahaha ;D <3
Dagens tråkigaste händelse: Rättskunskapslektionen
Dagens humör: Trött, men endå på hyffsat humör :)
Vilka tv-program följer du? Gossip Girl, det har väl ingen missat vid det här laget? ;D
Vad gillar du mest med dig själv? Min humor, som är bäst haha!
Vad gillar du minst? Att jag kan bli irriterad på helt oskyldiga personer på morgonen..
Vad är det roligaste du vet? Att rida och träna hästar
Har du något motto? Jantelagen borde skrotas men skryt är pinsamt och Ingen kommer göra jobbet åt dig så res dig upp ur soffan din lata jävel!
Hemlig hobby? Jag älskar att spela tvspel, men det är inte hemligt direkt..
Något vi inte vet om dig? Jag är född i Linköping och bodde där tills jag var 5 :)
Vad ångrar du? Att jag permanentade mitt hår för länge sen..
Vad önskar du? Att jag får åka till Australien och Afrika innan jag dör
Vad klarar du inte dig utan? Vänner och familj
Vad gör du helst en vardag? Vilar haha!
Vad gör du helst en lördagskväll? Umgås med vänner, fest eller kollar på film och bara chillar :)
Vad har du mest av i din garderob? Helt klart strumpor!
Drömjobb? Bara jag får jobba med det jag tycker är roligt och får lön så är det mitt drömjobb (;

Men nu ska jag kolla lite på tv ;) ha det
puss

Bra start!

Idag är jag så jäkla trött (kul att det är måndag..)! Jag har fikat med emma på mocco och sen varit i skolan, låter inte allt för jobbigt...? Men det var det. Är as trött och ska på core och PT om 45 min... ingen vila här. Tur att det blir chill imorgon iaf! :)

Nu måste jag börja göra mig iordning och packa mina saker, vi hörs
puss
<3



Vår!

Natti

Jag börjar 12 imorgon YES! I say sovmorgon! Och slutar 16.15, efter det ska jag på Core och sen ska jag prova en PT också :) Har en del plugg också som måste fixas -.-

Hittade en rätt rolig bild från igår på Grönan (snodd av evelina ;D<3). Det blir alltid en sån jävla press och hets när killar ska tävla i nånting hahaha! Som ni ser så går det rätt hett till här när de ska få ner burkar med en boll, de tog typ sats med 3 meter för att kasta så hårt som möjligt haha! Så jävla roligt att kolla på ;D



vi hörs imorgon sötisar
pusssa

3e maj

Heej! Det var superkul på Grönan igår ;D Jag och evelina åkte ju dit vid 12 och det var hur fint väder som hellst, varmt och soligt. Vi åkte några grejer, solade, åt lite godis, åkte lite grejer... osvosv, hur skönt som hellst. Vi åkte Blå Tåget säkert 3 ggr, första gången vi åkte den var ju helt sjukt! Hahaha jag typ låg i evelinas knä och skrek och skrattade samtidigt! Det var så länge sen jag åkte den så jag hade glömt bort hur det var... den är seriöst läskig! Man blir liksom överraskad hela tiden :P Vi åkte massa grejer och sen mötte vi upp min brorsa och 4 av hans kompisar och åkte med dem resten av kvällen :) Vi åkte frittfall tilt och jag och evelina hade typ panik när vi satt där uppe hahaha! Och en kille som satt bredvid mig typ satt och skrämde mig när vi var där uppe, så jävla taskigt! :P Sern öppnade de den nya Insane på kvällen runt 10 så då bestämde vi oss för att åka den... asså shit den var verkligen Insane! I slutet voltar man och hänger uppochner typ ett halvår haha! ÅK DEN! ;D 



Nu ska jag plugga lite (även fast jag har huvudvärk -.-) och sen ska jag kolla på GG vid sju (; Vi hörs senare ikväll
puss

Mot Gröna Lund

God morgon! Eller jag har iofs varit vaken sen halv nio... evelina kom hit vid nio och då färgade vi hennes utväxt, det blev asfint! Ser så där solblekt ut :) Nu ska vi gå till bussen om ca 10 min och åka till Gröna Lund! ;D Ska bli as roligt! Det är ju så fint väder också :) Ni får ha det superbooo ;)


puss puss

....

Juste. Vet ni vad jag har gjort...? -.- Jag har sabbat mina favoritjeans buhuhuhuuuuuuu! Jag lyckas alltid sabba mina favoritjeans och så måste jag slänga dem uhuuu, big cry på det. Men nu ska jag kolla på GG, missade ju i söndags och anne hade ju spelat in det hahaha ;D


1a maj

Maj är min favoritmåndad, jag älskar maj! Delvis för att jag fyller år den 14e (ni glömmer väl inte? hahaha) och även för att det är nu som våren är som bäst! Jag satt och väntade på bussen i norrviken i busskuren och jag höll på att dö av värme, fyfan vad det brände i ansiktet och på bröstet! Har fan fått en liten rand... Ridningen gick hur bra som hellst, vi hoppade på banken ;D För er som inte vet vad det är så kan jag ju ta och berätta det... det är som en kulle som man kan hoppa upp och ner på (det blir ett skutt upp och några språng och sen skutt ner). På sidan står det några fälthinder också. AS kul ;D

Imorgon ska jag, eve och massa fler dra till grönan! Fett roligt, jag älskar att åka grejer ;D haha!
Men nu ska jag chilla lite
puss

Godmorgon!

God morgon! Jag vaknade för ca en kvart sen, har precis ätit lite frulle! Idag ska jag ut i fina vädret och träffa Sara ;D Tror vi ska gå på stan eller något sånt och sen vid fyra måste jag åka mot stallet. Så nu har jag lite bråttom eftersom jag måste duscha innan :P Igår var iaf mysigt men det blev askallt på kvällen sen... menmen ;) Här är någrra bilder;

 

Vi hörs senare
pussar
<3

RSS 2.0