Men vi är inga barn längre, eller hur?

Just nu sitter jag och skriver på min engelskauppsats om Bermuda triangeln, härlig måndagseftermiddag haha. Second draft ska in idag, fick reda på det imorse. Yeees så bra att jag bara har imorgon på mig att plugga till geografiprovet!

Puss på er


Galet från två olika världar

Oskar Linnros var så. jävla. bra. Sjukt bra live!!!!! Han hade gjort om några av sina låtar lite grann och fyfaaaan vad bra de var!!! Vilken utstrålning och humor den killen har alltså. Grym!!!!

Back to reality. Imorgon börjar mitt icke-liv och pågår i tre veckor framåt (tills jullovet), suck. Måste dock, har sjukt mycket plugg. Nu måste jag sova! Puss

http://etc.se/images/6786.jpg


Harry

YES! Såg precis att Harry Potter och Hemligheternas kammare börjar om en timme!! Bra lördag, bra lördag!!! Haha... En lussebulle och en Harry Potter-film senare är jag good to go! Hehe. Varför tänker (och säger) man alltid Harry Potter med världens mest överdrivna brittiska accent? Haha. Ah...

Puss!

Lördag

Oskar Linnros ikväll på Berns med Sara tonight!!! Ska bli askul. Just nu är jag dock fortfarande seg från igår haha. Somnade runt halv fem någonting. Min plugglördag gick ju bra haha... Får plugga imorgon istället.

Nu orkar jag inte skriva mer haha. Ska hoppa in i duschen! Puss puss


Fredag

Ridningen gick bra! Vi hade markarbete, väldigt nyttigt för mig och min pålle. Om en stund tag ska jag ut och möta några kompisar, vi ska tydligen till Nype ikväll. Får väl se hur det blir... men har man sina kompisar så :) Dessutom lär det väl vara en miljard människor ute nu när det är lönehelg. Förresten var det -12 i Sollentuna när jag var i stallet... sjukt kallt! Tur att det är värme i stallet hehe.

Det här kör jag på ikväll



Pusse

Eld ur min mun

Jag köpte lite smågrejer till ikväll igår! Det blev en tröja med lite puff (inte puff som i piff och puff haha min humor) på haha, en par snygga leggings och en liten partyväska. Lite grejer som man kan använda till vardags också. Om ca en timme ska jag åka iväg till Sollentuna för ridlektion, sen blir det hem och duscha osv. för sen ska jag, evelina, angela, lucas och jonte ut! Har varit taggad sen igår haha. Och imorgon blir det Oskar Linnros på Berns med Sara! Bra helg!!! Förutom att jag måste plugga också...

Förresten! Vill ni veta hur mycket plugg jag har innan jullovet? Och jag fick precis reda på att direkt efter jullovet på fredagen så har jag föredrag i filosofi och veckan efter det så har vi filosofiprov.

Vecka 48 (nästa vecka)
Geografiprov, loggbok projekt in

Vecka 49

Civilrättsprov, andra hand-in engelska

Vecka 50

Psykologifördjupningsarbete in, engelskaarbete in, religionsprov, matte C prov.

Sen ska man ju hellst vara klar med projektarbetet och filosofiföredraget innan jul också.

Har säkert glömt bort något as well... Någon som vill byta eller? Är så jävla förbannad på den här skolan och på planeringen som inte existerar. Inte för att det hjälper ett skit att bli arg men just nu sprutar det typ eld ur min mun.

Pusshej

Weheey

Sitter och proppar i mig clementiner, de där små och lite sura är beroendeframkallande haha... Om ett tag ska jag sätta igång och plugga geografi, åh jag orkar inte. Geografi är verkligen tråkigt. Men klockan fem ska jag iaf träffa evelina och gå på stan, vi ska shoppa kläder weeeheey. Jag lovar att det kommer bli som vanligt - när man väl har pengar hittar man ingenting man vill ha haha. Annars när man måste spara vill man köpa upp hela butiken.

Puss på er!


Den som väntar på något gott

Abercrombie & Fitch kommer till lilla landet SVERIGE!!!!! Finalllyyyyyyyy!!!! Yeehaaaaa hahaha. Inte förens år 2012 men ändåååå!!!! Och Hollister slår upp dörrarna redan till sommaren... Aaaaah jag blir så glad. Nu kan vi svennebananer äntligen gå in i en butik där snygga modeller jobbar, näsan sprängs av parfymdoften och housemusiken bolmar ut genom högtalarna i 100 decibell samtidigt som man köper snygga kläder. Hur bra?! Haha.

http://www.afstock.com/images/AbercrombieFitch.jpg

Puss!


Yääää

Jag tror någon där uppe hörde min klagan efter snö haha. Så nu snöar det ju för fullt. Härligt! Just nu sitter jag och pluggar geografi, vi har prov om precis en vecka. Jag ska dock göra en lunch break snart. Puss på er

http://www.fitforeurope.com/uploads/Image/skiing.jpg

Snart börjar skidsäsongen wieeee


Sleeep

Jag fryser ihjäl!!!! Visst jag älskar vintern - det är mysigt, och rätt roligt med snöbollskrig och skidor. Men måste man få det tråkiga och jobbiga (kallt och halt som fan) utan det roliga (själva snön)? Let it snow nu så man kan åka skidor någon gång! Pussss nu ska jag sovaaa


Min första (och enda) kärlek haha

Jag kan inte komma på någonting vettigt att skriva alls. Det har inte hänt särskilt mycket idag över huvud taget. Fan alltså! Måste det vara så jävla tråkigt på vardagar? Speciellt första halvan av veckan, den delen då man inte har vaknat än efter helgen. Kanske beror på att jag lägger mig något försent också... haha.

Hittade dock lite gamla bilder på min kanin Felix som jag hade från att jag gick i trean tills jag gick i nian... saknar honom fortfarande. Har fortfarande inte kommit över honom, helt sjukt haha. Det var inte någon vanlig kanin det kan jag säga... Världens sötaste som gjorde lyckohopp och saltomotaler i luften, satt på min rygg och rullade runt på golvet - världens coolaste. Han hatade dock att bli buren någonstans, då blev han tjurig och skulle gå själv haha. Så synd att vi inte kunde bott kvar i villan, han älskade verkligen sitt mansion haha. Fin va?




Puss!

Feels so right


Regniga söndag

Kvällen slutade på Entourage, hade aldrig varit där förut så var kul att testa något nytt. Det var ett helt okej ställe men sjukt dåligt att de tog in mer folk än vad de hade garderobsplatser till? Det kunde de ju sagt innan... Så jag fick släpa runt på mina grejer hela kvällen, det var väl en av orsakerna till att jag inte var på så bra humör. Dessutom fick vi stå i kö i typ en halvtimme och det var ju inte direkt världens bästa väder ute heller. Så redan där var jag typ irriterad. Sen var det lite andra omständigheter också men men.

Om ett tag ska jag vikariera på ridlekis och sen ska jag hålla ridlektion för mamma igen! Valde bästa dagen med bästa vädret, verkligen... aja haha just my luck haha. Nu på tal om något annat så tror jag att jag har bestämt mig för en liten framtidsplan; Resa/jobba efter gymnasiet och sen söka in till Uppsala universitet till vårterminen 2012. Och när jag pluggat där i typ ett år så ska jag plugga ett år i Australien eller USA för att sedan komma tillbaka till Uppsala igen.

Men nu ska jag göra mig klar för stallet. Hörs senare! Pusss

Ouaaaa

Det blir en utgång ikväll igen, vart har vi dock inte bestämt än... lobby eller laroy verkar det som iaf. Oj jävlar jag måste gå om ... TIOOOO!!! Aaaaaaaaaaah... Se yaaaa!


Imorgon gräver vi lite i det läskiga

Nu har jag i princip helg, såå skönt. Ikväll ska jag inte göra något speciellt för en gångs skull... Nu blir det väl ett "jahapp... - och nu då?" - moment istället haha. Imorgon är det i alltså SACO-mässan på schemat och ingen skola, blir riktigt bra att gå och kolla runt bland olika svenska och utländska universitet nu när det faktiskt inte är jättelångt kvar tills man ska ha sökt! Till USA t.ex. ska man hellst ha sökt i februari för att få plats och i Sverige är sista ansökningsdagarna någon gång i april.

Jag har försökt höra mig för vad andra har tänkt göra efter gymnasiet, de flesta verkar dock inte ha någon större plan för det än. Men på de flesta låter det som att de ska jobba i ett halvår ungefär och sen resa tills pengarna tar slut... Visst är jag också trött på att plugga och vill bara resa utomlands och sola och festa och förlora 1000 hjärnceller utan att bry mig (haha). Men jag tror inte att universitetet är särskilt tråkigt alls. Jag tror snarare att det är sjukt roligt!!! Och att sen komma hem, inte ha särskilt mycket pengar kvar (antagligen) och sen börja på universitetet när man varit i världens härligaste land känns ju sådär måste jag säga. Så då startar jag hellre universitetet först och reser lite då och då för att ha något roligt att se fram emot och samtidigt tänka lite längre än bara ett år i taget.

just nu, det kan ju ändra sig, är min plan att starta universitetet i Sverige, gå där i 1 år och sen plugga i USA eller Australien i ett år, för att sedan komma tillbaka och plugga klart i Sverige igen.

Och då undrar vissa när jag hade tänkt att resa? För det vill ju nästan alla, även jag. Men för det första är mitt drömmål just Australien eller USA så bara där har jag rest till ett av de länder jag ska ha varit i innan jag dör. Att plugga på universitet eller college i något utav de länderna är en av mina största drömmar.

Och sen har man faktiskt sommarlov även fast man går på Universitetet... så kan ju resa då med ;) Det enda som är läskigt är att hela ens kompiskrets antaligen kommer att splittras över hela Sverige eller till och med över hela världen. Jag vet inte ens om jag kommer att bo kvar i Stockholm eller ens Europa! I Sverige har jag börjat fundera på Uppsala Universitet och lite sådär... för att sedan plugga utomlands. Inte för att Uppsala är särskilt långt men tänk om man satsar på Göteborg eller kanske Lund? Jag vet att t.ex. Sara vill flytta till Göteborg sen. En av mina närmaste vänner kommer jag kanske bara träffa några gånger per år. Nej nej nej. Det här känns för läskigt att gräva sig ner i. Men lite spännande är det att släppa några av sina mest fastväxta rötter, samtidigt som det är scary as hell.

http://www.solidsmack.com/wp-content/uploads/2008/01/san-diego-state-university.jpg
San Diego State University

And we dance

Åhh jag hittade just lite nya bilder från Thailand i vintras. Ska lägga upp fler lite senare. Öhööö vill bara åka nu nu nu. Förhoppningsvis åker vi 3 veckor över sportlovet... hoppas det. Om ett litet tag ska jag iaf iväg till dansen, sen blir det hem och softa resterande kvällen.





Need it

Jag måste göra någonting åt att jag är förkyld hela tiden. Så när jag nu blir frisk från min nuvarande så är det nya regler som gäller för att minimera förkylningar och bli piggare:

- Lägga mig senast 11 varje vardagskväll
- imunförsvaret försämras nu när man inte sover tillräckligt länge

http://4.bp.blogspot.com/_NOEWfhl2qW8/Si09IKb0mhI/AAAAAAAAF30/fEmEVxkOt4k/s400/GirlSleeping.jpg

- Powerwalka minst 4 ggr i veckan - att träna är ju vikigt för hälsan också, of course

http://beccasfashion.blogg.se/images/2010/pw-power-walk-weight-loss_103754023.jpg


- Plugga lite varje dag - mindre stress och mindre sannolikhet att man måste hetsplugga

http://mellose.se/images/2009/sitter-och-pluggar-p_64047152.jpg

- Äta mycket bättre mat - slut på mackor, flingor, pasta och godis och liknande (well, inte helt men mindre)

http://media.kcrw.com/podcast/images/gf.jpg


Tänkte köra fram till juni 2011. Skillnad måste det ju bli om man håller sig till det här och nu fan ska det bli det så också. I totally need it.
Puss och godnatt på er

Oufff

Haha hittade en bild hos min f.d. kompis i nian på facebook som jag bara måste visa. Asgarvade när jag såg den hahahaha! Hade ingen aning om att den fanns. Tänk egentligen att man inte har någon aning om hur många kort, filmer/videos man är med i egentligen haha.

Haha dör lite. Långt hår hade man iaf då...


Ekorrhjulet

Jag såg nyss Gossip Girl på datorn, avsnittet från idag. Det var det bästa avsnittet på läääääänge. Ahhhh. Chuck och Blair i slutet alltså... heartbreaking. . Låt aldrig den där serien ta slut, för himla bra.

Känner att jag börjar känna mig sämre igen. Får hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Det är bara så sjukt att det går upp och ner hela tiden, väldigt suspicious. Börjar fundera på om det kan bero på stress? Vi har ju så sjukt mycket i skolan som ligger i huvudet hela tiden och jag känner nästan alltid att jag precis hinner med allt jag ska göra. Det är ju inte själva skolan som är stressande för vi såsar typ på lektionerna (och det stressar ju när man har mycket att göra egentligen), utan allt det vi ska göra hemma utanför skolan - plugga till prov, skriva arbeten, göra läxor osv. Dessutom så är det ju stallet 2 ggr/veckan, barnvakt ca 3 ggr/veckan, dansen, träffa kompisar, plugga etc. Och när man dessutom är förkyld PÅ det så blir det hela ett jävla spinnande ekorrhjul kan jag säga.

http://images2.fanpop.com/images/photos/7100000/Chuck-and-Blair-season3-blair-and-chuck-7113342-1024-768.jpg


Network temporary down

Det känns som att det är något slags elektriskt fält mellan mitt huvud - boken, mitt huvud-datorn och boken-annas huvud-datorn som har tillfälligt strömavbrott. Helt plötsligt bara tog energin slut. Kanske inte så himla konstigt när jag har suttit från klockan ett till halv fem och bara skrivit. Jag har inte ens ätit lunch haha. Najs! Men nu ska jag iaf byta om och åka till stallet.


Pusss

Söndag

Sitter och pluggar igenom filosofiboken inför provet på tisdag. Jättekul. Har 15 sidor till att anteckna ner på ett word-dokument. Hittillts har jag 8 och ½ datorskrivna sidor med anteckningar! Och jag som tänkte skriva för hand när jag började... haha. Men nu ska jag fortsätta. Vid fem ska jag ju iväg till stallet, mamma ska ha ridlektion.

Förresten! Jag hittade låten jag har försökt få alla att förstå vilken det är genom mitt fina nynnande haha. Låten jag hört ute typ 2 ggr och i torsdags hörde jag en kille i skolan i matkön sjunga på den hahahaha. Men nu är den funnen, yääää.



Puss!

Talking about a revolution

Idag har jag suttit barnvakt 14-18 och sen kom evelina hit. Vi kollade film, skrattade i en timme och pratade om allt möjligt. Otroligt skön lördagskväll! Det tynger dock i bakhuvudet att jag måste plugga hela dagen imorgon om jag ska hinna med allt pluggggg. Och jag är inte ens säker på att den tiden räcker ändå.

 

Jag har funderat på en sak ett tag. Speciellt efter utekvällar. Och nu när satt jag och tittade på bilder på Chace Crawford funderade jag över varför inte sånna killar finns i Sverige? Snygga, trevliga och roliga killar liksom. Är det så svårt? Det verkar inte finnas något mellanting här at all. Antingen är det tråkiga och mediokra killar eller så är det hoppande brats på 1,69 med noll humor och med den mest avtändande attityden som existerar. Question: Vart finns kombon snygg + trevlig + humor? Verkar vara livets gåta...


Så jävla snygg


There is a ghost on the horizon

Just nu sitter jag och väntar på att Evelina ska komma hit! Jag kom nyss hem från stan med Emma VM, vi skulle boka tid hos frisöer åt henne, sen fikade vi i Sturegallerian och småkikade lite i affärer. Idag fyller Jonatan 18 så det blir utgång med hela gänget (förutom angela :() ikväll :) Är dock sjukt seg och trött i huvudet men deeeeet löser sig nog... haha. Puss på er!

Bara att åka

Haha jag raderade mitt inlägg om att jag aldrig får ur tummen ur arslet, so to speak haha. Så nu har jag skrivit nästan två stycken dataskrivna sammanfattade sidor i filosofi. Det är fan bara att göra det helt enkelt. Det finns inga genvägar, inte här iaf. Det är bara att dra gasen i botten när man ändå är på motorvägen. Bra insikt! Torsdagar = I like...

Kan jag ju inbilla mig. Haha puss på er

http://www.adoptahighwayusa.com/images/Adopt_A_Highway_About_Us.jpg

Synd bara att det inte är sol och gröna ängar på min. Dessutom ligger det ungefär 1711 stenar och 569 BERG framför också haha.

Det brukar ju låta så


Tillknöglad

Jag är fortfarande sjuk och hemma från skolan, it sucks. Dessutom så missar jag dansen idag också. Blir så irriterad! Men imorgon hoppas jag kunna gå till skolan iaf. Nu har jag dock ett berg av skolarbeten jag måste sätta igång med i raketfart imorgon, tex. mitt argumenterande tal i svenska, skriva på engelska uppsatsen, döma rättegångsspelet och som grädde på moset har jag filosofiprov nästa tisdag. Ye fucking hey. Men men det är bara att göra och sluta gnälla. Får se om jag eventuellt orkar sätta igång ikväll...

Såhär känner jag mig just nu! Tillknöglad.


Sick

Förlåt för min lysande frånvaro här i bloggen haha. Jag har tyvärr gått och blivit sjuk igen, eller jaa jag blev i princip aldrig riktigt frisk... Så har haft feber och fått tillbaka jobbiga förkylningssymptom. Var dock hos doktorn idag och fick någon medicin mot bihåleinflammation och lite annat. Hoppas att jag är tillbaka på banan snart... Får se om jag orkar med skolan imorgon, känns tveksamt.

Vi hörs imorgon pusss

Götebourg

Nu har jag förhoppningsvis packat ner allt jag behöver... Och inte behöver haha. Om 20 minuter ska jag gå! Ska bli så himla skönt att komma iväg. Excited. Puss på er hörs på söndag!





Yeyeye

Dricker sparkling water i ett vinglas och packar. Emma VM har kommit på något genialt. För första gången haha (neee). Det är 5 ggr godare i vinglas haha. Jag är uppe i varv (läs: speedad haha) och borde egentligen sova snart. Ska ju upp klockan sju... Men först ska jag se klart pensionärsjävlar. Så sjukt roligt program hahaha. Bäst.

Puss!

Onsdagskväll

Vi hade en ny danslärare idag som vi ska ha resten av terminen. Sjuuuuukt skön!! Asrolig. Första grejen han gör är att han springer och halkar (alltså ramlar) i korridoren när han springer och ska svänga. + att han har finsk dialekt. Hahahahaha love him. Och äntligen lite Anna-humor. Så danspasset var roligt och svettigt. Nu ska jag packa inför Gbg imorgon!!!!!! Tjohooooooooo. Har inte packat en enda grej haha. Och jag tänker fan inte gå upp på vinden själv för att hämta min resväska... Så det får vänta ett tag till ;)

Lite grejer att fixa ikväll:

- Skriva upp ordernummer biljetterna till Avicii
- Packa allting
- Imprignera (?) mina nya skor
- Ladda kameran
- Ladda ipoden
- Leta fram högtalarna till ipoden

Förresten! Visste ni att Abercrombie&Fitch slagit upp dörrarna i KÖPENHAMN!?!?! Kom till Sverige bara då!!!

Puss

Hemma hos fam. Fröderberg

Alltså ibland bara brinner man inombords. Och det finns inte en enda person som kan få mig att bli så jävla kokande inombords som min storebror. Haha det är heeelt sjukt vad det bara kokar där inne när man börjar bråka om någonting. Alltså jag har till och med svårt att skriva på tangentbordet för att jag blir så förbannad. Som för några sekunder sedan:

Jag säger att jag ska se på Bartenderskolan klockan 10 när klockan är ca halv åtta på kvällen. Och han säger att han ska se 2 Fast 2 Furious som slutar elva. Men bara ett PUCKO sätter sig då vid TV:n och säger att det spelar ingen roll för att han tänker kolla på filmen iaf. (Exakt vad han gjorde)

Och nu säger jag, 10 min innan mitt program: "Jag ska kolla på mitt program om 10 min bara så du vet". Och han säger "Nej det ska du inte". "JO DET SKA JAG" "Nej" "MEN JOOOOOOOO!!!!" "Nej" "MEN ÄR DU DUM I HUVUDET?! JO DET SKA JAG!! JAG SA JU DET FÖRUT TILL OCH MED!!" "Nej Anna. Jag ska se det här" "%?@£#!!!!!!!!!!!"

- Varför blir alltid jag så jävla förbannad så jag skulle kunna slå sönder datorn i femton olika delar och slå in den i femton olika paket och sen hoppa på paketen 111 gånger, slänga paketen i väggen och för att sedan elda upp paketsnöret, medan han sitter där lugn som en död fisk?! Till och med det gör att jag brinner. Och det är ju inte så att jag älskar Bartenderskolan så jag måste se det liksom. Det är en PRINCIPSAK!!

Detta retar mig något fruktansvärt ska jag säga. Någon som känner igen sig?

Aviciiiii i Göteborg

Snart åker vi till Göteborg. Jag och Sara. Vi ska bara shoppa, vandra runt i stan, prata tjejsnack, basta, äta god mat, dansa och ha roligt. Och se Avicii på Trädgår'n på torsdag!!!! Wohaaaa. Köpte precis biljetter :D Kanske blir lite bättre DJ:ande när han spelar än vad det var igår på Berns... haha.

Nu ska jag ner och tvätta i princip hela min garderob. Fan vad jag hatar att tvätta!!!! Kan någon annan bara göra det åt mig?


Off and go

Dagens planer

15:30-17:30 Barnvaktsjobb
18 -> Tvätta...
19:00 Plugga...
-> Börja packa lite inför Gbg, ev plugga lite och VILA haha.

Så nu måste jag iväg mina vänner! pusspusss

Stressss

Jag har verkligen inte haft något tillfälle att göra något inlägg - och nu har jag lite bråttom. Igårkväll sov jag över hos Emma VM, supermysigt. Idag gick vi i Vällingby och kikade lite och nu ska jag iväg till Isabella för att fixa mig. Jag, Evelina, Isabella, Oliver, Lucas och kanske Sara ska till Berns. Hoppas på en rolig kväll! Jag ignorerar fortfarande att jag är förkyld och lite småtrött haha. Puss på er!



RSS 2.0