söndag

Fan vad kul! Nu har jag bokat skidor på torsdag med Karolina :) Lääängtaaaaar! Har inte åkt skidor den här vintern :O Var ju i Thailand och sen har jag inte hunnit med ;) Imorgon blir det träning med evelina på friskis gärdet och sen vet jag inte vad vi hittar på! På fredag har jag bokat in banhoppningsträning i stallet, sollentuna, och sen är det ju ridning som vanligt så det blir en hel dag i stallet. Sooooouft lov.

Nu ska jag kolla på Kate och Leopold haha. Puss!


Helg

Åh ibland blir jag så irriterad. Och besviken.

Igår hade vi hoppning, jag ramlade av haha. Men det gick bra, min häst är ganska gammal och när vi skulle hoppa en 3studs trasslade han in sig och kom ur fel och då tappade jag balansen hehe. Men jag gled typ av mer än flög av haha, har dock lite ont i svanskotan och nacken idag. Men sen fortsatte vi och hela lektionen gick skitbra! Är riktigt nöjd med den :)

Imorse tränade jag ett baspass, var lite svårt att göra situps bara pga av min stela nacke hahaha. Men annars gick det bra, litet motigt sådär på morgonkvisten bara. Efter det åt jag och mamma lunch i Saluhallarna och sen dess har vi kollat resor för påsklovet! Vi tror att det blir shoppingresa till London eller New York! Åh.

Jag ska försöka hitta någon som vill åka till Romme med mig och åka skidor i veckan också, men alla är ju typ bortresta eller så kan de inte av andra anledningar. Suck. Hatar när man sett fram till saker och sen blir de inte av... Annars åker jag fan dit själv. Om det ska vara så jävla svårt. Ska på hoppkurs i veckan också! nice.

Ikväll blir det nog melodifestivalen, har inte mycket annat att göra. Puss!

Friday

Nu är det äntligen sportlov! Så jäkla nice. Är hur trött som hellst just nu, funderar på att ta en liten nap innan stallet... men nej haha. Brukar bara vara ännu tröttare sen när jag vaknat.

Varför är allt fel med SL just nu?! Till och med deras hemsida har krashat!! Undra på vad de skyller på nu.. is i maskineriet? Jag får damp eftersom att jag inte kan planera min resväg till stallet, tänkte åka buss istället för pendeln. Så nu får jag sitta här som man gjorde på den gamla goda tiden och knepa ihop med hjälp av olika tidtabeller haha. Suck.

Ikväll är det iaf ridning på G, hoppning! Ska bli grymt kul! Undrar vem jag ska hoppa... Måste byta eftersom Namir är så jäkla rädd för allt. Sen efter stallet ska jag eventuellt träffa Sara :)
Puss på er!


fierce

GRYM. say no more!


plugghäst

Imorse var det bara jag på spanskalektionen haha! Och sen efter ca 20 min till kom det tre stycken till... Lite roligt sådär ;) Nu sitter jag fortfarande i skolan, vi slutade halv två, och skriver på skolarbeten som jag har att göra. Sigh. Mina händer håller på att frysa fast och jag är sjukt hungrig - koncentrationsförmåga: Ofattbart bra haha.

Ikväll blir det ingen träning utan alltså bara plugg och sen chill. Imorgon är det dansuppvisning haha, vi kommer äga! Fast vi har bara tränat två gånger haha. Gooooood luck ;)
Men nu ska jag fortsätta med pluggandet. Vi hörs senare!
Pussssss


Elektronik is not ma thang

Om det finns något som jag hatar så är det när datorer (eller teknikprylar överhuvudtaget) inte fungerar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller när de fungerar. Och inte fungerar. Och fungerar. Och inte fungerar. Jag har lust att slänga datorn i väggen! Vi har tre datorer här hemma, och inte en enda av dem vill vara cooperativeeee. Så jag gör mitt te och lägger mig och läser istället haha ;) puss på er!




sommarplaner

Jag satt för några minuter sen och pratade med evelina i telefon, vi pratade om planerna inför sommaren 2010. Vi bestämde att vi eventuuellt, och några glada till som vill med, ska ta två veckor till att ha en tandemcykel - och tältsemester! :D Genom bla. Öland, några öar, via kusten (med buss och tåg också såklart haha) ner längst ner i Sveadala och sen över till Danmark några dagar :D Fyfaaaaan vad kul!!!!!! Svensk sommar är bäst, och den här sommaren kommer bli den bäst någonsin :) Inte så fel att vara 18 då heller ;)



Puss!


måndag

Hej på er! Förlåt för megadålig uppdatering, alla datorer jag ska försöka komma in på baaaara jävlas! Idag har jag varit i skolan och sen gick jag och tränade på city! :) Körde ett baspass igen. Blir ett till imorgon!

Nu ska jag läsa solo som jag köpte på vägen hem, dricka te och bara chilla hela kvällen :) Det ska bli sååå skönt. puss på er!

Weekend

Idag har varit så som en söndag ska vara. Jag har chillat mest hela dagen och varit allmänt söndagsseg ;) Igårkväll sov mathilda över här och imorse kollade vi på mvt och låg och drog oss ett bra tag haha! Sjukt skönt. Sen ringde emma vm och tvingade mig att gå från Hogan knows best haha och ge mig ut på stan för att leta vinterjacka med henne. Sagt och gjort haha och sen åt vi thaimat och satt och pratade :)

Borde egentligen plugga spanska just nu men jag orkar inte. Jag hatar spanska! Men jag har prov imorgon så jag måste plugga sen. Ska dock jobba från 21-10:30 ikväll på min morbrors jobb, ska köpa en tidning och vindruvor så jag kan hålla mig sysselsatt.. och plugga :( den här veckan kommer bli grymt jobbig. Men sen är det SPORTLOOOOOOV! :D Då blir det skidor, kompisar och bara chillenpillen kan jag säga.

Puss på er!

lördag

Vilken dag. Det börjar bra med att man försover sig så jag får skynda mig som fan för att vi skulle hinna gå i sollentuna centrum, sen visar det sig att vi inte skulle dansträna idag haha. Då hade jag helt plötsligt hur mycket tid som hellst, och då hittar jag inte någonting som jag kan ha på mig ikväll. Ingenting. Så nu sitter jag här och kollat på MTV och försöker komma på något haha.

Men nu ska jag hoppa in i duschen! puss på er

friday

Idag var jag hemma från skolan, hade en sån otrolig huvudvärk. Jag vet inte vad det är som händer, jag är jättetrött och har inte motivation till nästan någonting längre! Måste börja äta bättre och sova mer. Jag gick alltid på alla lektioner förut och gjorde alltid alla arbeten i god tid, men nu skjuter jag upp saker hela tiden. Kanske för att det är så lätt att göra det? Det ska iaf bli ändring på det här nu.

Imorgon blir en jävla stressdag kan jag säga, jag ska:

- träna
- plugga spanska
- träffa emma vm, mathilda och jessica och öva på vår dans
- hitta kläder till kvällen
- göra mig iordning inför ...
- 21:00 ska jag vara på en födelsedagsfest på mälarstrand

Lycka till att hinna med allt, det behövs haha.
puss på er


Det här med att flänga runt som en räka

Nu är jag tillbaka från gymmet! Eller ja, aerobicsen. Det får betyget 7/10 - eftersom det var första gången i princip. Det blev precis som jag trodde, jag flängde runt som en räka hahaha. Men det var det fler som gjorde hehe (; men det var kul! Störde mig något på ledaren bara. Vissa steg visste jag ju inte hur man gjorde och så gick det asfort och "nu lägger vi till det hääääääär... och det hääääär" så ibland var det svårt att hänga med. Men det var svettigt iaf, huvudsaken ;)

Nu ska jag snart dricka lite te och lägga mig och kolla på animal cops på animal planet haha ;) skön avslutning på kvällen.
puss på er!




Chillout

Det blev inget djävulens advokat, gled över på emot otrohet - väldigt mycket lättare. Är typ klar, ska skriva några rader till sen. Om två timmar blir det träning! Är inte så taggad just nu, men det brukar man ju bli direkt när man kör igång sen :)

Nu ska jag chilla framför förkväll haha. Puss!

Djävulens advokat

Åh jag ska börja på min engelska argumenterande text. Jag tror att den ska handla om otrohet! Ska försöka vara "djävulens advokat" hahaha. Det blir nog bra. Måste vara klar innan halv sju så lite tempo nu!


Mixed

Dagens vill ha: Någon som gör alla skolarbeten åt mig
Dagens klädsel: Svarta jeans, tshirt från Levi's och en svart tröja, converse
Dagens smink: mascara och solpuder
Dagens frisyr: platt haha
Dagens saknad: pigghet
Dagens bästa: när jag upptäckte inlägget som jag kopierat in här nere haha
Dagens roligaste: när emma av ingen anledning (okej jo men den säger vi inte här) börjar asgarva och blir tomato haha
Dagens dummaste: matteprov
Dagens misslyckande: vi åt middag och jag tvingades svara i telen, och sen när jag halkar ut i hallen och nästan dör är det ingen i luren haha
Dagens "drog": skorpor
Dagens köp: inget!
Dagens godis: Inget där heller
Dagens humör: standard haha
Dagens väder: Massor av snö och blåst
Dagens låt: nickelback - burn it to the ground

Här är ett rätt roligt inlägg som jag skrev för nästan ett år sedan! Hahaha, kommer ihåg allt det där, inte en bra dag!

"Jag är på så jäääävla irriterad humör, ingenting går som jag vill idag -.- Skafferiet gick i baklås så jag kunde inte göra någon lunch, jag hittade ingen bikini som jag kan ha när jag åker till åre så jag kan inte bada bubbelpool osv där, jag såg ut som en idiot idag också, orkade inte fixa håret eller nånting så man kände sig verkligen skitsnygg på stan och bara för det träffade jag på massa som jag kände såklart, simon spelar aas dålig musik skithögt och vill inte sänka och han vägrar gå ner och handla. JAG FÅR ADHD !!!!!!!! Nu var jag AS nära på att råka putta ner chipsskålen som av någon anledning står i mitt rum också -.- Fick en hjärtinfarkt.... Vad bra det går idag."

skrivet 8 april 2009

haha puss!

två år sedan exakt idag!

Jag har inte gjort särskilt mycket idag! Imorgon börjar jag 9:25 och slutar vid elva, då ska våran dansgrupp öva haha. sen ska jag hem och skriva på engelska essay och sen vid halv åtta blir det träning på friskis sveavägen! har bara varit på city än, inte på sveavägen, så det blir kul att se vilket som är bäst!

Idag är det dessutom exakt två år sedan jag åkte till huset i thailand för första gången!!! Tiden går så jäkla fort.

men nu ska dricka te ;) puss!

det här med investering

Bara lite av det som jag behöver köpa inom en snar framtid... yeeaaah.




sovgott! puss på er


Hopptävling!

Juste! glömde berätta att jag ska vara med på hopptävling, den sista av seriehoppningen, den 21 mars! Taggad!!!! Ska vara med på hoppkursen på sportlovet också :) Ska bli stört roligt, hoppas (haha fan vad dåligt) på att nerverna håller hehe. Jodå ;)




Hög av att träna

Alltså det är helt sjukt! Jag får sån jäkla energi efter passet att jag skulle kunna hoppa jämfota hela vägen hem!!! hahaha. Det är så grymt kul, speciellt när de spelar michael jackson låtar och gör lite sköna moves till det hahaha! Love it. Dessutom är det jobbigt också, svetten rinner kan jag säga. ÅH så härligt. Äntligen! Känns som om jag är typ hög eller något... haha kanske ska tona ner lite.

Jag ska snart sätta fart och plugga matte igen... kul som fan! Imorgon blir en intensiv pluggdag för mig. Ska skriva argumenterande text på engelska, jobba på civilrätten och på rättskunskapen. Dessutom är det ju matteprov. Kommer inte hinna träna imorgon, men ska gå aerobics på torsdag! får se hur det kommer gå, kommer väl flänga runt som en räka hahaha.

puss på er!

I'm off

Nu ska jag snart åka iväg och träna! Blir samma pass som igår :) Puss på er!


Träning

Nu har jag tränat och ätit middag! Träningen gick bra, det var faktiskt roligt! Och det bästa var att man kunde köra på precis hur hårt man ville (vilket var bra eftersom det var X antal pensionärer där..) så det blev riktigt jobbigt :) Ska gå imorgon med. Efter skolan hade jag tänkt sitta kvar i skolan och plugga, ska bli lika duktig som förra terminen, slöar och glider igenom det mesta nu. Ska bli ändring på det!



Han har dött!

Förresten! De där dödskalleringarna som jag la upp en bild på för ett tag sen var ju gjorda av Alexander McQueen. Och jag läste för någon dag sen att han hade avlidit!!! Läskigt. Och tråkigt!


14 februari

Snabba cash var inte alls som jag förväntat mig, den var faktiskt mycket sämre än jag trodde - men helt okej. Synd! Dock var ju Joel Kinnaman sjukt snygg haha. Efter filmen sov evelina över hos mig och vi däckade rätt fort, båda var hur trötta som hellst - och vi ska ju inte prata om imorse... Så seg har jag inte kännt mig på riktigt länge. Men jag släpade mig iaf iväg till stallet.

Ikväll ska jag se på Wallander: Bröderna och äta annanas, min nya kärlek såhär på alla hjärtans dag haha. Imorgon blir det skola 11-16 och sen träning! Har sån jävla träningvärk nu så vi får väl se hur det går ;)



Puss på er!

Vilken lördag!

Snacka om att det här är en fartfylld dag.. jag kom hem från stan med mamma för inte så länge sen, har nu duschat och gjort mig klar för bio och shopping i kista galleria. Ska dit med evelina och oliver snart (jag vet en som kommer klaga på oss efter fem min haha!). Informationsmässan om college var iaf helt okej, man fick lite mer information och det bästa var väl kanske att man fick mer kontakt om organisationen och man fick veta hur de som var där förut tyckte om collegen osv. Så nu är jag bara ännu mer taggad att åka till USA ;D

Jag och emma vm tränade ju igår.. och nu har jag en grym träningsvärk i hela kroppen. Det gör ont att sitta ner för jag har sån träningsvärk i rumpan och i låren haha. Och igår när jag skulle sitta upp (på en relativt liten häst) så sög det som faaan i låret haha! Kanske inte var så tränad i ben och rumpa som jag trodde trots allt ...

Ser fram emot bion ikväll, jag och joel kinnaman kan väl fira alla hjärtans dag tillsammans istället? inte????



Ha en bra lördagskväll! puss


morgon

Nu har vi vaknat haha! eller okej det var kanske ett tag sen nu. vi ska snart äta frukost och sen måste jag göra mig klar för att åka på collegemötet :) puss!

bra val!!

Nu har jag och emma precis kollat klart på de två flmerna vi hyrde; barnhemmet och den andra syster boleyn. båda filmerna var sorgliga! bra val såhär dagarna före alla hjärtans dag måste jag säga haha. Men båda filmerna får 6/10 :P Imorgonkväll blir det snabba cash på bio! och på dagen blir det informationsmöte om college i usa! ser fram emot det.
puss och godnatt!

fridaaay

Nu är jag hemma från friskis, vi tränade i ca två timmar. Först gick vi ett pass, sen sprang vi lite på löpbandet och sen körde vi maskiner! Vilken kick jag fick. Fast nu är jag trött haha - har redan börjat känna av i armarna :P Det är så det ska va. Nu ska jag slappa ett tag och kolla på tv, käka lunch och sånt och sen bär det av till ridningen. Vi får väl se hur det går nu när jag är rätt trött i kroppen haha! Men det går nog finfint.

Ikväll, efter ridningen, ska jag sova över hos Emma Orsvärn (emmaslillaliv.blogg.se) och vi ska hyra film och kolla i deras "biosalong" (de har en projektor i källaren och lite andra saker) och bara chilla hela kvällen :D asnaaaajs! Imorgon ska jag på infomöte om college i USA :D :D :D ser fram emot det.


Jag och emma vm om ett halvår!!!!!


Puss på er!


godnatt!

Åh ibland blir jag så sjukt irriterad på mina föräldraaaaaar. Men nu ska jag sova!
puss!


så snyggt

Idag har jag varit riktigt dålig med uppdateringen måste jag erkänna! Men jag har möblerat om i mitt rum, tvättat och även pluggat lite. Jag vet inte riktigt vilka det är som läser min blogg, så jag tänkte att jag kanske ska lägga ut lite förslag på snygga killkläder också? Här kommer 3 stycken assnygga förslag. Man ska inte fixa till det så mycket, det här och liknande är så det snyggaste. Och en sak till, jag skiter totalt i märket så länge det är snyggt.



Allt detta kommer från topman, abercrombie&fitch och converse.
 
Den killen som har såhär + hugo boss parfymen som jag dör för, ligger helt klart på plussidan... hahaha.
Puss på er

-------------
Edit: Plus snyggt fixat hår, en solbränna, vältränad kropp... jag och evelina undrar varför det inte finns sånna?!


Cosmonova

Nu har jag städat klart och bokat ett pass på friskis på fredag! Ska bli intressant med min goda kordinationsförmåga! haha det blir nog grymt. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, det blir tacos - yeeeeeees! Mums.

Imorgon ska vi med klassen på naturhistoriska riksmuseet, se en uställning om människans utveckling och gå på cosmonova och se nåt om dinos! Ser faktiskt fram emot det, var ju hur länge sen som hellst man var på det!!! Och alla vet ju att jag gillar film.. så ju större desto bättre hehe. Nej nu luktar det fan mat hela vägen in här, är så stört hungrig. I dieeeeeee haha.



torsdag!

Jag kom precis hem från stan med mamma, handlade två tröjor och ett par skidglasögon från smith :) Nu har jag äntligen köpt ett träningskort också! Så nu blir det till att ligga i med träningen till sommaren!

Nu måste jag dock städa mitt rum, det ser förjävligt ut haha. Blir städning till den här låten, man blir så glad av den!



Inte kl åtta på morgonen

Blogg.se har inte fungerat på hela kvällen, sämst. Men nu går det iaf! Jag var som sagt på stan med emma vm och kollade på lite kläder efter skolan, jag köpte ett par svarta byxor från h&m.

imorgon börjar jag kl 8 :( Åh orkar inte med spanskalektion den tiden på dygnet. Om jag någonsin orkar det är det är det iaf inte då. Men nu ska jag faktiskt gå och sova!

Puss på er!

--------
kul att jag märker i efterhand att jag stammar när jag skriver haha! där ser ni hur mkt jag gillar spanska. <3

mot staden

Nu ska jag och Emma VM gå på stan och kolla på kläder! puss på er

The star master, the mytholog(i)y and the legend


Just nu sitter jag här med ski aka. frodo of the ring och pluggar civilrätt. Det går alldeles underbart och vi har hittills lyckats avklara en mening på ett begrepp av 24 st. Snart är det dock dags för labb vilket vi hoppas på kommer att gå bra. Med människor som oss, som tror sig vara Einstein bland kemikalierna kan det hända ett och annat. Vi kanske lyckas trolla fram en ny ultimat brat med den senaste teknologin med darrevax i hårrötterna som sitter som smör. Bringing sexy back and all the other brats' don't know how to act and thats a scary fact! Det kan å andra sidan dyka upp en Jenny from the block med en sliten dress, inte acceptabel här på Östra, det får bli ombyte på handikapps toaletten! Det var allt för mig eller inte riktigt allt för det det går inte att definera men ta inte illa upp för det här är livets ironi! Jag ser mig själv som en utopi och Jenny i ett, a mixtape from me to you!  

Med vänliga hälsningar gästbloggaren: Ms. x


night

Nej nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag kolla på Glamourama på tv3play! Älskar Anna hibbs.
sov gott!

Alexander McQueen



Löjligt kär i dessa fulsnygga ringar från Alexander McQueen! Speciellt den svarta. Kostar 195 euro, alltså ca 2000 kr.

Hata matte

Jag älskar egentligen matte. I grundskolan var jag bäst på matte. I ettan hatade jag matte. Första terminen i tvåan älskade jag matte. Och nu HATAR JAG MATTE igen. Förra terminen kunde jag allt som vi gick igenom och tyckte att det var jätteenkelt (löjligt enkelt), och nu fyrtio år senare ska vi ha matteprov på det vi gjorde under hela förra terminen. Så jag satte mig och skulle fräscha upp minnet lite och nu fattar jag ingenting, jag blir så frustrerad så jag lägger ner hela skiten. Det är det jobbiga med matte, fattar man inte på en gång vill man bara ge upp och stoppa huvudet i sanden.



Det här går bara inte


spiderman

Vilken helg. Idag var jag i stallet och sprang runt överallt haha, jättemycket att göra. Det blev ingen ridtur efter, men kanske ska ta en hopplektion i veckan. Iaf. Jag fick inte hämt från stallet idag, så jag gick hem. Och när jag kommer hem, kutar jag upp för alla trapporna (alla som har gått i dem vet hur jobbiga dem är haha) och märker att ingen är hemma och jag har inga nycklar på mig. Så där får jag sitta och vänta i typ 45 min.. ouh vilken helg.

Den avslutas med spiderman 3 och ananas. Sjukt välförtjänt!
puss


7 feb

Igår var ju en himla kväll säger jag bara, asskön samtidigt som den var oskön som få kvällar haha. Orkar inte ens gå in på den men kan ju säga att jag inte kom hem förens halv sex, sjukt kul. Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka till stallet, funderar på att ta en ridtur efteråt, men det kanske blir för mörkt vid fem, sex? hm.



pusss

shoes

Vad bra det går att plugga matte förresten... Har inte kommit igång än haha. Men jag har ett stort frågetecken, vad fan ska man ha för skor när man ska ut ikväll?! Har bara öppna högklackade skor :S Och ett par stövlar som jag hatar haha. Ilandsproblem.

Puss!


6 feb

Ridningen igår jag helt åt helvete förutom sista fem minuterna haha. Alltid lika roligt när det blir så... man blir mer eller mindre förbannad haha. Men man ska väl ha sånna lektioner också ;) Efter det gick jag och sara på bio, Avatar. Den var jättebra! Sjukt fint gjord och en kärlekshistoria kan ju inte bli fel haha!

Idag gick jag inte upp förens kvart över ett, hade världens träningsvärk och var jätteseg. Men nu ska jag snart plugga matte, suck vad tråkigt. Men ikväll blir det utgång med evelina och issi :D Vart vi ska har vi dock inte bestämt än.


fredag!

Nu är det heeeelg! Vi hade ingen rättsordningslektion idag så jag slutade ca halv tolv, skönt. Nu ska jag vila ett tag innan jag ska iväg till stallet vid fyra, var otroligt trött imorse och gick upp ca 20 min innan vi började haha. Men jag hann ;) Ikväll blir det som sagt bio och mat ute med sara :) mysigt.

Nu på tal om något helt annat. Jag älskar den här filmen, Titanic, och när man lyssnar på den här låten blir man bara extreeeeemt känslosam haha.


Heeeeelg

Jag ser verkligen fram emot helgen nu!

fredag - ridning, äta ute och bio Avatar med Sara :)
lördag - plugga matte (prov på måndag) och sen utgång med evelina och issi :D
söndag - plugga matte och sen stallet

 

För rätt!

"Anna! på sportlovet ska vi ha ett seriöst gossip girl maraton. vi ska bunkra upp hela ditt (eller mitt rum) med MASSA gottis och ligga inne hla dagen och glo. ninja video har 3 säsonger :D:D" /evelina nordmark larsson

Och för den som undrar... JAAAAAAPP vi väger 154 kg och är jättefeta. Så nu behöver ni inte fråga det.

Hoppar sjukt högt

Idag har jag bara varit i skolan, slutade runt ett ungefär. Om några minuter måste jag sätta igång och plugga igen, har svenska gruppprov imorgon. Men nu var det ca en timme sen jag skrev de två första meningarna hahaha. Och istället har jag suttit och kollat på youtubefilmer, hittade den här. Kolla första hästen, alltså den allra första i videon. Den hoppar helt otroligt högt!!!!!!!!!! Jag bara gapade när jag kollade på den första gången. Insane!



Puss! Nu måste jag plugga.

världens gulligaste

För underbar bild som jag hittade hos Tyra! Det här är ett par som är på semester och som ska ta ett fint foto på sig själva och på den fina utsikten, de har på självutlösare, och så ställer sig en ekorre framför och kollar rätt in i kameran. Hahahaha, gud vad söööööt jag tror jag dör hahaha.


sleepy day

Nu ska jag sätta igång och plugga, är trött som bara den idag så vi får se hur det går! Egentligen vill jag bara lägga mig och sova haha. Är inte direkt kaffets största fan heller... får väl köra på te och hoppas att det funkar?
Puss på er


Hey, I'm a believer

De här låtarna lyssnade vi jättemycket på i Thailand, åh vad jag längtar tillbaka. Jag ryser när jag lyssnar på dem och kollar på bilderna... helt sjukt. Saknar det så jävla mkt :( Vill bara tillbaka.

 






Pancakes och Paradise Hotel

Sitter här och pluggar naturkunskap. Hur många gånger har man inte gått igenom evolutionslära och Charles Darwin? Och hur många gånger har man då inte märkt att "fan det här kommer inte jag ihåg..."? En miljard gånger! En miljard + en, nurå.

Jag har aldrig riktigt fastnat för Paradise Hotel, tills i helgen då jag såg på något XL program. Nu är jag helt fast av lätt underhållning, snygga människor och intriger haha. Det jobbiga är bara att jag sett några program hit och dit och ikväll är finalen! Så frågan är då om jag ska se allt från början och se finalen sen eller om jag ska se ikväll? Tror det blir se ikväll... För det kommer väl antagligen inte undgå mig vem som vinner i vilket fall som hellst haha.
Så ikväll blir det Paradise Hotel och pancakes!
Pusseluss

Ojoj

Hahahahahaha dagens skönaste!


Ledig

Idag är jag ledig från skolan, sjukt skönt. Ska passa på att göra massa saker:

- Köpa träningskort
- Köpa busskort
- Plugga naturkunskap
- Få spabehandling av mamma (hon jobbar med sånt)
- Gå powerwalk/träna

Gud vad jag längtar till sommaren, can't wait.



Pusse

1 februari

God morgon! Jag är hemma från skolan nu på förmiddagen (börjar 11 egentligen) för att plugga mer på fe provet som jag har kl halv två. Imorgon är vi lediga! Skönt som bara den, men måste dock plugga då också. Men nu ska jag plugga fe.
Puss

RSS 2.0