yeeeeep

and we say good by to H.

zZzZzoombieanna

Viiiiiilken slö och göra ingenting dag. jag haaaaaaaaaatar sånna här dagar! Jag orkar inte dra ut idag heller.. menmen. Väntar på bättre och ljusare tider. Just nu har vi mycket i skolan och det är hyffsat ansträngande att hinna med och träna, äta bra och träffa kompisar emellan! Så just nu försöker jag mig på att bli frisk först :)

Oh shit vad trött jag blev helt plötsligt ZzzZzzz. ... klockan är ju lixom halv sex haha! känns som den är typ 11.
Jag ska iaf färga håret ikväll med evelina. Hon ska också färga utväxten.
Hörs senare :)
puss frödi


oh it's firday - i'm not in love!

Freeeedaaag! Idag började dagen med ett tandläkarbesök som gick hur bra som hellst. Jag hade inga hål eller något liknande. Min tandläkare (som för övrigt är super bra) sa att jag hade ett perfekt bett som många betalar pengar för (hehe liiiite stolt) och hon frågade t.o.m. om jag hade gjort någon tandreglering! För er som inte vet så har jag inte gjort det .. så blev lite glad sådär på morgonen :) Sen fortsätter jag till skolan där allt är som vanligt. Efter det kommer jag hem och börjar känna att min hals strular och gör ont ... IGEN + att jag har vääääärldens jävla magkramp! blir måttligt irriterad eftersom att jag skulle till evelina ikväll och även rida -.- Men det fick jag hoppa över, kul... kul. Så friday- im not in love! Har iaf köpt en SOLO som jag ligger och läser :)

Vad händer i helgen då?
* Kolla på ny skidjacka + skidmössa (glömde min gamla i borlänge sist jag åkte skidor -.-)
* Kolla på ny parfym! Varför hittar jag ingen som luktar sådär dundergott så man dör för?! Jag har ju en absolut as god -går ej att mätas med andra parfymer- parfym som jag älskar. Alltså jag menar: JAG DÖR FÖR DEN, seriöst. Den är från Hugo Boss och en annan som är nästan i samma klass kommer från Gant.
* Gå på marias fest ? Har ej bestämt mig...
* Färga håret (utväxten)! Jag vill färga mitt hår ljusare också ... men det gör jag nog till våren (april, maj någonstanns).
* Plugga. Den heliga pluggsöndagen jag pratat om tidigare infinner sig även på mina söndagar tyvärr...

En jäkla uppdatering folks ;)
pussisar på er, frödisen


Me want

Gud så tröttsaaaaaaaaaamt. Jag känner mig lite halvsjuk fortfarande, hoppas att det går övet till imorgon (jag ska ju rida vafan!). Pricken över i är ju att jag ska till tandläkaren kl 8:40 också, om någon i min klass läser det här så får ni gärna säga det till Vinde. thaaanks :) Idag har jag inte gjort någonting heller. Jag kollade på ett program på 5an där de klädde och stylade om människor som såg ut som en katastrof! Tänk om jag också kunde få sådan styling och bli aaaaas snygg?! Jag hade iaf tänkt göra lite på egen hand... jag ska nämligen gå och fixa nagelförlägning. Det är en sån där sak som spelar roll men som man själv inte orkar göra någonting åt! Och alla vet ju vid det här laget att jag är sämst på att få mina naglar till att bli långa och hålla sig så... känner att i could need some help.


Pretty!

Pussis frödis

SJUK!

Min hals är hes och svider, mitt huvud värker och jag är super trött! What's up?! Jag blir galen, faaaan den som gör så att jag blir sjuk en längre tid nu. Jag som precis kommit in i en bra träningsperiod ARW. Nån som har några tips på huskurer kanske?! Inte det, nehe. Jag kör på med min Kang Jang och hoppas på det bästa. Jag kan iaf säga att det var rätt så skönt att sova till 10 I TOLV IMORSE (bara så ni vet classmates..ni som började 8)! hehe elak jag är! Men jag har fakitskt gjort lite nytta idag. Jag har skrivit två stycken CV:n som snart ska skickas in! Det tog sin lilla stund...

Nu är jag hungrig, har inte ätit på ca 8 timmar och det börjar lukta mat ute i köket... vilket litet fetto jag är ;D haha
neeeej, nu ska jag kolla lite på topmodel här snart (behövs egentligen inte, är ju så snygg själv med blekt ansikte), det är bra för motivationen.. även fast inte jag hade tänkt att svälta mig så som dem gör direkt. Det kan dem hålla på och leka med själva :) haha snygga är dem iaf!

Auf wiederseheen
frödeburken


Sjuk energi, jag skojar inte!

Hemma från träningen! Det är så jäkla sjukt! Man får sådan överenergi av aerobics! Jag kan komma på mig själv stå smileandes när vi gör alla stegen! Det är så grymt roligt!!! :D P-R-O-V-A! Gillade iofs korreografin mer på stadion än på odenplan, men bara att göra alla stegen är sjukt kul. Nej, 4 av 5 får odenplan! Det var vääääldigt varm och mkt folk där inne och det var ganska lågt i tak! Mitt fave place är Stadion :) Om man är där mellan 3-5 så är det nästan iget folk alls, vid 5-6 tiden droppar det in folk (alla slutar jobbet). Då är det inte najs att vara i konditionsrummet, man dör av värmeslag. Jag längtar tills man kan springa ute utan att frysa ihjäl! :) Det ska bli skönt.
Nu ska jag äta maaaaaat.

auf wiedersehen, frödeburken <3

Some shit

Hejsan! Sitter just nu hemma och äter lite mellis :) Jag ska snart åka till odenplan för att köpa linser och plugga hemma hos isadora. Vi ska sedan gå på aerobics kl halv sex på odenplan! Nu kommer det ju vara ny koreografi igen.. herregud. AGAIN ska jag skämma ut mig! Tur att doris också är ny... då kan vi skämma ut oss tsm :P Efter det kör vi nog lite styrketräning tror jag :) Jag hittade lite söta kläder osv, bilder här nedanför!

  

Blå och lila kjol från stylebystars.se
Bikini från victoriassecret.com
Småblommig kjol från chicy.se

Nej nu ska jag till odenplan i mjukisbyxor (pinsamt), orkar inte ha jeans när man bara ska plugga och sen träna! Ha det ;) Pussisar
xoxo Froedoe


Sorgligt!

Nu är jag tillbaka från bion. Den var hur sorglig som hellst, var tvungen att bitta mig i läppen massa gånger för att inte börja störtböla... Det är faktiskt sant! Så otroligt sorglig :( Men den var bra :) Nu måste jag börja plugga, fyfan -.- Bara att sätta igång liksom. Svenska (Illiaden och Odysséen), spanska (imperfekt och preteritum, grammatik). Jag har förhör på båda imorgon, så lär sätta igång nu. Imorgon börjar jag 8 också, tur att jag bor ca 50 meter (max) från skolan... Slutar 14.15 som tur är :) hörs imorn

auf wiedershauen , fröddan


Jalla Jalla!

Åh åh åååååh. Jag måste plugga på en halvtimme PLUS göra mig iordning inför förhandsvisningen av, lyssna nu ni som rättade mig - I TAKET LYSER STJÄRNORNA! ;D haha :)

Evelina ligger just nu i min säng och läser min veckorevyn, hon kommenterade för några minuter sedan vad en tjej hade svarat i veckorevyn (på frågan: vad tycker du var bäst i förra numret av VR?). Hon hade svarat något liknande som; Alla dyra saker ni hade med, så man kan drömma sig bort i saker som man inte har råd med. URSÄKTA?! Vem vill det! Man blir ju bara aaas irriterad när ma kollar på ett modeuppslag och hittar att den där lilla scarfen kostar typ 6000. Inte alls kul, blir snarare smått sur! Vad tkr ni? Gillar ni att drömma er bort och tänka på saker ni har råd med?! Wtf... ;)

Nej nu har jag bara 23 minuter på mig! Måste skynda skynda. jalla jalla anna!
pusssss frödis


HAHAHAH! :D så jäkla fint, hahaha min sötis skelögda vän ;D <3

Seg!

Hallåå där :) Igår var en trevlig kväll fakitskt! As god mat och mkt folk. Jag tror inteeee jag ska lägga upp några bilder här från igår, på de flesta ser man ut som ett mongo. Så hehehe nope, sorry! ;) Tyvärr hade vi så bråttom så vi hann inte ta några bilder på vår outfit heller :/ synd...
Idag har jag bara kollat på film, pluggat och städat lite, en typsik söndag! Jag har skitont på mitt pekfinger för min nagel bröts av alltför långt in igårkväll så nu har jag riktigt ont, det svider. Inte skönt alls! jaja, smällar man får ta så att säga ;D

Imorgon ska jag och evelina på förhandsvisningen till Över taket lyser stjärnorna! Hon hade lyckats få tag på biljetter till ännu en förhandsvisning alltså! Fråga mig inte hur hon lyckas, gratis var det också! Ni kan ju fråga henne ;) www.kloockreent.blogg.se 

Hittade lite mer vill-ha-saker på abercrombi&fitch's hemsida också!


Nu måste jag gå o läsa 4 sidor i min svenska bok -.-  Suck, Illiaden o massa saker.
Pusss frödisen

24/1-09

Ajajaj viken träningsverk jag har! Tränade faktiskt riktigt hårt imorse (jag gick upp kl 9 och gick iväg och tränade!!!) så nu har jag träningsverk som satan i armarna och ryggen bl.a... Isadora skulle följt med mig och träna med hon vaknade tydligen med världens halsont! :/ Men jag gick iaf och tränade på Stadion :) Resten av dagen har jag pluggat lite (hahaha max en timme...) och degat framför Top Model Kanada på tv (kände mig rätt tjock där jag låg i soffan). Ikväll blir det utgång med evelajna, vi ska på middag osv hos elin där det  ska vara en del folk så hoppas det blir kul! Evelina kommer hit om ca en timme och då ska vi fixa oss :) Jag ska ha en svart siden klänning (med rosett där fram) och eve ska ha en spetstubklänning! Tror det blir succé ;D haha! Lägger ut lite bilder imorgon så ni får se hur det blev. Nej nu måste jag gå och duscha! Vi hörs imorgon,

auf wiederseheeeeeeeeeeeeeen
Frodoe



Dem här bilderna är från 2007! Slående likt till hur vi ser ut nu ........... :)

Stallet!

Heeey! Det var ett tag sen nu, jag har inte hunnit med att skriva här i bloggen riktigt... Nu ska jag snart åka iväg till stallet och rida! Vi ska ha markarbete, tror jag, och för er som inte är så pålästa: nej man går inte på marken, man rider fortfarande..;) Kazano, vi får väl se hur det går hehe. Han brukar ha en tendens att stressa upp sig när vi ska ha hinder/bommar och saker, men det går nog bra :) nu måste jag gå!
puss,  auf wiedersehen!
frödisen


Allan, en riktig sötnos!

Onsdag morgon

Onsdag morgon, mitt i veckan. Jag är as trött (ovanligt...). Jag har precis ätit världens största och nyttigaste frukost. Kanske ska ta ett kort imorgon så att alla kan se den? Jag börjarr 09:25 med svenska, sen har jag lunch till ca 11 då jag ska göra mitt administrationsprov, efter det har jag håltimme till 13.15 då jag har idrott. Sen slutar jag :)
Wish me luck till provet! Pussssss frödis

The notebook

En liten mini update är vad ni får! Jag har inte gjort NÅGONTING sedan jag skrev det andra inlägget... hehe. Hoppas att jag inte är den enda som är lazy... Det jag har gjort är att kolla på The Notebook, sjukt bra och sjuuuuukt sorglig. Han som spelar Lon (James Marsden) är sjuuuuuuukt snygg. Sen efter ungefär halva filmen kom Emma V.M -  förlåt emma men jag måste kalla dig Möller eftersom jag känner två! Men nu har hon gått iväg igen för att hon ska vara med på Östra Reals öppethus och prata lite. Jag och Anne kanske går dit senare, vi får se.


Snygg...

Nu måste jag plugga!
puss frödis

Home

Woho! Igår slog jag (ni som läser..) läsar rekord - jag hade hela 14 stycken läsare :) Väldigt kul!

Nu är klockan 12.05 och jag sitter hemma (...no comments). Jag började kl 8 imorse med första lektionen någonsin i Företagsekonomi A, som tur var hade vi en chill lektion för vår lärare pratade mest. Han är rätt wierd... jag var tvugnen att bita mig i läppen ett flertal gånger för att inte brista ut i "trött-så-jag-tycker-allt-är-skit-kul"-garv. En kommentar var tex: "Här sitter fyra venus" (vi satt 4 tjejer på en bänkrad när han skulle försöka memorera namnen). Alla vi såg ut som typ fyra frågetecken. "Jaaa, allså det var ju inte så jag menade hehe". Eh okej? Jaja, i övrigt verkade han bra iaf....

Vad ska jag göra idag då?
x   Först ska jag vila till typ två. Är sjukt trött
x   Gå och träna (bara muskel tror jag)
x   Plugga; Tyska, administration och historia
x   Ringa till konsumentverket!
Mina jeans har färgat flera av mina kläder (tex. mina favorit mjukisar och favorit tjocktröja) + själva jeansen! Några av pappas tröjor blev också färgadde. Det är en skinnlapp (sitter vid byxkanten där bak) som har färgat blått. Det står ingenstanns att de ska färga osv. Jag kommer bli as förbannad om jag inte får någon ersättning.

Aerobics

Nu är jag hemma från träningen(en halvtimme sen ungefär)! Jag gick på ett aerobicspass i en timme och sedan körde jag rygg, armar och gick i en väldans uppförsbacke i hög fart i 10 min. Svettigt! Aerobics var verkligen AS KUL!  Det är något som jag verkligen rekommenderar. För er som inte riktigt vet hur det går till - jag förklarar!

Den här gången var den första gången jag gick på aerobics någonsin och jag hade lite lite problem med koreografin i början. Det verkade som jag var den enda där som var ny, så jag tänkte vafan! Någon gång är ju första gången för alla. Alla andra kunde stegen relativt bra (vad jag såg, men man tycker ju nästan alltid att "åh fan vad jag är dålig jämfört med dem", men det är bara du som ser om du är ny eller inte!) och jag gjorde väl en del missar i starten. Ledaren var riktigt bra! Glad och positiv tjej! Det är viktigt. Musiken var modern, sån musik som går på radio 107,5 fast lite mer mixade och mer fart! Passade mig bra! Det gjorde att man verkligen ville ta i och det var lätt att hålla takten eftersom man hört låtarna förut. Målgruppen var väldigt blandad, några som jag i 16-17 års åldern och en del 30-45åringar och faktiskt en del 50+are! Det körs samma koreografi nästa gång jag kommer dit, och nästa och nästa... så tillslut kan man ju koreografin lätt som en plätt. Den var inte så hemskt svår att komma ihåg även fast den var sjukt lång "och nu bygger vi på den här delen och här lägger vi in en shousé" (vetefan hur det stavas). Men det var roligt att det var nya grejer hela tiden. och i slutet körde man hela koreografin 5-6 gr på rad (man satte på alla delarna till en lång rad av små koregrafier). Avslutningsvis så gjorde man situps, plankan och stretchade. Väldigt bra planering av passet.



Neej... såhär ser det inte ut längre på aerobics passen tack och lov ....

ME LIKE! Jag bokar redan nu för nästa vecka!
ps. Aerobics är dessutom bra för minnet, kordenationen och hjärnan! ds.

/Frödeburk

Heeey there!

Heeey there! Jag har någonting jag bara måste tipsa om för alla förkylda. Kang Jang (ni kanske har hört något om det eller provat?) är bra och fungerar super bra! Det är som en liten shot man dricker 2 ggr/dag och eftersmaken är uppfriskande till skillnad mot många andra sånna där mediciner.
Jag har spanat runt lite på olika hemsidor och hittat lite saker som jag verkligen ska införskaffa till våren/sommaren, eller vill åtminstone. Jag har helt fastnat för sailorinspirerade kläder och de flesta är från henri lloyd! Här kommer en del bilder.

  
Sniiiiiiiggt!

Orginalpris                                  Reapris!
jacka- henri lloyd 250 £                 175 £                          
blåvit tröja 65 £                             32  £                           
Krämfärgad stickad tröja 75 £       45 £                     
Vit tröja 53,85 £                             ---                                
                                                                                             
Kanske ska man slå till? Jag funderar skarpt på det, iallafall på jackan och den blå/vit randiga tröjan :)
Tänk dessutom på att det är euro, vilket gör att priset blir (ca) priset x 11/12 eller var euron nu står. Glöm dessutom inte att kolla vad frakten kostar och vilka rättigheter du har om du skullebehöva skicka tillbaka.
                      

Armband Hope, Faith, love från Chique.se   169 kr
Armband Love, Peace, Love från Chique.se  129 kr
Gladiatorsandal svart/brun från Gojane.com  16,50 $

Vad tycker ni var finast? Svarta eller bruna sandaler?

Underbart

Leona lewis säger jag bara! Hon måste ha den finaste rösten som finns. Lyssna på den här tex.

http://www.youtube.com/watch?v=EGaph8eMiqA

wonderful!


Ny design!

Ohlala! Vad gillar ni min nya design?! Jag tycker det blev superbo! Det är Emma som har fixat till mig och hennes blogg kan ni hitta här www.emmaslillaliv.blogg.se. Väldigt duktig är hon iaf :) tack så mkt, jag ska bjuda henne på fika sedan ;D

Just nu håller jag på att försöka komma igång och plugga... det går ju sisodär halvbra. Jag har en fråga kvar på samhällskunskapen och lite administration kvar. Har dock HELA tyskan kvar -.- Tar den om ca en timme.
NU ska jag iaf fortsätta! :)


Grym bra att man gör ALLT annat än att plugga! Jag har hittat en fin trenchcoat! snygg huh? Något liknande vill jag ha till våren, fast helst men lite snyggare knappar.
pussisar frödeburk


Oh tjena tröttmössan

Det var länge sedan jag var såhär trött! Jag brukar ju i princip alltid vara lite trött på morgonen men IDAG! Fy sjutton. Detta är inte trevigt, kinesen ringde och ville ha tillbaka sina ögon. Nej, men skämt åsido... idag är det ju söndag. Den givna pluggdagen, så vad tror ni jag ska göra? Jo just det, pluggelipluggish. Tyska, samhälle och administration är på listan idag -.- Hur båring kommer man få ha? Dessutom kan ni ju kolla ut, fint väder det är ute. Inteee. Helt gråmulet och typ 2 plusgrader - inte så att man vaknar till och har lust att bli pigg direkt. Men jaja, ska sluta klaga och sätta igång istället kanske :P

Vi får väl se om jag dör av tristess och lägger in ett lite roligare inlägg senare! Senare idag (ikväll) ska jag även få hjälp av Emma med min design. Min är ju så ful så att man dör. Tack för det emsi ;D
xoxo frödeburken!

14/1-09

Waaaowawiwa! Jag har möblerat om lite i mitt rum + städat + kopplat in en stereo med högtalare till :) Det blev faktiskt himla bra och nu efteråt känns det sådär soft som det bara gör när man är lite halvt nöjd med sin isats! haha!
Imorse så orkade jag inte gå på tyskan... så jag bestämde mig för att gå iväg till svenskan kl 9.25 istället (slö och trött) :P Vi fick även sluta lite tidigare från historian så jag slutade ca 13:50! Därav mitt ryck till att göra om i mitt rum...
Jag ska snart gå iväg och köpa en födelsedagspresent till emma. Jag kan inte avslöja något mer här efter som jag vet att hon läser den ;) Sedan tror jag att jag ska softa hela kvällen... det var länge sedan. Måste även plugga administration.
Hörs senare! :) pusss frödis


Stress på G

Tjooooooou. Idag har jag varit in school och det rullade på i vanlig takt om man säger så :P Efter skolan gick jag och bennetturken till ett retarded (tyckte jag) bibliotek på medborgarplatsen för att plugga. Och nu vet ju hur det är på bibliotek? Man måste vara tyst och hålla käften om man ska sitta i ett sånt där "pluggrum". Fick jag damp? Svar ja. Men vi satt iaf och pluggade, utan att säga ett ord, i en hel timme - koncentrerade som bara den. Sen gick vi och fikade och efter det gick vi på... -pilates- . I say no more! Pilates är inte riktigt min grej känner jag, jag tror att boxning/aerobics skulle passa mig bättre :)  så nu har jag bokat aerobics och satsafro haha :D hoppas det blir roligt (är dock inte förenns nästa vecka).

Vad jag ska göra i helgen:

* Vara med Emma V.M
* Vara med evelina, oliver mfl.
* Köpa ny parfym, tar ju ett år att bestämma sig för vilken man ska ha!
* Köpa nytt solpuder
* Träna
* Vila! jag måste vila någongång. Verkar inte gå alls!
* Plugga - administration, tyska, matte och spanska

Fråga mig inte hur jag ska hinna med allt... jag börjar bli sådär sjukt stressad som jag var tidigare (i 9an). As jobbigt...
Nej nu är jag sjyyykt trött sweeties! Pusss Frödeburken


Jag nu, eller om 30 år?


Ich habe Hunger

Nu har jag precis kommit hem från skolan! Min sista lektion var tyska och slutade 16:15 (vi fick gå typ kvart i 4), vi hade bara omdömen idag. Jag fick omdömet MVG! :D woohooo!

Imorse var jag riktigt duktig dessutom! Jag började inte skolan förenns kl 12 så jag gick iväg runt 9 och tränade! En riktig kick innan skolan, var faktiskt ganska pigg resten utav dagen p.g.a det (tror jag). Jag körde joggning/löpning först på springbandet och sedan körde jag maskiner :)

Jag måste köpa en parfym och ett solpuder! Kul att jag inte kom ihåg/orkade det när jag var i Fältan idag.. måste väl masa mig ner igen om ett tag då. Ooooorkar inte! Något bra förslag på parfym?! :)

pusssss!


Dagens...

Tjoooou! Idag blir det en ganska sen uppdatering... idag har jag varit i skolan iaf. Började 5 över 11, så jag vaknade sent - as skönt men var endå tröttmösssaaaan nr 1. Vi hade trista lektioner men annars var det okej idag. Jag åkte sedan till stallet för första gången i år, första lektionen. Vi hade bytt hästar så nu har jag Kazano - known as den stressade med kvickt steg. Han är rätt hög faktiskt och ganska smalt byggd. Jag trodde det skulle gå åt helvete men det gick helt okej! Han var jävligt springig i början men jag gav mig inte och kom på ett sätt att få honom lugn. Då gick han på tygeln och han är skitlätt att böja så det gick faktiskt bra 2/3 av lektionen! :) Efter stallet har jag inte gjort så mkt mer, typ kollat på tv och suttit vid datan (nörden).

Imorgon ska jag, pappa och simon till romme och åka skidor! wohoooooo! sjyyykt kul ska det bli som vanligt. Det är synd att det inte är så långa backar där, + att de inte är särskilt branta. Men det är skönt att bara chill-åka :) Hoppas på fint väder! Så imorgon ska jag gå upp typ 5 för att duscha och packa -.- grejen är att jag inte är trött nu så kommer väl inte sova mer än 4 timmar i natt. Toppeeeeeeeeeeeeen! Får sova i bilen.....

jag ska köra en liten lista för första gången i frödisbloggen!

Dagens vill ha: Narciso Rodriguez parfymen
Dagens klädsel: Grå jeans, vit typ tunika från Hankydory och Uggs
Dagens smink: Det vanliga; Dior foundation, solpuder och maskara
Dagens frisyr: Dåligt hårdag...
Dagens saknad: Min älskade felix
Dagens bästa: Ridningen
Dagens roligaste: När emma fastnade med sin väska i toalettdörren, twice! :D
Dagens dummaste: att jag halvt försov mig
Dagens misslyckande: när jag svarade mallig på frågan för ett gammalt ord för stolt! hahaha! IQ fiskmås.
Dagens "drog": Tuggummi
Dagens köp: Inget!
Dagens godis: Inget! (duktig och åt frukt)
Dagens humör: Helt okej!
Dagens väder: Grått och fult
Dagens låt: Gotta be somebody - Nickelback

Sådär! :)
xoxo / frödis

yes!

Nu är klockan 10 över 10 och jag är helt klar för dagen. Jag har varit och tränat, pluggat och varit skit sur. Jag var typ irriterad som fan! På jag vet inte vad! Jag antar att det är för att jag är trött och för att skolan irriterar mig lite :P Men efter att jag satt igång och tränat så började mitt humör sakta, sakta att bli bättre. Så nu är jag på bra humör :) Jag tror att jag var lite irriterad på mig själv (hade nog även ångest inför att gå till gymmet eftersom jag trodde jag skulle vara sämst eftersom att jag inte tränat på typ 2 veckor.....) för att jag inte masat mig till gymmet på lovet. Som tur var så hade jag inte hunnit bli sämre. Jag börjar märka att jag blivit bättre både konditionsmässigt (mest det) och styrkemässigt! :D  yeeees! Det var länge sedan (typ mitten av höstterminen) som jag tränade med mamma, och nu gjorde jag det igen och orkade springa både längre och fortare än henne + orkade ta tyngre vikter. Men jag vet att det har med både ålder, matvanor (även fast mamma äter bättre än mig på matfronten..) och hur pass mkt man sovit osv osv osv. Men det kändes faktiskt endå skönt att få känna att jag faktiskt kan någongång. Inte bara vara den som måste vara den som har sämst kondis, så som jag har haft det ungefär hela mitt liv.

Asså jag ska fan sluta klaga hela tiden, jag har det jävligt bra. Så, NU är jag klar för dagen.
Sov gott sötnosar,
xoxo fröddan

Vet ni...

 vad jag ogillar väldigt mycket? (Ja, jag vill säga ogilla!) Det är när man sitter och pratar med ngn på msn (som man inte känner så bra) och sen så säger man typ: väldigt kul... not. och den svarar: cool du e :D Asså suck! Alla ni som gör så, don't - jag blir irriterad. Dåså, nu ska vi inte reflektera mer över det!

Idag var första skoldagen då... ZNARK. Jag var as trött och det var sjukt tråkigt - som vanligt med andra ord! Det enda som var lite roligt var att jag hängde med emma, tur att jag har henne! Hon gillar vår skola ungefär lika mycket som jag :P Det är inte så att den är dålig eller något. Den är bara t-r-å-k-i-g och det finns i princip inga som jag känner är som jag där (förutom emma lite då). Alla andra är ju super trevliga/snälla, ja allt, men det känns som om alla är så olika och ibland är det skönt att ha någon som liknar en själv. Skrattar åt samma skämt, pratar om typ samma saker osv. Jag har för övrigt typ 2 läxor som jag tänkte kolla på nu (snart..) så jag slipper ha dem i helgen eller till nästa vecka. Det är så drygt att göra saker dagen innan, då blir man så låst.

Imorgon är det FREDAG! You heard me! Vad händer i helgen?! Jag tror jag ska vara med evelina, sen skulle det vara roligt att träffa emma (Emma O. menar jag nu), det var så länge sedan!!!

Senare idag vid 8 tänkte jag masa mig iväg till gymmet och träna eftersom jag inte gjort det på ett tag. Det kommer säkert vara skitjobbigt bara för att jag gjort uppehåll... Sen tror jag att ridningen sätter igång imorgon! Är det någon mer än jag som tycker det känns som om det är tisdag imorgon?! Skönt att det inte är så :)



NU ska jag göra lite läxor. Btw, vet någon när gossip girl bö
/ puss fröde

Sista lovdagen

Okej, jag kan medge att man får ångest dagen innan skolan startar igen. Det är sååå drygt! Samtidigt tycker jag det ska bli skönt att få in lite rutin och vanliga tider, träningen kommer på plats t.ex. Den har ju verkligen fått lida under jullovet (om man bortser från vanlig jullovsmotion som skidor tex.). Men det är sjukt jobbigt ändå att gå upp typ 7 varje morgon, speciellt om man är en sleepie zombie som jag är på morgonen.

De har senaste 3 dagarna/nätterna har jag varit hos och sovit över hos evelina två nätter, och hos oliver en natt. Vi 3 har i princip inte sovit någonting de senaste nätterna, för att uttnyttja lovdagarna som var kvar ofc ;D Grejen är att vi typ inte har gjort någonting, vi har typ åkt runt och ätit hos varandra hela tiden! haha! ... jo! när vi var i kista centrum så handlade jag en grå kjol (hög midja) med en dragkedja på framsidan :) från MQ. Evelina köpte en svart annan sorts kjol (dock också med hög midja), ett halsband och en vanlig vit baströja! Sniggt! Stackars eve som började idag också! Fyfaaeeeen.

Är det någon mer än jag som har börjat tröttna på vintern redan?! ... jag vill har vår! Har redan börjat tjuvkollat på en ny vårjacka - en trenchcoat ska det bli! Jag skippar den där snygga barbour jackan, den känns inte så "vårig" eftersom den är i svart - kanske mer en höstjacka. Eller det kanske inte är färgen som gör den till mer en höstjacka, men ändå :P  :) Dessutom tror jag att jeansjackan (urtvättad ljusblå färg är snyggast!) kommer slå stort i vår/sommar, vi såg den ju i sommras redan, men tror den kommer bli större -09!


HEJ!

Asså nu sitter jag här och tänker : ska jag skriva long time, no see? IGEN? Neej fyfan vad tråkigt. HEJ!

Dagens uppdatering kan jag ju dra på en gång! Jag har i princip varit med Anne och gått runt på stan hela dagen. Jag gick upp typ halv ett... höhö - Hej zombiieewalk (typ). Så jag åt frukost i sängen och kollade på ... TOPGUN! Det blev lite snyft där.. (jag vaknade till i ca 5 min) och yttligare lite snyft för att Tom Cruise inte är så snygg längre som han är i filmen. RAWR. Från min koma vaknade jag iaf och träffade Anne då runt 3. Påväg till att möta Anne ringer jag Evelina som ringt ett FLERTAL gången kvällen innan, (hallå?! Jag kollade på Sagan om konungens återkomst, tror du jag änns blickar mot mobilen då? hehe. Nörden.) och pratar en stund. Ett liiiiiiitet* problem hade uppstått... säger inte mer, tyvärr ;) Jag vet att ni vill veta! Jag och Anne åt iaf på Vapiano. Stort tips! Rätt billigt är det också, runt 100-lappen, och super gott! På kvällen gjorde vi inte så mycket, fika ganska mycket, gick runt lite på strandvägen och frös -det var skit kallt. Men mysigt :)

Jag har faktiskt köpt en del kläder! En vit typ tunika(?) från Hunkydory, 3 linnen, 1 par jeans, 2 par underklädesset, ett par högklackade stövlar, som om jag behöver högklackat med mina 176 cm liksom och ett par benvärmare. Och vet ni vad det bästaste bästa är?! Jag har pengar kvar till mer!

Nu börjar ju min träningstermin igen! Ska vara skönt att komma tillbaka till gymmet efter ett litet uppehåll nu på jullovet :) Fan vad dumt att sluta i två veckor egentligen, men är man lat så är man :) Nu får man typ börja om från ruta ett typ... okej inte riktigt men nästan.

PUSSSSS


RSS 2.0