Lördagskväll

Istället för att vara barnvakt, blev ett litet missförstånd, så gick jag till Isabella. Lämnade tillbaka lite av hennes grejer och lånade en jacka och en tröja. Vi småpratade lite och jag hatar att vi hinner träffas så sällan! Men men. På måndag ska hon med till Berns iaf. då jävlar haha.

Just nu håller jag på att fixa mig inför kvällens utgång. Det blir mina nya skor, leggings, en svart topp, kavaj och lite smycken! Bekvämt och enkelt. Men först blir det middag med mamma och pappa, oxfilé med potatisgratäng - fyfan vad mumsigt (jag vet att du spyr nu emma vm hahahaha så var tvungen).


Gillar att det ser ut som om jag har page på första bilden haha. Don't worry, har toffs..

Vem har tid att vara sjuk?

Snacka om full speed idag alltså. Först var jag och klippte mig, sen gick jag runt halva stan för att leta efter ett par skor jag skulle köpa och sen till fältan för att köpa lite småprylar. Och nu har jag precis ätit lunch och ska iväg och vara barnvakt om 20 min. Sen blir det hem och fixa sig för att sedan möta upp Sara och Evelina och några till för att dra ut!

Vad sa du, sjuk? Ett annat år haha.
Ska visa upp skorna när jag kommer hem! Puss på er

Utsikt från min pappas hotell i Atlanta... Vill. Åka. Till. USA. NU!

Sur

Nu ska jag snart iväg till dansen, 3 timmarspass. Men jag kan inte dansa eftersom jag fortfarande är förkyld. Blir så jävla irriterad på det. Kanske kan göra lite koreografi men vi får se. Annars blir det att titta på. Imorgon ska jag till husläkaren och ta lite prover så det blir ett slut på det här någongång!

Off i go, puss

Call of duty

Jag blir så aaaaarg på att min förkylning aldrig går över!!!!! Vill verkligen kunna gå på 3 timmarspasset imorgon på dansen och ge gärnet. Vill svettas lite haha. Så nu ska jag ringa till husläkaren här borta och boka en tid så de får ta lite prover och se så allt är bra. Sen ska jag även ringa till frisören och boka tid för att toppa.

Puss på er!

 


Naaiiight

Innan jag går och sover... Hittade världens bästa facebookgrupp hahahahaha.

"You're tall, do you play basketball? You're short, do you play minigolf?"

Bäst!!!
Puss på er


Monday

Jag kom hem från skolan för ca en halvtimme sen. Är tröttttttt. Ska bli så himla skönt med höstloooooov. Och det roligaste är ju att jag och sara ska till Göteborg!!!!! Vi ska shoppa, bada bubbelpool, basta, äta god mat och festa. Och ha jäkligt kul!! Längtar...

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Pussss

Jag har aldrig tyckt att Olivia Palermo är särskilt snygg (förutom klädstilen som är grym), men de här bilderna är hur snygga som hellst!

En söndagseftermiddag

Igår blev en kul kväll! Jag och evelina drog till Angela och hennes kompis kompisar (haha) på Odenplan. Idag kan jag säga att jag       är         seg hehe. Men nu ska jag iväg till stallet för att hålla lektion för mami.


En av mina nya A&F tröjor! Aaaah materialet... gudomligt haha.

PUSS!

Free fallin

Åhhh gud vad jag är trött i mina ben och fötter. Det typ burrar i dem haha. Jag har varit i stallet sen åtta imorse... och kom hem nyss! Red en förmiddagstur á 2 timmar och en eftermiddagstur á 1 timme. Och där emellan har jag sprungit som en blådåre mellan alla hagar, och det är ju inte som om det ligger överdrivet nära haha. Men det känns skönt, är mör nu haha. Ikväll ska jag och Evelina ut och sätta oss någonstanns för att sedan dra till Laroy och sen/eller ev. till Angelas kompis där det skulle vara lite folk. Ska bli en rolig lördagskväll! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig.

Jag bara älskar den här låten med John Mayer, odödlig.

Puss!


Friday night

Åååååh jag har fått massa fina kläder från Abercrombie&Fitch av pappa!!! Han hade lyckats handla för 1000 dollar hehe. Fast det var inte bara kläder till mig... men mest hehe. Jag fick iaf en vinterjacka, tre tjocktröjor och tre långärmade tshirts. Huuuuuuur sköna som hellst!!! Och snygga. Lägger ev upp bilder imorgon.

Imorgon ska jag upp vid sju, halv tio och halv tre på dagen ska jag hålla i två turridningar i stallet på Gärdet! Ska bli roligt, det är fem kunder på varje så vi blir ett gäng. Hoppas på att det blir hyffsat fint väder iaf! Sen på kvällen ska jag träffa Evelina och gå ut!

Men nu ska jag läsa min nya SOLO och sen sova! Är sjukt trött efter ridningen... Gick dock väldigt bra! Känns skönt när man lyckas med något man tränat på hela terminen... Eller till och med längre än så.
Puss på er!

Back to life, back to reality

Idag var vår första lektion inställd och efter det har vi en lektion vi ska titta på film på så jag orkar inte gå till skolan innan matteprovet. Känns bättre att förbereda mig mentalt hemma haha. Kolla igenom en gång till. Dricka té. Haha.
Mina ögon känns som två streck just nu om vi säger så... Jag orkar inte sminka mig och fixa håret idag. Do not want to make an effooooooort just nu. Puss på er!

Haha. Okej nu ska jag ju inte överdriva. Men trött är jag!!!



Right?


"Never forget that only dead fish swim with the stream..."


Ja hur har jag gjort egentligen?

Jag kom precis hem från linsutprövning. Haha det lät ju fett avancerat. Det är det tyvärr dock inte, fick lite nya linser som jag provade och köpte hem baaaaara det bästa. Haha. Det är så roligt, min optiker är världens roligaste och gulligaste. Han brukar ju se mig ungefär 1, max 2 ggr om året och när han skulle ta betalt av mig (hade haft en annan optiker och han kom i slutet precis när jag skulle betala för han hade glömt barnen på dagis, till och med är liksom hahaha) utbrister han:

- OJ! (pekar på mig och tittar upp och ner) Vad du har förändrats!!! Tänk vad fort det går.
Och lite senare preeeeecissss när jag ska gå:
- Säg mig, hur gör man? Hur gör man för att bli sådär lång som du???? (Han är själv typ 1,50 hahahaha bokstavligt talat)

Och ja? Hur fan har jag gjort haha? Funderar nästan varje dag över min längd så nu måste jag kolla om jag växt. Hoppas inte! Men han är ju så rolig. Men har jag förändrats så mycket sen ett år sedan? Ah det kanske jag har. Eller?



Bara jag som reagerat över den här reklamen i alla tbaneuppgångar? Snyggggg.

Puss!

Onsdag

Gud vad jag är trött i huvudet, jag och Emma VM har pluggat matte hur mycket som hellst idag. Känner mig inte lika orolig inför provet på fredag längre men jag har några grejer kvar som inte riktigt sitter. Får fixa det sista imorgon, nu är jag helt stendöd i hjärnan haha.

Nu ska jag iväg på dansen med Sara, seee yaaa



Tisdag

Är hemma och sjuk idag igen. Missar religionsprovet men känner att jag ändå inte hade kunnat prestera bra när jag känner mig så här slow i huvudet. Jag måste dock sättta igång och plugga matte C, vi har prov i det på fredag nämligen. Vilket inte känns särskilt kul... Jag hatar när det är så här att man förstår precis allting på lektionerna, även när man gör uppgifter själv, och sen tre lektioner senare så har man bara glömt bort hur man gjorde. Och då när man ska försöka komma på det själv förstår man ingenting och allt blir bara fel = frustrerande. Men I'll give it a shot.




Otroligt snygga bilder på Emma Watson!


Time to sleep


Style

Vad är snyggast - kostym, street, överklasstilen, orkar-inte-bry-mig-stilen eller vanliga? Haha. Själv måste jag säga kostym eller vanliga! Vad tycker ni?

Psykiskt frisk

Jaha, så var man sjuk igen. Nu börjar den här perioden när jag alltid är sjuk eller förkyld, riktigt härligt. Men helt plötsligt så blev jag frisk när jag fick det här mailet från pappa märkt "ojdå"...




YAAAAAAAY!!! Nu hoppas man bara att allt passar!! :):):):):):)
Puss på er, nu ska jag kolla på hitta nemo hahaha.

17 oktober

Nej jag blir galen på min hosta som uppkom igår. Den ger sig aldrig och det börjar till och med att bli jobbigt att anstränga sig för att hosta haha. Just nu sitter jag och pluggar religion och lyssnar på musik. En standardsöndag med andra ord. Igår fick jag en gratis titta-på-film-på-nätet grej och jag kan säga att den lockar mer än religionen... men vilken ska jag se sen? Up in the air eller Flickan från ovan?

Men först ska jag plugga färdigt. Puss!



Har för mig att det här var sommaren 2007... sjukt!

Major Lazy haha

Ibland kan jag inte mer än skratta åt mig själv! Man tränar och går på kanindieter (nej jag äter inte kaniner...) och helt plötsligt slår det bara fetom. Nu har jag bunkrat upp med vindruvor, riesen, naturgodis och bubbelvatten och i princip klistrat fast rumpan i fåtöljen för att kolla på film hela kvällen haha. Underbart! Jag älskar film.

Förresten! Kan jag säga att jag inte har lyft ett enda religionspapper idag? Lazy har varit på besök idag. Det roligaste jag har gjort idag är att ha kollat gamla barnprogram på youtube (skrattade ihjäl mig samtidigt som jag rös av minnena man fick). Ska lägga upp några lite senare tänkte jag ;) Puss på er


Lördag

Godmorgon. Jag är på rätt bra humör ändå med tanke på omständigheterna! Titta vad jag fick för mms av pappa? (Det är min pappas huvud framför haha) Jag vill också... Men nu ska jag snart iväg till Odenplan för att göra en synundersökning (jaa intresseflaggan jag vet haha) och sen ska jag nog hem och plugga religion tills I womit liksom.
Over and out
Puss


Freakshow

Nu är jag sjukt trött haha. För en gångs skull! Och vet ni vad jag har sysselsatt mig med i ungefär 50 min? Jo, jag har gjort ett dokument till pappa som innehåller all nödvändig information om Abercrombie&Fitch som finns. För han ska nämligen till Atlanta på lördag och kan tänka sig att shoppa där ifrån till mig!!!!! Wohaaaaaaaaaaaa! Superglad (det har lagt sig att jag inte får följa med nu... eller vem försöker jag lura?).

Så jag har fixat vägbeskrivning från deras hotell till affären, öppettider, adress, telefonnummer och bilder på kläderna jag vill ha inkl. dess namn, i vilken stl och färger jag kan tänka mig. Jag. Är. Ett. Freak. Haha. Allt för att pappa ska orka köpa dem åt mig, allt måste ju nämligen gå så fort när det gäller pappor - de vill inte ha något krångel för då ger de upp och då blir det inga kläder för mig haha.
Nu ska jag sova, puss!


Kommer de här med i påsen? Haha...

Påväg

Hej på er! Nu sitter jag hemma hos evelina och vi ska snart åka till Jonte för att kolla på Sverige-Holland med några till hehe. Vi hörs imorgon, börjar åtta... blä.
Puss!

GG

What a day what a day. Har pluggat som en galning med engelska reading log, skrivit, kollat på filmen, läst i boken. Har gjort lite mindre än hälften så nu känns det rätt lugnt faktiskt... Jag såg just första avsnittet för den här säsongens Gossip Girl. Jag tuppar av (haha), så himla bra.

Imorgon
8-13:30 Skola
14 -> Plugga
17-> Se matchen med Eve, Angela, Lucas och Jonte

Puss! Äeh inte att en festlåt kommer på spotify och jag blir sugen? Haha what a joke.


Thinkmode

Just nu är det lite thinkmode här. Jag har ju dragit på det här med att göra reading log:en och jag tänkte ju att jag skulle göra den i helgen. Eller iaf börja läsa boken... vilket jag absolut inte orkade göra... hur kul är det att tving-läsa en bok?! Inte särskilt va. Så nu vet jag vad jag kommer sysselsätta mig med halva veckan. Men frågan är om jag hinner göra allt tills onsdag? Worries. Nu ska jag iaf sova, puss


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Lördagskvällen blev riktigt rolig igår! Full fräs om vi säger så. Haha. Jag är så glad att jag har er, Evelina och Sara. You should know. Gick upp ur sängen runt ett (hehe) och nu har jag varit i stallet och mamma red sin lektion för mig. Hon har verkligen blivit duktig på bara tre lektioner!!! Men sen är hon ju min mamma också så. Hehe. He.

Den här låten är grymt bra, Daniel Adams-Ray från Snook - de har lyckats båda två!


Lördagen

Lördagens planering!

8:30-16 ca Funktionär hopptävling sollentuna
17 -> Hem, skynda mig att göra mig iordning
20 -> Utgång med Evelina och Sara!

Skön lördag. Känner dock en viss liiiiiten störning i bakre hjärnhalvan som varnar om att jag inte ens börjat läsa boken som man ska göra reading log på tills på onsdag.
Men nu ska jag sova! Ska upp om 6 timmar. Yey.
Puss!


Haaaair

Jag har aldrig tyckt att Robert Pattinson blivit snygg på bild... Men kolla håret. Perfektion!
Nu ska jag sova, är galet trött. Blir iaf en liten sovmorgon imorgon, börjar tio. Puss på er

Pick one


Hyffsat snygga höst och vinterjackor från Abercrombie&Fitch!

Horisonten är nån annans konstruktion

Hahahaha jag höll på att garva ihjäl mig när jag hittade de här gamla bilderna på mig. De är från 2005/2006 (?)... Vilken snygg ridstil man hade hahahahaha. Riktigt rak i ryggen med. Haha! Brunt hår hade jag också!



Nu ska jag snart pallra mig iväg för att vara barnvakt i två timmar. Sen blir det psykologi igen.
Puss!

Busy

Nu tänkte jag plugga ännu mer psykologi... Måste göra en planering för en vecka framåt först. Måste få ut allt ur huvudet...

torsdag - skola 8-12:45, vara barnvakt 15-17, lämna tillbaka böcker på biblioteket, gå till banken, plugga psykologi
fredag - skola 10-14:50, psykologiprov, ridlektion
lördag - funktionär på hopptävling 8-16, plugga om jag hinner, middag och utgång
söndag - plugga engelska; skriva reading log (och läsa boken hehe..), vara ridlärare åt mam
måndag - skola, plugga engelska
tisdag - skola, barnvakt 15-17, middag och sverige-holland med angela, eve, lucas och jonte
onsdag - skola, inlämning engelska reading log, dans, skriva klart projektarbete; loggbok nr 2
torsdag - skola, inlämning loggbok nr 2

Ja man kan ju säga att jag har en del att göra. Puss på er


Crossroads

"Some women choose to follow men, some women choose to follow their dreams. If you're wondering wich way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore" - Lady Gaga


Mitt i veckan

Jag har precis fått min första lön från mitt egna jobb! Jag har fixat allting själv med det här jobbet och det känns så jäkla bra. Ingen kontakt eller någonting sådant, utan jag. Och vilken skön känsla. Det här skulle jag mer än gärna lägga mina lön på...

Har blandat och billigt, tröjorna/klänningen är från H&M och resten från Net-a-Porter. Älskar Mulberryväskan......



Nu ska jag plugga psykologi och sen blir det danslektion. Puss!

Shark 4009 San Fransisco

Jag sitter i datarummet och kollar runt på Google Earth (vi har geografilektion och skulle göra det). Och jag följer just nu hur en haj har simmat exakt. Fyfan vad obehagligt!!!!! Men coolt. Helt sjukt att man kan ha utvecklat sånna funktioner... Haj 4009 utanför San Fransisco är just nu min guide. Helt plötsligt vet man inte vad man tittar på heller, så jäkla obehagligt så jag var tvungen att titta bort haha. Nu går vi och äter lunch, pusssss


Psyko

Just nu sitter jag och pluggar geografi, nej.. psykologi. Min hjärna är helt stendöd känns det som haha. Lyssnar lite på musik också, jag har äntligen fixat spotify på den här datan!!!!! Yeeeeeey. Eller inte jag, Lucas fixade åt mig igår hehe. Som jag har saknat det.


Tyvärr är du min pluggkompis just nu, right Sigmund?



Bra start på veckan

Eh ja idag försov jag mig. Så jag orkade inte ens röra mig 50 meter till skolan överhuvudtaget. Det här är nackdelen med att vara tjej. Om man försover sig en timme, som jag sa, är man ändå inte i skolan förens efter en timme till, eftersom att man måste duscha, fixa håret någorlunda och sminka sig innan man är klar att gå ändå. Eller jag måste iaf. Och då är det liksom ingen vits med att gå iväg eftersom att man då slutar efter ungefär en timme i alla fall! Dålig bortförklaring... men försöker stryka över att jag är så förbaskat lat.

Ikväll, vid sju, ska jag iväg och rida igen i sollentuna. Missade ju en gång när jag var i Sandhamn förut. Puss på er


Kväll

Vi förar hos meeej :) Ska snart dra, ha en bra kväll friends!


Plans för lördag

Morgondagens plans

- Träna på förmiddagen. Vad? Funderar på att ge mig ut och jogga och sen köra lite övningar hemma... Lär inte vara lika taggad imorgon klockan tio som nu hahaha....
- Boka naglar
- Tvätta...
- Umgås med evelina
- Hemmafest (ja haha höhö), med evelina och angela. och sara? call me!! :)


Nisse

Idag hände det inte särskilt mycket i skolan... Vi började tio och slutade ett! Sjukt skönt. Nu sitter jag och tittar lite på Oprah, vilar lite haha. Vid fyra ska jag bege mig till stallet, ridlektion som gäller. Vi ska hoppa bana! :D Det bästa av allt. Är astaggad!!! Har längtat sen i måndags på detta ;)

Leker kontorsnisse framför webben och pratar med evelina i telefonen om helgen haha. Tror det blir någon hemmagrej på lördag istället för utgång! Var riktigt länge sen.



... vad jag har börjat säga ordet (och namnet haha) nisse till allt och alla... När jag övningskörde här om dagen blev jag irriterad på en annan bilförare. "Men guuud vilken jävla nisse". Och när jag skulle beskriva en person: "han är ju en riktigt nisse alltså". Man ba va? SÅ FULT!
haha. Puss!

RSS 2.0