Lycka

Vilken dag! Allt har gått precis som jag vill, jag är enormt glad! Jag vet inte om jag har skrivit om att jag verkligen hatar spanska och att jag fick svårt med det i 9an och därför har det varit stora luckor som visat sig på spanskan i gymnasiet? Men iaf... Jag kämpade som fan med spanska steg 3 i ettan och fick G, vilket jag var grymt nöjd med eftersom jag hade så stora luckor. Så då tvekade jag mellan att verkligen ta steg 4 i spanska i tvåan och få bra meritpoäng eller att välja något annat som inte gav meritpoäng. För om jag skulle fått IG så hade det ju varit värre än att missa lite meritpoäng... Men jag chansade och tog steg 4 iaf. Och hela det här året har jag kämpat med spanskan, och idag fick jag reda på att jag fick G i spanska steg 4!!! Ingen vet hur stolt jag är över mig själv. Jag klarade det. I made it.



Puss!

Off i go

Nu har jag stressat omkring i lägenheten och lämnat grejer överallt, men jag har inte tid att plocka upp dem (men jag har tid att skriva här..) för jag ska precis gå iväg till skolan. Nu har jag mitt svenskatal till kungen! Wish me luck ;) Det går nog bra. Efter skolan måste jag sitta kvar och plugga med emma vm, så jag kommer nog inte blogga på ett tag idag! Men ikväll blir det iaf :) Pussss

Sundaaay

Fint väder igen och ångest igen för att man måste sitta inne och plugga! Som tur är är det här sista plugghelgen på typ 2 månader, snart är det lov lov looooooov. Idag måste jag:

- Skriva klart svenska hyllningstal och kunna det i princip utantill, ska hållas imorgon
- Plugga naturkunskap, prov på torsdag
- Plugga på spanska nationella muntliga, som jag har imorgon
- Påbörja projekt i civilrätt, ska lämnas in på tisdag

Jag längtar till Rhodos!!!!!!!!



Lördag

Fan jag får ångest över att jag måste vara inne hela dagen och plugga när det är så himla fint väder ute! Jag är snart klar med mitt svenskatal iaf, så då ska jag plugga naturkunskap... kul. Men det här är sista pluggveckan så nu kör jag järnet! pusshej



Förresten

SJUKT bra VMlåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ryser till och med..



Pouring rain

Vi red ute idag, jätteskönt! Det började dock hällregna ett tag, fast det var solregn så det var hur underbart som hellst. Älskar sommarregn! Speciellt när det inte gör någonting alls ifall man blir blöt och ser ut som en blöt hund. Snart kommer Sara hit och då ska vi se New Moon och äta popcorn :D Sjukt skön fredag!!!


Hoppas ni får en bra fredag! Puss på er

Kungafamiljen

Jag sitter här och skriver ett hyllningstal i Svenska B som ska hållas på måndag. Det går faktiskt hyffsat bra! Bättre än förväntat. Kan ni gissa vem jag håller det till? Jag gillar kungen och kungahuset! Gör ni?




Själv ska man drömma om thailand

Jag hatar att Sex and the Cityavsnitt går så här sent på kvällen, man fastnar! Så nu borde jag verkligen gå och sova, ska upp sju imorgon :( I natt ska jag drömma om thailand. Gud vad jag saknar det, vill tillbaka!


Lovely!


Puss på er!

Team Jacob

Oh my god. Det ryktas om att Taylor Lautner och Kirsten Stewart kommer till Sverige i och med premiären för Eclipse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag, svikaren, har gått över till Team Jacob faktiskt haha...

Hur som hellst haha. Idag var det skola och sen mötte jag upp Issi och Eve för att gå en runda på stan. Hittade lite underkläder, en tjocktröja, ett par mystofflor haha och ett par byxor :) Efter det åkte vi till sumpan för att gå på någon "vårfestival" (typ) där tex Eric Saade uppträdde, riktigt söt kille!

Pusss på er!


Duktigt

Vid halv sju gick jag ut på en powerwalk/joggingrunda, kom hem runt åtta och var riktigt trött höhö. Egentligen gillar jag inte att jogga så jag vet inte varför det alltid blir så när jag bara ska powerwalka haha! Nu har jag iaf tjockat i mig lite middag och sitter och halvkollar på Poirot ;) svårt att hänga med när man gör 111 andra saker samtidigt dock ;)

Imorgon blir det skola 09:30-14 och sen ska jag på stan med Evelina och Isabella! Måste fixa lite nya sommarkläder osv :) Och sen blir det en joggrunda till och plugg!

Puss på er!

List

Snodde en liten lista från Isabellas blogg ;) <3

Nu:
Vilken klass går du i - tvåan på gymnasiet
Vad har du för hårfärg - blont
Hur lång är du? - 1,76
Vem är du kär i - ingen
Har du nån pojk/flickvän - nej
Vad brukar du göra på fritiden - vänner, familj, träna och festa
Vilka umgås du med - med mina vänner!
Hur ser du ut - blont hår, blågrågrön whatever ögon haha och stockholms skönaste eifeltower (haha ni märker ju..)

Har du:

Kysst någon - Ja
Sovit brevid någon med samma kön - Ja
Sovit brevid någon med motsatt kön - Ja
Slagit ner någon - haha ja på skämt
Svikit någon - Ja

Vem:
Skrev du senast till på msn - oliver
Kramade du senast - anne
Sov du hos senast - ja vem fan var det hos? haha nej skoja, men kommer fakitskt inte ihåg
Ringde dig senast - Mamma

Vad:

Drack du senast - te
Köpte du senast - fika till mig och anne :D
Gjorde du igår - var i skolan och med evelina
Ska du göra imorn - skola och sen handla kläder på stan med evelina
Vill du göra just nu - ta en powerwalk!
Åt du senast - en muffins.. woooops
Är närmast dig som är rosa - ett ljus

Kärlek:

Är du kär just nu - Nej
Har du sårat någon så den började gråta - Jag vet inte :o
Har någon sårat dig så du börjat gråta - Ja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - Ja
Du har gjort något som du har lovat dig själv att inte göra - Ja
Du har smygit ut utan lov - nej faktiskt inte
Du har ljugit för dina föräldrar om vart du är - Ja
Du har en hemlighet som ingen vet om - Ja
Du har fuskat i ett spel - Ja
Du har struntat i ett prov - Ja

Dåliga Tider:
Du har skadat dig sjäv - Nej
Du har druckit alkohol - Ja
Du har tagit mediciner mot drepression - Nej
Du har sovit en hel dag utan att behövt det - Nej
Du har vaknat gråtande - Nej
Du har somnat gråtande - Ja

Onsdag

Igår sov evelina över här, jag var ensam hemma och ville inte sova själv he he. Hatar det! Någon mer än jag som hatar det? Iaf.. idag var det skola och sen tog jag och Anne en fika! Nu ska jag sätta igång och plugga, ska skriva en och en halv sida om friskvård, haha så onödigt så det är inte sant... Men göras ska den iaf.

Puss på er!

Trio

Otippad trio! Men like like like.


Like

Någon mer än jag som tittar på Sex and the City bakom kulisserna just nu? Vill verkligen se den filmen! Det är något speciellt med tjejer och sex and the city haha.


Som lovat

Nu kommer bilderna jag lovat! Den här helgen har tillbringats tillsammans med Isabella, riktigt roligt och mysigt har det varit :) Vi har solat på djurgårn, umgåtts med folk och bara fördrivit dagarna haha.



Helg

Det har hänt mycket den här helgen! Bilder kommer upp efter Gossip Girl friends :) pusss

Ser fram emot busfredag

Min powerwalkrunda var otroligt jobbig, kändes som om mitt tomatoface skulle sprängas av värme när jag sprang haha. Något riktigt roligt som hände var att när jag sprang förbi två stycken killar så sa en av dem "steeeek" och jag kan nog tänka mig att jag såg ut som en stekt tomat hahahaha hääärligt hääärligt. Men är väldigt nöjd nu faktiskt.

Imorgon ska jag, eve och issi hitta på bus! Ser fram emot det ;) Det ska ju bli så himla fint väder så vi tänkte nog dra en liten picknick (efter min ridlektion) och sen får vi se vad som händer! Alla ska krascha här iaf, längtar efter att se soluppgången på balkongen som förra året myspys. Sen på lördag måste jag införskaffa lite nya kläder och skor inför sommaren, min garderob är så jäkla tråkig.

Skön låt! Att den handlar om Cali gör ju inte saken sämre ;)


Mot skolan

Jag försov mig imorse så jag går på nästa lektion istället som börjar 11:00.. Orkar inte stressa runt på morgonen haha. Men nu ska jag ge mig av! Puss på er

God nattis

Nu är det i princip helg för mig, torsdag och fredag lär inte bli särskilt ansträngande vilket gillas otroligt mycket! Morgondagens planer ser ut såhär!

09:30-15:00 Skola
16-17:30 Powerwalk
----> FRITID!! Aldrig varit med om liknande! Fritid vad är det liksom? Fan vad skönt. Om det är bra väder är det min lyckodag imorgon! ;)

Men nu ska jag sova! puss på er

Yeeeh

Nu är jag sjukt trött i fötterna och benen. Jag tog en powerwalk/joggingrunda på 1 timme och 45 min idag, riktigt nöjd med det! Nu sitter jag och pluggar företagsekonomi (förhoppningsvis den allra sista företagsekonomin innan sommarlovet?!). Tänkte springa ner till Sabis och köpa lite jordgubbar till ikväll.. det godaste man kan äta är jordgubbar!!! Love 'em.


Onsdaaaug

Otroligt onödig dag att gå till skolan. När jag väl kommer dit har vi inställda lektioner och ingen är där! Kul. Men nu ska jag iaf chilla ett litet tag, sen blir det powerwalk och efter det plugg. After all en rätt skön onsdag! Snart är det helg igen, tiden går fortfortfort. Har för en gång skull inte hunnit planera in någonting alls, förutom stallet på fredag. Så vi får se vad som händer ;) Hoppas på utgång..
pussss!

Roligaste på länge!!!!!



Hhahahahahahahhahahaha jag garvar ihjäl mig!!!!! Kolla båda, klockreeeeeeeeent hahahahahaha.

18 maj

Jag tror att jag är den som har roligast av alla människor när jag sover hahaha Det där lät säkert hur sjukt som hellst med jag drömmer så himla roliga, bra och sjuka drömmar. Jag kan vakna upp på morgonen och garva åt mig själv, hur kul är inte det?! Haha, i love my dreams. Så igår natt då... jag drömde att jag, evelina och pappa åkte till los angeles och vi landade då såklart på LAX. Allt var som på film. Så kommer vi fram till hotellet och jag och eve får ett eget hotellrum, väldigt lyxigt hotell.. Så händer det lite grejer och vips sitter jag och eve på sängen och i den sängen ligger hahahahahahahahah det här är pinsamt så jag vet inte ens varför jag berättar det.. men iaf, i sängen ligger Chace Crawford och någon annan snygg kille hahahahahhahahaha! Så är vi där och efter en vecka (det enda vi gjorde på en vecka i LA var att vara i sängen, obs inga snuskiga tankar här haha, och gå ut på krogen haha) var det dags att åka hem. Men då har jag ångest för mitt matteprov och vill inte åka hem. Och tur som jag har är det något elektriskt fel haha, så vi kan inte  lyfta med flyget och vi behövde stanna en vecka till hahahah. Och det sista jag säger innan jag vaknar är "Puh, nu slipper jag matteprovet! Puss och hej" HAHAHAHAHAHAHAHA! Älskar mina drömmar haha.

Idag gick jag iaf en powerwalk (inkl solning) med mamma och nu ska jag sätta igång och plugga företagsekonomi. Suck. Puss på er

Powa


Clean utan smink


Gillar tvättkorgen haha!

Så otroligt sexig var man på promenaden. Jag orkar inte lägga upp alla bilder från födelsedagen... men jag hänvisar till facebook om ni inte orkar vänta tills imorgon ;) Nu ska jag äta food (jaaaaa kl 21:21) haha, puss på er

out

Nu ska jag ut på min powerwalk! Blir ca en timme, vill ju inte missa GG ;) Sen kommer bilderna!
pusss


Söndag

Igår var en riktigt mysig kväll ute i det fria haha. Jag, eve, issi, angela, beck, oliver, lucas och jonte grillade, spelade musik och körde kubb i en park vid lötsjön. När det började bli kallt åkte alla utom angela och beck hem till oliver där vi spelade poker, hade kuddkrig och lekte kurragömma hahaha. Idag åker evelina, bastard, till turklandet och ska vara där i fem dagar. Bäst att jag börjar bygga upp fuskbrännan annars ligger jag nog i lä hela sommaren haha  ;) Jag vill också åka utomlands!

Aja.. om ett tag tänkte jag dra på mig skorna och gå ut på en powerwalk. I eftermiddag kommer lite bilder upp på bloggen! Håll ut ;)

Pusssss

Världens bästa

Igår var världens bästa 18årsdag, tack för en underbar dag och kväll!!! Bilder kommer lite senare, har inte riktigt tid just nu eftersom att jag ska fira min födelsedag lite till i solen på Djurgårn med lite släkt och familjens vänner. Jag kan bara inte fatta att jag har fyllt 18, jag känner mig som 15 haha. Jag fick jättefina saker bla. 10 körlektioner på körskola med prov osv inräknat, en digitalkamera, pengar, smycken, champagne, tårta, jordgubbar, böcker, ramsor, inredningssaker, tjejsaker, shotrundor och mycket mer :) Men bäst av allt var familj och vänner. Jag älskar er! Sjuuuukt mysig middag med de bästa och sen utgång till Treat! Efter det skulle vi på Sogni eller collage men det spöregnade så vi åkte hem dyngsura istället ;) Ikväll blir det grill och lite chill med angela, issi, beck?, eve, oliver, lucas, deniz och jonte! Härliga lördag.

"Grattis vår stora tjej, nu kan du göra din grej. Ut och festa hela natten, then back to college and study matte. Time to choose häst or fest, vad du gillar bäst! Grattis våran Anna - VI ÄLSKAR DIG <3"

Jag har världens bästa vänner och familj. Puss!

18 folks!!!!a

Jag hinner tyvärr inte skriva mer än att: IDAG SMÄLLLLEEEEER DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET :D:D:D:D:D 18!!!!! PUSS PÅ ER!!! ;) <3

Mindre än 1/2 timme kvar!

Nu är jag klar med min labbrapport. Mindre än en halvtimme kvar tills man är 18!!!!!! Nu ska jag sussa. Sista gången jag går och lägger mig som omyndig! Imorgon ska det firas hohoho.
Checking out haha, PUSS!

Wop wop

Jag ska göra ett erkännande här i bloggen. Min rumpa håller på att domna av. SÅ länge har jag suttit och pluggat på min labbrapport och den är långt ifrån färdig. Herlich! Idag klockan tolv kommer jag kunna slappna av, då är min labbrapport inlämnad (senast) och det är min födelsedag. Jag kan fortfarande inte fatta att det är imorgon! Jag säger det till alla "Jag fyller år imorgon!!!!!" (familjen börjar bli trött på det nu haha) för att själv försöka få in det i huvudet haha. Men jag sparar novellskrivandet till imorgon då jag har mer tid ;)
puss på er again


Tharrrsday

Igår var en flopp, läroverksfejdsfesten var riiiiiiiiiktigt tråkig och sunkig. Well well, jag kom hem rätt tidigt iaf och det var skönt. Idag har jag sjukt mkt att göra igen. Måste skriva min labbrapport som ska vara inlämnad idag, förbereda massor inför imorgon och hitta en ny klänning. Har smått panik men börjar med det som kommer först - labben. Fyfan vad tråkigt. Arrrr aye!



Uäck

Onsdag

Jag sitter här och lyssnar på 90 talets bästa danslåtar, haha så himla roligt att man tyckte dem var asbra. Lyssna själva! Idag har jag ett hektiskt schema.. kl 12 ska jag vara i zinkensdamm och kolla på läroverksfejden fotboll. sen måste jag på stan, hitta lite kläder, hem och plugga, följa med mamma till systemet, åka till Issi och sen möta Emma VM innan kl sju. Sen behöver jag ju göra mig iordning också, kan vara bra! Kl åtta börja läroverksfejdsfesten så vi lär väl vara där då.. och det är liksom i Brommaplan vad jag har förstått haha. Hoppas på att det blir kul, tänker nog inte dricka eftersom jag har sjukt mycket att göra imorgon... då ska jag skriva klart min labbrapport och fixa allt innan fredag. Och det är inte lite grejer kan jag säga ;) Men det ska bli sjukt roligt alltihopa.




puss på er!

Godnatt

Provet gick åt helvetsia kan jag säga. Så nu lämnar vi det haha. Efter skolan mötte jag upp mamma på stan, vi letade champagneglas osv till min födelsedagsmiddag! Köpte även lite andra småsaker. Vi, eller jag för jag sprang till ica 3 gånger (!!!!!!!!!!!!!!! upp och ner för mina helvetestrappor varje gång också), gick på stan i 5 timmar. Från klockan 2 och jag var inte färdig med mina bravader förens klockan 7. Sen dess har jag kollat på Avatar, vardagsmys!

Nu ska jag sova, mitt huvud känns som en påse med bomull haha
puss!

Ganska kul att maskera sig!

Jag sitter i princip och väntar ut tiden just nu, på att provet ska börja så jag kan börja promenera min långa promenad till skolan haha. Jag har inte pluggat ett skit så det här bli intressant... jag orkar helt enkelt inte. Efter skolan ska jag och mamma gå på stan och kolla på lite olika saker, det är ju så fint väder idag också så man får passa på! Efter det blir det en powerwalk igen och sen måste jag plugga lite naturkunskap.

Vad gillar ni min mask jag ska ha på läroverksfejdsfesten imorgon? haha riktigt fierce


5 dagar kvar (4 för att vara exakt haha)

Åh vad jag är trött i benen, jag gick på en och en halvtimmes powerwalk i rätt högt tempo för ca en timme sen. Under den här timmen har jag och pappa hunnit åka till Sonycenter i Sickla köpkvarter och köpt en ny TV haha. Riktigt nice är den, får bli till att kolla på hollywoodfruarna på den om vi hinner koppla in den på en halvtimme ;) Imorgon har vi civilrättsprov som sagt och jag känner mig allt annat än förberedd! Så sjukt mkt.. men jag orkar inte bry mig, det blir så när det är för mkt på en gång. Får plugga imorgon innan provet är, kl 12.

Imorgon är det alltså prov som gäller sen hem och powerwalka och plugga naturkunskap. Har en stor labbrapport som ska in på torsdag, det är halva betyget i naturkunskap A som står på spel här. Men sen är det ledigt och sen är min födelsedaaaaag!!!!! Fiesta fiestaaaaaaa. Puss på er


Två sjuka saker

Fan vad jag drar mig för att plugga. Jag sitter och drar ut på tiden hela tiden haha, lika bra att börja.. men först ett litet inlägg.

Två sjuka saker hände mig igår! Som ni läst i ett tidigare inlägg så kollade vi som sagt på skräckfilm i lördagskväll, en var äcklig och handlade om larver (typ) som åt upp människor inifrån osv. Och igår står jag och ska skiva upp lite annanas och då springer en spindeljävel rakt över diskbänken. Bra tajming! Jag blev såklart livrädd och skrek på pappa hehe. Så efter det måste jag genomsöka min säng efter insekter hahahaha. Nu har det blivit en tvångstanke... Och sen, när jag skulle äta annanasen, så börjar jag blöda på läppen - precis som förra gången jag åt annanas! Och det blöder inte lite heller.. Hur sjukt är inte det?! Och det var liksom för att jag åt annanas, jag skar mig inte på skalet eller något. Fräter annanas?! Man undrar ju. Haha. Det var säkert den där spindeln som sprutat sitt gift in i annanasen. Promise! ;)

Jaja nu ska jag börja plugga. Jävligt synd att Oprah började precis nu... NEJ! Nu ska jag plugga.
Puss!

Ni missar väl inte?


Weekend

Igår var jag först med Sara och åt lunch på stan, vi kollade i lite affärer osv, mkt trevligt. Sen åkte jag till Anne som fyllde 18 år! Grattis!!!!! Lite bubbel, tilltugg och vänner = myspys ;) Efter det blev det en skitmysig filmkväll med Eve, Issi, Oliver, Jonte och Deniz. Vi åt middag och sen kollade vi på två skräckfilmer i rad. Den första var mest äcklig och den andra var skitläskig, alla höll på att tuppa av i slutet hahaha! Men mysigt var det. Juste den läskiga hette paranormal activity ifall ni vill se den... ;)

Idag är det heldag med plugg som gäller, enda undataget är när det är gossip girl haha. Annars är det civilrätt; fastighetsrätt som gäller, prov på tisdag. Nu är det inte långt kvar tills min födelsedag :D :D :D

Några nya favoritlåtar!



<3

California, i will be there



Fyfan vad jag läntar!!!!!!!! Det ska bli så jävla roligt så jag dör. Fatta vad grymt.. men gud vad jag kommer sakna alla här hemma. Kommer storböla när jag ska åka. Familj, vänner. Det kommer vara så himla sorgligt. Men det är bara ett år, det kommer gå snabbt. California!

<3

Net-a-porter dot. snyggt



Så himla mycket snyggt från net-a-porter.com så jag avlider. Vill bara ha allt! Min klocka har ju gått sönder (eller ja, armbandet) så jag vill ha en ny... skulle inte klaga på att få en av de ovan från Michael Kors! Den vita skulle vara assnygg i sommar när man är solbränd ;) Ge mig allt ovan, hallå min födelsedag is coming up?! haha! ;D

puss på er!

SÖNDAG

Jag kom hem från stallet för ungefär en timme sedan, nu är jag helt slut haha. Jag har haft ridlekis, ridit lite olika hästar -bla den nya!! och sen haft insläpp med allt vad det innebär.. stort tack till Filippa och Johanna som hjälpte till, tack tjejer! :) <3

Imorgon har jag svenskaföredrag om Jane Austen (kul..), men jag har inte hunnit (orkat) öva på det alls. Jag har börjat bli så jäkla slapp och tror alltid att allt ska lösa sig hahaha. Men det kommer nog gå bra. Sen blir det hem och plugga lite, har inga prov i veckan men nästnästa vecka är det smockat! Då är det dessutom min födelsedag! :D 18... kan inte fatta det nästan. Jag kommer ihåg när min storebror fyllde 18, det känns som om det var i sommras, inte två år sen! Men det ska iaf bli askul! :D Looking forward toooooo.

Men nu ska jag iaf läsa igenom mitt svenskaföredrag, hörs imorgon! nattieee <3

Lördagskväll

Nu är jag klar med mitt svenskaföredrag, apskönt. Ligger här i sängen och kollar på Nanny Diaries med halvstängda ögon haha, är sjukt trött. Imorgon ska jag hålla i ridlekis + insläpp helt själv, min kompanjon (haha) är tyvärr sjuk. Så det blir ridlekis, rida och sen insläpp - en heldag i stallet med andra ord! Funderar på att hoppa lite på banan, känner mig sugen på det!

Justja, här kommer lite bilder från igår! ;)

Asgarv ;)

Soffhäng haha



Scharader (?)!



Issi under det asroliga scharaderspelet :D



Oliver, Jonte och Lucas!


Och eve :)

Nu börjar filmen igen! pusss på er

1a maj

Åh jösses vad jag är trött. Igår var vi några stycken som grillade och chillade hemma hos Oliver, bra start på våren! När jag skulle åka hem vid tretiden kom aldrig bussen!!! Jag hatar SL. Men som tur var fick jag sova över hos Oliver, annars hade jag väl kommit hem kl sju på morgonen... Men nu är jag hemma, frid och fröjd haha. Nu är bara problemet att jag är dödstrött och att det ska kombineras med en heldags plugg - svenska. Bläää. Men ikväll ska jag inte röra mig ur soffan kan sägas, ett annat problem är ju bara att det går för många bra filmer samtidigt ikväll haha. Patrioten, Ali, eller Nanny Diaries?

Dessutom är det ju vår! Och exakt två veckor kvar till min födelsedaaaaaaaaag! :D

http://farm4.static.flickr.com/3032/2722442937_432af07a24.jpg

Kolla vad jag hittade, fyfan vad söt! Man dör ju lite haha.
Puss på er

RSS 2.0