Bryssel pyssel

Om exakt fyra timmar ska jag upp! Så nu ska jag sussa och imorgon blir det BRYSSEL FÖR HELA SLANTEN!! Hihi. Ska bli så skönt att få ett miljöombyte... ;) Hörs när jag kommer hem på söndag mina bästa läsare. Puss på er så länge


http://www.bryssel.org/bilder/hotell-bryssel.jpg

Och där går pose:arn och sover... ha ha puss


She acts like summer and walks like rain

Gud mitt huvud sprängs, har sådan huvudvärk... Hur som helst. Idag var det skola från 8-16 (där av min huvudvärk i guess) och nu i eftermiddag/kväll är sista kraftansträngningen för den här veckan! Natten till onsdag (eller tidig morgon beror på hur man ser på det haha) så ska vi åka till Bryssel med klassen. Ska bli sjukt skönt att komma bort ett tag. Är hemma igen på söndag! Så imorgon blir en fixa-dag. Så mycket som jag ska hinna göra... Sen ska jag träffa evelina också. Och på kvällen ska jag, evelina, sara och elena planera när vi ska åka till Rhodos! Yeehääy. Puss på er


http://eemmaberntsson.blogg.se/images/2010/filippak_104454618.jpg


So I'll dream about me, maybe you and definitely unicorns tonight

 






















 

 

 

 

 

 

 


 

























Mums

My god, la mig i sängen för att ta en "liten nap" klockan kvart över fem... tog mig precis ur sängen ha ha ha! I guess att jag hade några sovtimmar att ta igen he he. Vaknar iaf av det härligaste - en ljuv doft av köttfärs och spagetti och precis 10 min till solsidan hahaha!! Fat ass. Sen blir det Flickan som lekte med elden på tv - jag tror att söndag börjar bli min favoritdag i veckan. Pusss!

I'm addicted and I just can't get enough

Åh hopptävlingen gick jättebra!!! Det var sjuuukt roligt. Kom delad etta med en annan tjej! Fick medalj he he, my first! Känns helt ok. Ha ha. Det kändes hur bra som helst, alla språng flöt på och hela rundan kändes bara lätt som en plätt. Iofs var det ju inte särskilt högt och väldigt lätta ridvägar, men jag trodde att jag skulle vara så nervös så jag inte skulle kunna rida som vanligt. Men när framridningen (uppvärmningen) började var jag inte nervös alls, så när jag skulle tävla var jag råcool (som i lugn) ha ha. Räkna med att det här kommer göras om - något av det roligaste på länge.





As long as we breath we will be young

 

 

http://www.mtv.de/_overdrive_pics/musicvideos/the_naked_and_famous/the_naked_and_famous_young_blood_640.jpg

 

http://emmynguyen.blogg.se/images/2011/tumblr_l6vos4yin71qcpakco1_500_large_137177116.png

 

http://3.bp.blogspot.com/_6keEHzT5EAE/TLwQM3XXhoI/AAAAAAAAAAU/-xK3O6hc-0s/s1600/toughlove.png

 

 


Oh tired friday

Idag köpte jag och pappa hämtmat (igen hehe) och nu är jag så mätt att jag snart sprängs... Ridningen gick sådär idag, min häst var brunstig och osamarbetsvillig om vi säger så. Så inte en kanonbra lektion men inte superdålig heller direkt.

Och nu när jag tog en liten pause i det här blogginlägget - blev jag inte bara supermätt utan även supertrött haha. Får se hur länge jag håller mig vaken ikväll... Vill ju inte bli en pensio direkt he he.

Helgens planer

Lördag - Köpa ridtröja, åka till stallet och fixa lite saker (putsa sadel, träns, kolla schabrak osv), skriva klart allting i svenskan
Söndag - Åka till stallet 06:30 (!!!!!!!!!), hopptävling 8-13 ca och sen hem och plugga svenskaföredraget again

Men nu! Film. Puss på er



Här snackar vi adrenalin junkie

Alltså det här är något av det sjukaste jag har sett! Gaaaaah, när han går på linan stannar nästan mitt hjärta haha. Jag blir nervös ÅT honom ha ha! Ni måste bara kolla. Han gör det dessutom utan säkerhetsåtgärder... helt sick. Alltså höjden, jag som inte ens är höjdrädd blir fan rädd hahaha.


Dean Potter för den som vill kolla på fler helt galna klipp...


Hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär

Om någon tycker att det är kul att skämta om ifall man är trött eller trött idag så var det inte ett sånt där jättekul skämt. Jag kom hem ungefär halv tre igår, somnade ca tre, och började åtta idag... Ha ha. Men upp kom jag iaf och det är huvudsaken hehe. Nu är jag hemma en snabbis för jag hade glömt att maila ett arbete till mig själv som skulle skrivas ut i skolan. Hur som helst - så slutar man fyra idag också. Men hur kul är det då? ...

 

 

 


SHM

Swedish House Mafia's nästa släpp! Galet bra!!! Börjar efter ca en minut i klippet.



Sundaaay funday?

Idag är jag seg, seg, seg så jag sitter och kollar på Extreme Weather på BBC Knowledge. Sådär lagom söndagsnördigt för min del ha ha. Men skämt o sido, det är faktiskt väldigt intressant! Hur som helst, idag måste jag plugga en del och sen ska jag försöka ta mig till ridsportsbutiken i Upplands Väsby. Kom på att idag är enda dagen jag har möjlighet att ta mig dit innan tävlingen om en vecka så fick lite eld i baken så att säga ha ha. Måste införskaffa två nya ridbyxor, ett par vita till söndag och ett par vanliga. Mina vanliga har nötts sönder på insidan av knäna... Vad tror ni om dessa?





Men vem vågar?

http://minslagssyster.blogg.se/images/2011/yesterday__s_feelings_by_littlemewhatever_126179287.png



http://2.bp.blogspot.com/_i4f09WWwPmo/TVBremcVyuI/AAAAAAAABSo/9qtyNZlDIuo/s1600/change-your-life-30.jpg



http://svt.se/content/1/c8/02/05/53/61/life-1.jpg



http://www.mushin.eu/en/blog/wp-content/uploads/2008/12/kiss-under-water.jpg



http://farm4.static.flickr.com/3481/3228695283_ddd35bb438.jpg



http://www.treehugger.com/amazon-jungle-permits.jpg


http://fredrique.spotlife.se/files/2011/02/into-the-wild-horse-1236.jpg




http://www.bestourism.com/img/items/big/1328/Philippine-Tarsier_Weird-creature_5203.jpg



http://www.asiagrace.com/photos/h/misty-mountains.jpg



http://ih3.redbubble.net/work.1544259.1.flat,550x550,075,f.looking-at-the-stars-congo.jpg



No I don't wanna get thrown in your ocean

Om ett tag kommer min käresta Sara hit och vi ska kolla på Melodifestivalen ha ha och bara prata tjejsaker. Sen ska vi även börja småplanera vår road trip i sommar! Ska bli heeeeelt galet roligt det där alltså... Längtar sjukt mycket.

Förresten! Här är den hästen jag ska tävla på söndag nästa vecka! (Wah, det är fan nästa vecka... ha ha). Gordon heter han och är ett svenskt halvblod. Så snygg sååå.



So fly

Jag var tvungen att öppna fönstret för att jag höll på att dö i värmen här inne i lägenheten för ett litet tag sedan. Solen ligger nämligen på på lägenheten och steker allt där inne ha ha (inklusive mig). Och när jag skulle stänga det för ungefär fem minuter sen - vet ni vad jag får syn på vid fönstret? Alltså på insdan? En sån där stor äcklig bzzzzz-fluga!!! Men här till det komiska: Jag blev glad. Hahaha! Jag som egentligen hatar alla småkryp och insekter. Men för nu är det vår folks. Livet är tillbaka i Sverige. Yes yes yes!


Update: Juste förresten. Igår såg jag en räv vid stallet också. Haha!

http://ydrebo.se/naturbild/djur/fluga/fluga2.jpg

Uää så äckliga...


Dear studio audience, I've an announcement to make

http://data.bloggplatsen.se/bild/filnamn-ef04a7ffb267feb5c23deb8e29c88cdd4b44e2d94f036.jpg/version-036a376d3a009adf416cf026523d0712/


http://jjennifercapdevilaa.blogg.se/images/2008/alone_in_park_12741256.jpg

 

http://amnnda.blogg.se/images/2010/tumblr_lddo58wsap1qf6zlro1_500_large_121610665.png


http://ilovekitty.blogg.se/images/2010/trust_75658486.jpg


http://farm3.static.flickr.com/2156/1514031827_21090976a2.jpg

 

http://gizmolinas.blogg.se/images/2010/gorgeousgirlprincessfemalephotographybeautifulmodel-9af27aad49836291321b60b0b9868d73_h_111426129.jpg

 

http://www.allpconline.com/giclee_prints/alone.jpg

 

http://oliviawall.blogg.se/images/2011/alone_beautiful_black_and_white_freedom_fun_independence-e3b0a57db379f7e933dd1f0153e4aaea_h_large_133579864.jpg


Personbästa!

Haha alltså imorse slog jag rekord!!!! Jag vaknade 09:09 och var i klassrummet 09:22. Helt klart personbästa hahaha! Så jävla bra. Vi slutade runt tolv så jag har varit hemma och skrivit lite på inbjudningarna till vår studentskiva. Det är nu allt roligt börjar!! Dessutom ska jag vara med på en hopptävling den 20e mars... Är redan nervös as hell haha. Vet inte riktigt varför jag utsätter mig för sånna här saker och samtidigt tycker att det ska bli asroligt... Finns det någon ism-benämning på det haha?

Men nu ska jag plugga matte och Internationell rätt -och EG rätt. Puss på er


Tired of finding your X

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Gick rätt så kort dag i skolan och sen åkte jag till evelina som praktiserar på lindex på odenplan och lämnade tillbaka ett halsband. Stod där och småpratade ett tag och sen åkte jag hem för att vara barnvakt. Nu ska jag sätta igång och plugga matte....


I got another confession to make

 






Tell me what happens when it stops?

Rango-filmen var inte riktigt som jag hade tänkt mig - men var fortfarande riktigt rolig. Älskar Johnny Depp's sätt att prata och göra ljud till den här ödlan som Rango är ha ha. 4/5 får den av mig he he.

Imorse gick jag upp vid 9 för att åka till min "mattelärare" och plugga matte mellan 10-12. Ska dit igen imorgon halv sju. Sen gick jag och mamma till Fältöversten, handlade lite småsaker - värmeskydd till håret, hårserum mm. och en fet kalender ha ha. Ska ha den på min vägg nu när det är galet mycket saker att hålla reda på, både i skolan och utanför.

Nu blir det att plugga matte i ca en timme och sen ska min engelskabok sträckläsas... Kul. Puss på er!

http://photos-2.posh24.com/p/1117701/l/britney_spears/britneys_pics_for_v_magazine_hit_or_miss.jpg

 

Britney britney britney. Hur snygg är hon inte för V Magazine? Äntligeeeeen är hon tillbaka.

Lördag

Ikväll ska jag och mami på Rango. He he. Har sett fram emot att se den haha. Annars har jag inte gjort så mycket idag - pluggat matte, städat mitt rum och varit barnvakt. Fruktansvärt moget spenderad lördag haha..

http://www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2011/02/Rango-Banner.jpg


Beautiful people

Amen heeeeerreeee. Blir man partysugen av den här eller? Chris Browns nya låt ft. Benny Benassi. Bäst i början dock... Men Benassi visar att han är grym igen, once again.


Det här med stiiiiiiiiiil

Det är lite roligt det här med stilar. Jag tror att jag har ungefär tre stycken olika som jag kör med hela tiden ha ha. Den ena är lite killaktig och slapp (som de kläderna nedan), den andra är lite mer fashion (eller det är ju i alla fall vad jag försöker inbilla mig ha ha) och den tredje är väl vardaglig med jeans och någon topp bara. Vad jag väljer varierar ju självklart, mest beroende av vilket humör jag är på. Och vad det är för väder/årstid såklart.

Här har ni stil nummer ett. De här grejerna kommer definitivt att infinna sig i min garderob i vår och sommar. Förresten, imorgon kommer stil nummer två, och i övermorgon nummer tre. Om ni orkar får ni gärna slänga in en kommentar om vilken ni tycker är bäst! Puss på eeeer




http://mattiasabulu.blogg.se/images/2009/41aqpri9wzl__aa280__66813069.jpg .     
http://sarahlinnealarsson.blogg.se/images/2011/dsc06104_130420999.jpgMeg

RSS 2.0