Monday morning

Nu ska jag iväg till skolan igen, var hemma och drack oboy på min håltimme ha ha. Är glad att jag bytte till bild istället för drama, så otroligt sköna lektioner. Här har ni lite bilder på hur håret blev iaf!


Nöjd

Nu kom jag precis hem från frisören! Visar bild lite senare. Tog lite mindre än två timmar och resultatet blev jättebra! Nu är jag lite blondare än tidigare och hårfärgen är definitivt mycket jämnare. Så jag kan gå ut ikväll utan att känna mig som en gul kyckling ha ha. Och det var inte speciellt dyrt heller (för slingor), gick på 990 kr allt som allt. Nu ska jag äta lite lunch (!), tvätta lite kläder och sen göra mig iordning för kvällen. Vi börjar hemma hos Evelinas kompis Tove och sen träffar vi upp resten av gänget för utgång wihooo!

Pusss puss

Fin lördag

Jag sitter här och målar naglarna hehe. Om en kvart ska jag iväg till frisören och slinga håret/utväxten, hoppas på att det blir bra! Ikväll ska jag, evelina, lucas, jonte, oliver, robin och ev. sara gå ut så om det blir fult stannar jag fan inne ha ha. Lägger upp en bild senare på hur det blev.


pusssss

30 days of thinking

Det här tänkte jag börja med så får ni veta lite mer om mig än vad jag kanske normalt skriver om!


Dag 1 –
Presentation av dig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Vad händer nu?

Mums

Jag är på så sjukt irriterat humör att det inte är okej haha. Ridningen gick jättebra, så vet inte varför jag är irriterad. Och jag har inte min vecka och det är inte pms hehe. Är bara irriterad på ingenting och allting samtidigt. Aja, nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ska jag väl kolla på någon film på tv eller nått... Anna <3 film.

Fast egentligen hade jag velat ha kärleksmums, cola och choklad till det också. Men jag nöjer mig med clementiner, morötter och bubbelvatten... Mmmmm. Haha puss



Fredag

Jag sitter och försöka rita en uppfinningsrik bild med mina initialer till min bildmapp... Haha det går inte bra! Jag bytte förresten till bild från drama, känner att det nog blir roligare. Annars gör jag inte mycket! Om ca en timme ska jag åka iväg till stallet och ha ridlektion, sen tänkte jag bara mysa hemma. Imorgon ska jag slinga håret klockan två och sen blir det utgång. Måste nog tyvärr ställa in boxningen med Sara imorgon för jag har fått ont i halsen. Suck!!! Vi hörs senare pusss

 


L'amour

I can not sleep, but I sure can dream.


I guess he is okay as well


Helt slut

Jag har precis kommit hem från aerobicspasset på friskis. Är helt slut både fysiskt och psykiskt. Nu blir det mat iaf! Är vrålhungrig haha. Det blir en stekt lax, ett kokt ägg och en supergod sallad á la Anna haha. Sen blir det Veckans Brott på SVT klockan nio hehe. Älskar sånna program! Jag tycker det är sjukt intressant hur man arbetar med och hanterar brott i samhället. Äeeeh.. mat var det. Puss!

Destination unkown

Ena sekunden vill jag bara fly från det här. A ticket to Africa here you go. Se alla djur, uppleva naturen, andas  luften av en apas skit istället för avgaser av 1:ans buss på Sibyllegatan. Jag vill se två zebror och en giraff komma gåendes precis framför mig när jag är på väg ut för att göra ingenting. Jag vill känna hur en stingrocka känns på undersidan och jag vill höra hur en val låter under vattnet med mina egna öron. Jag vill se 100 000 olika arter av fiskar bara för att jag vill det. Jag vill lära mig surfa. Jag vill ta dykarcertifikat. Annars missar man ju mer än halva världen. Inte för att det egentligen har något syfte att se den andra halvan utan bara för att något där inne skriker efter det. Att jag ska. Du är en naturmänniska. Go back to basics. Jag vill känna doften av jord under naglarna och inte bry mig ett skit om hur pass platt mitt hår är eller om mascaran rinner när jag slår i bästa lilltån i en stenbumling. Vara free fallin'. Ha en apa som kliar mig på ryggen. Rida på en häst genom ett fält i solnedgången och vara rädd för att en noshörning ska komma springandes efter mig, inte en man med k-pist. Vilja sitta ute varje sekund bara för att kunna ta in allting innan jag dör. För att livet är för kort för den världen. Jag vill ha: "Går du in i den där skogen är det inte säkert att du kommer ut igen". GPS-appen funkar liksom inte där inne.

 

Samtidigt som jag andra sekunden vill gå ut gymnasiet med galet bra betyg, börja på högskola och få en grymt bra karriär som advokat som tjänar galet med pengar. Det är det som jag just nu håller på och kämpar med. Instängd i en vit lokal med svarta datorer från framtiden och en jävla massa paperwork framför mig. Känna hur alla viskar om mig när jag går ut ur rummet och säger "Fan vad hon är bra på det där". Status. Vara den där människan som alla vill ha hjälp av. Åka till USA. Ha snyggaste beachkroppen och långt blont hår, I'm from Sweden biaaatch. Springa där på stranden i Malibu bland alla plastikopererade män och kvinnor som inte kan rynka pannan för all botox. Skaffa en underbar pojkvän á la Chace Crawford, ha senaste Vera Wang klänningen och 100 projekt på gång - och alla ska jag vara chef över såklart. Tillhöra creme de la creme, toppen av isberget. Köra runt i min Ferrari och tycka att jag är bäst.

 

När jag sitter och läser igenom det senaste stycket jag precis skrev undrar jag vad fan det är man håller på med ibland. Jag tror egentligen inte att jag någonsin skulle bli nöjd om jag får min ferrari om jag inte får min apa som kliar mig på ryggen. Men jag kan helt klart klara mig utan Ferrarin. Anna, vad vill du? Destination unkown.

 

http://www.alsunna.org/gallery/data/media/9/Africa_Nature_Animals%20(22).jpg

 

 

http://biodiverse.files.wordpress.com/2009/04/biodiv_08_1_regnskog.jpg?w=330&h=248

 

 

http://wse113466.ta35.talkactive.net/pictures/top/rocka.jpg

 

 

http://godsvinet.radium.se/wp-content/uploads/2010/05/cowboy-sunset.jpg


Me so stupid

Nej men okej. Inte en av mina smartaste idéer på länge: sova mellan 18-22 för att sedan vakna och vara pigg när jag ska upp klockan halv sju imorgon. Haha. Men jag får väl gå och lägga mig och titta i taket. Igår var jag, sara, evelina, angela, elena, jonte och lucas på Lobby! Det var faktiskt mycket bättre där än vad det brukar vara. Så vi hade kul! Dock somnade vi inte förens halv sju imorse...


Snacka om lördag

Idag tränade jag och Sara box igen! Jag känner mig typ stendöd hahaha. Efter det åt vi lunch på Depå där Elena jobbade och sen blev det en runda på stan. Hittade bara lite smågrejer så får ta något som jag redan har att ha på mig ikväll... Vad är en bra fråga dock! Haha. Men nu ska jag hoppa in i duschen, lägga ansiktsmask och lite prylar. Sen kommer alla! Då blir det middag och sen utgång! Vilken idealisk lördag haha.

Puss puss


Flamsmaja

Slutade lite tidigare idag, kom hem runt halv två! Det behövde jag... Så nu har jag inte gjort ett dyft, bara tagit det lugnt haha. Idag var en riktig flamsdag för min del haha, blir alltid så när jag är trött vilket jag var idag klockan åtta på morgonen... Jag pratar i typ 200 blås och garvar åt mina egna skämt oberoende ifall någon annan skrattar eller inte haha. Och idag kunde jag inte prata heller, antar att det sitter kvar sen gårdagen... Så här löd min första tabbe av 177 stycken!

Detta är alltså på mattelektionen klockan 8:00. Jag och Emma VM sitter och pratar lite om frukostvanor:

Emma: - Nu blev jag hungrig, orkar du följa med till caféet och köpa något sen? (Hon menar efter lektionen)

Jag sitter och bläddrar och läser i min kalender medans hon pratar och kläcker ur mig:

- Nej, alltså jag ska vara barnvakt

(Båda börjar asgarva på stentysta mattelektionen haha)

Hahahahahaha!!! Jag trodde jag skulle dö av skratt åt vad jag precis sa! Jag läste nämligen i min kalender "Barnvakt 16-18" samtidigt som jag skulle svara hahaha. Ibland lyckas man bra! Hur ska den här terminen gå egentligen? Sen skulle jag svara på någonting annat och stammade som en idiot "Me meeenee mee hee" hahaha. Någon som förstår varför jag inte är bra på matte...? Haha. Puss!

 


Jakten på det perfekta håret

Ser ut såhär! Eller vad tycker ni? Nu ska jag sova, puss och godnatt


The call me black jesus, white devil

Nu har jag precis ätit middag, tacos idag igen haha, och varit och tränat. Känns väldigt skönt att komma igång igen!!! Jag har aldrig tänkt på hur glad man blir av att träna, endorfinerna (?) efteråt är verkligen som en kick. Så jag tränade ett pass och sen sprang jag på löpbandet i typ en kvart efteråt. Jag var röd som en tomat och svettades som en gris haha. Nu är jag dock trött, orkar nästan inte plugga religion... Men har ju prov imorgon och det är typ ingenting som sitter så måste verkligen. Tror dock mina ögon går i kors vilket sekund som helst.



Årets första WTF moment...

Alltså jag hade just årets första pinsamma moment. Vi skulle ha opponering på varandra i engelska C och jag hade inte förberett mig särskilt bra alls och var först ut...(Detta är inför hela klassen) Alltså jag kan ju prata engelska. Inte som en engelsman men ändå helt okej liksom. Men jag kunde fan inte prata engelska! Jag lät som en asiat. Jag skulle säga "something" vilket av någon otroligt udda anledning turned into "tomting". Såklart var jag ju nervös men prata engelska kan man väl?! Och jag som annars brukar vara rätt bra på att dölja att jag är nervös när jag håller tal etc. Rätt så pinsamt var det iaf... Haha. Så om du garvar nu när du läser det här kan jag säga att jag inte garvade (men nu gör jag det haha). WTF liksom? Aldrig ska man få sluta skämma ut sig i skolans tid haha...

Jag ville bara spola tillbaka tiden, gör om gör rätt liksom haha. Kände mig lite som apan här nedan!

http://blogg.passagen.se/costarica/resource/pinsamt.jpg

Shut your mouth boy when will ya learn?

Hade min första estetiska verksamhetslektion idag. Varför jag valde drama är ju ett olöst mysterium... Haha. Men det var rätt så kul ändå. Dock väldigt olikt "mig", men det kanske kan vara bra! Utmana sig lite. Nu är jag hemma igen för jag har en två timmars håltimme efter det varje måndag. Börjar igen om 20 minuter nu i alla fall. Idag är jag inte nöjd med min klippning, känns så otroligt kort och nästan uppklippt. Jag hade uppklippt på ena sidan (haha typ) för att det hade gått av lite där så var tvungen att klippa likadant på andra sidan + toppa allting. Fem centimeter känns som en halv meter. Men det är väl bara att vänta på att det växer ut... Jag hatar att vänta!!!

Tog med mörkt ljus för i ljust ljus såg jag ut som en snepruttad malaysian med löständer. Oj vad jag är grov. Iväg till skolan var det, puss!


Intense

Åh, jag hade glömt bort! Solsidan säsong 2 börjar ju idag klockan åtta på 4an!!! Älskar verkligen det programmet, så himla klockrent haha. Missa inte! Får ha det som en liten motivation nu när jag sitter och pluggar. Tänkte köra rätt så intensivt fram tills dess så jag kan chilla med gott samvete hela kvällen sen. Puss på er


http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1441361.1263479813!image/1457812704.jpg_gen/derivatives/w450/1457812704.jpg


Myssöndag

Idag tog jag världens sovmorgon och åt en riktigt god brunch med scrambled eggs, stekt bacon och juice. Det var sjukt länge sedan jag gjorde någon sådan god frulle så nu var det dags haha. Just nu gör jag dock inte så mycket men om ett tag ska jag börja plugga religion... Tråkigt!! Längtar redan tills nästa helg. Pusss


Lördaaaag

Jag gick upp vid elva, fick sjukt bråttom eftersom jag skulle duscha, fixa mig och vara hos frisören i PK-Huset klockan tolv... Så det blev en powerwalk i ilfart hemifrån till frisören. Så klippte mig och mötte sen upp Sara och mamma, köpte träningskort och åt lunch på stan. Skönt att bara chillprata lite över lunch, man hinner ju inte ses så ofta nu när skolan dragit igång.

När jag kom till frisören tyckte jag inte att mitt hår hade växt sååå mycket, men det hade fan vuxit flera centimeter från förra gången jag var där. Men nu är ju allt det av igen (typ) haha, so long so good liksom. Så nu känns håret kort kort kort. Men det iaf fräscht och lent... haha. Men nu ska jag sätta igång och plugga religion. puss på er


Hm

Jag kan säga att jag är jävligt godissugen haha. Och det enda jag har bestämt mig för att äta som snacks idag om jag nu måste äta något är morötter. Morötter. Man kan ju säga att man är liiiiiite mindre sugen på det haha! Men är det fest så är det: Bubbelvatten i vinglas, musik & religionspapper! Puss på er

 


Så kan det gå...

Idag försov jag mig till första lektionen... Vaknade exakt 9:55 då lektionen började. Så orkade inte stressa eftersom jag redan har haft mitt betygssnack med henne och man ändå sitter och gör ingenting. Men klockan tolv har jag filosofiföredrag! Så tänkte vara i skolan till tjugo i ungefär så jag hinner förbereda mig. Är dock inte värsta föredraget så det ska nog gå bra. Så jag börjar tolv och slutar tre idag. Efter det blir det ridning!

Vill bara befinna mig här egentligen...


Off I go

Jag håller precis på att fixa en ny träningslista på spotify! Det finns en sida på facebook där deltagare och tränare  från Biggest Loser (och privatpersoner ofc) som heter Träningsmusik där alla kan ladda upp sina spellistor och så är det ju bara att ta alla bra låtar och fixa en egen. Smart! Då får man varierad musik som peppar en. Hatar när man har haft samma låtar ett bra tag, då mår man nästan illa av att lyssna på dem igen haha.

Nu ska jag iväg och vara barnvakt, seee yaaaa

Visste ni det här? Om man äter/dricker en av dessa varje dag i ett år så... En liten sak kan göra stor skillnad! Detta kanske ska tas med en liten nypa salt dock eftersom jag inte vet källan ;)



Nu kör vi

Idag hade jag bara en lektion! Jätteskönt. Försov mig dock och hade 15 min på mig att göra mig iordning haha. As usual... Nu ska jag chilla en halvtimme till och sen börja nöta in filosofin så jag kan det till imorgon. Klockan tre ska jag vara barnvakt och sen ska jag hem och plugga igen. Mycket mer än så hinner jag nog inte med.

Jag och evelina har dragit igång en liten vårkampanj haha. Den går ut på att äta så lite kolhydrater som det går och att istället öka på med massa grönsaker, kyckling, fisk etc. Inga onyttigheter i den mån man orkar. Och att vi ska träna minst 3 gånger i veckan och gå så många promenader man orkar/vill/hinner. Detta i hopp om att kunna vara lite mer slim till sommaren. Vi har ett halvår på oss. Vad tror ni? Den här gången går jag in för det for real! Hittade lite inspiration från en av VS modellerna Doutzen Kruoes, galet snygg kropp som ser hälsosam och naturligt smal ut. Eller vad tycker ni? Pusss

 


Eh aa...

Jag är galet trött, har precis skrivit klart min filosofiredovisning så nu är det bara försöka memorera den tills på fredag. Ikväll ska jag, mamma och pappa på musikal haha. Vi ska på "Leva Livet" med bla Christine Meltzer, tror det kan bli kul!

Min helg


Fredag: Skola 10-15, ridlektion 17-19, ev. plugga religion
Lördag: 12 hos frisören, 12:30 träffa Sara och köpa träningskort, träna, plugga religion
Söndag: Träna ett pass, plugga religion

----------------------------

Wops råkade ta en liten nap så vaknade nyss haha. Satan vad trött haha! Puss puss

I hate college! ... Eller?

Vill tipsa om en grym kille! Gör sjukt sköna låtar med grym röst. Älskar det absolut jätte all american dude soundet haha. Får en ju inte alls att längta till USA... hehe. Han dök tydligen upp som en raket i mars 2010, men det är inte först nu jag har hört honom. Och då var det från en killkompis som skickade lite random låtar till mig. I alla fall - check him oooooout! Tillbaka till plugget för min del...


Back in business

Back on track people! Tillbaka i skolvärlden. Det börjar med att man får sjukt mycket att göra. Jätte     kul. Men så är det i alla fall. Nu sitter jag och försöker sålla fakta om den filosof jag ska hålla föredrag om på fredag: George Edward Moore. Men snart ska jag iväg för att vara barnvakt igen, 15-17. Lilla Ebba fyller 2 år idag! Sen blir det hem och plugga igen.

Puss på er


Songs of desperation I played them for you

Jag skrev värsta inlägget igårkväll och så slutade internet att samarbeta så då kunde jag inte publicera det. Irritation! Hur som hellst. Nu ikväll ska jag åka iväg till Emma O, det var jättelänge sedan vi sågs! Imorgon ska jag på hoppkurs från klockan 15:00, samma sak gäller tisdag och onsdag. Sen på torsdag ska eventuellt jag och Sara åka till Romme och åka skidor! Jag hoppas att jag inte blir sjuk nu för jag har ont i halsen, är hes och har snuba (haha ett misstag att jag skrev det, men det passar ju in bra). Blev kanske lite mycket pussandes och kramandes vid tolvslaget haha.

Nu ska jag in i duschen och sen åka iväg! pusse pusse


RSS 2.0