I'm back!

Efter ett tags uppehåll som ni kanske märkt så är jag tillbaka med mina inlägg :) Jag har inte riktigt hunnit med att skriva här i bloggen! Men idag var jag med Malin och vi gick på stan och fikade/ åt lunch, mkt mysigt förutom att det blåste så jäääävla kallt på djurgårn, mindre mysigt. Sen hände en pinsam och jobbig sak som jag dock inte tänker berätta om, tyvärr.. ;) Tooooo baaaad. Sen åkte jag iväg till Viby för att rida. Det gick skit dåligt idag eftersom att vi hade markarbete med bommar och det stog massa hinder framme så min häst tyckte det var latjolajbanlådan att ha dragkamp med mig om hastigheten och jävlas med att inte gå i form för att jag var tvingad att ta så mkt i tyglarna. Yeeey. Min instruktör märkte det iaf inte (tur) och påpekade istället att jag gjorde allting helt rätt men att jag ska försöka ta det till en ny nivå, thaaanks m8. 

Ikväll så har jag, Evelina, beck och Li varit på café 60 och där fikade vi självklart :) Vi satt ute och det var till en början skönt men efter ett tag så började fötterna domna bort. Iaf nästan :P Men det var mysigt! 

Nu är klockan mkt för en som ska upp tidigt och rida imorgon kl 11. Och vet ni när jag måste åka hemifrån? 09:16. På en lördag, näst sista dagen på lovet. Men det är okej .. (; Tur att det är ridning det handlar om. Otur att jag har markarbete (kavaletti) med samma häst imorgon. Kommer väl gå lika bra som idag! haha ;D 
XoXo fröööödis


Dag på stan

Nu har jag äntligen varit och bokat klipp -och färgning/slingningstid! Det blev på Corinne & friends i sturegallerian :) jag har aldrig varit där förut men jag hoppas det ska bli bra, det tror jag. De var iaf väldigt trevliga och verkade duktiga. Jag ska ta en före och efterbild sen hade jag tänkt. På torsdag får ni se hur det blir! Jag och mamma gick på stan och hittade lite kläder också, mest till mamma eftersom att hon och pappa ska åka iväg på fredag. Hey FF hela helgen! ;D hahaha! Sen hittade jag ett par lagom fula glasögon också, några måste jag ju köpa. Men jag ska bara använda dem inne så ... jag kan ju stå ut :P 

Hörs senare puss och kram annabanan


Första dagen på lovet

Första dagen på lovet idag! Skönt har det varit, yepp yepp. jag har inte gjort så mkt, städat lite och chillat gaaaaaalet (;
Imorgon ska jag och mami gå på stan, boka klipptid för oss båda och göra en del andra saker. Jag måste kolla på ett par glasögon och mamma måste fixa lite kläder inför helgen.

Jag hade glömt bort att jag skulle på aerobics idag :O Wopsss.. Kom på det nu hehe. Smart och full koll som vanligt :P Jag får träna imorgon istället. Äntligen ska jag få en ny mobil, min har ju strejkat totalt. Jag kommer få en från pappas jobb, en tunn sony ericsson (kommer inte ihåg vad den hette) och jag längtar efter att han ska komma hem med den, får den ikväll. Känner mig som ett litet barn på julafton haha ;D 

Något som jag inte tänkt på som eve påminde mig om igår var att jag snart fyller år :O (14e maj för dem som av någon anledning inte kommer ihåg det.. haha ;D) Okej, typ två månader kvar men endå, tiden går fort. Känns inte som om det var ett år snart sedan jag fyllde 16 :S 

Nu måste jag börja fixa lite med mitt svenska tal jag ska ha sedan, det ska äääääga. så bäst jag börjar nu .. Puss froudoue

22/2-09

Hey there! Nu har jag och evelajna precis kollat på What happens in Vegas på datan :) Men nu har hon börjat dra sig hemåt. Idag har vi varit i solna centrum och kollat på lite allt möjligt; kläder, leksaker till hennes kusin som fyller år och lite andra smågrejer. Just nu ligger jag och kollar på Beck här... kanske ska byta till en komedi istället he-he-he :P Alla vet ju hur jag är....

Vad händer imorgon då? Hmm, jaadu. Så fort det blir lov så vet man inte vad man ska göra haha! Men jag ska iaf träna på kvällen och sen vet jag inte. Vi får se :)
Nu ska jag kolla lite på beck iaf :P
puss och kram annabanan

Lördag (egentligen är det söndag)

Idag har jag varit i fältan och köpt ett par nya tygskor eller sneakers eller vad man nu ska säga att det heter, vita :) det behövdes... köpte en cosmopolitan också men den glömde jag hos evelina -.- Ikväll var jag och evelina på middag hos hennes moster med massor av andra 40åringar.. fast det var faktiskt rätt roligt haha! Det var jättegod mat och vi fick vin också så det gjorde inte direkt något :P Sen gick vi upp på deras nybyggda 3e våning (skitfint) och spelade pingis och sjöng singstar ;D Men sen så åkte vi iväg till helenelund för att träffa oliver. Hemma hos oliver gjorde vi inte så mkt, kollade på tv och alla låg på mig. Thanks m8s ;D Hur som hellst en mysig kväll :) 

Imorgon ska jag och evelina hitta på något, vet inte riktigt vad än. Vi får väl se imorgon :) Måste köpa en ny parfym! haha nu vet jag vilken jag ska köpa :P Evelina hade fått den ena parfymen av de två jag står och velar mellan så nu är det bara att ta den andra! enkelt huh? ;)

Näe, nu blir det sussi som gäller - är as trött.
nattiis /frödis


Sjukt rolig händelse!

Nu är det LOOOOOOOOOOOOOV! Så jävla skönt ...
Idag var äntligen anne tillbaka i skolan! Hon råkade ju ut för ett litet missöde och var tvungen att sy i (på?) hakan >:/ Hur som hellst så är det skönt att ha dig tillbaka annelita! ;) Tyvärr så slutar ju dorisen idag :( :( :( :( Cryyyyy! Fett tråkigt tycker jag. Kommer verkligen sakna dig bennetturken! ;( Men det är klart att man ska sluta om det inte känns bra, det är ju självklart.

Idag var jag och red again. Gick riktigt bra faktiskt! Lite jobbigt med tanke på min otroliga träningsverk i rumpan (att hon skriver det också tänker anne nu ;D och japp, det gör jag!) men det gick faktiskt riktigt bra ;D På tal om rumpa så måste min häst vara den knäppaste hästen någonsin. Jag hade tagit av honom täcket och hängt det på sidan av spiltan så att det hängde ner lite på insidan precis vid hans rumpa... så när jag går iväg ca 5-6 meter och börjar fixa med tidemannen så vänder han röven (vete fan hur han lyckades, vig var han) och börjar klia rumpan mot täcket! Så ska han gå tillbaka till normalläge och då fastnar täcket i hans svans så det följer med ner bakom honom och han gör ett jätte skutt och blir skiträdd! Så står det typ 3 små barn med skiiiiiit stora ögon och ba: oooooooj.. vad häääändeeeeeeee? hahaha! så jäkla kul :D Ni skulle sett hur det där såg ut... hoho!
Är det bara jag som tycker att jag pratar mkt om stallet här i bloggen? Sorry!

Nu ska jag kolla på gossip girl! Har laddat hem hela säsong 1, har inte sett ett enda! Ska bli myysigt :) Och fruktsallad... mmmmm perfect match.... ;D
Puss och kram annabanan


Det där med drömmar...

Idag drömde jag en as läskig mardröm, asså skoja inte! Jag tänker inte berätta vad den handlar om för då kommer ni bara skratta åt mig... ;D Grejen är att jag alltid drömmer den där mardrömmen när jag drömmer en mardröm! Är lite halvt scary.. men den är liite annorlunda varje gång. Så sjukt! När jag vaknade kändes det dessutom jätte konstigt i mitt rum (nej jag tror inte på spöken), bara sådär wierd :S Brukar ni ibland vakna av att ni ska skrika (i drömmen) och att ni bara säger typ en bokstav i verkligheten istället för att ni vaknat precis då? Hahaha jag låter som värsta psykot!

What ever. Idag var en tråkig skoldag med tråkiga lektioner. Hatar torsdagar. Så onödiga. Så långa. Så ZZZZzzZZZzzz och jag stöter alltid, alltid på folk som jag inte vill stöta på. Men imorgon är det FREDAG! :D och LOOOOOOOOOOV! wawawiwaaaa vad skönt. 

pussiluss frööödää (som carlos sa hela dagen idag ;))


Ayia Napa!

Jag är så jäkla trött! Vad är det här?! ZzzZombiemode! No me gusta. Jag känner mig inte alls peppad att gå på afrodans på sats... funderar på att bara köra vanligt isåfall om jag nu orkar. Nej jag orkar inte, jag har ont i huvudet också. Klaaag klaaag. Tur att det vara är två dagar kvar till lovet... då ska jag bara slöa (iofs träna förstås) och göra roliga saker.
Det får mig att oavsiktligt komma in på sommarens planer som jag längtar sååå till.
Vi har nu kommit ett steg närmare vår (jag + ca 6 tjejer till) resa till Ayia Napa i sommar! Evelina frågade sin mami igår och hon fick också åka :) Nu är det bara till att spara pengar för evelina! För det är det enda problemet vi har... men det ska nog gå. Hon får smöra in sig hos släkten och spara varenda lilla krona (; haha! Kolla bilderna.. vi SKA dit! Vi ska. 

  

Puss frödiii

Kul med en webbkamera!

såhär kul kan man ha! Jag tror att det här kommer ifrån aatt jag är rätt hungrig även fast jag inte känner det just nu (borde vara) och antagligen gör det mig sjukt flummig! Jag kan sitta och skratta åt mig själv :D hoho! jag måste såklart bjuda på några av de allra finaste (just for you):



Vad tycks?! Gillar 2a från vänster! Ser ut som jag har koll på läget.

Juste, var ju på synundersökning! Så hittade jag ett par glasögon från DolceGabbana som jag ska köpa ev. också. Jag ser ut som typ 25 i dem... men jag ska mest ha dem hemma oså :)
Nu måste jag verkligen börja plugga spanska...
Pösssin frödi


Jag = en grönsak snart?

Jag och isadora har ju påbörjat ÄNNU ett av våra avtal som vi har för oss ;) Nu ska man bara äta grönsaker och gröt till frukost! Även fast det inte gick så bra för isadora idag så vet jag att du kommer igen! Jag är faktiskt inte hungrig (jävligt konstig eftersom jag brukar vara det när jag äter normalt). Jag kommer väl se ut som en grönsak snart...

Usch vad det är jobbigt, jag har inga linser på mig för att man måste ha dem ur i en timme innan synundersökningen. Jag ska gå dit också (ligger på kungsgatan typ), får väl ha blindstav eller vafan det är :P Det är ju iofs inte så illa, jag ser ju men det är irriterande när det är lite suddigt, spec när man är van vid perfekt syn!
Jaja nu måste jag gå dit! Måste plugga spanska som en idiot sen när jag kommer hem... fyfaen.

PUSSISAR frödis


<3

Asså jeeesuuuus vad jag döööhööör. Gossip Girl alltså... in my heart! Nate är så s-n-y-g-g så att man svimmar aaaaav! Och nej jag överdriver inte! Jag älskar hela serien (undra varför)!



Sniggt!

Fina grejer huh? Sommar...

    


Ms Brighthead

Jag har två prov , ett imorgon och ett på tisdag, så idag hade jag tänkt att plugga en hel del. MEN bara för att jag är såååå jävla smart (ms brighthead är här) så har jag såklart glömt min spanska bok i skolan. Jag blir så tröttt på mig själv. Det enda ämnet som jag absolut inte klarar mig i om jag inte pluggar. Hälsa hej till mitt första IG typ.. Jag som hade planerat att gå och träna ett pass imorgon efter skolan, det kommer jag inte hinna eftersom jag måste plugga hela kvällen imorrn då. Kompis det går bra nu, kompis det går bra nu.

Alla <3 dag

Sådan otroligt överraskande kväll det blev igår, mötte mkt folk som jag kände igen! Det var riktigt kul :) Men festen var tyvärr dööö seg... så jag kom hem relativt tidigt. På hemvägen träffade jag och emma på riktigt udda människor ;D två killar skulle ta kort med oss när alla skrek, de skällde lite på mig för jag började garva istället för att as skrika haha! Jag fick sällskap av en tjej född -88 som var otroligt konstig som tydligen blivit utslängd från festen vi var på. Och sen såg jag ännu mer folk som jag kände vid tunnelbanan! 

Alla hjärtans dag idag! ... deppigaste deppodagen för alla oss misslyckade singlar ;D haha nej skojade lite där bara. I stallet hade jag + några tjejer en rolig diskussion om alla hjärtans dag grejen.  Vi snackade om att:
1. om man är singel så känner man sig misslyckad idag
2. om man har en pojkvän/flickvän så känner man sig istället sjukt pressad

... Låter ju sjukt deppigt! Men det är klart att alla <3 dag är mysigt för alla par ... men fuck them och gör en SINGEL DAG! ;)

Igår gick det hur bra som hellst på ridningen! Vilken utveckling det har varit på 5 lektioner, jag känner av det hur mkt som hellst! Det var första gången som han gick på tygeln HELA lektionen (böjer på halsen och nacken snyggt för er som inte vet) och mina skänkelvikningar, dem hade jag tydligen helkoll på enligt min instruktör och tempot var perfect istället för stressolaino ;D Det är detta jag väntat på, från stressigt, noll koll på någonting med denna häst till full kontroll + klass på köpet! stolt hör ni! ;D


Såhär ser det ut när en häst går på tygeln ungefär - fast den här hästen har dock en extra hjälptygel.
 

Utgång?

Hemma från el stablo (...?)! Ska snart äta middag också, sen blir det till att göra något. Känner inte för att sitta hemma ikväll även fast jag har as mkt plugg att göra. Utgång eller åtminstone bio eller något liknande ska det bli! Annars bli jag putt... NÅGOT BLIR DET VAR SÅ SÄKER ;D
nej nu måste jag fixa håret och sminka mig :) pusss haaaaaj frödiiiiii

Friday

Tjooooooo! Idag är jag på ett stråååålande humör :D fråga mig inte varför! Eller jo, antagligen för att det är friiiiiiiiidaaaaaay! Vad händer ikväll? Vissa ska ju dra till m15 men jag orkar inte följa med.. jag tror att jag, isadora och kanske emma ska ha filmkväll/ dra ut sen. Rätt taggad faktiskt... Men först blir det stallet och lite dressyr på crazy horzie. Ska bli kul :)
seee you! puss frödo


Jag och Hanna från i sommras när jag jobbade där, saknar...

12/1-09

Jag ska snart göra om min design! Är det någon som har något förslag? :)
Idag hände det inte mycket i skolan, dagen började dock med vääääärldens tråkigaste hinderbana på idrotten. Det var 3 bommar som man skulle hoppa över och sen springa ett varv. Öuuh det skulle till och med jag kommit på ..
Jag är btw sjuuuukt stressad! Nästa vecka har jag två prov (spanska och tyska, mån och tis) och jag har inte änns börjat med spanskan... Jag ska försöka plugga idag men jag har engelskaläxa också... så får plugga som ett djur i helgen!

På lördag är det alla hjärtans dag! Vad ska ni göra? :)



Nej nu ska jag plugga! Sen ska jag dra till Sats med annelita ;D Första gången jag tränar tsm med henne, ska bli kul :)
puss frödis


Jobbiga saker

Jag har precis fixat något ouppklarat med en person... jag hoppas att jag gjorde rätt iaf. (Och ni som är insatta, nej det är inte den ni tror)...

Gud vad det är många jobbiga grejer i skolan nu! Både skolarbete och en hel del andra grejer -.- Jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Funderar nästan på att vara sjuk imorn... Vi får se.
Jag åt iaf en jävla hälosam middag nyss, tur att det går bra nån stanns haha ;D Har dessutom träningverk i hela kroppen från igår, mitt första träningspass på typ 1 1/2 vecka, förkylningen är snart borta! :)

nu måste jag plugga en himla massa
pusss frödoeee


Night folks

Nu blir det en tidigt kväll för en gångs skull! Jag har bestämt mig för att jag borde plugga mer, ha 100 procents närvaro osv... så nu blir det inga nattider för sussandet, utan kvällstider. Jag gick ju till stadsbiblioteket och lånade lite 2 matteböcker förut... gjorde klart allt som hade med volym att göra i den ena och skulle sen kika i den andra... så var det EXAKT samma innehåll fast med olika utséende, det var till och med samma författare. Så duktig är man, jag menar hur många matteböcker fanns det inte i den där hyllan?! Och jag tar två likadana. Självklart! Hehe.

Imorgon blir det att gå upp vid 6, komma hem vid kvart över två - direkt iväg till gymmet och sedan vid halv sex ska jag göra synundersökning, för den som ville veta. ;) PLUS att jag måste plugga spanska, tyska, matte och samhälle.
Jag och Isadora har ju kommit överenns om en deal också! Den måste jag kämpa på med... ni kan ju gissa vad den handlar om? ;)

Pussis annapanna

Ibland har man tur!

Jag var nyss på stadsbiblioteket (jag gick fram och tillbaka och lånade lite matteböcker. Nu hoppas jag att jag ska förstå något av det jag håller på med! Vi får väl se om ms brighthead fixar det ;) höhö
Haha en väldigt annorlunda sak hände mig idag (dvs. jag brukar inte ha sån häääär tur som idag), jag missade gossip girl igår och jag gick och klagade typ hela dagen idag över det. Så kommer jag hem, liiiite tidigare än vanligt... (orkade inte med tyskan) och slår på TV:n....reprisen av gg! ;D snacka om att jag blev happy anna! :) Favoriterna är Blair och Nate. Ingen frågar varför hoppas jag? ;)

Nu måste jag plugga svenska till vår fantastiska upplevelseskrivning imorgon.
Puss frödi

  
Grymt snygga kläder dem också!


arg

Jag blir så jävla aaaaarg! Jag haaaaataaaaar matten i den här skolan! Jag fattar fan ingenting. Vår mattelärare är sämst och matteboken med. Jag hade liksom VG/MVG i matte i 9an eftersom att min lärare var asbra och matteboken också, och nu ligger jag på G. Matte A är ju liksom repetiton av 9ans matte...? Det ska vara piece of a cake. Varför gör min mattelärare allting så jävla komplicerat?! Jag kan det hon går igenom innan lektionen men när jag går ut därifrån är jag så jäkla förvirrad. Jag fattar ingenting, NADA av det hon säger och förklarar.

Jag måste typ fixa egen mattehjälp för det här går bara inte...
Jag var ju bra på matte och gillade det, nu hatar jag det.


En dagens gossip...

Jag hörde igår att det är någon som har försökt lägga in stötar på Emma Visuri Möller? Personen i fråga inser tydligen inte sina begränsningar enligt anonyma källor...

vem är det?
vem vet....


Sunday, bloody sunday

Söndag. Jag hatar ordet söndag! Jag vet inte varför heller, antagligen för att man vet att det är måndag efter. Men nu är det bara två veckor kvar till sportlovet! :D Ska bli otroligt skönt.
Idag är det plugg på G; Rättskunskap, samhälle, tyska, spanska och matte. Har ju varit sjuk så mkt så har missat en massa grejer som jag måste ta igen.

Jag hörde att abercrombie and fitch och forever21 letar butikslokaler i sverige! Hoppas hoppas hoppas de kommer hit!
Jag älskar abercrombie and fitch's kläder...


Seeeeg

Tjenare! Jag behöver lite hjälp hära, ska jag gå på Heimers middag eller inte? Det som tar emot är att jag är fruktansvärt trött och seg från igår och fortfarande förkyld, plus att jag har as mkt att plugga. Samtidigt så vore det ju roligt och mysigt att gå! Hmmm...

Hur som hellst, det är ett lite senare problem...
Hemma hos evelina igår var det rätt blandat stämmning... haha! Oliver var lite halvt sur av ingen anledning, medans jag var trött och förkyld och alla de andra var as hajpade. Det var iaf mysigt ;) Maten var as god, mästerkockar ohyes. Vi gick och la oss vid halv 4 och började kolla på Pearl Harbor. Vi hann se ungefär 30 min innan vi slutade komma ihåg vad den handlade om haha. Så därför är jag ganska trött nu..

Juste, ingen har missat att GOSSIP GIRL börjar imorgon va?! :D  Äntligen, som jag väntat på det.

Nej nu ska jag till heimer har jag bestämt mig för!
puss frödis <3


Film

God morgon! Isag är jag hemma igen, var så trött och hade ont i huvudet imorse så jag bestämmde mig för att vara hemma. Nu ska jag snart kolla på Troja eller gladiator, kan inte bestämma mig... Lilla filmnörden kommer fram när man är sjuk. Åt precis världens frukost, gröt - macka - banan - te. Nu är jag aaaaasmätt.

Gossip is on the top!

Som jag trodde! Gossip is on the top. Då får vi försöka slänga in lite sånt också ;) En dagens skvaller dör man ju inte av... börjas med imorgon, missa inte.

Vad händer imorgon då? Jo.
Slutar kvart över två, då blir det raka vägen hem till soffan. Måste ju ladda lite batterier till ridningen, vi ska ju ha hoppning och jag har Kazano, aka. "hyperhästen", som man kanske kan stanna, IBLAND. Efter el stallo ska jag hem till evelina, skynda mig att duscha, byta om osv och sedan är det middag på G hos henne! Jag hoppas att jag orkar vara social då ;D haha! Jodå, så asocial är jag inte. Det blir många middagar nu i helgen! På lördag ska jag till Heimer på middag också :)

Nu ska jag plugga lite, wish me luck så att jag inte somnar.
Naaaaaaight <3
xoxo froudoue


Sängen på hotellet i Thailand. Tänk om man skulle få hoppa ner i den nu istället!

Vad vill DU läsa om?

Vad vill ni läsa om? En liten fågel viskade i mitt öra att ni ville höra lite skvaller! Stämmer det? Vill ni har mer mode? Let me know :)


5/2

Jaadå, då är man förkyld då! Himla kul alltså, igen. Allt blir så jobbigt när man är sjuk/förkyld: det blir jobbigt att plugga, jobbigt att gå upp på morgonen, man får inte träna, det blir jobbigt att vara glad och social och det blir jobbigt att orka göra saker över huvud taget. Någon som känner igen sig? Det är sjukt att man kan tycka att det är jobbigt att vara social. Och jag är sjuk.

Imorgon ska jag iaf skicka in mitt cv till lite olika platser. Vi får väl se hur det går hehe ;) Vad gillar vi det här snöovädret förresten!? No me likie likei. Jag lyckades halka - 3 gånger - påväg till skolan idag. Och alla som känner mig vet ju hur "långt" det är för mig till skolan. Och ni som inte gör det - det är ca 50 m. Kan man lyckas bättre? Jag känner att det här inlägget fick en negativ underton... såååå...



hahahaha :D pussse frödis


Trött!

Nu är jag hemma från romme! Det var as kul att åka, som vanligt. Det var kanske inte världens bästa väder (molnigt och dimmigt så det var inte så bra sikt direkt),  men det var bra ändå :D Jag åkte med jessica, mathilda, olle och 2 st andra som jag inte kommer ihåg vad de heter :P Förlåt, jag är sääämst på namn verkligen... *hoooooost* För Anne, emma VM och carlos ville mest slöa och "vila" inne på resturangen.. *hooooooost* ;D hahaha!

Jag måste iaf plugga idrott nu, om styrketräning. Ett häfte på ca 10 sidor text som jag ska kunna till imorgon -.- Dessutom känner jag att jag håller på att bli sjuk/förkyld igen, om jag nu ens blev frisk? :S Rev även upp lite gamla minnen igår som jag inte kan släppa, bara så ni vet det liksom! ;) Jag hatar det. 
Weell,weell
vi höreees :) puss fröddan

Släpp mig fri, låt mig flyga från det här. Någon som känner igen låten?

Yo broes, gud vad jag längtar till sommaren (säg hej till dubbelmoralen)! Jag sitter och kollar på lite bilder från i somras... det måste varit den skönaste sommaren hittills, 2008.. Åh hittade just massa sommarlåtar och ännu fler bilder från thailand...


Gillar minen på denna!

nu har emma kommit och vi har precias gjort alla mackor inför bussresan ;D
hahahaha
puss frödi


Hey there!

imorgon = ? .... SKIDOR! :D fyfan vad roooooooligt det ska bli :)! Nu är Anne påväg hit för att låna en av mina skidjackor! Hon ska även hjälpa mig med rättskunskapen som jag inte kan (läs: orkar inte leta i hela boken efter svaren), thaaanks :) Sen har jag en del andra läxor att göra också, tex. idrottsläxan och historialäxan. Vid åtta kommer emma V.M hit och då ska vi ner i källaren och förbereda alla skidgrejer inför imorgon. Hon ska låna ett par snowblades av mig. Hello jag är generös och lånar ut mina saker? ;D hahah neee skoja bara ;) Sen ska hon sova över här! Jag bor ju liksom ca 10 m från skolan och hon i hässelby (låååång tid att åka) och bussen stannar i princip utanför mitt hus kl 06:45! Inte så roligt för henne att gå upp halv fem liksom. Så en sleepover blir det! :)
Nu kommer anne snart! Vi hörs senare



auf wiedershauen meinen freunden,
froooouduooeee <3


Såhär såg det ut när jag och evelina var i romme på jullovet! Härligt... notera att det inte var många i backen!


10 år egentligen kanske?

Hejdär! Gud vilken sjukt onödig skoldag, vi började 10 i 10 med historia (tråkig lektion) och sen hade vi (jag som valt till extra språk, idioten) håltimme till kl 3 -.- På tyska lektionen gjorde vi nada och det var sådär halvonödigt att ens vara där eftersom jag redan kunde allt. Jag gick iaf och köpte min skidjacka emellan :D As fin är den <3 och sedan gick jag hem och åt lunch med mamma och pluggade lite. Vi har 8 läxor den här veckan, och kom då ihåg att vi har 4 dagar. Mmmmm så roligt, lär sätta igång nu typ. På onsdag blir det romme iaf :D fyfan vad naaaajs!

Kan ni fatta att det är februari förresten? Inte jag. Allt går ju så sjukt snabbt... jag känner mig fortfarande som en liten bebisunge som vill åka gungbräda och cykla (och skrapa knäna) runt med min bästa kompis på somrarna. Det är tråkigt att vi inte hinner ses oftare tycker jag emma. :/  Bara jag som önskar att man fortfarande var 10-12 år? Jag är för övrigt en ganska barnslig person... stör mig på folk som tar sig själva på för stort allvar om jag ska vara ärlig. Jaja, 16 år ju en ganska bra ålder det också iofs ;) ska inte klaga.

Vi klarar det här m. Älskar dig <3
Auf wiedersehen
frödi


En hel dag på stan

Nu är jag hemma från stan och har gjort alla andra ärenden för idag! Det blev ett par chinos från Zara och sen hittade jag en as fin skidjacka från Cross (mitt favemärke på skidkläder, spana in) som jag ska köpa imorgon :) En ny skidjacka är verkligen något som jag vill ha :) Vi ska ju åka till romme på onsdag med skolan också, sjukt taggaaaad på att åka mina otroligt jätte super bra skidor :D <3 Bild på dem här nedan :)
Nu ska jag pluggelipluggish och sen ska jag se på film/tv. Frågan är om man ska se på Beck, the holiday eller bolt? Svår fråga. Pusssss froedi


RSS 2.0