GOD JUL!

http://nnadiagramej.blogg.se/images/2009/god_jul_22361785_66026027.jpg

Dagen är här. Ha en bra julafton! puss på er


Dagen före dopparedagen

Jag sitter och tittar på The Holiday... Classic. Mer än så behöver jag nog inte säga haha. Jag har fått alla kanaler över jul, i en vecka, av någon anledning. Nu är det till och med jobbigt att det går så många bra filmer samtidigt haha. Hard times... Verkligen. Pusss

http://wallpapermovie.net/wallpaperOnizlemeDosyalar/Jude_Law_in_The_Holiday_Wallpaper_3_1280.jpg


Onsdag

Hej på er! Idag har jag slagit in julklappar och bara chillat. Om ett tag ska jag dock iväg till Evelina i Bromma och fixa mig innan vi och några till ska äta middag hos henne. Jag, Evelina, Angela och Sara ska till Collage ikväll, kommer bli lite nostalgiskt tror jag haha. Har inte varit där sen i somras... Puss på er!

edit: tonight! haha


Julloooovvv

Äntligen är det jullov!!! Så otroligt skööööööönt. Emma VM har precis varit här, vi åt lite lunch tillsammans men nu skulle hon iväg för att jobba och jag ska åka och träffa evelina i Slussen. Vi ska handla julklappar (och till mig själv he he) i Nacka Forum, hoppas på att det inte är så mycket folk där. Sen är det ju så himla kallt ute så det är najs att gå inomhus.

Pusss på er



Lördag

God morgon! Just nu sitter jag barnvakt till lilla Ebba! Fast hon ligger och sover haha. De har verkligen en stor och fin lägenhet, så himla skönt att det ligger så nära - bara typ en minut hemifrån. Här sitter jag alltså till fyra :) Puss på er

We got something straightening out to do

Ja jag måste nog vara lite udda haha. Min kväll har bestått av att se på en film och sedan plugga i två timmar... Jag har hunnit med sjukt mycket på mitt psykologiarbete! (Det är till och med bättre än det jag skrev innan som försvann, ha ha där fick du datorjävel). Jag har, på två timmar, skrivit fyra sidor dataskriven text. Så nu har jag ytterst lite kvar på min analys - mindre än en halv sida ungefär, och bara sammanfattningen kvar. Fantastico! Bravisimo! (Eller nej, skulle aldrig göra om det). Haha. Så nu ser min lördagskväll lovande ut! Jag kan umgås och med mina kära vänner ute i sollentuna en lördagskväll istället för att vara hemma och plugga.

Imorgon är jag som sagt barnvakt mellan 10-16, så nu är det ju då ganska dags att gå och lägga sig och sova. Puss på er


Bra minnen till den här!


Hej och hå

Jag hatar datorer! Hade skrivit en och en halv sida till på mitt psykologiarbete extra idag under en håltimme - och allt det försvinner. Blir så fruktansvärt trött!!!!

Hur som helst. Nu ska jag iväg till stallet om några minuter och ha årets sista ridlektion. Efter det blir det hemmakväll med film och plugg, måste skriva psykologin. Blä. Well well Puss!!


Liten del av min ridklädsel..


Anden i datorn

Alltså jag kan av någon underlig anledning absolut inte komma in på facebook. Hatar att det jämt ska krångla! Men det kanske är någon ande som fuckar upp systemet så jag antingen ska skriva på min psykologi eller gå och sova. Passar på att skriva lite eftersom jag verkar ha någon slags överskottsenergi just nu haha. Kanske slipper skriva så mycket imorgon då...

http://www.lisasplace.se/bildindex/ande1.gif


Anden i lampan eller anden i datorn...?
Haha kvällshumorn är på besök igen puss.

And I pray

Okej, så svårt är inte hinduism och buddhism haha. Men jag är nervös. Eller jag blev nervös nu by some reason. Det är ytterst sällan jag är det innan jag ska skriva ett prov så vad det här kommer ifrån kan man ju undra. Haha well well. Önska mig lycka till nu!

Wish list

Ska snart iväg till skolan för religionsprov. Sen blir det hem och plugga psykolgi för att sedan sitta barnvakt hela kvällen. Det här får ni gärna köpa till mig i julklapp så länge haha!

http://salongkblogg.se/wp-content/uploads/2010/04/EasyTone_Curve.jpg http://www.gratishuset.se/wp-content/uploads/friskis-svettis.jpg http://www.annonsera.se/images/00196/0/iphone-4.jpeg
http://wallismode.blogg.se/images/2010/pengar_92613590.jpghttp://inesavdagic.blogg.se/images/2010/pictures19_101441656.jpg

Sometimes I feel like

Jag har haft fullt upp idag så jag har inte hunnit skriva någonting alls... Och snart stupar jag av trötthet haha så måste gå och sussa. Jag har pluggat i sträck från halv två till åtta och sen nu från tio till elva igen. Imorgon är det religionsprov som gäller!

Dagen blir såhäääääääär:

09:25-10:45 Skola
11-15 Plugga religion och ev. psykologi
15-17 Prov religion
17-22 Barnvakt


Lovar att köra den här när det är lov!!!!
Hahaha. (Fråga mig fan inte vad jag håller på med)
Puss på er

Bara halva veckan kvar nu

Jag är nästan klar med min engelskauppsats! Ni vet inte hur skönt detta är... Det betyder att jag hinner plugga lite religion ikväll också så jag kan skriva mitt religionsprov på torsdag. Och börja med psykologin redan imorgon! För mina helgplaner har ändrats något...

onsdag - plugga religion och skriva psykologin
torsdag - religionsprov. barnvakt 15:30-20. skriva psykolgin
fredag - ridlektion. Skriva psykolgin
lördag - 10-17 barnvakt. Skriva psykologin
söndag - 10 - 17 barnvakt. Skriva psykologin

Hinner jag med allt det här kommer jag tjäna fett med cash (haha) och fixa allt plugg innan jullovet! Yeah. Sen ska jag ligga apatisk i min säng hela lovet haha...
Puss på er


Fruktansvärt grymma


Too late to turn back

Klockan är prick 2:00 a.m. och jag har pluggat engelska sedan Beck slutade på TV! Jag jobbar bra på natten av någon underlig anledning. Men jag känner att när till och med word hakar upp sig så får det vara bra med pluggande för i natt haha. Imorgon (eller ja, idag..) är det Lucia! Myselipysemyse (men ånej..). Haha humor på natten måste ju vara den bästa!

Hur som helst! Glad (?) Lucia!

http://matthewsalomon.files.wordpress.com/2007/10/candle-light-i-will-give-the-light-in-the-dark-djokomuljanto.jpg

 

Är det bara jag som kisar när jag kollar på en bild på ett ljus bara för att man vet att man inte ska kolla rakt in i ett ljus i verkligheten? Haha som sagt, godnatt.


If you only knew what the future holds...

Brrrrr!!! Jag kom precis in från stallet, har haft ridlekis idag för ordinarie ridlärare var bortrest. Nu är mina tår och min rumpa bortdomnade dock... Haha baksidan med att inte ha ett inomhus ridhus.... Ikväll ska jag iaf plugga och sen blir det Gossip Girl och Beck. Har fortfarande störd ångest inför matteprovet, får se hur jag löser det där. Engelskan skrev jag en del på igår kväll/natt på så den lär jag hinna klart med i tid iaf. Grejen är att jag inte har bestämt mig för om jag ska plugga till religionen och rent utav skita i matteprovet för att få göra matten efter jul istället. Annars hinner jag inte med religionsprovet och har kvar det till nästa termin... Fan jag vet inte! Inte så kul att plugga matte på lovet, men hellre det och få G sen än att skriva ett IG nu... Aja. Vi får se. Puss på er

Veckoplanering

Måndag -

Tisdag - Matteprov. Barnvakt 15-18
Onsdag - Engelska fördjupningsarbete inlämning
Torsdag - Religionsprov. Barnvakt 15-18
Fredag - Ridlektion
Lördag -
Söndag
- Psykologi fördjupningsarbete inlämning

Fredags-humor

Hahahahahahahahahaaaaa årets julkalender är fullt med vuxenskämt och jag dör av garv haha.

- Det spökar i rum nr 13!
- Ne-e.
- Jo-o!
- Ne-e! Vi har inga spöken här. Skulle aldrig hyra ut ett rum till ett spöke. De snor ju lakanen direkt!!!
ehehe..

Fyfan vad dålig fredags-humor hahahaha!
Nu ska jag till stallet. Puss!

http://1.bp.blogspot.com/_rlXwe-58RwM/Sj8tKfku9QI/AAAAAAAAGxY/LbSqedDabJQ/s400/sp%C3%B6ke.jpg


Wash your mouth son or you'll find yourself floatin' home

Idag var jag hemma från skolan, sjuk. Eller väldigt förkyld. Måste dock plugga matte idag iaf... Så ska sätta igång snart. Vid fyra ska jag åka till ridningen som vanligt, smart att rida när man är superförkyld haha. Men det är så roligt så jag vill ju inte missa om jag inte har feber liksom. Men jag ska stanna hemma precis hela helgen och bara vila och plugga. Det kompenserar ju lite ;)

Förresten hittade jag bilder från Robbie Williams wedding precis! Jag vet att det var i somras men har faktiskt inte sett bilderna. Stört fina bilder! Såg för ett tag sedan på den där norsk/svenska talkshowen på 1an när Robbie Williams var med där och pratade om hur lycklig han var osv. Det är världens bästa artist värd!!!

http://www.chaplins.co.uk/store/images/wordpress/uploads/2010/08/robbie_williams_wedding_moooi_horse_lamp.jpg

 

Nya låten från Take That - The flood

Puss på er

Dresses für alle

Jag vet inte varför, men det är bara så roligt att kolla på vackra klänningar. Priserna ligger mellan 10-150 000, vilket man ju inte har råd med (lite tight budget där känner jag haha) och jag skulle säkert inte passa i 80 % av alla klänningar - men det är så kul att kolla! Fina färger, olika tyger, längder, passform, modeller, vissa helt galna, vissa skitfula - vissa masterpieces.

Nu ska jag äta lite mellanmål innan barnvaktningen... Puss!



Halston Heritage  Preen 

Rachel Gilbert  Hervé Léger 

Matthew Williamson  Stella McCartney 

Tråktorsdag

Blev helt kallsvettig och konstig efter att jag skrev mitt civilrättsprov så jag gick hem för att vila. Så nu har jag tagit en liten tupplur och måste snart sätta igång och plugga matte. Imorgon är sista mattelektionen innan provet. Så sjukt dåligt, vi har missat 3 stycken mattelektioner innan provet som är pga vår mattelärare. 3 mattelektioner jag mer än väl hade behövt... Så vi får väl se hur det här går. Vid halv fyra ska jag iaf vara barnvakt till klockan 6. Efter det blir det hem och plugga igen. Sen får vi se om jag hinner med att färga utväxten som jag planerat!

Pussss

Hihi


J A

Jag har hittat en till assnygg skådis som inte är Chace Crawford (händer inte ofta haha), så nu får ni lite variation haha. Hittade honom när jag tittade på Smallville på 6an förut. Ha ha fyfan garvar lite åt mig själv här nu. Han spelar förresten football coach.............. Guuuud vilken otur... haha kan jag sluta eller?! Hejdå!!!

Jensen Ackles - jensen-ackles photo

 

http://cm1.theinsider.com/media/0/35/26/JensenAckles49.0.0.0x0.276x276.0.0.0x0.276x276.jpeg

 

http://3.bp.blogspot.com/_MhR0vfgR1q4/TLxUphqgr8I/AAAAAAAAD1I/Tvt_DQsf95s/s1600/jensen-ackles-20080610-422444.jpg

Jason Ackles


13:37

Yeah! Pinsamt att jag vet vad det är dock. Haha! Småkul när man är småsjuk liksom.

Sounds of Africa

Idag var jag tvungen att vara hemma från skolan, är så jäkla förkyld. Har svinont i halsen, hosta och huvudet känns som en seg kola (bra liknelse). Och sen låter jag lite som en kille i målbrottet, härligt. Så jag har kollat på Net Geo Wild som vi tydligen har fått tillbaka. Yey! Men när man somnar i fåtöljen och vaknar i ett ryck av att två leoparder bråkar är det nog dags att vakna haha. Jag måste ändå plugga mer civilrätt inför provet imorgon även fast jag är sjukis. Vilket suger. Men jag vill verkligen inte ha det kvarliggandes. Puss på er

Otroligt vackert djur! Fattar inte att det finns friska (?) människor
som kan tänka sig att bära dessa som vinterjacka istället för att
de ska få sova där i sitt träd...

Hjälp jag är fan stor

Jag har precis hittat in på Maria Montazamis dotters blogg när jag kollade runt lite på internet. Hon har en grymt snygg klädstil! Avslappnad, snygg, california -stil. Nu vill man ju egentligen bara ha sommar så man kan få klä sig snyggt någongång... fast egentligen vill jag inte alls snabbspola. Först vill jag ha mer vinter, jul, skidåkning, ev. thailand, studentskivor, studenten, vår, födelsedag - sen får det bli sommar!!! Jag känner på mig att 2011 kommer bli bäääst. Tänk att på nyår kommer det vara exakt ett halvår kvar tills utspringet och studenten... En liten parvel i mitt hjärta ropar hjälp jag är fan stor. Haha nu är det nog dags att sova. Puss!


Studiedag

Studiedagen idag skulle inte kunnat ha kommit mer lägligt... Jag är apförkyld och måste plugga civilrätt hela dagen. Eller okej jag började för typ två timmar sen men ändå haha. Dessutom är mitt barnvaktsbarn också sjuk idag så jag kan kurera mig och plugga i lugn och ro all day. Så nu sitter jag och lyssnar på julmusik, dricker julté och pluggar civilrätt. Är jag mentalt sjuk också eftersom jag tycker att det är lite småmysigt att sitta hemma och plugga? Haha.

Puss på er

Så sant så sant

 


6 december

Jag har skrivit och suddat ut allting igen ca tre gånger nu haha. Allt jag har börjat skriva om är bara massa plugg. Så nu har jag inte ens tid att skriva om ett inlägg en gång till eftersom jag måste sätta igång och plugga civilrätt haha livets ironi. Puss på er


Offf

Kvällen igår var rolig!! Kom hem strax före halv fyra så det blev en lagom utekväll. Idag och igår skulle jag ju ha pluggat civilrätt men det har jag ignorerat totalt... Idag har jag julstädat all day och igår gick jag ju som sagt på stan. Får plugga i veckan istället. Nu ska jag iväg till Gärdet och hålla i mammas ridlektion. Byebyeee


Offf

Kvällen igår var rolig!! Kom hem strax före halv fyra så det blev en lagom utekväll. Idag och igår skulle jag ju ha pluggat civilrätt men det har jag ignorerat totalt... Idag har jag julstädat all day och igår gick jag ju som sagt på stan. Får plugga i veckan istället. Nu ska jag iväg till Gärdet och hålla i mammas ridlektion. Byebyeee


Musche

Nu är jag klar för kvällen! En och en halv timme innan vi ska ses... Haha. Jahapp.. Vad ska man göra nu då? Det får iaf bli mina nya stövlar, glansiga leggings, rosa silkestopp, svart kavaj och en massa smycken på ikväll. Och mina lösögonfransar haha. Här ser ni hur dem ser ut! Gilla eller ogilla? Ogilla iaf att det ser ut som att jag har mushe hahahahahaha bääääst ju!!


Nöjd med dagens inköp!

Pust, kom precis in från stan med mamma! Vi har gått runt bland alla hetsiga människor i alla butiker i typ fyra timmar. Jag köpte stövlarna som är på bild mitt förra inlägg! Nööööööjd haha. Sen tänkte jag testa lösögonfransar ikväll så köpte det också. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig nog... Nu ska jag äta lunch (haha klockan kvart över fyra...) och sen blir det rakt in i duschen. Ska möta upp evelina och några till klockan 9 och sen ska hela gänget till Laroy! Ha en bra kväll, puss på er!

Alltså Jennifer Antison's hår är världens vackraste hår!! Vill haaaaa.


Pomisen

Åh jag är så glad!!! Vi var bara fyra stycken på ridlektionen idag, annars brukar vi vara tio... Plus att vi hade hoppning också. Så vi fick värma upp på egen hand, hade mycket mer plats vilket resulterar i bättre resultat i ridningen, och det bästa av allt såklart - vi fick hoppa mycket mer. Och vi hade en sjukt rolig bana också med massa utmaningar som t.ex. vattengrav, studsar (att det är flera hinder efter vandra) på volter (cirkel) osv. Sjukt roligt! Och jobbigt haha. Sen älskar jag min lilla (eller inte så liten..) tjurpelle till häst. Han har verkligen bus för sig när han tycker att det är lite jobbigt eller jätteroligt. Sparkar bakut med benen i luften efter hindren, hoppar upp och ner på sin plats och rusar i galoppen när han är klar haha. Och idag lyckades han fjärta samtidigt som han skulle ta avstamp innan hindret haha... Hästar alltså. Självklart vill man ju egentligen inte att han ska ha en massa hyss för sig, men nu på träning är det bara roligt haha.

Just nu äter jag pepparkakor, dricker té och väntar på att min film ska börja. Hemmakväll ikväll, puss på er



Pom Pom!








Fridaaay

Oj! Nu har jag lite bråttom till tåget, ska gå om bara några minuter för att rida lektion i Sollentuna som vanligt. Det blir hoppning idag, bästa! Vi hörs kanske senare, ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll hade jag tänkt. Imorgon ska jag plugga civilrätt, träffa Isabella och gå ut med några tjejkompisar. Hörs, puss!


Och med det säger vi godnatt

http://1.bp.blogspot.com/_sYfNcCbV6i4/TLIdaY-jrkI/AAAAAAAACbk/8Fe78Bs30c4/s400/veckans+tanke41.jpg


Australia

Jag försov mig imorse, men vi hade bara en lektion, civilrätt, idag så det var rätt lugnt. Nu har jag suttit och pluggat det i två timmar i sträck hemma så det får jämna ut det lite. Har ju civilrättsprov om precis en vecka.

Förresten! Pappa hade fått hem någon resetidning med massor av information om Australien och massssssaaa fina bilder. I wanna go now!!!! Kan inte vänta. Vill så gärna gå ut i buschen och kolla på alla djur och uppleva den underbara naturen (haha kan jag sluta låta som en pensionär). Och ta dykarcertifikat!!! Har man inte dykt, eller iaf snorklat, har man ju missat mer än halva världen! Det är så jäkla häftigt. Och att de pratar engelska, är västerländska (till sättet) och har underbart väder är såklart några tusen plus till. Men djuren och naturen är nog det som faschinerar mig mest. Vill åka nu nu nu! Och när jag åker dit ska jag vara där i minst 6 månader så man hinner med så mycket som möjligt... hehe.

Back to reality. Har lyckats bli förkyld igen så håller mig inne när det är hundra minusgrader ute. Måste dock till skolan en sväng och lämna in ett arbete och skriva ut lite saker sen. Men först - lunch! Puss på er

http://www.sydney-australia.biz/western-australia/graphics/western-australia-kangaroo-beach.jpg


Ja, tack!




RSS 2.0