(:

Idag har jag inte gjort mkt, mest umgåtts med mam :)  Imorgon börjar jag 09:40, skönt. Jag orkade verkligen inte träna idag, somnade i princip i soffa när jag kom hem :> men imorgon kör vi igen, har inte planerat att bli soffpotatis på heltid (;


eh. meeejau.

men nu ska jag sussa haha, puss



thailando

Nu är det bokat och klart. Jaaaaaaaaaa för vi ska åka till thaaaaaaailandoooooo! <3 Vi blir borta i nästan en hel månad, åååååååååååååh! Från 17 dec till 14 jan :) Det blir jag, evelina, mam och pap som åker.



wawawiwaaa!
<3 puss och godnatt, nu måste jag fortsätta kolla på sagan om konugens återkomst haha!

helgen

I fredags red jag gordon igen, vi hade lite terränghoppning ute (svår att göra det inne haha!) och det var skitkul! Gick asbra. Sen åkte jag till emma i sollentuna och sov över där, vi kollade på oceans twelve, åt godis och pratade gamla minnen. Vi hittade bla. en bok där vi skrev i vad vi gjorde om dagarna (när vi gick i 4an, 5an) och vi hittade en buslista vi hade gjort... vilka små skitungar vi var hahaha! ;D det här är ett litet utdrag...
- hänga alla tavlor snett
- byta plats på alla ingredienser i köket så ingen hittade några grejer
- byta plats på de olika besticklådorna i köket och flytta runt dem
- tejpa för kranen (emmas pappas skjorta blev blöt..)
Verkligen skitungar haha! ;D Sen på lördagen åkte jag hem, träffade evelina och båda färgade håret. Sen mötte vi upp beck, jacob, angela och oliver och körde lasergame. Det är stört roligt!! Man blir asvarm bara. sen åkte alla hem till mig och vi körde "hur fan visste du det", älskar de där spelen. sen idag har jag varit och hjälpt till på ridlekis, och snart ska jag göra min spanskaläxa -.- sen ska vi boka THAILAAAAAAAAAAAAAAAAND! :D

de här bilderna togs igår, vi höll på att skratta ihjäl oss. så snygga.



.... ja? ;)

poss på er

sore muscles

Nu har pappa fått ingång internet igen, finally. Idag var en rätt skön dag i skolan faktiskt, slutade två :) efter det mötte jag upp emma och vi gick på stan ett tag, jag köpte ett par snygga högklackade skor från Zara för 799 kr. Lägger upp en bild imorgon! Sen åkte jag iväg och tränade på sats gärdet, skulle ju på shapepasset. Och det var sjukt bra, jag som är otroligt otränad i armarna fick ju känna av att även jag har (trodde inte de existerade på mig överhuvudtaget) något som kallas biceps och triceps... och vilken träningsvärk jag har redan nu ett par timmar senare! Och i ryggen, och i magen, och i benen, och i bröstmusklerna. Rekommenderas starkt! Dessutom kan man lägga det på sin egen nivå också, jättebra. Det var inte komplicerade övningar heller, oh i love it! Ska gå på lördag med.

imorgon börjar jag åtta och slutar tio över ett. lycka till med att komma upp ur sängen! ska jag ha nån chans borde jag väl gå och lägga mig nu haha (;
pusshej
<3

nej nu hittar jag good stuff

HAHAHAHAHA! jag älskar den här bilden. verkligen svensson svensson möter tajkon... och lägg märke till harpluttarna nere i hörnet ;D hahahahahha! men det var faktiskt väldigt mysigt ;) men den är så rolig hahaaa!

haha nej nu måste jag sova, posss!
<3

tisdag

Idag har jag gymmat i en och en halv timme, känner mig rätt trött i kroppen just nu. Så jag ska krypa ner i sängen och kolla på Linas kvällsbok sen haha. Imorgon börjar jag kl 8.. lägger in en bild på mitt schema också (klicka på det för få en förstoring). Det är faktiskt helt okej.



Jag tänkte gymma imorgon också faktiskt :) Och på torsdag ska jag prova en ny klass på sats, shape heter den. Funktionell styrketräning med varierade övningar för hela kroppen. Såhär lyder beskrivningen: "Funktionell styrketräning med varierade övningar för hela kroppen.Vi använder oss av kroppstyngd, bräda, vikter och gummiband för att göra träningen utmanande". Låter bra! Hoppas på att den är det också :)
<3


sommaren är slut..

Sitter och lyssnar på tomas ledins sommarlåtar (jag vet...) och jag börjar seriöst nästan gråta, jag kan inte fatta att sommaren är över.  Svensk sommar varar i ca en vecka, sen regnar det/är mulet och blåser resten av tiden. Tänk om det kunde vara 25 + och klarblå himmel nästan hela sommaren någon gång.
Något jag direkt tänker på när jag tänker på svensk sommar är Utö, när man sitter på båten (saras båt) och solar och man nästan ryser för att den bränner så mkt... och sen åker ut med jollen för att bada när man håller på att svimma av värmen. Underbart... Jag har så otroligt många sköna och roliga minnen därifrån haha, helt sjuka minnen.



Nu till något helt annat! Gud vad jag är trött, this is killing me! Jag är inte skapt för att gå upp tidigt... nu har man iaf gått första skoldagen för ht 09. Jag har inte så mkt att säga om den... ZzzZzz. Vi fick träffa två av våra nya lärare idag, en skön och en väldigt oskön. Men man kan inte få allt right? ;)

nu måste jag verkligen sova, är sjukt trött.
pusshej

ångestsöndag

Jaha... Då var det den sista dagen på sommarlovet idag. Det är den här dagen man har fruktat hela sommarlovet och nu är den här! Jag nästan totalvägrade att gå upp ur sängen (evelinas mosters otroligt sköna soffa dvs) imorse för att fortsätta sova och förneka att det redan var morgon och därmed söndag. Jag känner mig som ett litet dagisbarn som står innanför staket på dagisgården och skriker till sina föräldrar att de inte ska lämna henne/honom där. Med andra ord... jag känner mig fruktansvärt mogen som inte vill gå till skolan som ligger ungefär 50 meter bort från där jag sitter just nu och uttrycker min ovilja att gå dit. Jag vill inte höra det lilla skrapet från skåpet när det öppnas... förresten har jag glömt min kod kom jag just på. Pricken över i. Jag vill inte heller tänka på hur trött man kommer vara imorgon när man ska gå upp vid sju, jag menar.. jag hade till och med trötthetsproblem med att gå upp 20 över nio imorse. Och jag känner just nu att jag inte orkar vara trevlig och social och fråga vad nån har gjort på sommarlovet, och än mindre lyssna på svaret.
Men nu ska jag inte säga att skolan är totalt pest, det ska ändå bli lite kul att träffa lite kompisar. Men det andra kan vi ju stryka.. inkl. skolmaten. På tal om mat måste jag äta någonting innan jag ska till stallet, jag har till och med lite småbråttom nu ser jag :O vi hörs ikv ;)
pussss på er

tröttis

Kom hem från oliver för typ en och en halv timme sen, jag och eve sov över där igår. nu är jag skittrött... ska nog sova ett tag till snart :P
Jag red en ny häst igår förresten, Gordon. Det gick faktiskt väldigt bra, speciellt för att vara första gången jag red honom. Han är världens nallebjörn också, står typ och lutar huvudet på ens axel (blir tungt efter ett tag haha) och tigger om att bli kliad när man ska borsta ;)

Såhär ser han ut, fina fina :) min favoritras också, sv. halvblod.


Nu hade jag tänkt ta det lugnt i några timmar, sen vid fem ska jag iväg med eve till hennes moster och passa deras barn ikv. De går ju typ och lägger sig vid halv nio så vi ska bunkra upp med film och godis när de sover (; hehe, jag klagar inte! kmr bli mys.

nu ska jag sova haha! possssss


fridaaaaay

Det blev lite ändrade planer idag... jag försov mig såklart, jag som skulle upp nio för att hinna allt, och det hade evelina också gjort som tur var haha ;D Så vi ska ses ikväll istället, allihopa :)



Meeeeeen nu måste jag cykla iväg till stallet och hämta mina grejer! posss

pics

Lite bilder från i måndags, som jag lovade :) kanske kommer fler sen.



20 augusti

Idag har jag inte gjort många knop kan jag säga haha! Imorgon ska jag iaf träffa evelina innan jag ska på min första ridning för säsongen i sollentuna :) ska bli askul! innan dess måste jag cykla till stallet på gärdet och hämta mina grejer också. efter ridningen ska jag träffa eve igen, oliver, deniz och ahmed :) vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väl se ;)

godnatt!

favorit

Nu har jag varit och tränat, äntligen! Jag har ju inte tränat på gymmet på hela sommaren så är sjuuuuukt otränad nu. Det var ju ganska jobbigt att försöka hålla det på samma nivå som i våras kan jag ju säga... men jag sprang iaf 25 min på löpbandet och sen maskiner. Det var faktiskt skönt att ta i lite efter allt såsande nu i sommar haha! (; 

här är två av mina favoritlåtar just nu! så bra <3



pussss

godnatt

Jag har precis sett filmen Meet Joe Black... och jag har precis lipat ihjäl mig ungefär. Den är så sorglig. Och det blir ju inte bättre av att brad pitt är så jävla snygg så man dör av bara det också direkt... Men jag antar att det är nu jag ska sova hahaha! Jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon faktiskt, vi får väl se :) träna kanske eller nått.



godnatt <3


18 augusti

heeeye :) igår var en jättemysig kväll! jag var ute i sollentuna, badberget, på en liten återträff med folk från töjnaskolan (+ evelina haha) :) det var faktiskt riktigt roligt! kom hem vid tre, bussen tog ju förjävla lång tid... och sen fick jag gå från kungsgatan också, woho. med skavsår! oskönt. eller oschtekigt som b-d skulle sagt haha! Idag fikade jag med anne på mocco och sen gick vi en sväng i fältan. jag köpte en kalender äääntligen, måste ha den till skolan för man orkar ju inte ha allt i huvudet ;) och anne köpte sallad hahaha! man ska btw designa kalenderns framsida själv med foton... undrar vilka bilder jag ska ta? får väl gräva lite i arkiven huhu.

bilderna från igår kommer nog upp lite senare ikv, måste vänta på att dem med kameror laddar upp dem så jag kan sno dem.  what a thief. ;) jo förresten! idag är det precis ett år sedan jag började ettan! tiden går fort :)

pusseeelipuss A

17 augusti

Hej! Nu har jag inte skrivit här på riktigt länge.. hela helgen har jag varit med evelina och hon har sovit över här. Vi handlade lite kläder asbilligt! Jag köpte en vit/beigerandig tröja från twist & tango, ett svart linne från topshop och en tshirt :) fina grejer. sen köpte jag ett par ipodhörlurar men såklart var det något fel på dem -.- så jag måste dit idag och byta dem. suuuuuuuck. måste hämta ut mina linser på odenplan idag också. vid ett ska jag möta upp evelina och vi ska kolla lite i affärer osv :) ikväll ska jag ut till sollentuna, till badberget.. nån som vet vart det ligger!? aja...
nu måste jag göra mig iordning, pusspuss


5 timmar kvar innan uppstigning

Fyfan, har hållt på att fixa med musik till min ipod i en timme nu! Äntligen är det klart, fick såklart massa problem... men äntligen klart. Imorgon ska jag upp kl kvart över sex, good luck. Så det blir ca 5 timmars sömn i natt, får se hur det går! Ska iaf få skjuts av pappa ut till ursvik där jag ska hjälpa eve att vara babysitter :) 

puss på er, sov gott
<3

13 aug

Vill ha! Var inne och provade den idag, så snygg. Funderar på att köpa den.. 



Imorgon ska jag vara med evelina hela dagen, kanske blir det en sleepover också :)  men nu ska jag fortsätta läsa min solo ;) 
pusshej

23:50

heeeeeelo, vad besviken och arg jag är på en speciell person, jävla aaaaaaarwwwwwwwggg vad skitidiotjätte-sur ja blir ibland på folk. Jag tänker inte hänga ut nån, men jag blir bara så besviken på folk ibland, speciellt när man vet att andra blir ännu mer besvikna och ledsna än en själv... fyfan!!!!!!

Men för att få upp humör har jag kollat på lite grejer som jag vill ha...


De två första sakerna är från h&m, resten från banana republic. Jag är helt  kär i trenchcoaten från banana republic! Exakt en sån vill jag ha.. men jag tror inte jag vågar beställa den på internet utan att ha provat den :/ Tror inte ens att de levererar utanför USA :/ Surt meeeeeen men.

Nu ska jag iaf försöka gå och lägga mig i halvt normal tid ikv, får se hur det går!
natti natti

till stallet

Om några minuter jag ska gå iväg till stallet, skönt att gå ut en sväng nu när man segat hela förmiddagen haha.




Skitkul att jag inte hittar några normala hörlurar till min ipod (har inte hunnit köpa nya från när de gick sönder..). Nice! Men nu måste jag kila :)
puss x en miljon

kväll

Ridturen gick skitbra, det var verkligen asmysigt :) Nu håller jag på att kolla på Stolhet och Fördom på trean och ska precis äta lite glarre ;) är väldigt seg nu, håller nästan på att somna... fem i tio haha! jaja ;)
pusss heeej

11 aug

Håller på att tvätta nere i tvättstugan för fullt... hela min garderob ska tvättas. Love it! Älskar att det är fyra trappor man ska springa ner/upp för typ 1000 gånger också.. jaja. I eftermiddag ska jag rida och inviga mina nya ridbyxor haha! Sara ska också rida med mig förresten :)) Ska bli askul! Vi ska ha Lisa och Elvis och jag funderar på vem som ska ha vem. Jag har ett litet problem. Elvis kan bli skiträdd för saker ute och därför är det bra om jag har honom som är van, men jag vet inte om han kan gå först (?), medans Lisa är trygg och lugn och jag vet att hon kan gå först. Så samtidigt borde jag ha Lisa eftersom jag ska gå först eftersom sara inte kan vägen. SUCK! Får fundera på det där ;)

nu måste jag springa ner igen -.-
pusss a



10 augusti

Heeej :) Jag var ju som sagt på den där synundersökningen och allt gick finfint, sen åkte jag till eve och umgicks lite med henne och hennes lilla kusin som hon var barnvakt till. Efter det åkte vi till infra city i rotebro för att kolla i lite hästbutiker, jag köpte ett par grå/blå rutiga, helskodda ridbyxor som jag köpte. De kostade bara typ 580 kr eller nått sånt! Asbra pris, de hade 20 procents rea på alla ridbyxor, tur jag har haha (; det är väl ungefär det jag gjort idag! nu ikv ska jag och mam kolla på beck, pappa är på middag med jobbet och simon i lumpen så det blir en tjejkväll ikv :) simon hade btw sprungit 6 km på 27 min... jag springer typ 4,5 km på det. Och då tränar jag ändå mer än honom (han har inte tränat nånting, jag är avundsjuk). Jäkligt bra jobbat från en som inte tränar tkr jag :) Imponerad är rätt ord!

här är iaf ridbyxorna jag köpte, fina va? :)



Hur som hellst, nu ska jag göra lite middag. Vi äter lika sent som spanjorerna i vår familj höhö.
pusss från annabanan


hej hejdå ;)

Nu ska jag iväg lite snabbt till odenplan och fixa min synundersökning, sen måste jag köpa ett par nya ridbyxor. Mina gamla gick sönder igår hehe, behöver ett par imorgon så det är lite brådis haha ;)

nu måste jag skynda mig lite!
POSS!

lyssna ;)

 

Sjukt grym cover på knock you down - keri hilson!

samsung F480 Touchwiz

Nu har jag hittat en annan mobil som jag vill ha, den förra jag hittade var ju låst till tre.. men vad tkr ni om den här? jag gillar den nästan mer än den andra... men nu måste jag fixa lite här hemma. vi hörs på lördag! posss



naaaight

nu ska jag snart sova, känner bara att jag måste skriva allt jag ska göra imorgon... annars kommer jag glömma bort saker.

- tvätta
- fixa linser
- städa mitt rum
- packa väskan inför ornö
- ladda pengar på mobilen

ska ju till ornö imorgonkväll med pappa, tror vi ska åka till utö nån dag också :) ska bli skönt nu när det är så bra väder.


såhär fint är det :) bilden tagen förra sommaren

haha kul inlägg.. men men ;) puss och godnatt till er
<3

3 augusti

tjennnaa :) idag var jag hos anne, vi åt glass och solade lite i en park utanför hennes lägenhet, mysigt mysigt! just nu sitter jag, mam, pap och kollar på biljetter till thailand i jul ;D äntligen.. det känns inte som om det är bestämt riktigt förens man har bokat biljetter. det ska bli så kul att evelina ska med också :D vi kommer antagligen vara borta från 17 el. 20 december till 14 januari :)) ... awoui!



men nu börjar beck igen ;) vi hörs senare
<3

aj

Idag har jag varit med Anne i fältan, jag köpte två pikeer att ha som ridtröjor, en vit och en grå. Sen fikade vi på djurgårn och gick en promenad :) efter det cyklade jag till stallet och red. Och jag blev avslängd i galoppen, schysst! Aj. Hästen, molly, bockade typ 4 språng (verkligen "nu ska du av") och då ramlade jag av. Hon var seriöst galen, hon hade bockat innan också i galoppen på ett annat ställe men då ramlade jag inte av iaf... dum heest (; hehe. men nu ska jag kolla på film på trean med Jude Law, grymt snygg. Jag hade tänkt bjuda på en bild men blogg.se krånglar med att ladda upp bilder så.. cry! ;D 

nu börjar den igen, byee!
<3 a

2 augusti

godkväll på er haha :) idag har jag varit i stallet i princip hela dagen. imorgon ska jag gå i fältan med anne och kolla på kläder, ny mobil till mig osv :)) sen vid fyra ska jag rida och fixa insläppet i stallet. men nu är det sovdags haha, kvart i ett och mina ögon är kinesögon.

buhu det är bara 22 dagar tills skolan börjar igen :( det är dags att sova, godnatt haha
A

RSS 2.0