30 juni

Hej! Idag och igår har jag och evelina legat och solat på stranden, skönt som bara den. Men efter ett tag brukar jag få typ hybris och måste göra något, eller röra på mig iaf. så jag kanske inte är den mesta solaren haha. Men idag låg jag och läste cosmopolitan och kände inte att solen brände mig på benen och ryggen... så nu har jag lite ont hehe. Vi har iaf blivit bruna och fina ;) Efter stranden åkte vi till vällingby centrum och gick i affärer, jag köpte underkläder och evelina köpte lite kläder, bla en klänning och ett långt linne. snyggt!

Imorgon ska jag jobba på Loopen hela dagen, 11-22 tror jag det blir. Det är iaf ett ganska skönt jobb, man får gå mkt ute och det ligger på en flytbrygga (typ) där de brukar ha en DJ som står och spelar skön musik! Blev lite omplanering för veckan, vi ska åka till utö (eller vilken ö det nu blir) över helgen istället.

Jag har en ny favoritlåt förresten; you dont know - milow. Den är sååå bra!
Men nu ska jag sova,
<3 A


Badstranden!

natt

Idag har jag varit med emma hela dagen, vi badade i hennes pool och solade osv :) Jättemysigt!
Såhär ser min nästa vecka ut, rätt full igen.. me likey!

mån - hästen på järva? sola och bada med evelina. träna
tis - båt till utö och tälta där med evelina? / loopen?
ons - utö? / loopen?
tors - ponnyridning junib. träna?
fre - ponnyridning junib.
lör - träna
sön -

nu ska jag sova
pusssss
<3

ut till sollentuna

Hej! Det var ett tag sen, har inte orkat/hunnit skriva i bloggen. Men nu gör jag det iaf! Igår hjälpte jag till med en körning med två hästar, bröllopskörning, och jag fick köra en liten bit! ;D Det var skitkul! Man kan inte tänka sig att det är så roligt så jag blev lite överraskad. Jag fick t.o.m. galoppera med hästarna och vagnen upp för en lång backe :D Askul. Men nu ska jag gå och slita och tjata på min bror som ligger och sover så han skjutsar mig till sollentuna station, orkar inte åka kommunalt idag.. Jag och Emma ska bada i hennes pool och sola på hennes nya soldäck ;D Fatta vad najs? ;) Men måste köpa en bikini först eftersom jag inte har ngn haha!




Pusss och heeej
<3 A

michael jackson är död :(

MICHAEL JACKSON HAR DÖTT!!!!!!! Helt sjuuuuuuuukt! Är skitchockad! Så jävla tråkigt :( Men man kan nästan förstå det på det sättet som han levde liksom... usch :( stackarn. Tycker det är jättetragisk..

rip Michael Jackson king of pop <3!


trötter

Kom hem för typ en halvtimme sen, är sjukt trött nu. Har ridit två stycken turer (1,5 timme x 2) och sen har jag varit på junibacken och ridit tbx blanka också. Imorse låg jag iaf och chillade på en gräsmatta på djurgården och solade, riktigt skönt! Men nu är jag så otroligt tröttmössa att jag faktiskt måste gå och sova :) Om jag vore en de sju dvärgar navet man ju vem det skulle vara...
pussas på er
<3

natti

Var tvungen att ställa in imorgon med ponnyridningen, kan inte stödja på min fot eftersom den är så ond -.- Men jag ska iaf dit vid fyra och gå i en halvtimme och sen rida tbx blanka för tjejen som täcker upp för mig måste gå då. Så jag ska upp tidigt imorgon och lägga mig någonstans och sola, har inte hunnit sola något alls nästan. Ränderna måste ju bort vafan! ;)

men först ska jag sova :)
<3 A

aj..

Fyfan vad jag har ont i min fot! Klumpedunshästen nr 1 (blanka) är så jävla tjock så hon skulle gå mot maten när jag höll i henne och då klev hon och stog på min fot i ca 5 sek. AJ!!! Jag hade mina vita tygskor också eftersom att det bara är varmt med ridstövlar.. så nu är den helt svullen och blå. 600 kg häst med metallskor på hovarna, på fot utan stålhätta = aj, big no-no. Jag gick iaf runt där i parken vid vattnet och blev faktiskt lite brun! Snyggt med ränder från kläderna bara :P

Nu ska jag kolla på Miss Marple, gillar sånna där soft-mördarserier. Det blir liksom mysigt på något vis? ... älskar Morden i Midsommer också.

Pussiluss
A <3


onsdagsnatt

Var på Junibacken och gick ponnyridning i solen, ett väldigt skönt jobb! :) Har nog gått ca 1000 varv, och då jobbade jag ändå bara en och en halv timme idag. Imorgon blir det heldag. Blanka, som hästen heter, har liksom en on/off knapp och det är så jävla pinsamt när man ska rida tbx henne på vägen för att folk antagligen tror att hon är galen, man låter högt och syns väldigt bra också när det är asfalt.. Antingen skrittar hon med små steg eller så galopperar hon i en jävla fart! Hon är verkligen sjukt snabb och det enda hon vill är att galoppera, trav är inget alternativ för henne, och det är mest en dragkamp för att hon vill galoppera. Lite smått pinsamt i trafiken hehe. Hon galopperar ifrån en Frieser hur lätt som hellst (vi provade igår) och det finns inget slut på hennes energi, men det är väldigt roligt också! ;)
Såhär ser en frieser och en fjording ut - och Blanka vann.. frisern är rätt stor och fjordingen liten.


Jag ska hjälpa till med en körning till ett bröllop på lördag också, ska bli askul!
När jag kom hem satt mamma och kollade på Allsång på skansen och jag kollade ett litet tag i slutet, och thomas ledin sjöng sommaren är kort, nästan så jag rös ;D Härligt.

Men nu måste jag sova
pusss
A

sol!

Nu kööööör vi, det är sommar! Men det känns som jag har glömt något..? Vafan? Just det... Att träna stenhårt inför sommaren, äh? de najs.
 
Idag masade jag mig upp vid 11, cyklade runt i typ en timme och letade efter en bra solningsplats. Men det fanns inga bra ställen så fick lägga mig på ett mindre bra ställe, så cyklade där ifrån efter typ en timme -.- Men solen hann ta iaf! :) Man blir så seg av att sola och tillslut blir det alltid för varmt för att ligga där utan att bada emellan, tycker ni inte? ... Jag har en jävla träningsvärk i axlarna och skuldrorna kan jag säga, och i min arm, känns bra! ;)

puss
A


22 juni

Amen gud vad jag är trött i kroppen, har varit och jobbat i stallet i ca 12 timmar, halv åtta till åtta. Och sen har jag ridit två ridpass och burit, mockat, sopat, gått 10000 gr fram och tillbaka till hagarna som ligger ca 7 min från stallet bara dit (haha tog tid ;D),  konkat vattentunnor och massa grerjer. Astrött nu, värsta träningspasset.. men kul var det! ;) håller på att kolla på kalle och chokladfabriken nu, cozy. Men nu börjar den!

puss hörs senare

Naaaaight

Nu har jag precis kollat klart på en film :) Imorgon ska jag ta utsläpp på stallet på gärdet, måste upp vid sex, blir en trevlig omvändning från att ha gått upp klockan typ ett-två alla andra dagar... så jag är väl där och fixar och sen blir det en ridtur. Mycket ridning och hästar den här veckan! har inte så mkt annat att göra och det är inte som att jag klagar direkt :P Men kan ju medge att det är liiiite drygt att gå upp så tidigt.. kanske blir nån sån här stil imorgon?



;)
puss och godnatt
<3 A

älskar sommarkläder



Tyckte det här var skitgulligt, hur somrigt som hellst! Från forever21.com. Väldigt fint med rosetten i håret! Gillade inte skorna bara...

21 juni

Igår sov evelina över, vi kollade på film och gjorde tacos mitt i natten. Haha! Vi kollade på The Notebook och i slutet började båda gråta lite, och sen skulle vi se om slutet igen och då började evelina gråta så mkt så hon började ASgarva, psyko ;D

 I veckan blir det lite jobb faktiskt! Lite slöjobb kanske men :P Ska hjälpa till i stallet imorgon med insläpp, 7 på morgonen ZZzzZZzz, och på tis ska jag hjälpa till på junibacken med en ponnyridning och sen rida hem en häst därifrån :) ons-fre ska jag gå ponnyridning på junibacken, rätt skönt när det ska bli så himla fint väder också! :)
Jaja,  nu ska jag iaf kolla på sällskapsresan hehe. Har inte mkt annat att göra och den är lite töntrolig faktiskt ;)
puss
<3 A

Juste, yvonne från ulvstorp ringde idag också och undrade om jag ville komma ner nästa vecka och rida osv. Men jag har börjat bli snål nu när jag får rida nästan "gratis", hur jag vill osv. Då känns det väldigt dyrt med 3500 kr bara för att rida vanligt, det hade ju varit skillnad om det var lektioner. Så jag ska nog inte dit, men jag saknar hästarna där, speciellt min Lady.


<3. Och visst är det fint också men...

20 juni

Tjo! Igår var jag i stallet på gärdet och hjälpte till, red även en 1 1/2 timmestur :) sen cyklade jag som en idiot hem och fixade mig och sen åkte jag till evelina. Hon hade gjort skitmysigt på deras balkong så där åt vi och satt och pratade massa ;) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, tror jag skulle hjälpa henne med att dela ut lite tidningar och sen får vi väl se vad som händer.

Jag tycker den här klockan är lite rolig! Den är som en uppdaterad armbandsvariant av en äggklocka hahaha!

Marc by Marc Jacobs, 3395 kr.

Jaja, nu ska jag iaf börja göra mig iordning.
<3 A

18/6

Idag har jag inte gjort mkt, jag har bara tvättat typ allt i min garderob... Jag har nog sprungit upp och ner för tre jobbiga trappor säkert 4 gånger. Och jag måste springa ner två gånger till innan jag är klar ZzzZzzz. Men sen blir det tacos och fruktsallad :) haha!

Hittade lite fina saker! Men vafan!! Vad är det med blogg.se?! Jag kan inte ladda upp bilder -.- Ni får väl se de ikväll om det funkar då..




Lurade haha!

Så jävla irriterande imorse när jag skrev ett långt inlägg och så funkade det inte att publicera det! Men men, idag har jag varit med evelina och oliver :) Jag och evelina låg i en park och "solade", rätt kallt var det, med hennes mamma och spelade yatzy haha ;D sen gjorde vi oss iordning för att åka till kista och äta mat med oliver, sen åkte vi hem till mig och så skulle vi hyra en skräckfilm... så vi gick in på buylando och hittade en bra film trodde vi hahaha! När vi kollade på den så påminde alla läskiga personer ovanligt mkt om personerna i Lordi (ni vet dem som vann eurovision förut?).....  så i slutet spelade de en låt när eftertexterna kommer, och den lät precis som Lordi! Vi ba vaafaaaan.... hela filmen var rätt dålig och man fattade ingenting och sen helt plötsligt var den slut. Men vi kollade iaf på fodralet till filmen lite mer noga, och så var det meningen att det skulle vara en Lordi-skräckfilm typ! ;D HAHAHAHAHHA! Fyfan!!!!! Snacka om att vi blev lurade hahahaha! Hon i kassan inne på Buylando måste ju trott att vi var helt dumma i huvudet som skulle ha den där filmen ;D

Och det ser ljust ut för evelina som samlar pengar till thailand förresten!!! Fortsätt kämpa hahaha ;D <3

Haha vi hörs imorgon pusss
<3

16 juni

Yoooooo! Idag har jag varit på stan hela dagen med Sara :) Jag köpte en vit tröja och en kavaj från Zara (haha) och ett par örhängen från gina tricot. Är rätt trött i benen och huvudet efter en heldag på stan.. Jag har sån träningsvärk in my ass och i ryggen också från träningen igår, älskar träningsvärk på något vis. Då vet man att man gjort lite nytta (; hehe.

Imorgon tror jag att jag ska åka ut till järvafältet och hälsa på hästen och dess ägare, men är inte 100. Sen ska jag träna och vara med evelina också, får se vad vi hittar på för något :) Vi lyckas ju alltid råka ut för något haha!


Såhär ser kavajen ut, 549 kr från Zara. Den gör sig inte så bra liggandes på mitt helschyssta påslakan bara hahaha, ni får se den på imorgon.

Men nu ska jag lägga mig i normal tid för en gångs skull..
nattis A

Hejsvejs

Så nu har man varit och tränat, då är man lagom trött tills ridningen då... nu känns det som man är i koma när man är helt slut i kroppen och precis har ätit mat haha! Men ingen vila ingen ro, nu måste jag byta om till mina snygga ridkläder och sen åka iväg.


Thailand 2008, jag längtar till i jul då vi ska åka igen och förhoppningsvis ska evelina med då ;D

pussiluss

15 juni

Gud vad jag har svängt på dygnet, sånt är så drygt.. kan typ inte somna tidigare än två, halv tre och kan inte gå upp tidigare än tolv, halv ett. Det är så jobbigt att "ställa tillbaka", om ni fattar vad jag menar :P Men nu ska jag iaf iväg till gymmet och träna snart och sen ska jag rida ute i sollentuna kl 20:00, så lär åka härifrån vid halv sju ungefär, jag måste ju vara där typ 45 min innan lektionen börjar.

Men frågan är om jag ska gå till stadion eller gärdet? Får beslutsångest. haha ;D
Kolla in den här väskan från miu miu förresten, skitsnygg! Vill ha...

Puss A

00:14

Förlåt för väldigt dåligt med uppdatering.. lovade ju att lägga upp lite bilder så det kommer här neranför ;D Igår fyllde evelina bästaste 12 år! hahaha (17 år) ;D Vet inte varför min humor är så jävla dålig ikväll (inte bara ikväll kanske haha) men ;D Jag kan inte beskriva känslan av mitt humör nu, jag kan inte komma på något bättre beskrivande ord än harmonisk. aaaaahaha fyfan! men jag är bara så jävla GLAD! Jag vet inte varför. Men hur glad är man inte när det är sommarlov, det gick asbra på ridningen, min bror har tagit studenten idag!! GRATTISSSSSS!, man lyssnar på Milow ayo technology och bara chillar? Låter ju som en poet. Men livet på en pinne.. Det enda som saknas är fint väder! Vart är det fina vädret?! -.- Men det drar inte ner mitt humör!
Igår fyllde ju som sagt evelina år och jag "överraskade" henne med att gå på grönan NRJ, för att se Milow <3 och snygga månzzz zelmerlöfff. Då hade vi iaf tur med vädret! Där stod vi bland alla fjortisar och kände oss allmänt lost, men de var så jävla bra!! jag älskar milow. Men bruden i Flipsyde var så jävla pinsam.. haha stackarn. När vi gick hem från grönan (bussen var full så) så kändes det precis som om det var förra året vid samma tid som det är nu, sjukt läskigt. Men allt var sig så likt och jag kommer ihåg när jag gick där förra året. Hmm.. Mysigt var det iaf :)  Idag har jag fixat med och varit på min brors student osv och ridit, en superdag, förutom att det ösregnade. GRATTIS SIMON! :D

här kommer lite blandade bilder från senaste tiden


nu ska jag väl gå och sova, imorgon blir det någon slags chillgrej hos oliver :) och låten vi nynnade på heter rap das armas - cidinho & doca ;D
nattieee<3

clever.

Ååååhh. Evelina är sååå smart ibland! Hon smsade mig för typ en timme sen och frågade om vi skulle göra något, så jag gjorde mig iordning för utgång. MEN nu har hon stängt av sin mobil och jag kan inte nå henne... smart! Hon sa: Var klar om en halvtimme typ, jag ska möta upp en kompis vid östermalmstorg först (eller nåt liknande) . Ska jag åka till östermalmstorg? :S Jag väntar 5 min till sen... ja vad ska jag göra sen? Känns lite sent att dra ut halv tolv liksom. Men kul närr man har gjort sig iordning och allt. Sånt här får jag damp på! -.- När man inte vet vad man ska göra.

RING MIG PUCKO!
<3

avslutning!

Då var det sommarlov då! ;D naaajs. men det känns inte som det är det för det är så jävla dåligt väder! Jaja... efter avslutningen gick vi iaf och åt på buffé på drottninggatan allihopa :) nu har jag varit hemma ett tag, kollade tex. på sista gossipgirl avsnittet precis (anne hade spelat in ahaha), och åååååååå vad det var bra!!!!!!!!! Love it <3<3 Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... känns så konstigt att inte ha någonting att göra. jag hittar inte kamerasladden så jag kan inte lägga in bilder här heller, får bli ikväll.

possposss

9 juni

Idag har jag solduschat, blev riktigt brun! Evelina föjde med dit eftersom vi skulle gå på stan lite snabbt efter, jag trodde dessutom att jag inte skulle hitta dit själv... jag hade glömt bort namnet på stället där vi solduschade förra gången vid nyår... och det visade sig vara samma ställe! hahahaha lite snopet.. kan man vara mer blåst!? ;D Tyckte det var lite roligt iaf (; sen gick vi på stan en stund, köpte lite smågrejer och evelina köpte ett linne. efter det åkte jag med henne när hon övningskörde med sin morfar, jätteduktig!! ... förutom när det blev lite roligt i rödljusen haha ;D mihi. sen kom min brorsa och hämtade mig hos henne, haha han buskörde lite med corvetten ;D det är så roligt att åka då :) men nu ska jag dricka lite te så vi höreees

IMORGON ÄR DET SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! ;D så otroligtjättedunderskönt det ska bli!
pusssuss :D
<3

juste jag har ju lyckats ha sönder min mobil (fuktskador från flaket..),  så jag kan inte ta mobilfoton och lägga in på datan, det är därför det inte är så mkt bilder just nu tyvärr. men imorgon kmr lite bilder från skolavslutningen upp iaf ;) eller i övermorgon kanske

idiotmagnet? javisst

Idag gick jag på stan med evelina och angela, hittade en skolavslklänning från Zara :) Idag hände en sjuk grej till, asså jag blir ju fan förvirrad, drar jag åt mig konstiga typer eller?! ja man kan ju bara se på evelina .. HAHAHAH! ;D Nej usch vad elakt, jag skojade och det vet du :) Fan jag som är knäpp som asgarvar åt mina egna dåliga skämt! Nej men nu till saken.. jag gick ner i tbanan påväg hem från evelina (sumpan) och går förbi en snubbe som kollar jävligt konstigt, han är typ 25, pundarkläder, halvt kråkbo till hår och typ inte särskilt ren om vi säger så.. så går jag iaf förbi mot tbanan. så vid spärrarna dyker han upp bredvid mig och frågar "du är inte typ singeltjej eller så?". HELT seriös! jag ba eeeeeeeeeeeeeeeeeh jo ja... och fortsätter gå. men han följer efter och frågar om vi inte kan ses nån annan dag och ha picknik eller äta tsm... Jag ba HE-HE-HEEE. jag veeneeee assååååå.. :S Nu kanske jag låter som största beeeeatchen men han var läskig och inte direkt fräsch. Så vill han ha mitt nr och grejer så jag ba: men jag kan ta ditt .... men han envisas och ska ha det så jag försöker säga att jag har nytt nr och måste kolla upp det så jag ger honom fel nr såklart, ofta jag ger ut det till en helt främmande konstig person :S Men han går typ med mig fast jag egentligen tyycker det är jävligt obehagligt, så åker han typ tbana med mig och pratar om typ spandexträningsbyxor och frågar om jag ofta har mjukisbyxor på mig och frågar typ om jag precis varit och tränat och massa.. Jag lovar att jag är en idiotmagnet! Nån normal kanske kan komma fram, men neeeejneeej ;D hahaha!

Nu ska jag iaf sova fast jag inte är trött alls, börjar 8 imorn så jag är väl trött då istället.
puss <3

:D

Morning! Gud vad jag har fått erbjudanden att hålla på med hästar och rida osv nu! ;D Skitkul! Nu fick jag ett mail av en tjej som hade en 11årig vallack som hade blivit misshandlat tidigare som hon gärna ville att jag skulle hjälpa till med! Fyfan vad hemskt, kan inte förstå hur man kan göra så mot ett djur (inte mot en människa heller, men ett DJUR liksom, då måste man ha något fel i huvudet). Han står ute på järvafältet just nu, i jakobsberg ungefär. Ska man ta det?! Ja menar... det känns som om jag börjar ta mig lite vatten över huvudet med att ha typ 3 grejer, stallet gärdet - rersturang loopen - medryttare? Kommer man ha tid? Iofs är det ju sommarlov i ca två månader men sen då!? Man kan ju inte bara överge en häst för att det blir hösttermin och plugget startar. Men jag vet ju inte hur mkt det kommer bli med det andra. Loopen har iofs bara öppet lör-sön 12-16 på vintern så.. jag ska nog maila hästens ägare ikväll. Funderar på att ta det!!! :)

pusshej nu måste jag fortsätta göra mig iordning för school
<3

sunday bloody sunday

Nu är jag helt slut! I både huvudet och kroppen... idag har jag åkt runt i bilen med mamma för att uträtta massa olika ärenden och sånt :P Men vid tre gick jag iväg till stallet på gärdet, häståkeriet CW som det för övrigt heter, och sen red jag på gärdet ett tag :) blev några race hahaha! ;D asskönt. så nu måste jag väl sätta igång och plugga inför rättskunskapsprovet imorgon. Jag är så jävla sur på min cpnördpluggklass som övertygade vår lärare om att de VILLE HA ett prov 3 dagar innan skolavslutningen!!! Är man inte lite...  störd då? -.- KUL jag ska ha imorgon. Tänker strejka de andra lektionerna bara för det, efter skolan måste jag hitta en skolavslsklänning och ett par ballerinaskor också och tror att evelina och angela ska med :)

Nu måste jag iaf plugga ööööööööööö.
pusshejs (;


Inte för att det är rätt att hänga ut någon i bloggen som inte vet om dem men... ;D can you belive this?! haha! ;)

OJ OJ ;)

Vet ni hur många gånger jag lyckades snubbla/ramla i trappan igår?! Ahahahaha TRE gånger! Först två i rulltrappan, i samma jävla rulltrappa också, och en gång i trappan påväg upp till evelinas lägenhet. Första gångerna ramlade jag för att vi var helt badade i öl och mina skor var helt platta under + metall + annat haha = hej haaaalt som fan! Och sen trodde jag och eve att en kille som hon känner skulle in i hennes port så vi kutade upp för trapporna (vi såg ju ut som jag vene vad) men evelina var så långsam, hahaha skoja ;D, så jag skulle ta mig förbi henne i slutet av trappan men då missade jag ett trappsteg för jag såg inte ner under min väska som ramlat ner på min arm hahahah! Så jag typ tog tag i stången längst upp och åkte runt den ahahahhahahahaa typ som när nån som strippar runt en stång gör det fast jag gjorde det nog liiiiiiiiiiite mindre graciöst i belive hahaa och sen satte jag mig på golvet och dog av garv ;D hahahaha så där satt vi, evelina i trappan och jag längst upp och dog av skratt! Jag lovar att vi skrattade oavbrutet i tre minuter ;D Så kan det gå....

nu ska jag äta middag så
ha det bäst (;
<3

är det verkligen juni?

Imorgon ska jag upp och ta utsläpp på stallet på gärdet 07.30, fyfaaaaaan om det är lika iskallt och regnigt som det är just nu!!! Är det verkligen juni?! ... Burr. Men vad gör man inte för att få vara i stallet och rida. Det är en så otroligt stor grej i mitt liv, hästar. Jag kan nog kanske säga att jag inte vet vem jag är utan det faktiskt, jag har ju hållt på med det sen jag var 6 år och är fortrfarande lika engagerad. Det är verkligen mkt tid och pengar jag har lagt ner på det, men det är så himla värt det. Jag är verkligen glad att min mamma satte mig på ridskola när jag var liten... Jag gillar att jag börjar bli så djup i mina inlägg haha! ;D



Har tyvärr inga bilder från när jag hoppar eller nått sånt, mamma tkr det är så läskigt att kolla på ;D alla bilderna är dessutom från ulvstorp, inte från sollentunaridklubb. Men nu måste jag duscha och sen sova om jag ska orka upp vid 6... som om jag orkar det iaf men ändå :P

pussheeej
A

4 juni

Jag måste bara börja med att klaga lite... fyfaaaan vilket äckligt väder!!!! Stackars alla som tar studenten idag, norra gör ju det tex. Hoppas det blir finare väder imorn iaf, enligt smhi ska det ju bli moln med liten sol på dagen så vi kanske inte behöber åka i en pool istället för flak hahah! ;D

Nu ska jag och eve snart dra på stan, jag måste hitta ett par jeansshorts eller något sånt till imorgon, ett par jeans och sen ska jag förmodligen köpa ett armband som jag la undan igår också.

Vi hörs
<3

sleepy

Nej nu har jag kollat på Hide and seek, och den var lika läskig som förra gången. Jag hade på något sätt lyckats glömma bort hur vissa grejer var (förträngt haha?) så...  maaaah usch. Ändå ligger jag och typ pinar mig själv och måste kolla på hela! :P

Imorgon börjar jag iaf halv elva, skönt! Men nu ska jag dricka lite te och sen sussa (;
possposs


Han vill vi ju inte missa i nya twilightfilmen New Moon som kommer i vinter (tror jag det var), det ryktas om bar överkropp... hahaha! ;D

mittwoch

Idag har jag shoppat lite (på bilden), tshirten är svart med volanger där nere, dessutom är den snyggare på ;) Annars har jag städat heeeela mitt rum och rensat och städat i min garderob, skönt nu när det är fixat :)



Nu ska jag äta pannkakor och jordgubbar ;D mums! Ikväll måste jag bara kolla på Hide and seek på nian, den är fan läskig!! Jag kommer ihåg när jag och emma kollade på den på Blidö, usch haha ;D

pusseliposs

2 juni

Jag är såååååå jävla seg! Hatar vädret ute också, gör en ännu mer trött... höll på att somna på sista engelskalektionen. Idag är det ju Olivers födelsedag också, men inga grattis till honom! Hahaha evelajna remember?! ;D Ska snart kolla på tyra show och mysa ner mig i sängen, är en sån tröttmössaaaa.

pusselipuss

Britney Spears is fierce

Jag vet inte riktigt hur jag kom att tänka på det här men.. det finns två kändisar som jag älskar. Chace Crawford (som alla vet vid det här laget) och Britney Spears. Jag har tyckt om henne enda sen jag var liten, och det hänger kvar än. jag hatar alla som säger att de hatar henne... hon har varit med om så jävla mkt skit de senaste åren och ENDÅ är hon tillbaka och visar sig stark utåt! Fatta hur starkt det är, det är helt sjukt. Och hela världen kollar på när hon gör det, alla misstag och all framgång syns heeeela tiden. Visst att hon har valt att bli känd själv, men hon får inte en dag ledigt, inte en dag privatliv... Det här kanske låter hur klyshigt som hellst men, jag älskar henne för hon är så jävla bra och så jävla stark! Jag ska  köpa biljetter till hennes konsert i juli på typ blocket eller något, men ingen kan ju gå med mig verkar det som -.- Känns inte sååå kul att sitta helt ensam och ba yeeey... hahaha ;D Men hon är ju nästan aldrig i Sverige liksom och jag VILL gå! >:/
"I dont want anyone to pity me, what i could use is some understanding", vad finns det att inte älska?
Alla kan ju hålla med om att hon är vrålsnygg också!



Alla som inte har sett Britney: For the Record borde se den.
Men nu ska jag sluta predika och äta istället haha ;) pussheejs
<3

RSS 2.0