Jag saknar Thailand

Fyfan vad jag saknar Thailand. Det var så grymt jävla bra, roligt, skönt, knäppt, allt.



Saknar det så det gör ont! Puss och godnatt

heavy rain i adore you

Det åskar här! Och blixtrar. Och regnar. Det är så himla mysigt, satt ute på balkongen och pratade i telefon medans det dundrade och smattrade, det var varmt också! 17 grader. Lovely. Jag tycker det är så himla mysigt med regn, åska och blixtrande. Det luktar gott också. Det är egentligen fascinerande hur det kan låta så jäkla högt, om jag levde på 1500-talet skulle jag fan varit livrädd eftersom man inte visste vad det var...

Nu har jag iaf pluggat i princip hela eftermiddagen/kvällen, så jag ska sooooofta haha. Kanske gå igenom det en gång till, men inte mer än det!

http://blogs.eveningsun.com/sportingword/rain.jpg


29 april

Idag var jag i skolan för första gången på typ en vecka haha. Känner mig mycket bättre nu, bara lite förkyld. Nu sitter jag och pluggar rättsordning, vi har prov imorgon! Jag har dessutom engelska nationella muntligt imorgon. Härligt det är det här!

Men nu ska jag fortsätta plugga, puss!




Haha hittade lite bilder från när jag var yngre, mest bilder från nian! Föränderlig period haha.

Snyggot


Sick

Jag blev ju såklart jättesjuk i helgen, så jäkla segt! Kunde inte sova för att jag hade så ont i halsen, det är det sjukaste jag varit med om. Så jag har alltså haft halsont, feber och hosta. Nu är jag dock lite bättre, känner mig mest vanligt förkyld nu. Så imorgon ska jag vara hemma också, men då måste jag plugga som fan eftersom att jag inte orkat plugga nu när jag varit sjuk. Hääärligt med prov på fredag!

Hur som hellst, nu måste jag sova! puss på er

Halvt sjukis

Just nu ligger jag och troget kollar på Sandhamn på trean haha. Har känt mig lite småsjuk hela dagen, assegt! Hoppas att en god natts sömn löser det ;) Imorgon ska jag iväg till Påta i Åkersberga på "klassresa", eller något liknande med en övernattning. Så kommer inte blogga förens på fredag! Då blir det plugg, ridning och sen ska jag umgås med Issi och ev Evelina ;) Puss på er!

Ganska roligt

13 saker du tänker på under en utekväll! Vilka känner du igen?

1. Jag är inte såå full

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!


5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite... sen kan vi köra igen!

8. Det är för tidigt att gå hem nu, det har ju precis börjat!

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

Tisdag och helg!

Idag hade jag bara en lektion! Så nu är jag hemma, ska snart åka och möta Isabella :) Vi ska gå på stan och sen ska vi träna ett medelpass tsm. Nu har jag i princip helg!!!

ons - studiedag, ki box med Sara
tors - påta i åkersberga (miniklassresa typ)
fre - -II- ridning
lör - vara med Emma VM! Ki box med Sara
sön - stallet: ridlekis och sen rida

Härligt! Men det blir en del plugg också... men nu ska jag göra mig klar och sen åka ;) pussss

Abecrombie&Fitch eller Hollister?




Svår fråga! haha


Montag

Hi friends! Jag var som sagt och tränade step up, kom hem för ca 45 min sen. Det var sjukt mkt jobbigare den här gången än förra... så nu är jag rätt trött i kroppen ;) skönt. Nu ska jag snart laga middag och sen ska jag se på Svenska Hollywoodfruar! Spikat.



Maria Montazami är helt klar min favorit!

pusss

trötter

Nej nu blir det sova! Är riktigt trött. Morgondagen ser ut såhär!

11-16 Skola
18-19 Step up
- plugga

Rätt skönt ;) godnatt!

Snyggt


Träningsskor - Reebok Easy Tone 1199 kr
Sportbh - Nike 299 kr
Linne - Nike 349 kr
Sportbag - Puma 299 kr

Snygga träningsgrejer som jag vill ha! Tror jag ska skriva dit dem på min önskelista haha... det är ju exakt 28 dagar kvar ;) pusss

Söndagen




Gud vilken adrenalinkick jag fick idag alltså! Helt jäkla sjukt. Jag hade väääääärldens hetaste häst idag ute, den visste inte vilket ben den skulle stå på tills den fick galloppera i 190 km/h och sen vägra att sakta ner. Där kan vi snacka skräckblandad förtjusning!

Igår var jag med Sara, Nikie och Elena på 20års fest som sagt, det var rätt kul :) Sara stod för underhållningen kan jag säga hahahaha! ;D

<3

Lörday

Dagens planer!

Nu: Tvätta färdigt, håller på nu
14 - 17 Träna
17 -> Fixa mig. Träffa Sara och sen på 20 års fest! Sova över hos Sara.


Jordgubbsätare

Jag kan nu lägga till mångsysslare på mitt CV haha! Jag tittar på tv, skriver ett blogginlägg, läser cosmopolitan, lyssnar på musik (i reklamen haha) och äter jordgubbar - samtidigt! Och ja, jag äter jordgubbar!!!!!! Sjukt gott, säsongens första jordgubbsätande. Jordgubbar är helt klar min favorit.. frukt? grönsak? Ajuste, bär haha.

Ikväll blir det alltså bara hemmamys, vad går egentligen upp emot solsidan?! Det är så bra så det nästan är roligare än utgång hahaha... Fast nu upptäckte jag att det är ju slut för säsongen -.- Aja, nu ska jag läsa min cosmo helhjärtat! ;) puss på er


Homee

Ååååh, jag stod och gjorde mig iordning i badrummet och får - helt plötsligt -from nowhere, en sjuk huvudvärk. Så jag bestämde mig för att vara hemma. Jag hoppas att huvudvärken går över eftersom att jag har ridlektion idag, tror vi ska byta hästar också :) Ska bli skönt som fan att slippa Namir haha...

pusss

step

Gud jag råkade somna till när jag skulle kolla lite på tv hahaha! Så nu fick jag lite bråttom att gå iväg till gymmet, ska ju på step kl fyra. Sjukt trött, men man lär nog piggna till ;) I am off! puss

mittwoch

Nu har jag precis ätit middag, i tid med spanjorerna haha. Kom hem från träningen för 45 min sen och nu är jag så trött i armarna att det nästan är jobbigt att skriva på tangenterna! Riktigt najs haha. Imorgon ska jag testa step, drar mig verkligen för att gå på det haha... Jag brukar ju liksom snubbla rätt mycket utan att ha koll på en bräda hahaha! men det kommer nog gå bra ;)

Idag fick jag förresten min efterlängtade Abercrombie&Fitch tröja! Anne hade med sig den ;) åååååh! och påsen ska vi inte tala om hahaha. Nu sitter jag och väntar på att kolla på Sandhamn ;) Det är verkligen underhållande haha.
Puss på er

tråååååkigt

Såhär kul har jag medans jag väntar på att eve ska komma hit haha. Senare blir det träning ;) pusss



snyggbert. men nu kommer hon! pussss

sleepy

Nu ska jag läsa lite och sen blir det sova! Börjar halv 10 imorgon. Efter skolan ska jag först färga Evelinas hår och sen blir det träning! Och kanske lite plugg. Puss på er!


dreams

Jag vet inte varför, men jag har funderat på mycket saker som jag måste ha gjort innan jag blir gammal och inte kan. Jag är typ rädd för att bli gammal. Finns det någon sån fobi haha? Iaf. Det här är vissa saker som jag måste göra i min ljuva ungdom hahaha.

- Gå på college i USA
- Resa till de här länderna: Australien, ett land i Afrika (har inte bestämt vilket än haha), Antarktis och USA
- Se dessa djur på riktigt; lejon, giraff, noshörning, zebror, känguru osv.
- Hoppa fallskärm eller bungyjump
- Ha en egen häst, hellst på en ranch i USA
- Bada med delfiner
- Se en haj, under vattnet (alltså inte något mes genom en glasruta haha). Även fast jag antagligen skulle skita på mig hahaha.
- Ta dykarcertifikat
- Lära mig att åka vattenskidor
- Lära mig att surfa
- Lära mig att köra motorcross

Sen när jag vågar möta en haj under vattnet är ju en bra fråga haha. Men jag vill absolut uppleva känslan. Något jag dock aldrig skulle vilja göra är att åka upp i rymden, det är något av det äckligaste jag kan tänkta mig... och att hålla i en tarantella eller i någon annan skitstor, äcklig spinde/insektl hehe.

Puss på er

Lörrrdag

Boxningspasset var sjukt roligt!!!!! Och sjukt svettigt... har inte svettast sådär mycket på 100 år ungefär haha. Man tränade verkligen hela kroppen också; armar, mage, rygg, ben. Hur bra som hellst, rekomenderas starkt ;) Nu håller jag på att fixa mig inför ikväll, ska åka om typ 1 och en halv timme. Vi måste fixa lite grejer innan :) Hoppas ni får en underbar kväll! Puss på er

http://lc.fdots.com/cc/lc/b5/b5cc964e010380f6f6b0654832329627.jpg
haha!

Fridaynight

Nu har jag precis kollat klart på Batman Begins, den är ju så bra! Imorgon ska jag och Sara träna, vi ska göra Ki box! Får se hur det går ;) Hoppas på att det är riktigt jobbigt, känner för att ta i haha. Det är iaf kl 11-12:15, efter det blir det hem och bara chilla ett tag. Sen blir det utgång! Men nu måste jag sova, puss på er

http://tigertankar.files.wordpress.com/2009/08/boxercise.jpg

onsdag

Jag och Sara var som sagt i Romme igår, vi hade sån jäääääääkla tur med allt. Vi hade fint väder, helt okej underlag och nästan ingen i backen! Vi hann säkert med ca 30 åk, för det var bara att ta liften upp igen direkt när man kom ner haha. Sjukt skönt. Idag ska jag iväg till stallet och rida, sen ska jag hjälpa till på hoppkursen där :) Jag sitter och försöker få tag på min chef men hon svarar inte, jag får utbrott haha.

Nu ska jag göra mig i ordning, puss!

Första dagen på lovet

Extremt dålig uppdatering, förlåt! Idag var jag i stallet och red en tvåtimmars tur på djurgårn, hur jäkla skönt som hellst. Man bli så avslappnad och när det är mulet och halvdåligt väder är det inte många som är ute, så det är nästan helt tyst. Lovely!

Efter stallet åkte jag till Hässelby för att äta middag och umgås med evelina, beck, angela och angelas pojkvän (hos angelas pojkvän). Vi hade hur roligt som hellst med en frågesport för barn (7+) på engelska hahaha! Jättemysig kväll. Imorgon ska jag och Sara åka till Romme och åka skidor över dagen, ska bli riktigt kul! Hoppas att det är bättre väder än idag bara... ;)

Men nu ska jag upp om typ 5 och en halv timme, så nu måste jag sova ;)
puss på er

Årets första

Idag var vi på landet, Vingåker, över dagen och firade påsk med släkten. Nu kom jag precis in från årets första springrunda.. Nu är det tomatoface kan jag lova hahaha. Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla, är rätt trött så det ska bli skönt faktiskt. Funderar på att springa ner till Ica och hyra film. Puss på er

loooov

Äntligen påsklov! Sjukt härligt. Igår sov emma vm över här och vi tog en långprommis på djurgården. Idag har jag varit i stallet och hjälp till, sen red vi en 2-timmarstur i Lilljansskogen. Var asmysigt, men Castello är lite nervös och rädd för saker (särskilt platspåsar är monster) så det blev en del skutt haha. Men han är asfin att rida. Här har vi Castello (vit, lipizzaner) och Elvis i hagen i sommras ;) nu ska jag kolla vidare på pirates haha. Puss på er


RSS 2.0