Morgondag

Imorgon

- Tvätta på morgonen
- Jobba på junibacken 11-17 ponnyridning
- Leta efter vårt tält och sovsäck till Olivers landställe
- Packa allt!
- Träffa Mathilda en snabbis

Härligt halvstressig dag ;) Men nu ska jag kolla på Van Veteren. Puss!

Tidig

Nu är jag hemma från Ornö!  Vi var tvugna att åka hem så tidigt eftersom mamma och pappa jobbar idag. Idag ska jag rida privatlektion klockan 16, powerwalka och köpa minst två nya bikinis. Ringa Evelina. Ringa Izabella. Ringa Sara. Jag skulle egentligen vilja starta allt precis NU så jag blir klar. Men det känns lite elakt att ringa och väcka dem halv åtta på morgonen haha. Vilken snäll vän jag är!! Så istället tänkte jag ta en ordentlig promenad i underbar morgonsol. Behöver jag säga att jag till och med solade i bilen på färjan? (JA med nervevad ruta såklart haha) Soldyrkare.

Midsommar!

Idag har jag städat i princip hela lägenheten! Känner mig duktig haha. Så nu är det precis som jag vill ha det hihi ;) Har hela lägenheten för mig själv den här helgen, najsnajsnajs! Och nu håller jag på att tvätta typ hela min garderob haha! Vuxenpoäng x 100. Ikväll ska jag åka till Evelina och sova över där. Imorgon ska vi träffa lite folk på skansen och bara chilla osv. och sen på kvällen blir det middag och fest/utgång! Ska bli en riktigt rolig dag. Hoppas ni får en bra midsommar!

Någon som ska lägga sju olika sorters blommor under kudden imorgon förresten? Huhu




Puss på er

Damn good



Eminem, Rihanna - Love the way you lie

Out

Idag har jag massa grejer som jag måste fixa så nu ska jag ut på stan. Jag har förresten bokat möte med collegeföretaget Blueberry imorgon, spännande! Puss på er

.

Jag är så jävla arg. Har lust att slå på tangentbordet just nu, så jävla arg är jag. Det bara kokar i bröstet. HEJ.

Till Saris

Godmorgon! Jag är egentligen för trött för att vara uppe nu haha, har totalt svängt på dygnet. Men jag ska iväg till Sara för att sola och umgås medan solen är uppe ;) Väntar på att min bror ska bli klar i badrummet, är sjukt stressad och måste in där och duscha så jag får snart damp. Jag ska liksom åka om 40 min. Skynda.

Puss!

Mooonday

Idag red jag privatlektion för Emelie på From, det gick väldigt bra och det var riktigt roligt! Och jobbigt haha. Nu kom jag nyss in ifrån lite övningskörning, även det gick bra! Haha det var så roligt, jag och pappa övningskörde vid djurgårn och jag mötte en kille som också övningskörde i det området säkert 10 gånger hahaha! Till slut började båda skratta när vi mötte varandra de sista gångerna haha! Så knasigt det kan bli!

Waaa


Puss!

Helgen

Igår var jag på stan med Sara. Jag köpte ett par högklackade skor, en väska, underkläder osv :) På kvällen mötte jag upp evelina, oliver, lucas, jonte och ahmed för att åka till johanna som hade fest! Vid tolvtiden åkte vi in till gamla stan för att shakea haha på en Gustav Adolfs Torg ;) Vi hade riktigt roligt!!! Sen blev det en liten tur till donken och sen kraschade jag och eve här hos mig. Idag mötte vi upp oliver, lucas och jonte för att bada och sola i Edsviken, äntligen lite värme! Imorgon ska jag rida privatlektion kl två och sen har jag inget mer planerat!

pusss

Friday

Igår sov jag över hos evelina igen! Nu har vi precis handlat mat till ikväll, eve ska ha grill hemma hos henne :) Men först ska jag till stallet och rida - sista gången för den här terminen. Så idag kör vi gärnet jääää haha. Nej men det är fakiskt lite tråkigt :/ Imorgon ska jag vara med Sara på dagen och sen på kvällen tror jag att jag och eve (några fler som vill med?) ska gå ut! Men vi får se :) Nu ska vi snart äta lunch, baguette med skagenröra. Sjukligt gott ;) Pussheeeeej

Torsdag

Nu är jag hemma från Ornö! Har bränt mig galet på magen, ansiktet och bröstet he he he. Igår var det värre! Kanske att man ska softa lite med solningen såhär i början på sommaren (om man inte redan besökt solarieöarna dvs) haha! Ett tips bara. Fast det är ju så jävla skönt när solen värmer... Och jag har iaf turen att bli brun efter där jag varit röd, kan inte vara roligt att ha pigment där man bara är röd.

Idag är det ju faktiskt fint väder igen! Funderar på att lägga mig och sola again eller ta en tur på stan! I eftermiddag ska jag iaf träffa Issi och Eve, får se vad vi ska göra.




Apsnygg i svettig munkjacka och bandage liksom...

Ornö

Jag kom precis hem från Evelinas kusiner. Jag sov över hos eve igår och följde sedan med till hennes kusiners skolavslutning, så söta haha. Vi stannade på lunch och lite fotbollsspel (skitroligt haha). Ikväll, om typ två timmar, ska jag och mamma åka till Ornö - stannar där tills på torsdag kväll. Här ska solas galet!!! Hihi. Ska ner till Ica och köpa på mig massa tidningar. Men först ska jag vila, är helseg.





2008 hahaha...

Away

Off I go! Pussss



måndag

Nu sitter jag och har spaeftermiddag haha ;) Behövs verkligen efter den här helgen. Om några timmar ska jag iväg till evelina som har födelsedagsmiddag för släkten. Efter det får vi se vad vi hittar på :) Puss!

hurry up

Nu har jag övningskört en liten stund med pappa, det gick bra! Nu ska jag skynda mig och fixa mig, sen blir det Mathildas födelsedagsmiddag i Barkaby :) Är egentligen hur trött som hellst och skulle bara vilja gräva ner mig i täcket, men icke haha ;) Woops ska åka om 30 min och har inte fixat mig alls haha... Sigh. Men juste jag glömde jau att berätta om igår! Det var en jättetrevlig middag och sen kom oliver, lucas, jonas och jonte över :) Vi körde det klassiska spelet (badversion haha) sanning eller konsekvens. Det var sjukt kul! Vi kraschade hemma hos Sara klockan fem... så JA! Sigh.

haha puss!

Questionaaas

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Jag har flera stycken. Det beror också på hur vädret är haha. Men jag säger nog Utö eller Gotland! Någonstans i skärgården iaf.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Perfekta sommardagen är cykeltur till stranden, minst 25 grader varmt i luften och roliga vänner - allt i skärgården.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Kyckling eller fläskfilé helt klart.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Lite lösa planer; förhoppningsvis utomlandsresa, skärgården, Utö och kanske Gotland eller Öland? ;)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Allt funkar när man är brun! Förutom svart. Känns för tråkigt hah.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Jordgubbar, båtåkande och solblekt hår ;)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Oj, svårt! Har väldigt många haha...

8. Havet, sjön eller poolen?
- Det beror på vart man är såklart. Men hellst sjön eller havet

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Magnum mandel eller någon sorts sorbet.

10. Vart går din drömsemester?
- Till Australien!

Lördag

Förlåt för dålig uppdatering! Har haft stört mycket att göra haha. Igår var det skolavslutning och sen överraskade vi Evelina som fyllde 18!!! Grattis älsklingen!!! Sen åkte jag till stallet, vi hade hoppning och det gick skitbra. Riktigt kul var det! Sen kom evelina hit och vi gjorde oss iordning för utgång med Oliver, Deniz, Danne, Jonas, David, Emma, Sofia mfl :) Kul kväll! Nu har dock mina tår domnat av lite igen haha. Måste köpa nya klackar. NU. Vi kom hem typ halv fyra, fast jag känner mig inte trött alls haha. Nu på dagen har jag bara chillat och snart ska jag iväg till Sara som har födelsedagsmiddag! Ser fram emot den :) PUSS!





Sommarlov imorgon

Imorgon är det skolavslutning. Året har gått galet fort! Tänk att det var ett halvt år sen jag och Evelina åkte till Thailand... Sen vi kom tillbaka hem igen har allt bara rusat förbi i dunderfart. Men det ska bli så sjukt skönt med sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Äntligen!




Skolavslutningen 2009! Ändrat sig något sen dess

Thursday

Jag vaknade med frukost på sängen imorse, jag har världens bästa mam. Jag har, for your information, sovit elva timmar i natt haha! Och vilken jävla dröm haha, tänker dock inte dela med mig av den för då tror ni att jag är ett psykfall (garanterat haha). Är det sant förresten att det man drömmer om är sådant som man inte kan hantera i verkligheten? Hur som hellst! När jag vaknade kände jag mig lite bättre i huvudet iaf, men min hals och min hosta är fortfarande onajs.

Igår när jag och mamma gick på stan hittade jag en klänning på Massimo Dutti som jag ska ha i helgen. Tyvärr får ni inte se den på eftersom att jag ser ut som ett yrväder haha.




Onsdag

Vaknar upp. Rör på huvudet. Tjockt som bara den och galet ont i halsen. Härlig onsdagsmorgon! Så nu är jag förkyld - i juni. Det här slår ju alla rekord! Hur segt som hellst. Så idag ska jag ta det lugnt, men jag måste dock ut på stan iaf och fixa lite saker. Behöver verkligen hitta lite partykläder och skor till helgen!

Glöm inte att titta på Morden i Midsomer ikväll! När de börjar är det sommar på riktigt. Älskar serien, så jäkla mysig (?) haha! Älskar myskänslan på landet mixat med lite mord och humor........ Pensionärsvarning.......



Puss!

Video

Ja vi kan ju konstatera att jag är galet into chace crawford. Så i denna våg av honom kan ni passa på att spana in den här videon! Han är ju för skön! Men ni måste ha följt Gossip Girl för att fatta haha. Så nu kan jag sova harmoniskt och snegla på min plansch av honom på min dörr och läsa min Cosmopolitan jag köpte idag hahaha ;)



Sleep tight folks!

Så sant, så sant

"Chace Crawford is that aburdly rare combination of so ridiculously handsome girls love him, so cool guys don’t hate him and so down-to-earth he seems like the approachable boy next door"




snygg.snygg.snygg.snygg.

whïsky soda e rock’en’roll

Jag försov mig, så jag orkade inte pallra mig iväg till skolan. Kände mig som om jag gått in i en vägg, bokstavligt talat haha! Idag blir det till att chilla och vila upp mig från helgen, träffa Sara en snabbing på stan och sen ikväll ska jag ta en powerwalk.


Ny favoritlåt! Spola fram ca 45 sek (eller vänta haha).

sussa

Jag har fortfarande inte fått tillbaka känseln helt i tårna! Men jag jobbar på det haha. Jag måste köpa nya skor, kilklackar som inte mördar fötterna låter som ett bra förslag.

Men nu måste jag sussa! Puss på er




Plans

Veckans planer

mån - skola 11-16, möta upp sara, framkalla bilder
tis - skola 9:40-13:30, träffa issi och göra hemlisar haha
ons - ledigt, utgång med emma?
tors - ledigt
fre - skolavslutning :D 10-12, eves födelsedag!!!, avslutningsgrill med klassen/utgång?
lör - saras 18års middag!
sön - mathildas 18års middag!

Snacka om busy week....

Avdomnade tår = bra kväll

Jag och Emma ska precis ut på Djurgårn för att sola! Gårkvällen/natten var riktigt najs, vi var på Berns och där var det smockat med folk! Idag kan jag inte känna av mina tår, de har domnat bort... Bokstavligt talat. Så jag hoppas de kommer tillbaka inom en snar framtid haha ;) Auf Wiedersehen! 


lördag

Oj oj oj vilken dålig uppdatering det har varit på ett litet tag nu! Det ska jag ändra på ;) Igår var jag, emma och sara på stundentfest på Norr Mälarstrand! Det var riktigt kul! Sjukt mkt folk, säkert över 600 pers. Hit the dancefloor haha! Jag och Emma kom hem vid tretiden och sov till ca kl 12, så nu har vi ätit frukost. Dagens planer blir att småshoppa lite grejer med isabella och sen möta emma och issi och dra på fest eller ut på krogen! Jag är inte trött nej. Inte alls... haha! Puss på er


AYE!

Nej nu har jag huvudvärk så nu får det vara nog med plugg. För tre månader! Woop wooop. Låter ödet bestämma hur det ska gå imorgon på provet! Bra idé tycker jag. Så nu börjat mitt liv då. Och jag hade tänkt fira genom att hinna fixa tvätten och kolla på sandhamn med en kopp té. Det känns i kroppen kan jag säga, som om 100 stenar har tagits ur min ryggsäck och det bor något vilt i kroppen. Gillar mina målande beskrivningar från Svenska B. Men nu är det slut. AYE!

Helgens planer

Torsdag - Stan med Sara, grillkväll med Eve, Issi, Oliver, Lucas och Jonte
Fredag - Betala Rhodosresan, ridning och sen vet jag inte
Lördag - Chilla galet och sola galet. Sen utgång!!!
Söndag - Same!

Pusspluss

Sol och bad

Idag var jag först i skolan och sen åkte jag för att fira Oliver som fyller 18 år idag! Jag, Eve, Issi, Lucas, Oliver och Jonte cyklade till Edsviken och badade och solade! Årets första dopp! :D Jag och Lucas fick världens konstigaste cykel och det såg nog ut som zickzack över hela vägen haha. Instabilt var bara förnamnet haha..! Och Issi och Jonte åkte ner i diket hahaha! Eve var den enda som klarade sig galant, och oliver som åkte rollerblades ;)

Idag är sista pluggdagen inför sommarlovet!!!!! Så jävla skönt. Jag har aldrig längtat till ett sommarlov så mycket som i år. Så imorgon ska samma människor ses på kvällen och kröka gärnet. Haha nejdå ;) Men först ska jag träffa Sara och gå på stan och kolla kläder :) Men nu ska jag råplugga inför kursprovet i naturkunskap som jag har imorgon. Klockan 9. Wish me luck!


Pusss!

Powerwalk

Nu ska jag ut på en powerwalk! Älskar min outfit haha, så fin. Kan ni läsa vad det står på tröjan? LOVE.


Haha gillar strumporna!

PUSS!

RSS 2.0