Ouaaaa

Det blir en utgång ikväll igen, vart har vi dock inte bestämt än... lobby eller laroy verkar det som iaf. Oj jävlar jag måste gå om ... TIOOOO!!! Aaaaaaaaaaah... Se yaaaa!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Du skrev förut att du är ganska lång, är jätte avundjuk! Hur lång är du? Gillar du din längd? Använder du klackar när du går ut eller vad har du för shoes? Vill vara 1.80 men är bara 1.65 själv :(



Fin blogg, kram!

2010-11-22 @ 14:17:33
Postat av: Anna frödis

Oj, vilka skillnader det finns! Jag vill själv vara kortare än vad jag är - jag är ca 177 cm. När jag har platta skor trivs jag helt okej men med längd. Men när jag ska ut på krogen skulle jag helst vilja ha platta skor på grund av min längd, men väljer ändå klackar för att de passar mina kläder bättre.



Men när jag väl har mina klackar trivs jag inte alls med längden - eftersom att jag blir så hiiiiimla lång - typ 1,87. Ibland bryr jag mig dock inte, ibland gör jag det - det pendlar väldigt mycket. Men mest känner jag mig obekväm.



Tycker du ska vara riktigt nöjd över din längd, du kan ju ha skitsnygga högklackade utan att behöva sålla bort 95 % av alla killar som jag! ;) Men det är väl som vanligt att man vill ha det man inte kan få!

Tack så mycket! Kram tillbaka!

2010-11-22 @ 16:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0